Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lan bu saat olmuş, insan bi haber verir ''beklemedeyim, aramadılar '' vs. diye. Moralin bozuktur diye arayamadım da yazamadım da, ürktüm açıkçası. Ama neyse ki güzel haberle döndün , çok sevindim. Dilerim güzel haberlerin devam eder de içimizden birini anneliğe yollarız

Süper olur, hatta arada o yapay rahme ziyarete gideriz, severiz camın arkasından

Teşekkür ederim. O da haklı. Uleeeennn, herkes haklı, bu ne böyle

Niye aramadın, neden ürktün? Arasaydın ya. Yazamadım, öğlende kursum vardı, gittim, geldim, iğne yaptırdım sonra. Hatta gitmesem mi dedim, sonra dedim ki git, hayat devam ediyor. Bugün daha iyiydim zaten aramadan önce de.

Birazdan ararım bebekim. Yeter ki iste, sapıkın olurum senin

Çooook sevindim en güzel karar bu oldu.Allah insallah gönlüne gore versin bebegin sıkı sıkı tutunsun hayırlı ve uğurlu gelsin bir de kıskandım artık bende transfer istiyorum laaann bıktım valla canımdan bezdim.sezonu seninle açıyoruz haydi bismillah bende seni arayacaklar arasındayım dün arayamadım

Kararina denk duşmüş bugunki gelisme
Çok sevindim guzel bi haber Insallah guzelce tutunur. Yarin pozitif olmaya caliş

Memorialdaki drunuz kim acaba ?

benimde uzaktan tanıdıgım biri var o da geçen yıl evlendi işte 1,5 senelik evli 41 yaşında daha önce bi evlilik yapmıştı 6-7 sene gibi evli kaldı o zamanda çocuk yapmadı olmadı mı başka bi sıkıntı mı var çok bilmiyorum ama duydugum o zaman tüp bebek denemişler sanırım ama tutmuyormuş dediler hatta yurt dışınada gitmiş tedavi için ne sıkıntı olabilir ki başka bi prob var acaba evlendigi kocası kendisinde 8 yaş felan genç

Offffffffffft botox yaptırırız,kaş kaldırtırız,ne bilim dolgu yaptırtırız genç görünürüz:)))))zaten geç yaşta evlenen bizim gibiler fazla yıpranmamış oluyor

Offffffffffft botox yaptırırız,kaş kaldırtırız,ne bilim dolgu yaptırtırız genç görünürüz:)))))zaten geç yaşta evlenen bizim gibiler fazla yıpranmamış oluyor
O konuda cok haklisin geç yasta evlenmek cok yipratmiyor.
Takiyorlar goruntuye hemde cok ama detaylardan ziyade kilolu olmana oyunlarda onla ayni enerjide olmamana birde kardes yapmamana takiyolar. Neyi nasil izah edeceksin bana surekli anne kilo ver diyor

Bence cocuklar anlar, en doğru şekilde, neyse o şekilde anlatınca anlayacaklarını düşünüyorum.

Transfer oncesi sabun sampuan vucut losyonu parfum kokulu hic birsey kullanmamistim.
Sonrasi da da 3 gun sonrami ne dus almistim oturarak kesinlikle degil bitkisel bi sampuan bulmustum transferden sonra pek hareket etmedim bol dua etmistim. Bi gece orda konaklamistim ertesi gunu ve diger 3 gun ev icinde kucuk yuruyusler yaptim egilme kalkma vs hareket yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…