- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.161
var canım kayseri-f doğal yoldan hamile, elifdemirelif tüp bebek40+ Hamile kalan birisi varmı burada ?? pozitif düşünmeye çalışıyorum
Ben de aynı fikirdeyim canım. İğnelerin, toplanabilir yumurtaları kaliteli şekilde büyüttüğünü düşünüyorum. Evet , tabii ki fazla hormon taraftarı değiliz ama bu da bir gerçek ( kendi adıma yani )kızlar bir de bu iğne muhabetini daha önce yapmıştık biliyorsunuz. benim doktor bana mini tüp ilaçsız yapalım dediğimde, her ay çıkan büyüyen yumurtanın içi bu yaşta dolu olmuyor veya kaliteli olmuyor. biz iğneyle, ilaçla en azından bir tane sağlıklı yakalayalım diye uğraşıyoruz, o şansı ilaçsız yaparsak kaybedebiliriz demişti., normal genç bir kız bilşe her ay hamile kalamıyor, sence neden, her ay kaliteli yumurta yok sa ondan demişti.. benim doktor böyle düşünüyor ve ona güveniyorum...
poppyyi arasam mıBen de aynı fikirdeyim canım. İğnelerin, toplanabilir yumurtaları kaliteli şekilde büyüttüğünü düşünüyorum. Evet , tabii ki fazla hormon taraftarı değiliz ama bu da bir gerçek ( kendi adıma yani )
Ben onu bu ay anlayacağım bakalım. Gerçi oluşan yumurtaların kaliteli olup olmadığını opu yapıp döllenmeden bilemiyolar sanırım. Daha önce 3 yumurtam oluşuyordu ama allah bilir ki kaç tanesi doluydu. belki hepsi belkide hiçbiri. Aslında tıbbın hala bunu ultrason ile anlayamaması çok saçma. Bunun testi tüstü bir şeyi olması lazım. 21. günde yapılan progesteron testi gösterir diyorlar, onu da sordum doktora. O test sadece yumurtanın gelişip gelişmediğini gösterir. Kalitesini bilemeyiz dedi. peh.!Ben de aynı fikirdeyim canım. İğnelerin, toplanabilir yumurtaları kaliteli şekilde büyüttüğünü düşünüyorum. Evet , tabii ki fazla hormon taraftarı değiliz ama bu da bir gerçek ( kendi adıma yani )
kızım sen yanlış zamanda doğmuşsun, bir 50 yıl sora doğaydın iyi olacakmış :)Ben onu bu ay anlayacağım bakalım. Gerçi oluşan yumurtaların kaliteli olup olmadığını opu yapıp döllenmeden bilemiyolar sanırım. Daha önce 3 yumurtam oluşuyordu ama allah bilir ki kaç tanesi doluydu. belki hepsi belkide hiçbiri. Aslında tıbbın hala bunu ultrason ile anlayamaması çok saçma. Bunun testi tüstü bir şeyi olması lazım. 21. günde yapılan progesteron testi gösterir diyorlar, onu da sordum doktora. O test sadece yumurtanın gelişip gelişmediğini gösterir. Kalitesini bilemeyiz dedi. peh.!
kızım sen yanlış zamanda doğmuşsun, bir 50 yıl sora doğaydın iyi olacakmış :)
ben de erken doğmuşum o zamanbence 50 yıl sonra tüp bebek çığır açacak. Embriyoyu 14. güne kadar dış ortamda büyütmeyi başarmışlar ya, işte o süre 9 aya çıkacak. Ana rahmine gerek kalmayacak. Kucağımıza alıp eve götüreceğiz direk.
yarın sabah saat 09.00 da:) kasıklarımda ağrı arttı bi baksın bakalım ne alemdeyim. Çatlamaz inşallah hemen.ben de erken doğmuşum o zamansenin ne zaman haremizim kontrol vs.
süper yarın ikinizden de güzel haberler alaım o zaman. çatlamaz ben de korkuyordum ama hiç erken çatlamadı, merak etme... desem de için içini yer biliyorumyarın sabah saat 09.00 da:) kasıklarımda ağrı arttı bi baksın bakalım ne alemdeyim. Çatlamaz inşallah hemen.
