Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben o yazıyı görmefim canım arlamışım kısmet degilmiş ne diyelim eşim beni izmirde bırakıp dün almanyaya gitti inşallah bu herşey yolunda giderde altın yumurtama kavuşurum .
Bende kistten sonra senin yazdıkların aklıma geldi hayıt balını yemegi bıraktım , balcıya gidip saf arı sütü aldım sadece onu yiyorum 1 haftadır .

Ben senin için çok heyecanlıyım merakla bekliyorum senin transferi inşallah herşey gönlünce olur canım .

Elbette butun dualarim hepiniz icin, ben aslinda arada okudum yazilanlari ama ben birseyler yazamadim,bebegimizincinsiyetini bugun ogrendik allahin izniyle erkek olacak,daha onumuzde 5 ayimiz var,insallah butun hamileler saglikli evlatlar kucaklasin,ve isteyen herkes en kisa zamanda hamileligi tatsin,allahim insallah tez zamanda ...

Okudum canım, okumaz mıyım. Bak hatta özet çıkarıyorum : deden , 50 yaşındaki babanı 23 yaşındaki annenle evlendirmiş, neden? Zürriyeti yürüsün diye. Sonra ikizlerim olsun diye dua ediyormuş baban ve ikiz olmuşsunuz. Senin, babandan neyin eksikmiş . Anlamışım dimi heheee.

Canımmmm Allah sana da ikiz nasip etsin, gönlünden ne geçiyorsa onu yaşatsın inşallah

Gunaydin benim su boreklerim acmalarim kiymali karakoy borekelerim

Bebegimhadi canim ikiz olmak ne guzel, hic belli olmaz o saglikli embriyon rahminde ikiye bolunebilir ve ikizin olabilir...gerci dr olumlu bakmamis ama ikizlik var sizin genlerinizde...

poppy73 canim merkezden ararlar bugun, haber ver hemen,heyecanla umutla bekliyoruz

benim dun iftardan sonra (hamdolsun cok sukur iftarimi yapmistim) camur gibi kahverengi lekelenmem oldu sabah bisey yoktu ama sokulemiyorum bir turlu kizlar,simdi isteyim gidip bakamiyorumda, benim hic duzenim kalmadi,yaa su ictigim sacma sapan otlardan ya da 35 oldugumdan bu fsh bence su anda bende tavan yapti, oyle hissediyorum, kafam allak bullak ne yapacagimi sasirdim.hani far gorup donup kalan tavsanlar gibiyim o kadar cok sey biliyorum ama artik valla cozemiyorum kendimi,Allah hayirlisini versin bir kapi acsin bana da...hergun soylenen teyzeler gibi oldum, bu kendime

bak işte anlamamışsın cano. Bikere babası ikizlerim olsun diye dua etmemiş. İki kızım olsun diye dua etmiş. Lütfen doğru düzgün kafanı vererek okur musun

Arayacaklar, bekliyorum heyecanla.
Gelir belki gün içinde. Doktor yakınsa bir git istersen.

canım o otları bırak bence bu ay. Kendi haline olsun bir süre. Söktürücü olarak maydanoz suyu iç bakalım. Ben e vitaminine başladım. Bir de kan ilacı. Kanım düşükmüş. Bakalım bir faydası olacak mı regl yoğunluğuna. Bu ay benim de kahverengi pelte şeklinde damla damla oldu. Sanırım kist eridi onun kalıntıları diye düşünüyorum.

Günaydın kızlarr Asmin lena cım insallah güzel sonuclarin olsun.cicek balı ve polende yese miydin polende cok iyi hücre yenileyici bende yiyorum.tedaviye devam sağlik olsun esin gittiyse de.biz tek başımıza mücadele ederiz evelallah :) benim icin yazdıklarına çok tesekkür ederim evet birbirimize örnek olacağız transfer zamanımızda; birlikte gün sayıp yüksek sonuçlarla mutlu oluruz ins.

biraktim gibi yaaa otu icmeyi,maydonoz suyu evet olabilir,adacayida olabilir aslinda,e vitamini selenyum o da cok iyi,kistten dolayi olabilir evet haklisin.zayifladigim icinde olabilir,herkes ortaokul ogrencisi gibisin diyor cunku..

evet cok da güzel anlamıssın canım tesekkur ederim zahmet oldu biraz benim kendi kendime vay be dedigim bir konu bu babam konusu.eskiler ne kadar akıllı ya amiiin canım bir de kimin duasi böyle kabul olur.. insallah hepimizin bebek duaları kabul olur da sevincten zip zıp zıplarız artık

aminnnnnn insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…