Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende 17 hftlik hamileyim arkadaşim hicbir test yaptirmadim,ne tarama ne nifty ne de amniyosentez,bu testlerin sonucunda risk cikarsa sen bebeginden vazgecmeyi dusunurmusun once bunun kararini vermelisin sanirim diye dusunuyorum,biz testlerde riskte olsa ondan vazgecemeyiz, allahtan gelen kabulumuz dedik ve yaptirmadik ama tercih ve bakis acisi herkeste farkli,allah saglikli dogum nasip etsin insallah...

Bende era testi icin ostrajen hapı icmeye başladım bugün mavi kucük hap.29 haziranda günübirlik kontrole ist.a gidecegim .donüs biletini aldım ama

Genetikten gelen iki saglikli embriyon icin cok mutlu oldum senin adina arkadasim,insallah transferinle birlikte hamilelik seruvenin başliycak,bu ugurda ugras veren herkese saglikli evlatlar nasip etsin rabbim...

Bebegimhadi sagolosın arkadaşım bunu dikkate alıcam . Şimdi ben en son 9 haziranda kontrole gittim kist çıktı ayın 12 de kist için dogum kontrol hapı verdi , bugün öğleden sonra kahverengi lekelenme başladı sanki regli olacak gibi sol kasıgımda ve belimde ağrı var , doktora yazım böyle bir durum var diye cevap bekliyorum . Acaba dogum kontrol hapı mı yapıyor bu etkileri ayyy bu ay da birşey olmasında bebişime kavuşayım . Bugün akşam meryem suresine başlamaya niyet etmiştim kaldı şimdilik

Kutluyorum cesaretini ve engin yüregini..

Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.

Kac yasindasin

Genetikten gelen iki saglikli embriyon icin cok mutlu oldum senin adina arkadasim,insallah transferinle birlikte hamilelik seruvenin başliycak,bu ugurda ugras veren herkese saglikli evlatlar nasip etsin rabbim...
tesekkur ederim canım seni burada gördügüme ve ozellikle durumumu görüp yazmana bende cok mutlu oldum.cok sukür ki önümuzde güzel bir örnek olarak sen varsın benim cok sükür bir toparlanmam var daha umutluyum artık.hamilelik seruveni mi insallah amiin. forumdaki tüm arkadaslarimında sağlıklı bebeklerini kucaklamaları icin amiinn diyorum.senin de güzel bebegine kavuşmana az kaldı masallah diyorum.bebegin cinsiyeti nedir ? 2.5 aylık olan kız bebek sevdik bugün arkadaşımizin bebegi darısı sana az kaldı

Benim duam da senin gibi kaldı.simdi hatırladım dogum kontrol hapı azaltır.haydi hayırlı olsun

Bak hiç diyor mu, iki prensesin annesi 'cığımı yormayayım, minik kuşumu üzmeyeyim, ben daha açıklamalı yazayım, anlatayım ne demek istediğimi.
Mesajları takip etmiyorsunuz galiba baştan takip etmeyince mesaj anlasılmıyor diyorsunuz.orada cok onem verdigim konuya değindim babamla ilgili anlattım.bence okuyun bir begenin. sen anlamışsın bence poppy73 bana ikiz misin diye sordun Alla sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…