Ahhh, o arı sütü yok mu o arı sütü:)esin doğru söylüyor bence.embriyonun durumunu hemen görebilirsin sonucu merak ettigini de tahmin ediyorum hem de kafan rahat olur.2. Opuyu burada olmanın pek anlaminı göremedim bende.benim o dedigim tedavide yumurtam olmadı canım. senin o bir embriyoda ari sütünden gelmesin
Evet, düşününce doğru bir yaklaşım olabileceği hissi oluştu bende de. İleri yaşta ikiz gebelik daha da riskli olduğu için böyle bir tercih yapmış olabilirler. Bir tane olsun, sağlam olsun mantığı. Zaten hep o birden dünyaya geliyoruz ya.Dogru olabilir. Anneyi ikiz gebelikle risk almamak icin diyebilirler diye düşunmustum.
Sağol, bitanesinGunaydin...
insallah iyi haberler aliriz senden...umutta bi yere kadar tabii, kendim boyleyken yani dogru ve duzgun dusunemez ve karar alamazken aslinda baskasina cokta akil vermemeliyim, aslinda kulagima kupe olmali...sana sonuna kadar hak veriyorum ve sonuna kadarda destekcinim...
cok sevindim cok mutlu oldum sizin adiniza... allah sagilcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh
ben azerbaycandayim canim, burasi boyle ya iste her istedigime hemen ulasamiyorum ve orjinal kaliteli bir mal bulmak cokta mumkun degil...
Ay maşallah çok sevindim. Olsun tek transfer olsun. İnşallah sağlıkla tutunur ve tamamına erersin.ve böylece mutlulukla noktalanır bu tüp macerası.Merhaba kızlar, önce yazayım da sonra diğer mesajlara cevap vereyim. Aradılar. Direkt yarın 1'de transfere bekliyoruz dediler. O zaman embriyonun durumu iyi herhalde dedim. Evet, bugün ikinci gününde sağlıklı bir şekilde 4 hücreli oldu dedi embriyolog. Yarın da gelişmeye devam ettiğinde ve rahminiz de uygunsa transferi yapacağız dedi. Doktora sordunuz mu dedim, evet, doktor bu şekilde uygun gördü dedi. Ben de dün akşam düşünmüş ve karar vermiştim. Tek transfer.
Evet, doğruyu buldum dünkü bocalamadan sonra:)poppy73 canım haber geldi mi? ben yine dün bir ara girebildim, bugün de şimdi girebildim, bir yoğunluk anlamadım... neyse beni boşver, senin bebiş napmış? haber var mı? açıkçası senin ruh halini çok iyi anlıyorum, diyecek birşey yok... embriyon survivor çıkarsa lütfen artık neden niçini bırakıp bebişini düşün, ne biliyimmm kendini kötü hissetmen transferi de etkiler. bebiş yaşıyor diye düşünmek lazım. sen hep transfer yanlısıydın... bence bir kez olsun dene, transfer ettir. olmazsa diğer tedavide belki iki embriyon olur. ama mutlaka en az 2 kez denemelisin tedaviyi pes etmeden veya başka şeyler düşünmeden önce arkadaşım.... lütfen kafan bulanmasın, ben seni çok kararlı görmüştüm, hani transfer ettirecektin? lütfen kafanı bulandırma, bebişini düşün....
Bende senden böyle br haber bekliyordum. Benim ocaktaki tedavimde aynen 4 toplandı 1 tanesi 20mm olan döllenmiş büyümüştü. Benzer bir durum çıkıyor inşallah sonu da hayırlı olur.Merhaba kızlar, önce yazayım da sonra diğer mesajlara cevap vereyim. Aradılar. Direkt yarın 1'de transfere bekliyoruz dediler. O zaman embriyonun durumu iyi herhalde dedim. Evet, bugün ikinci gününde sağlıklı bir şekilde 4 hücreli oldu dedi embriyolog. Yarın da gelişmeye devam ettiğinde ve rahminiz de uygunsa transferi yapacağız dedi. Doktora sordunuz mu dedim, evet, doktor bu şekilde uygun gördü dedi. Ben de dün akşam düşünmüş ve karar vermiştim. Tek transfer.
Evet, bu da doğru bir yaklaşım.kızlar bir de bu iğne muhabetini daha önce yapmıştık biliyorsunuz. benim doktor bana mini tüp ilaçsız yapalım dediğimde, her ay çıkan büyüyen yumurtanın içi bu yaşta dolu olmuyor veya kaliteli olmuyor. biz iğneyle, ilaçla en azından bir tane sağlıklı yakalayalım diye uğraşıyoruz, o şansı ilaçsız yaparsak kaybedebiliriz demişti., normal genç bir kız bilşe her ay hamile kalamıyor, sence neden, her ay kaliteli yumurta yok sa ondan demişti.. benim doktor böyle düşünüyor ve ona güveniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?