- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.101
Muhtemelen, benim de tahminim o bir ya da iki embriyoyu yakalamak için igne vermediler. İsin doğası zaten oyle, o bir embriyo başarıya ulaşıyor. Bunu baştan söyleselerdi iyi olurdu yalnız. Hep o bir ile hamile kaliyor insanlar. Amaç o bir'i bulmak.Canım vallahi haklı cıkmak icin yazmadım onu.canım cok yandığı için yazdim.ne yazık basarısız sayılabilecek aynı cevabı aldık.öncelikle cook cook üzüldüm.biliyorsun hepimizin dogru dürüst ilerleyen 1 embriyosu var o nedenle bu 1 embriyon iyi olur insallah simdi ümitle bekleyecegiz.simdiden üzülmeyelim canım biz birsey bilmiyoruz.gen-arttaki doktor sertaç bey bunları söylemisti.bu tup bebek igneleri fsh.ı düşürür ostrojeni yükseltir klomen yetmez içinin boş olacağı baştan belli dedi.bende eski doktoruma icimden iyi bir küfür etmistim.hiç vazgecmek yok insallah devamı iyi gelir
Canım dur bakalım neler olacak hayırlı haberler olsun insallahKimsenin moralini bozmak istemem, herkesin hikayesi farklı, yaşadıkları yasamadiklari buraya yansıttıkları yansitmadiklari. Şu anda her ihtimale göre plan yapma ihtiyacimin normal oldugunu düşünüyorum. Ok tabi umudu kaybetmemek lazım surekli yaşımı kafama kakip umut dusuk sans dusuk sakat olur vs diyen doktorlara ragmen. Ama insaniz be, etkileniyoruz. Evet, belki o bir bebistir tutunacak olan. Ama diyorum ki o birini uygun olursa transfer ettiririm, olmazsa bir daha tedavi olmayacagim. Çünkü yaşım 44, 37-38 degil. İşin maddi boyutu da var. Tutmazsa Afrika planima başlayacağım. Belki en doğrusu umudu sonuna kadar sürdürmek ama şu anda o psikolojide degilim. Biraz zamana ihtiyacım var.
Sadece klomen kullandım bu seferkinde. Gecen sefer Gonal-F ve Merional kullanmıştım. O zaman 3 yumurta da doluydu ve dollenmisti. Başka birsey yok.Poppy hangi ilaclari ne kadar doz la kullandin yaşdaş olunca merak ediyorum ayrica ozel bi teknik yada tahlil uygulandimi esine yada sana
Canim ya hayirlisi olsun insallah o tek embriyon icin yarin guzel haberler alirizMerhaba kızlar. Aradılar, haberler pek iyi değil. 4 yumurtadan 2 tanesi olgun çıkmış. O ikisinin içinden de sadece biri döllenmiş. Yarın tekrar arayıp o birinin durumuna göre planı söyleyeceklermiş. Ben belki bir adet transfer ettirmem dedim, doktorla konuşup haber veririz dediler. Dedim de, sanki o biri de iyi olacakmış gibi, belki o da gelişmez. Sonra düşündüm, o iyi olursa ettiririm transfer, beklerim, ki pek umudum yok. Sonra da bebek işini kapatırım. Sigara da içtim bu arada.Bebegimhadi sen haklı çıktın.
Bu sefer neden gonal f uygulanmadi ki yasa gore ilac degisiyor sanirimSadece klomen kullandım bu seferkinde. Gecen sefer Gonal-F ve Merional kullanmıştım. O zaman 3 yumurta da doluydu ve dollenmisti. Başka birsey yok.
Doktor öyle tercih etti. İğne kaliteyi düşürüyor dedi. İmsi, en iyi spermlerin seçilmesi ise, sanırım artık her merkezde onu uyguluyorlar.Bu sefer neden gonal f uygulanmadi ki yasa gore ilac degisiyor sanirim
Esime imsi diye bi teknik uygulanmisti o yuzden sordum.
