- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.181
Lan bu saat olmuş, insan bi haber verir ''beklemedeyim, aramadılar '' vs. diye. Moralin bozuktur diye arayamadım da yazamadım da, ürktüm açıkçası. Ama neyse ki güzel haberle döndün , çok sevindim. Dilerim güzel haberlerin devam eder de içimizden birini anneliğe yollarızMerhaba kızlar, önce yazayım da sonra diğer mesajlara cevap vereyim. Aradılar. Direkt yarın 1'de transfere bekliyoruz dediler. O zaman embriyonun durumu iyi herhalde dedim. Evet, bugün ikinci gününde sağlıklı bir şekilde 4 hücreli oldu dedi embriyolog. Yarın da gelişmeye devam ettiğinde ve rahminiz de uygunsa transferi yapacağız dedi. Doktora sordunuz mu dedim, evet, doktor bu şekilde uygun gördü dedi. Ben de dün akşam düşünmüş ve karar vermiştim. Tek transfer.
Süper olur, hatta arada o yapay rahme ziyarete gideriz, severiz camın arkasındanbence 50 yıl sonra tüp bebek çığır açacak. Embriyoyu 14. güne kadar dış ortamda büyütmeyi başarmışlar ya, işte o süre 9 aya çıkacak. Ana rahmine gerek kalmayacak. Kucağımıza alıp eve götüreceğiz direk.
İnşallah canım, sağolAy maşallah çok sevindim. Olsun tek transfer olsun. İnşallah sağlıkla tutunur ve tamamına erersin.ve böylece mutlulukla noktalanır bu tüp macerası.
Teşekkür ederim. O da haklı. Uleeeennn, herkes haklı, bu ne böyleBende senden böyle br haber bekliyordum. Benim ocaktaki tedavimde aynen 4 toplandı 1 tanesi 20mm olan döllenmiş büyümüştü. Benzer bir durum çıkıyor inşallah sonu da hayırlı olur.
Bu arada Memorial da tedavi gören biri olarak söylüyorum hatta daha evvel de yazdım, Tek transfer tercih ediyorlar ileri yaş riskleri nedeniyle. Ve Prof sordum neden havuz yöntemi yapmıyoruz diye. Her ay tedavide 1 saglıklı embriyo yu bulursak ona şans vermek daha mantıklı, neden fazladan ilaç alacaksın ve zaman kaybı yaşayalım. Transfer eder ona göre yol alırız demişti. O yüzden allah izin versinde başka tedavilere gerek kalmadan bebişin sana gelsin :)
Niye aramadın, neden ürktün? Arasaydın yaLan bu saat olmuş, insan bi haber verir ''beklemedeyim, aramadılar '' vs. diye. Moralin bozuktur diye arayamadım da yazamadım da, ürktüm açıkçası. Ama neyse ki güzel haberle döndün , çok sevindim. Dilerim güzel haberlerin devam eder de içimizden birini anneliğe yollarız
Birazdan ararım bebekim. Yeter ki iste, sapıkın olurum seninNiye aramadın, neden ürktün? Arasaydın ya. Yazamadım, öğlende kursum vardı, gittim, geldim, iğne yaptırdım sonra. Hatta gitmesem mi dedim, sonra dedim ki git, hayat devam ediyor. Bugün daha iyiydim zaten aramadan önce de.
Çooook sevindim en güzel karar bu oldu.Allah insallah gönlüne gore versin bebegin sıkı sıkı tutunsun hayırlı ve uğurlu gelsinMerhaba kızlar, önce yazayım da sonra diğer mesajlara cevap vereyim. Aradılar. Direkt yarın 1'de transfere bekliyoruz dediler. O zaman embriyonun durumu iyi herhalde dedim. Evet, bugün ikinci gününde sağlıklı bir şekilde 4 hücreli oldu dedi embriyolog. Yarın da gelişmeye devam ettiğinde ve rahminiz de uygunsa transferi yapacağız dedi. Doktora sordunuz mu dedim, evet, doktor bu şekilde uygun gördü dedi. Ben de dün akşam düşünmüş ve karar vermiştim. Tek transfer.
Gebelik nasıl desem embriyo sağlıklı değil ama bir şekilde rahme tutunuyor sonra da betahcg düşünce vücut atıyor hazin sonbu kimyasal gebelik denen şeyi hiç anlamış değilim. Gebelik oluyor mu olmuyor mu?
Kararina denk duşmüş bugunki gelismeMerhaba kızlar, önce yazayım da sonra diğer mesajlara cevap vereyim. Aradılar. Direkt yarın 1'de transfere bekliyoruz dediler. O zaman embriyonun durumu iyi herhalde dedim. Evet, bugün ikinci gününde sağlıklı bir şekilde 4 hücreli oldu dedi embriyolog. Yarın da gelişmeye devam ettiğinde ve rahminiz de uygunsa transferi yapacağız dedi. Doktora sordunuz mu dedim, evet, doktor bu şekilde uygun gördü dedi. Ben de dün akşam düşünmüş ve karar vermiştim. Tek transfer.
Memorialdaki drunuz kim acaba ?Bende senden böyle br haber bekliyordum. Benim ocaktaki tedavimde aynen 4 toplandı 1 tanesi 20mm olan döllenmiş büyümüştü. Benzer bir durum çıkıyor inşallah sonu da hayırlı olur.
Bu arada Memorial da tedavi gören biri olarak söylüyorum hatta daha evvel de yazdım, Tek transfer tercih ediyorlar ileri yaş riskleri nedeniyle. Ve Prof sordum neden havuz yöntemi yapmıyoruz diye. Her ay tedavide 1 saglıklı embriyo yu bulursak ona şans vermek daha mantıklı, neden fazladan ilaç alacaksın ve zaman kaybı yaşayalım. Transfer eder ona göre yol alırız demişti. O yüzden allah izin versinde başka tedavilere gerek kalmadan bebişin sana gelsin :)
OffffffffffftBir de 52 yasinda dedin.benim de 43 um 44 de bebek olsa 54 yasindayken on yaşinda cocugum olacak.bakmak zor tabi ama ileri yaş annelerinin de anne olma hakkı var.yaşli insanlarında ben anne olmak istiyorum demelerine canı yurekten katiliyorum."bu yastan sonra zor cocuga bakmak aradaki fark az olmalı" cümlesine kizıyorum.ileri yastaki annenin gencten farkı yok.cunkü kendimden biliyorum
O konuda cok haklisin geç yasta evlenmek cok yipratmiyor.Offffffffffftbotox yaptırırız,kaş kaldırtırız,ne bilim dolgu yaptırtırız genç görünürüz:)))))zaten geç yaşta evlenen bizim gibiler fazla yıpranmamış oluyor
Bence cocuklar anlar, en doğru şekilde, neyse o şekilde anlatınca anlayacaklarını düşünüyorum.O konuda cok haklisin geç yasta evlenmek cok yipratmiyor.
Takiyorlar goruntuye hemde cok ama detaylardan ziyade kilolu olmana oyunlarda onla ayni enerjide olmamana birde kardes yapmamana takiyolar. Neyi nasil izah edeceksin bana surekli anne kilo ver diyor
Poppy haklisin canimBence cocuklar anlar, en doğru şekilde, neyse o şekilde anlatınca anlayacaklarını düşünüyorum.
Günaydın, iyiyim, teşekkür ederim. Bekliyorum saatiPoppy haklisin canim
Nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?