Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Muhtemelen, benim de tahminim o bir ya da iki embriyoyu yakalamak için igne vermediler. İsin doğası zaten oyle, o bir embriyo başarıya ulaşıyor. Bunu baştan söyleselerdi iyi olurdu yalnız. Hep o bir ile hamile kaliyor insanlar. Amaç o bir'i bulmak.

Canım dur bakalım neler olacak hayırlı haberler olsun insallah

Canim ya hayirlisi olsun insallah o tek embriyon icin yarin guzel haberler aliriz
Kendimizi pozitif olmaliyiz ama her durumada bir yandan hazirlamak gerek.

Sadece klomen kullandım bu seferkinde. Gecen sefer Gonal-F ve Merional kullanmıştım. O zaman 3 yumurta da doluydu ve dollenmisti. Başka birsey yok.
Bu sefer neden gonal f uygulanmadi ki yasa gore ilac degisiyor sanirim
Esime imsi diye bi teknik uygulanmisti o yuzden sordum.
Biz eylul gibi tedaviyi Allah izin verirse ve imkanlarimiz el verirse ve ben su kilolarimdan birazda olsa kurtulabilirsem o zaman dusunuyoruz

Doktor öyle tercih etti. İğne kaliteyi düşürüyor dedi. İmsi, en iyi spermlerin seçilmesi ise, sanırım artık her merkezde onu uyguluyorlar.

Hanımlar geçen nisan da tüp bebek 2 transfer olmuştu kimyasal gebelik oldu bugün tahlil yaptırdım bhcg hamileyim inşallah sağlıklıdır yaş 41 ayrıca sizlerin tavsiyesiyle arı sütü probolis bal polen karışım selenyum d3 omega folik asit kullandım bu arada ovulasyon testinde gebelik çıktı 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif aslında umudum yoktu regl kimyasal gebeyimten sonra olmadım bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum

hayırlı olsun inşllah. ovülasyon dediğin gebelik testi sanırım. sen doğal gebelik deneyenlerden miydin? Doğal mı hamile kaldın? İnşallah kimyasal gebelikten sonra devam eden bhcg yüksekliği değildir.

Son düzenleme:
hay masallah darısı bizlere de olsun basta poppy73 e . Buralarda okudukların nasıl etki etti degil mi ama Allah büyük bir sebep veriyor iste bebek haberi için.

hayırlı olsun inşllah. ovülasyon dediğin gebelik testi sanırım. sen doğal gebelik deneyenlerden miydin? Doğal mı hamile kaldın?
Doğal çok şükür ovulasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş ben denedim onayladım netten anladığım ikisini testler farkedemiyormuş Haremiz iyk önce sana inşallah aşılamada pozitif olur arı sütü hakkında beni bilgilendirdin

ne demek canım ya. İşe yaraması ne güzel. Allah devamını getirsin sağlıkla inşallah. Darısı hepimize olsun inşallah.

Sercembenim seninle özelden konuşmuştuk arı sütü hakkında bende tebrik ediyorum

teşekkür ederim @bebeğimhadi rabbim sizlerde nasip etsin ben bu süre zarfında meryem suresini furkan suresi 74 ayet saffaf 100 ayit ayrıca esmaül hüsna el halık el musavvir el bari okudum sizlerde okuyun

Evet ya Bebegimhadi seninle konuşmuştuk sen bana önermiştin duğer forumdada karşılaşıyoruz çok teşekkür ederim şimdide korku başladı acaba dış gebelik mi diye bayram öncesi doktordan randevuda alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…