Biz eylul gibi tedaviyi Allah izin verirse ve imkanlarimiz el verirse ve ben su kilolarimdan birazda olsa kurtulabilirsem o zaman dusunuyoruz
hayırlı olsun inşllah. ovülasyon dediğin gebelik testi sanırım. sen doğal gebelik deneyenlerden miydin? Doğal mı hamile kaldın? İnşallah kimyasal gebelikten sonra devam eden bhcg yüksekliği değildir.Hanımlar geçen nisan da tüp bebek 2 transfer olmuştu kimyasal gebelik oldu bugün tahlil yaptırdım bhcg hamileyim inşallah sağlıklıdır yaş 41 ayrıca sizlerin tavsiyesiyle arı sütü probolis bal polen karışım selenyum d3 omega folik asit kullandım bu arada ovulasyon testinde gebelik çıktı 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif aslında umudum yoktu regl kimyasal gebeyimten sonra olmadım bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum
Hanımlar geçen nisan da tüp bebek 2 transfer olmuştu kimyasal gebelik oldu bugün tahlil yaptırdım bhcg hamileyim inşallah sağlıklıdır yaş 41 ayrıca sizlerin tavsiyesiyle arı sütü probolis bal polen karışım selenyum d3 omega folik asit kullandım bu arada ovulasyon testinde gebelik çıktı 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif aslında umudum yoktu regl kimyasal gebeyimten sonra olmadım bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum
Doğal çok şükür ovulasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş ben denedim onayladımhayırlı olsun inşllah. ovülasyon dediğin gebelik testi sanırım. sen doğal gebelik deneyenlerden miydin? Doğal mı hamile kaldın?
ne demek canım ya. İşe yaraması ne güzel. Allah devamını getirsin sağlıkla inşallah. Darısı hepimize olsun inşallah.Doğal çok şükür ovulasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş ben denedim onayladımnetten anladığım ikisini testler farkedemiyormuş Haremiz iyk önce sana inşallah aşılamada pozitif olur arı sütü hakkında beni bilgilendirdin
Doğal çok şükür ovulasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş ben denedim onayladımnetten anladığım ikisini testler farkedemiyormuş Haremiz iyk önce sana inşallah aşılamada pozitif olur arı sütü hakkında beni bilgilendirdin
Tek embriyo diye vazgeçme sağlıklı olsun tek olsun canımCanim ya hayirlisi olsun insallah o tek embriyon icin yarin guzel haberler aliriz
Kendimizi pozitif olmaliyiz ama her durumada bir yandan hazirlamak gerek.
Amiin insallah hepimize tum isteyenlere olsunSizleri kaç aydır takip ediyorum hicbir şey bilmiyormuşum sayenizde Tüp bebek konusunda bilgi sahibi oldum allah isteyen herkese nasip etsin
teşekkür ederim @bebeğimhadi rabbim sizlerde nasip etsin ben bu süre zarfında meryem suresini furkan suresi 74 ayet saffaf 100 ayit ayrıca esmaül hüsna el halık el musavvir el bari okudum sizlerde okuyun
Evet ya
Yok canım degildir o da nerden cıktı normal hamilelik beta hcg sidir seninEvet yaBebegimhadi seninle konuşmuştuk sen bana önermiştin duğer forumdada karşılaşıyoruz çok teşekkür ederim şimdide korku başladı acaba dış gebelik mi diye bayram öncesi doktordan randevuda alamam
ne demekteşekkür ederim @bebeğimhadi rabbim sizlerde nasip etsin ben bu süre zarfında meryem suresini furkan suresi 74 ayet saffaf 100 ayit ayrıca esmaül hüsna el halık el musavvir el bari okudum sizlerde okuyun
Ne güzel birbirimize artılarımız oluyor meryem suresine başlayacaktın demi canım geciktirmeden başla ben yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?