- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.081
Bir plan yaptınız mı kendinize, şu zamana kadar çalışacağız, şu zamanda döneriz diye. Motive eder plan yapmak.doktorda uzak buraya hersey uzak, tikilip kaldim, yari acik cezaevi gibi
Cok akıllı kızsınGunaydin benim su boreklerim acmalarim kiymali karakoy borekelerim
Bebegimhadi canim ikiz olmak ne guzel, hic belli olmaz o saglikli embriyon rahminde ikiye bolunebilir ve ikizin olabilir...gerci dr olumlu bakmamis ama ikizlik var sizin genlerinizde...
poppy73 canim merkezden ararlar bugun, haber ver hemen,heyecanla umutla bekliyoruz
benim dun iftardan sonra (hamdolsun cok sukur iftarimi yapmistim) camur gibi kahverengi lekelenmem oldu sabah bisey yoktu ama sokulemiyorum bir turlu kizlar,simdi isteyim gidip bakamiyorumda, benim hic duzenim kalmadi,yaa su ictigim sacma sapan otlardan ya da 35 oldugumdan bu fsh bence su anda bende tavan yapti, oyle hissediyorum, kafam allak bullak ne yapacagimi sasirdim.hani far gorup donup kalan tavsanlar gibiyimo kadar cok sey biliyorum ama artik valla cozemiyorum kendimi,Allah hayirlisini versin bir kapi acsin bana da...hergun soylenen teyzeler gibi oldum , bu kendime
Biraz birikim yapalim istiyoruz, bizim sektorumuzun Turkiyede onu cok kapali ne yazik ki, ama bugunlerde geri gelmeyecek,cunku gun gunu aratiyor resmen,esim donmek istemiyor ama ben tedavi icin donmek istiyorum,istedigim zaman dr a bile gidemiyorsam kazandigim para bana cokta anlamli gelmiyor,esimle fikir ayriliklarimiz var bu konuda, turkiyede aileside yanindayken bir daha acicam bu konuyu bakalim ne diyecek..garip bir sekilde iletisim eksikligimiz var gibi geliyor bu aralarBir plan yaptınız mı kendinize, şu zamana kadar çalışacağız, şu zamanda döneriz diye. Motive eder plan yapmak.
akilli miyim o tartisilirCok akıllı kızsınsekerpancari bende bu duyguları cok yaşadım.onemli olan tedavide kalmamız tedavide olmadığın muddetce durumunun ne oldugu henuz belli degil, belki düsunduğunden cok iyisindir ..kafana adet konusunu pek takmamaya calış.hepimiz aynı haldeyiz ve düzelme oluyor adet konusunda.saf arı sütü sayesinde.dogal hayatla bir düzelme oluyor.yap bir seyler tedaviye başlıcaktın arı sutü polen var mi cevrede Allah birseyi sebep verir bakmışsın olmuş.yersiz korkular icindeyiz
İnanmıyorsun da kapı açılacak insallah ..alışverisi türkiyeden yaparsın ve onlarla da hemen toparlarsın acilde bir ay yeterli.bakuye gidersin 2 opu olursun bitti gitti vesselam.bendeakilli miyim o tartisilirtedavide kalmak kontrol altinda olmak cok iyi her zaman...ne yazik ki burada bal olarak bile sadece .....parmak var markette, hicbirsey yok aricilikta yok burada, Turkiyeye gelirsem oradan alicam arisutunu,az kestane balim kalmis onu tuketiyorum simdi...elde kalanlari degerlendiriyorum yani.ahh o Rabbim bi kapi acsa...
Elbette butun dualarim hepiniz icin, ben aslinda arada okudum yazilanlari ama ben birseyler yazamadim,bebegimizincinsiyetini bugun ogrendik allahin izniyle erkek olacak,daha onumuzde 5 ayimiz var,insallah butun hamileler saglikli evlatlar kucaklasin,ve isteyen herkes en kisa zamanda hamileligi tatsin,allahim insallah tez zamanda ...
