- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.121
Allah devamını da güzel getirsin canım. Sağlıklı eli yüzü düzgün, hayırlı bir evladın olsun inşallahEvet yaBebegimhadi seninle konuşmuştuk sen bana önermiştin duğer forumdada karşılaşıyoruz çok teşekkür ederim şimdide korku başladı acaba dış gebelik mi diye bayram öncesi doktordan randevuda alamam
Çok çok sağol canım.meryem suresini belli aralıklarla okumayı düsünüyordum.belli sayısi varsa ogrenirim insallah okuyabilirim.seni yoramayız hamile halinle bakalım :)Ne güzel birbirimize artılarımız oluyor meryem suresine başlayacaktın demi canım geciktirmeden başla ben yardım ederim
Bir opuda 4, diğer opuda 3 embriyo yani toplam 7 tane genetiğe gitti ve o son 3 den 1 tanesi normal geldi öyle mi canım? ben de 1,1,2 toplam 4 gönderdim ve hepsi anormal geldi. Ama yine de 5. güne gelen olursa genetiğe göndermeye devam edicem Allah ın izni ile o normal olanı bulmak için. O yüzden soruyorum.Bende cok zor zamanlar gecirdim,hepinizin kaygilarini stresini acabalaeini o kadar iyi anliyorum ki,ama en dogru yerdesin buna hic şüphen olmasin,sen hamile kaldin tabi o yuzden boyle diyorsun diyebilirsin ama ben bahcecide 3.denemem de buldum kizumu,birincide 5.gun embriyosu transfer ettiler tutmadi iyi kaliteydi,sonra sana gemetik yapcaz bundan sonra mutlaka dediler tamam dedik 4 tane gonderdik genetige saglikli gelmedi,sonra 3 tane gonderdik sukur allahima bir tane geldi ve o benim minik mucizem oldu,bende cok umitsizlikler yasadim elbette her seferinde yas deniyordu,ama bir seyi cok isteyince ve vazgecmeyince oluyor buna cok inaniyorum benim hayatimda hersey zor olur,kolay kazandigim biseyim yok,ben universiteye bile 27 yasinda gittim dusun artik,olacak o senin altin tumurtalarin canlanacak ve seni cooook mutlu edecek,allah buyuk,ancak ben son tedavide beslenmeme cok dikkat ettim karatay beslenmesi yaptim onunda etkisine cok inaniyorum,hepinize bayram sevinci yasatacak evlatlar diliyorum rabbimden en sagliklisindan
Bir opuda 4, diğer opuda 3 embriyo yani toplam 7 tane genetiğe gitti ve o son 3 den 1 tanesi normal geldi öyle mi canım? ben de 1,1,2 toplam 4 gönderdim ve hepsi anormal geldi. Ama yine de 5. güne gelen olursa genetiğe göndermeye devam edicem Allah ın izni ile o normal olanı bulmak için. O yüzden soruyorum.
41 gun meryem suresinin,41 yasin ve fetih suresinin okunmasinin sifali oldugunu duymustum,insallah sifaniz olsun.Çok çok sağol canım.meryem suresini belli aralıklarla okumayı düsünüyordum.belli sayısi varsa ogrenirim insallah okuyabilirim.seni yoramayız hamile halinle bakalım :)
Gebeliğinin sorunsuz ve sağlıkla neticelenmesini diliyorum. Bende son 2 ayı yumurta azlığından sebep pas geçti doktorum. Ama bir sonraki adette kaç tane çıkarsa onlarla idare etmemiz lazım, tedaviye daha fazla ara vermek iyi olmaz dedi. Şimdi bir sonraki adete yaklaşık 25 gün var. Bu sürede takviye olarak tavsiye edebileceğin bişey var mı acaba ??Evet arkadaşim aynen oyle,birinci de 4 embriyo,ikincide 3 embriyo gitti ve saglikli geldi,gelmeseydi de tekrar ayni sekilde deniycektik,cunku sorun yoktu ve saglikli gorunen 5.gun embriyolariyla transfer yapilmisti onceden ama tutunamadi,bazi arkadaslarin genetikle ilgili tereddutlwri oldugunu okuyorum zaman zaman ancak ben bu yontemin eger herhangi baska bir prblem yoksa anne adayinda gwbelik sansini artirdigini dusunuyorum,tabi herswyi bilen allah ama eger imkan var ise ve dayanacak psikolojo devam ,sana da nol sans insallah bulucaksin saglikli embriyoyu,beslenmeninde onemli oldugunu dusunuyorum ben tedavide,son tedavimde 3 ay boyunca hiç un ve şeker tuketmedim,meyve dahil,vucudumu arindirdim,aaa aklima gelmişkenn bir yil once hacamat yaptirmistim,ayrica transferden once akupunktur yaptirdim birkaç seans,onlarinda faydasi olmustur illaki,yani once beynimi vucudumun bu işlem icin hazir olduguna inandirdim,zayiflamak,farkli hazirliklar yapmakta sanirim beni rahatlatti,allah hepimizin yardimcisi olsun insallah..
Şekerpancarı sen nerede yaşıyorsun ? Ben almanyada yaşıyorum eşim bana eczaneden arı sütü , bal , polen karışımı almıştı tüp içinde sende eczaneleri araştır yaşadıgïn yerde.akilli miyim o tartisilirtedavide kalmak kontrol altinda olmak cok iyi her zaman...ne yazik ki burada bal olarak bile sadece .....parmak var markette, hicbirsey yok aricilikta yok burada, Turkiyeye gelirsem oradan alicam arisutunu,az kestane balim kalmis onu tuketiyorum simdi...elde kalanlari degerlendiriyorum yani.ahh o Rabbim bi kapi acsa...
