- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.041
Evet canım ikizim var.bekar o da.o kendine bu konularda cok guveniyor.insallah evlensin etsinSen ikiz misin?
Okuma canım sonra okursunAyyyy hiç çekemicem şimdi. Hem uzun hem yine anlaşılmazAnlayan anlamayanlara anlatsın bi zahmet.
Kızlar selam. Ben 77 doğumluyum ve tüp bebekle hamile kalanlardanım. 2 sene öncen kendiliğinden hamile kalıp dış gebelik geçirdim. Tüpüm alındı. Şuan 12+2 haftadayım. Çift başladık tek devam ediyorum. Doktorum yaş itibariyle amniyosentez dedi ama nifty daha güvenli dedi. Fakat nifty de diğer bebeğim değerleri de çıkabilir ve yanıltabilir diyor. Yüksek çıkarsa amniyosentez şart diyor. Bana kalırsa direk amniyosentez ama eşim risk alamayız diyor. Bu durumda olan kimse var mı yada siz olsanız ne yapardınız
Bende era testi icin ostrajen hapı icmeye başladım bugün mavi kucük hap.29 haziranda günübirlik kontrole ist.a gidecegim.donüs biletini aldım ama
Bebegimhadi sagolosın arkadaşım bunu dikkate alıcam . Şimdi ben en son 9 haziranda kontrole gittim kist çıktı ayın 12 de kist için dogum kontrol hapı verdi , bugün öğleden sonra kahverengi lekelenme başladı sanki regli olacak gibi sol kasıgımda ve belimde ağrı var , doktora yazım böyle bir durum var diye cevap bekliyorum . Acaba dogum kontrol hapı mı yapıyor bu etkileriBence ilk kontrole kadar ic. Kontrolde ben ultrasonda kocamaaan bir yumurta görmüştüm. doktor söylüyor; 16 mm 15 mm 13 mm dedi 2 gun sonra topluyoruz.haaaaaa oldum.bir onceki opuda 15 gun sürmustu ilacti igneydi.o zaman anladım o kocaman yumurtanın megerse opu gününü erkene getirdiginiilk kontrolden sonrada icmezsin.simdi bu ari sütü ignelere güzel tepki verip yumurtaya calisıp durumunu 2 ile carparak sonuc veriyor.esinde tedavi suresince icmeli.kiii güüüzeeel bir kaç embriyonuz olsun
Demek kiAyyyy hiç çekemicem şimdi. Hem uzun hem yine anlaşılmazAnlayan anlamayanlara anlatsın bi zahmet.
Ooooo, evlensin bir an önce:)Evet canım ikizim var.bekar o da.o kendine bu konularda cok guveniyor.insallah evlensin etsin
Bak hiç diyor mu,Okuma canım sonra okursun
Kutluyorum cesaretini ve engin yüregini..Bende 17 hftlik hamileyim arkadaşim hicbir test yaptirmadim,ne tarama ne nifty ne de amniyosentez,bu testlerin sonucunda risk cikarsa sen bebeginden vazgecmeyi dusunurmusun once bunun kararini vermelisin sanirim diye dusunuyorum,biz testlerde riskte olsa ondan vazgecemeyiz, allahtan gelen kabulumuz dedik ve yaptirmadik ama tercih ve bakis acisi herkeste farkli,allah saglikli dogum nasip etsin insallah...
Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.Bende 17 hftlik hamileyim arkadaşim hicbir test yaptirmadim,ne tarama ne nifty ne de amniyosentez,bu testlerin sonucunda risk cikarsa sen bebeginden vazgecmeyi dusunurmusun once bunun kararini vermelisin sanirim diye dusunuyorum,biz testlerde riskte olsa ondan vazgecemeyiz, allahtan gelen kabulumuz dedik ve yaptirmadik ama tercih ve bakis acisi herkeste farkli,allah saglikli dogum nasip etsin insallah...
Amin amin inşallahKız allah seni ana etsin inşallah ya deli
Üzüldüğümü söyleyemiceem
Genetikten gelen iki saglikli embriyon icin cok mutlu oldum senin adina arkadasim,insallah transferinle birlikte hamilelik seruvenin başliycak,bu ugurda ugras veren herkese saglikli evlatlar nasip etsin rabbim...
Benim duam da senin gibi kaldı.simdi hatırladım dogum kontrol hapı azaltır.haydi hayırlı olsunBebegimhadi sagolosın arkadaşım bunu dikkate alıcam . Şimdi ben en son 9 haziranda kontrole gittim kist çıktı ayın 12 de kist için dogum kontrol hapı verdi , bugün öğleden sonra kahverengi lekelenme başladı sanki regli olacak gibi sol kasıgımda ve belimde ağrı var , doktora yazım böyle bir durum var diye cevap bekliyorum . Acaba dogum kontrol hapı mı yapıyor bu etkileriayyy bu ay da birşey olmasında bebişime kavuşayım . Bugün akşam meryem suresine başlamaya niyet etmiştim kaldı şimdilik
Mesajları takip etmiyorsunuz galiba baştan takip etmeyince mesaj anlasılmıyor diyorsunuzBak hiç diyor mu,iki prensesin annesi 'cığımı yormayayım, minik kuşumu üzmeyeyim, ben daha açıklamalı yazayım, anlatayım ne demek istediğimi.
İstifa etti
Tamam dua ediyorİstifa etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?