Orta yolu bulacağınıza inanıyorum canım..Biraz birikim yapalim istiyoruz, bizim sektorumuzun Turkiyede onu cok kapali ne yazik ki, ama bugunlerde geri gelmeyecek,cunku gun gunu aratiyor resmen,esim donmek istemiyor ama ben tedavi icin donmek istiyorum,istedigim zaman dr a bile gidemiyorsam kazandigim para bana cokta anlamli gelmiyor,esimle fikir ayriliklarimiz var bu konuda, turkiyede aileside yanindayken bir daha acicam bu konuyu bakalim ne diyecek..garip bir sekilde iletisim eksikligimiz var gibi geliyor bu aralar
Olumlamalarda cok guzelİnanmıyorsun da kapı açılacak insallah ..alışverisi türkiyeden yaparsın ve onlarla da hemen toparlarsın acilde bir ay yeterli.bakuye gidersin 2 opu olursun bitti gitti vesselam.bendeertnur gibi sıraladım ama olumlu düşünceyi sıraladım
umarim buluruz...esim cunku oyle aman aman cocuk olsun demiyor biraz da ben istedigim icin istiyor,yani evet gelir gider dr a falan hani hayirlisi der gecer...yalnizim bu konudaOrta yolu bulacağınıza inanıyorum canım..
var yillik iznim,ama 10-13 gun kadar ve haftasonlari dahil sayiliyor yani, birde burada sorumlu oldugum icin izin aldigim tarih regliye denk gelir mi gelmez mi bilmiyorum..o yuzden bu isi ne yazik ki bakuye gidip gelerek cozmeliyim,kisr bir dongedeyim adeta, cok cok yazarak ayni seyleri sizide uzmek istemiyorum...destegimde cok olmadigindan (esim acisindan) arkamda hep ikilemde kaliyorum@şekerpancarı yıllık izin falan yok mu? 14 gün ise 3 hafta falan yapıyor iş günleri ile. belki o arada tedavi olayını halledersiniz.
ilk olarak cikmadik candan umut kesilmez...sen sigara ictiysen benim burada alkolik olmam gerekiyor, ama tum bunlarin ustune birde sagligimdan olursam iste o zaman cok uzulurum, 1 taneden bisey olmaz efkarin dagildiysa sorun degil ayrica...evet bekledigimiz gibi degil sonuc ama kesinlesmemis birsey uzerinden plan program yapilmaz hele bir yarin olsun bakalim..ona gore kararini verirsinn ayrica tutmayacagini nereden cikardin...oyle cocuk defterini kaparim falan...valla sizden guclu olmanizi her daim kuyrugu dik tutumanizida beklemiyorum, umudu kaybetmeyin yeter, cunku hayat mottomuz bu gun dogmadan neler dogar,bu aralar buna siginiyorum...Merhaba kızlar. Aradılar, haberler pek iyi değil. 4 yumurtadan 2 tanesi olgun çıkmış. O ikisinin içinden de sadece biri döllenmiş. Yarın tekrar arayıp o birinin durumuna göre planı söyleyeceklermiş. Ben belki bir adet transfer ettirmem dedim, doktorla konuşup haber veririz dediler. Dedim de, sanki o biri de iyi olacakmış gibi, belki o da gelişmez. Sonra düşündüm, o iyi olursa ettiririm transfer, beklerim, ki pek umudum yok. Sonra da bebek işini kapatırım. Sigara da içtim bu arada.Bebegimhadi sen haklı çıktın.
cok sevindim bugün belli olmuş bebeğinin cinsiyeti.Allah sonuna kadar guzel rahat bir hamilelik versin.bebegini kucagina alıp sevdigin günler gelsin insallah.güzel haberlerini bekliyoruz.bana verdigin morale de cok mutlu oldum.
