- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.061
Sagol canım . Duaların kabul olur inşallah.Benim duam da senin gibi kaldı.simdi hatırladım dogum kontrol hapı azaltır.haydi hayırlı olsun
Ben o yazıyı görmefim canım arlamışım kısmet degilmiş ne diyelim eşim beni izmirde bırakıp dün almanyaya gitti inşallah bu herşey yolunda giderde altın yumurtama kavuşurum .Buralarda yazmıstık canım o gunlerde , okudun sanmıstım.umarim ari sütünden degil cunku senin 14 mm mis.benim 16 mm 15 mm.di ilk kontrolde catlamadı....hemsire bazen erken catliyor demisti.bu ay artık senin guzel gecsin..bu arada yemiyorsun ama bunu yazmıstım sana hayit balı sıkıntılı olabilir ... erbil bey hayit otu icin "o bende sabikali" demisti bir hastasina ters etki etmis ve tedavi iptal olmus.tedavi doneminde bitki cayları icmemeli o sonucu cıkarmıstım.sende benim canım arkadaşımsın.ari sütü sana bu ay iyi etki etmeli bir ayi gectin. poppy73 de bendeki aynı olumlu etkileri gordü
tesekkur ederim canım seni burada gördügüme ve ozellikle durumumu görüp yazmana bende cok mutlu oldum.cok sukür ki önümuzde güzel bir örnek olarak sen varsın benim cok sükür bir toparlanmam var daha umutluyum artık.hamilelik seruveni mi insallah amiin. forumdaki tüm arkadaslarimında sağlıklı bebeklerini kucaklamaları icin amiinn diyorum.senin de güzel bebegine kavuşmana az kaldı masallah diyorum.bebegin cinsiyeti nedir ? 2.5 aylık olan kız bebek sevdik bugün arkadaşımizin bebegi darısı sana az kaldı
Amin insallah,43 yasina girdim nisan da,herkesin hakkinda hayirli yazilar yazsin allahim insallah...Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.
Kac yasindasin
Kutluyorum cesaretini ve engin
Tesekkur ederim arkadasim ben bu topigi uzun zamandir takip ediyorum 5 yildir evliyim o tarihten bu yana,sizlerinde mutlu sona ulasmanizi canı gonulden istiyorum,hepimiz kicaklayalim insallah evlatlarimizi saglikli ve ömürlü...
Genetik testleri sen istemedinmiAmin insallah,43 yasina girdim nisan da,herkesin hakkinda hayirli yazilar yazsin allahim insallah...
Okudum canım, okumaz mıyım. Bak hatta özet çıkarıyorum : deden , 50 yaşındaki babanı 23 yaşındaki annenle evlendirmiş, neden? Zürriyeti yürüsün diye. Sonra ikizlerim olsun diye dua ediyormuş baban ve ikiz olmuşsunuz. Senin, babandan neyin eksikmiş . Anlamışım dimi heheee.
Mustafa hoca genetik yaptırmadan mı transfer etti ?Amin insallah,43 yasina girdim nisan da,herkesin hakkinda hayirli yazilar yazsin allahim insallah...
bak işte anlamamışsın cano. Bikere babası ikizlerim olsun diye dua etmemiş. İki kızım olsun diye dua etmiş. Lütfen doğru düzgün kafanı vererek okur musunOkudum canım, okumaz mıyım. Bak hatta özet çıkarıyorum : deden , 50 yaşındaki babanı 23 yaşındaki annenle evlendirmiş, neden? Zürriyeti yürüsün diye. Sonra ikizlerim olsun diye dua ediyormuş baban ve ikiz olmuşsunuz. Senin, babandan neyin eksikmiş . Anlamışım dimi heheee.
Canımmmm Allah sana da ikiz nasip etsin, gönlünden ne geçiyorsa onu yaşatsın inşallah
Arayacaklar, bekliyorum heyecanlaGunaydin benim su boreklerim acmalarim kiymali karakoy borekelerim
Bebegimhadi canim ikiz olmak ne guzel, hic belli olmaz o saglikli embriyon rahminde ikiye bolunebilir ve ikizin olabilir...gerci dr olumlu bakmamis ama ikizlik var sizin genlerinizde...
