Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Son düzenleme:
Mesaj mesajın içine girmiş ama anladım ne demek istediğini:). Evet, doğru, dondurma da bir risk. Koyar, koyuyor, zaten 35 yaş üstüne hep iki. Hatta gençlere bile iki embriyo koyuyorlar, okuyorum.

Mesaj mesajın içine girmiş ama anladım ne demek istediğini:). Evet, doğru, dondurma da bir risk. Koyar, koyuyor, zaten 35 yaş üstüne hep iki. Hatta gençlere bile iki embriyo koyuyorlar, okuyorum.
Günaydın canım. Ben olsam bir sonraki opuyu bekler, 2 transfer yaptırırdım. Ama yine de tutmazsa pes etmezdim. Yumurta olduğu sürece devam ederdim. Haa belki başka klinikte, ama devam ederdim...

Günaydın sarı papatyalarim bende poppy73 cime diger arkadaşları bekleyeyim de oyle yazayım dedim.buradan embriyonu taşıtamayacagına gore 2. Opuyu burada olup olmayacagını doktorla konuşman lazım.dondurulmuş embriyo aslında %15-20 arttıriyor tutunmayı.ama labaratuvar ve embriyonun durumuna gore doktor karar verecek.canım burada 2. Opuyu olacaksın o zaman.Allah hakkimızda hayırlısını versin bugun guzel haberin olsun insallah.tabi ki havuz yöntemi cok iyi hep söylüyorum bunu.senin de havuzda kalman lazımdı bana kalırsa.o 2 veya 3 embriyoyu biriktirmeliydin.ama yine doktorla senin kararın canim

Son düzenleme:
Bizim gibi yaşlara 6 ay onceki gittigim memorialda tek embriyo koyuyoruz demisti dr.

Günaydın canım. Ben olsam bir sonraki opuyu bekler, 2 transfer yaptırırdım. Ama yine de tutmazsa pes etmezdim. Yumurta olduğu sürece devam ederdim. Haa belki başka klinikte, ama devam ederdim...
Günaydın. Yumurta olduğu sürece devam etme konusunda haklısın. Ancak yaş sınırı, maddiyat, eşimin fazla deneme taraftarı olmaması bir şekilde beni sınırlıyor. Dün yaşadığım şok, beni hemen karar alma ihtiyacına sürükledi. Sanki herşey bitmiş gibi bir psikoloji içine girdim. Üzülmemin sebebi, 4 ay önce 3 yumurtam 3. güne gelmeyi başarırken, 4 ay sonra o kadar ameliyat, vitamin ve besin takviyesi vs'den sonra sadece 1'e inmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Güvenim sarsıldı. Yoksa tabi ki yumurtam var, dölleniyor, bunlar bile şükretmek için yeterli. Son noktaya kadar umudu diri tutmak lazım, haklısınız.. Çünkü bizim sınavımız bu..

Günaydın:). Tabi, eğer biriktireceksem 2. opuyu da burada olmam lazım. Embriyonun gelişimi de bize fikir verir. Ancak burada olup olmama konusunu düşünmeliyim. Çünkü önümde iki örnek var. Bir 3 embriyo, 3. gün. İki, bir embriyo. Eşim tek transfer ettirelim diyor. Senin klomenle tedavi gördüğün yerde embriyon olmuş muydu?

Bunu su an merkez sana yasattı canim.ari sütüyle bal ve polenle aslında iyiydin.bu denemeyi hic olmamış sayıp yeni bir deneme hakkın bence.ben ayni sonucu aldığımda 41 yaşındaydım.2 yumurta alindı biri bos dendi.bir iki gun sonra embriyolog ariyor 1 yumurtaninda ici boş cıktı.bende hersey bitti dedim.ben kendim icin söyluyorum ankara baskent hastanesi gogsen bey once kendine bakacak.aynı gün tüm hastalarından negatif sonuc aldı cok iyi bir doktor olduğundan.ileri yaşız ve özel bir düşünce gerektiriyoruz doktorumuzda.

Elimde cetrotide 0,25 mg 7 kutu son kullanma tarihi 8 ay
Ovitrelle son kullanma tarihi 8 ay isteyene elden teslim edilir ücretsiz

esin doğru söylüyor bence.embriyonun durumunu hemen görebilirsin sonucu merak ettigini de tahmin ediyorum hem de kafan rahat olur.2. Opuyu burada olmanın pek anlaminı göremedim bende.benim o dedigim tedavide yumurtam olmadı canım. senin o bir embriyoda ari sütünden gelmesin

Bizim gibi yaşlara 6 ay onceki gittigim memorialda tek embriyo koyuyoruz demisti dr.
Memorial şisliyide cok duyuyorum buralarda.gen-artin bana hic faydasi olmadi ama doktorumun sözleri gayet bilgiliydi."sizin icin ikiz degil saglıklı tek bir cocuk bulalım onceligimiz bu" demisti.memorial hastanesi; 2 embriyonun birbirini gotürme ve elde de hiç embriyo kalnaması sorunları sebebiyle tek embriyo demistir.yaşıniz 40 41 ve 3 embriyonuz varsa 2 embriyo isteyin ama 2 embriyonuz varsa tek tek olmalı ki bizim icin önemli olan sağlıklı 1 bebek istiyor doktorlar

Dogru olabilir. Anneyi ikiz gebelikle risk almamak icin diyebilirler diye düşunmustum.

Dogru olabilir. Anneyi ikiz gebelikle risk almamak icin diyebilirler diye düşunmustum.
Evet evet sisli memorialden bir kızi okumustum cok memnun kalmıştı.ciddi bir hastane sanırım bazen cok olumlu bazen cok olumsuz bir yorumu okuyorum.ama ikiz gebelik riskli diyor doktorlar.bahceci de riskli goruyor

Gunaydin...

insallah iyi haberler aliriz senden...umutta bi yere kadar tabii, kendim boyleyken yani dogru ve duzgun dusunemez ve karar alamazken aslinda baskasina cokta akil vermemeliyim, aslinda kulagima kupe olmali...sana sonuna kadar hak veriyorum ve sonuna kadarda destekcinim...

cok sevindim cok mutlu oldum sizin adiniza... allah sagilcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh

Şekerpancarı sen nerede yaşıyorsun ? Ben almanyada yaşıyorum eşim bana eczaneden arı sütü , bal , polen karışımı almıştı tüp içinde sende eczaneleri araştır yaşadıgïn yerde.
ben azerbaycandayim canim, burasi boyle ya iste her istedigime hemen ulasamiyorum ve orjinal kaliteli bir mal bulmak cokta mumkun degil...

poppy73 canım haber geldi mi? ben yine dün bir ara girebildim, bugün de şimdi girebildim, bir yoğunluk anlamadım... neyse beni boşver, senin bebiş napmış? haber var mı? açıkçası senin ruh halini çok iyi anlıyorum, diyecek birşey yok... embriyon survivor çıkarsa lütfen artık neden niçini bırakıp bebişini düşün, ne biliyimmm kendini kötü hissetmen transferi de etkiler. bebiş yaşıyor diye düşünmek lazım. sen hep transfer yanlısıydın... bence bir kez olsun dene, transfer ettir. olmazsa diğer tedavide belki iki embriyon olur. ama mutlaka en az 2 kez denemelisin tedaviyi pes etmeden veya başka şeyler düşünmeden önce arkadaşım.... lütfen kafan bulanmasın, ben seni çok kararlı görmüştüm, hani transfer ettirecektin? lütfen kafanı bulandırma, bebişini düşün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…