- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.201
Hiçbir şey demediler bana merkezden, ben de hiçbir şey sürmeden giderim. Transfer sonrası ise işte günlük normal rutiminin biraz daha hafifini yaparım.Transfer oncesi sabun sampuan vucut losyonu parfum kokulu hic birsey kullanmamistim.
Sonrasi da da 3 gun sonrami ne dus almistim oturarak kesinlikle degil bitkisel bi sampuan bulmustum transferden sonra pek hareket etmedim bol dua etmistim. Bi gece orda konaklamistim ertesi gunu ve diger 3 gun ev icinde kucuk yuruyusler yaptim egilme kalkma vs hareket yapmadim
Günaydın. Siz de mi transfer oldunuz, hangi aşamadasınız ?Belki biliyorsunuz bunlari fakat icimden yazmak geldi.
Hergun bi avuc kabak cekirdegi bbaska ne tuketmistim hatirlayamiyorum kabiz olmamak icin ekstra seyler yiyordum bol su iciyordum
Günaydın, insallah, çok teşekkür ederim canımcımGünaydınpoppy73 ciğim. Hayırlı bir transfer olsun inşallah. Pozitifin gelir umarım . O altın yumurta bebişin olsun inşallah canım benim. Teyze olmak istiyorum ben artık yaaaaa
Poppycim cok sevindim cnm.Insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur.Emeklerimizin karsiligi alicaz insallah ve buna en yakin olan sensin.Canim benim,inan senin kadar heyecanliyim.Hiçbir şey demediler bana merkezden, ben de hiçbir şey sürmeden giderim. Transfer sonrası ise işte günlük normal rutiminin biraz daha hafifini yaparım.
Teşekkür ederim canım. Bilmiyordum valla, sağol, tamam, içeyim. Süper bir tavsiye. Sen naptın, sesin çıkmıyor son zamanlarda.Poppycim cok sevindim cnm.Insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur.Emeklerimizin karsiligi alicaz insallah ve buna en yakin olan sensin.Canim benim,inan senin kadar heyecanliyim.
Nacizane bir tavsiyem olucak belki de biliyorsundur.Transferden sonra hergun icilen havuc suyu kan akisini hizlandirip tutunmaya buyuk yardimi olur.Ibrahim Saracoglundan dinlemistim.
Ramazan cok yogun gecti,foruma girip ancak okuyabildim yazamadim.Hepinizi merak ediyorum cunku.Teşekkür ederim canım. Bilmiyordum valla, sağol, tamam, içeyim. Süper bir tavsiye. Sen naptın, sesin çıkmıyor son zamanlarda.
6 yil once ki yasadigimi paylastimGünaydın. Siz de mi transfer oldunuz, hangi aşamadasınız ?
Ooo, iyi sevindim, en azından bir yol alma ve plan yapma durumun olmuş, bu da çok güzel. Haa evet, ben mı demiştim ya da başka biri dedi. Ama iyi olmuş, en azından kafanız rahat eder. Rahimde bir sorun olup olmadığını görürsünüz. Hem kanalları da açtığı için normal yoldan hamilelik şansını da artırıyor.Ramazan cok yogun gecti,foruma girip ancak okuyabildim yazamadim.Hepinizi merak ediyorum cunku.
Hsg yi bu ay cektiricem.Sonunda tmm dedi esim.Galiba sen demistin,esin histeroskopiyle yada baska birseyle karistiriyodur diye.Valla aklinla bin yasa.Aynen soyledim bunlari esime ve 3-5 gun sonra tmm dedi.Ilk adetimle hsg yi cektiricem,temmuzun 20 sinde Ist da kardesimin nikahi var.Ona gidicez insallah.Agustosta da tupe baslicam insallah cnm.
Şekerim süper bir transfer diliyorum bebişin güzelce tutunsun inşallahOoo, iyi sevindim, en azından bir yol alma ve plan yapma durumun olmuş, bu da çok güzel. Haa evet, ben mı demiştim ya da başka biri dedi. Ama iyi olmuş, en azından kafanız rahat eder. Rahimde bir sorun olup olmadığını görürsünüz. Hem kanalları da açtığı için normal yoldan hamilelik şansını da artırıyor.
Aynen öyle bundan sonra da estetik maliyeti olsun estetiğe karşı değilim sağlıklı olduktan sonra sorun yok annem 24 yaşına kadar 5 çocuk doğurmuş sonrası 35 yaşında şeker hastalığı bel fıtığı tansiyon hastalığı liste uzarda uzar çok şükür bende bu hastalıklar yok inşallahta olmazOffffffffffftbotox yaptırırız,kaş kaldırtırız,ne bilim dolgu yaptırtırız genç görünürüz:)))))zaten geç yaşta evlenen bizim gibiler fazla yıpranmamış oluyor
poppy73 caniiimmmm hayirlisi olsun gonlunce olsun hersey...Rabbim ol desin olsun insallah, herhalde bitmistir islem...sen ona o sana can kan olsun...insallah hayirli eli ayagi duzgun akilli uslu evlat olsun...kunfe yekun....
Ben reglin 2 günü akşamı ilaçlara başlamıştım ben de gonal f 125 kullanmıştım tedavi uzun sürdü yumurtalar geç büyüyordu 5 yumurta oluşmuştu 4 dolu inşallah içi doludur sanırım e2 yumurtaların kalitesi için isteniyor her sağlıklı yumurtaya göre değer 150 olmalıymış allah yardımcın olsunBenimde sabah kontrolüm vardı. Yumurta sayısını artırmamış iğne. Yani klomenle aynı 3 yumurta var bu defada. Bir tane de arkadan gelen bıdık barmış. iğne yumurta saysına etki etmedi inşalah kalitesine etki etmiştir de hepsi de doludır diyorum artık. İğne dozunu 75 ten 125 e çıkarttı. Perşembe günü kontrole gel hormon testlerinle birlikte dedi. Bakalım. Arı sütünü bırakmıştım sanırım bu yüzden normal gidişatla büyüdüler yumurtalar. Bugün reglimin 9. İğnenin de 5. Günüydü.
https://www.google.com.tr/amp/s/www...e2-hormon-degeri-kac-olmalidir-96277.html/amp Burdan okuyabilirsin bir forumda okumuştumSağolasın e2 adetin kaçıncı günü 150 olmalıymış? Benimki 100 bile değil. 5. Gün 29 du. Giderek Yükselmesi mi gerekiyor ?
Canım ya ne hissedeceksin bir kaç gün geçsin bende kaçıncı gündü bilmiyorum sol kasıgımda tutunma ağrısı olmuştu kullandıgın ilaçların etkisini azaltmak için kayısı hoşafı iç havuç suyu kabak çekirdeği kısacası beslenmene dikkat et inşaallah bebeğine kavuşacaksın bende heyacanlandımKızlar selaaaaaammmmm. Çıktım ben transferden. Şu anda yatıyorum, herşey yolunda. Bebişim benimle artık. İyi de hiçbir şey hissetmiyorum ben. Şimdilik haber vermek için yazdım, sonra tekrar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?