poppy73 canim merkezden ararlar bugun, haber ver hemen,heyecanla umutla bekliyoruz
benim dun iftardan sonra (hamdolsun cok sukur iftarimi yapmistim) camur gibi kahverengi lekelenmem oldu sabah bisey yoktu ama sokulemiyorum bir turlu kizlar,simdi isteyim gidip bakamiyorumda, benim hic duzenim kalmadi,yaa su ictigim sacma sapan otlardan ya da 35 oldugumdan bu fsh bence su anda bende tavan yapti, oyle hissediyorum, kafam allak bullak ne yapacagimi sasirdim.hani far gorup donup kalan tavsanlar gibiyimo kadar cok sey biliyorum ama artik valla cozemiyorum kendimi,Allah hayirlisini versin bir kapi acsin bana da...hergun soylenen teyzeler gibi oldum , bu kendime
canım o otları bırak bence bu ay. Kendi haline olsun bir süre. Söktürücü olarak maydanoz suyu iç bakalım. Ben e vitaminine başladım. Bir de kan ilacı. Kanım düşükmüş. Bakalım bir faydası olacak mı regl yoğunluğuna. Bu ay benim de kahverengi pelte şeklinde damla damla oldu. Sanırım kist eridi onun kalıntıları diye düşünüyorum.Gunaydin benim su boreklerim acmalarim kiymali karakoy borekelerim
Bebegimhadi canim ikiz olmak ne guzel, hic belli olmaz o saglikli embriyon rahminde ikiye bolunebilir ve ikizin olabilir...gerci dr olumlu bakmamis ama ikizlik var sizin genlerinizde...
poppy73 canim merkezden ararlar bugun, haber ver hemen,heyecanla umutla bekliyoruz
benim dun iftardan sonra (hamdolsun cok sukur iftarimi yapmistim) camur gibi kahverengi lekelenmem oldu sabah bisey yoktu ama sokulemiyorum bir turlu kizlar,simdi isteyim gidip bakamiyorumda, benim hic duzenim kalmadi,yaa su ictigim sacma sapan otlardan ya da 35 oldugumdan bu fsh bence su anda bende tavan yapti, oyle hissediyorum, kafam allak bullak ne yapacagimi sasirdim.hani far gorup donup kalan tavsanlar gibiyimo kadar cok sey biliyorum ama artik valla cozemiyorum kendimi,Allah hayirlisini versin bir kapi acsin bana da...hergun soylenen teyzeler gibi oldum , bu kendime
Zaten çözülmesi gereken mesaj da başkaydı..
Günaydın kızlarrBen o yazıyı görmefim canım arlamışım kısmet degilmiş ne diyelim eşim beni izmirde bırakıp dün almanyaya gitti inşallah bu herşey yolunda giderde altın yumurtama kavuşurum .
Bende kistten sonra senin yazdıkların aklıma geldi hayıt balını yemegi bıraktım , balcıya gidip saf arı sütü aldım sadece onu yiyorum 1 haftadır .
Ben senin için çok heyecanlıyım merakla bekliyorum senin transferi inşallah herşey gönlünce olur canım .
doktorda uzak buraya hersey uzak, tikilip kaldim, yari acik cezaevi gibiArayacaklar, bekliyorum heyecanla.
Gelir belki gün içinde. Doktor yakınsa bir git istersen.
biraktim gibi yaaa otu icmeyi,maydonoz suyu evet olabilir,adacayida olabilir aslinda,e vitamini selenyum o da cok iyi,kistten dolayi olabilir evet haklisin.zayifladigim icinde olabilir,herkes ortaokul ogrencisi gibisin diyor cunku..canım o otları bırak bence bu ay. Kendi haline olsun bir süre. Söktürücü olarak maydanoz suyu iç bakalım. Ben e vitaminine başladım. Bir de kan ilacı. Kanım düşükmüş. Bakalım bir faydası olacak mı regl yoğunluğuna. Bu ay benim de kahverengi pelte şeklinde damla damla oldu. Sanırım kist eridi onun kalıntıları diye düşünüyorum.
Okudum canım, okumaz mıyım. Bak hatta özet çıkarıyorum : deden , 50 yaşındaki babanı 23 yaşındaki annenle evlendirmiş, neden? Zürriyeti yürüsün diye. Sonra ikizlerim olsun diye dua ediyormuş baban ve ikiz olmuşsunuz. Senin, babandan neyin eksikmiş . Anlamışım dimi heheee.
Canımmmm Allah sana da ikiz nasip etsin, gönlünden ne geçiyorsa onu yaşatsın inşallah
aminnnnnn insallahhhhhhGünaydın kızlarrAsmin lena cım insallah güzel sonuclarin olsun.cicek balı ve polende yese miydin polende cok iyi hücre yenileyici bende yiyorum.tedaviye devam sağlik olsun esin gittiyse de.biz tek başımıza mücadele ederiz evelallah :) benim icin yazdıklarına çok tesekkür ederim evet birbirimize örnek olacağız transfer zamanımızda; birlikte gün sayıp yüksek sonuçlarla mutlu oluruz ins.
Aynen yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?