Canım vallahi haklı cıkmak icin yazmadım onu.canım cok yandığı için yazdim.ne yazık basarısız sayılabilecek aynı cevabı aldık.öncelikle cook cook üzüldüm.biliyorsun hepimizin dogru dürüst ilerleyen 1 embriyosu var o nedenle bu 1 embriyon iyi olur insallah simdi ümitle bekleyecegiz.simdiden üzülmeyelim canım biz birsey bilmiyoruz.gen-arttaki doktor sertaç bey bunları söylemisti.bu tup bebek igneleri fsh.ı düşürür ostrojeni yükseltir klomen yetmez içinin boş olacağı baştan belli dedi.bende eski doktoruma icimden iyi bir küfür etmistim.hiç vazgecmek yok insallah devamı iyi gelirMerhaba kızlar. Aradılar, haberler pek iyi değil. 4 yumurtadan 2 tanesi olgun çıkmış. O ikisinin içinden de sadece biri döllenmiş. Yarın tekrar arayıp o birinin durumuna göre planı söyleyeceklermiş. Ben belki bir adet transfer ettirmem dedim, doktorla konuşup haber veririz dediler. Dedim de, sanki o biri de iyi olacakmış gibi, belki o da gelişmez. Sonra düşündüm, o iyi olursa ettiririm transfer, beklerim, ki pek umudum yok. Sonra da bebek işini kapatırım. Sigara da içtim bu arada.Bebegimhadi sen haklı çıktın.
Poppy hangi ilaclari ne kadar doz la kullandin yaşdaş olunca merak ediyorum ayrica ozel bi teknik yada tahlil uygulandimi esine yada sanaTeşekkürler:). İstanbul Tüp Bebek Merkezi. Aret Kamar.
Kimsenin moralini bozmak istemem, herkesin hikayesi farklı, yaşadıkları yasamadiklari buraya yansıttıkları yansitmadiklari. Şu anda her ihtimale göre plan yapma ihtiyacimin normal oldugunu düşünüyorum. Ok tabi umudu kaybetmemek lazım surekli yaşımı kafama kakip umut dusuk sans dusuk sakat olur vs diyen doktorlara ragmen. Ama insaniz be, etkileniyoruz. Evet, belki o bir bebistir tutunacak olan. Ama diyorum ki o birini uygun olursa transfer ettiririm, olmazsa bir daha tedavi olmayacagim. Çünkü yaşım 44, 37-38 degil. İşin maddi boyutu da var. Tutmazsa Afrika planima başlayacağım. Belki en doğrusu umudu sonuna kadar sürdürmek ama şu anda o psikolojide degilim. Biraz zamana ihtiyacım var.ilk olarak cikmadik candan umut kesilmez...sen sigara ictiysen benim burada alkolik olmam gerekiyor, ama tum bunlarin ustune birde sagligimdan olursam iste o zaman cok uzulurum, 1 taneden bisey olmaz efkarin dagildiysa sorun degil ayrica...evet bekledigimiz gibi degil sonuc ama kesinlesmemis birsey uzerinden plan program yapilmaz hele bir yarin olsun bakalim..ona gore kararini verirsinn ayrica tutmayacagini nereden cikardin...oyle cocuk defterini kaparim falan...valla sizden guclu olmanizi her daim kuyrugu dik tutumanizida beklemiyorum, umudu kaybetmeyin yeter, cunku hayat mottomuz bu gun dogmadan neler dogar,bu aralar buna siginiyorum...
Klomen bizim yaşlara yeterli degil bence ama.test ediyoruz hep aynı cevabı alıyoruz.bak genclerde etkilidir canım... dedigin gibi senin tedavinde var yeni olarak.Tedavin hayırlı uğurlu olsunpoppyciğim klomen mi iğne mi aradaki farkı ben bu anlayacağım merak etme. Çünkü ilk defa iğne ile tedavi oluyorum. Belki iğne ile de bir tane sağlam çıkacaktı ne malum?. Belki yaştan dolayı böyle oluyor?. Bak bebeğimhadi bile iğne ile 2 tane olgun çıkartabildi. Ha bir ha 2 fark etmez. yeterki sağlıklı olsun. İnşallah gelişimi devam eder. olmadı bekletirsin diğer ay iki tane transfer ettirirsin. Her ay böyle olacak değil ya. Bir ayımız bir ayımızı tutmuyor ki. üzülme. Olacak bu iş ama bu ay ama gelecek ay. Öyle pes etmek yok. Modunun düşmesinde haklısın hayal kırıklığı yaşadın ama ben klomenle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben iğnenin de klomenin de dolu yumurta yapacağına inanmıyorum. Belki çok çok sayıyı artırır. Dolu olması bizim yumurta kalitemiz ve yaşımızla alakalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?