Canım bazı yerleri cok hos konusmanınpoppy73 canım. ben Cem Bey e 2 gün önce gittiğimde dedim ki; cem bey , gonal f yi ve merionali değiştirseniz de sadece femara ile devam etsek. Çünkü gonal f çok pahalı, bir taraftan kısmamız gerekiyor. Dedi ki ''ilaçlarda bir değişiklik yapamam, ilaçların sendeki etkisinden memnunum , bu tabloyu bozamam ( dosyada son opu raporu sayfasına bakıyor) sadece dozlarını ayarlayabilirim, o da kan tahlili sonucuna göre. '' Yani iğnelerin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Aret hoca nın uygulaması farklı olabilir ama bu moral bozup pes etmeni gerektirmez. 1-2 ay ara verebilirsin. Bak bana, 2 ayı pas geçtik yumurtalar az diye. Bir ay diğerini tutmuyor. Moral bozmak racona ters, ona göre
Valla doktor memnun da , giren bana giriyor. Her ay 1.800 tl ödüyorum neredeyse sırf iğnelere ...Canım bazı yerleri cok hos konusmanıngonal-f pahalı almasak mı :) dr.da hayir ben böyle çok memnunum diyor biz 5 gün femara iciyorduk biliyorsun.dr. memnunsa sorun yok.
Ben son opuda 1.250 ödemisimdir 5 gun ilactı zatenValla doktor memnun da , giren bana giriyor. Her ay 1.800 tl ödüyorum neredeyse sırf iğnelere ...
Bende cok zor zamanlar gecirdim,hepinizin kaygilarini stresini acabalaeini o kadar iyi anliyorum ki,ama en dogru yerdesin buna hic şüphen olmasin,sen hamile kaldin tabi o yuzden boyle diyorsun diyebilirsin ama ben bahcecide 3.denemem de buldum kizumu,birincide 5.gun embriyosu transfer ettiler tutmadi iyi kaliteydi,sonra sana gemetik yapcaz bundan sonra mutlaka dediler tamam dedik 4 tane gonderdik genetige saglikli gelmedi,sonra 3 tane gonderdik sukur allahima bir tane geldi ve o benim minik mucizem oldu,bende cok umitsizlikler yasadim elbette her seferinde yas deniyordu,ama bir seyi cok isteyince ve vazgecmeyince oluyor buna cok inaniyorum benim hayatimda hersey zor olur,kolay kazandigim biseyim yok,ben universiteye bile 27 yasinda gittim dusun artik,olacak o senin altin tumurtalarin canlanacak ve seni cooook mutlu edecek,allah buyuk,ancak ben son tedavide beslenmeme cok dikkat ettim karatay beslenmesi yaptim onunda etkisine cok inaniyorum,hepinize bayram sevinci yasatacak evlatlar diliyorum rabbimden en sagliklisindan
Ben olsam ikinci opuyu bekler iki transfer yaptırıdım belki 2. Opuda iki embriyo oluşur da 3 tane olur ne belli? O zaman iki transfer ettirir birini de dondurursun istersen tek tek yranfer ettirirsin. İnşallah 3 tane olur bak herşey çözüldü:)Kızlar, düşünüyorum, düşünüyorum. Beyin hücreleri çalışıyor. Tabi yarın bebişin durumuna göre karar vereceğiz de, şimdiden hazırlıklı olmak için size de sorayım dedim. Hangi seçeneği tercih etmeliyim sizce? 1) Eğer bebiş bölünmeye devam ederse ve durumu iyi olursa tek transfer yaptırmak. Tutmazsa son bir kere daha denemek. Belki yine başka bir doktorda ve merkezde. 2) Bir opu daha yaptırmak ve iki adet transfer yaptırmak. Tutmazsa vazgeçmek.
Ne demek canım seve seve okurum sen yeter ki başla okuyacak kişide bulurumÇok çok sağol canım.meryem suresini belli aralıklarla okumayı düsünüyordum.belli sayısi varsa ogrenirim insallah okuyabilirim.seni yoramayız hamile halinle bakalım :)
Tamam canım yapabilirsem haber veririmNe demek canım seve seve okurum sen yeter ki başla okuyacak kişide bulurum
merhaba arkadaslar ben 41 yasındayım tum hormonlarım ve yumurta rezervim iyi olmasına ragmen hamile kalamadıgım için tup bebek denemeyi dusunuyorum ancak cok alerjik bir bunyem oldugundan ve ailede meme kanseri oldugundan hayli cekincelerim var.Tedavi sonrasında yan etkilerle karsılasan var ise paylasırsa cok sevinirim
ben nisan ayında tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelikti allah nasip ederse bugün hamile olduğumu öğrendim yan etki kilo aldım yakın zamanda olduğu için şimdilik anormal bi durum yok meme kanserine gelince bu hormon ilaçlarının sebep olduğunu okumuştum bence işinin ehli vicdanlı bir doktor bulmalısın insan kime güveneceğini bilemiyor malum para para para...merhaba arkadaslar ben 41 yasındayım tum hormonlarım ve yumurta rezervim iyi olmasına ragmen hamile kalamadıgım için tup bebek denemeyi dusunuyorum ancak cok alerjik bir bunyem oldugundan ve ailede meme kanseri oldugundan hayli cekincelerim var.Tedavi sonrasında yan etkilerle karsılasan var ise paylasırsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?