- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.221
[/QUOTE]Bana mı dedinrabbim isteyene nasip etsin doktor randevumu aldım inşallah sağlıdır @popy73 biraz kasık ağrın olursa endişelenme
Bende yaptırmBende 17 hftlik hamileyim arkadaşim hicbir test yaptirmadim,ne tarama ne nifty ne de amniyosentez,bu testlerin sonucunda risk cikarsa sen bebeginden vazgecmeyi dusunurmusun once bunun kararini vermelisin sanirim diye dusunuyorum,biz testlerde riskte olsa ondan vazgecemeyiz, allahtan gelen kabulumuz dedik ve yaptirmadik ama tercih ve bakis acisi herkeste farkli,allah saglikli dogum nasip etsin insallah...
evet canım ben 40 yaşındayım 1tüp bebek, 1 doğal düşük sonrası 7 aylık ikizlere gebeyim doğal yoldan oldu onlarda,umut hep var bana doktorlar bile doğal yolla zor demişlerdi eşimin durumundan dolayı40+ Hamile kalan birisi varmı burada ?? pozitif düşünmeye çalışıyorum
Çok sevindimMerhaba kızlar, önce yazayım da sonra diğer mesajlara cevap vereyim. Aradılar. Direkt yarın 1'de transfere bekliyoruz dediler. O zaman embriyonun durumu iyi herhalde dedim. Evet, bugün ikinci gününde sağlıklı bir şekilde 4 hücreli oldu dedi embriyolog. Yarın da gelişmeye devam ettiğinde ve rahminiz de uygunsa transferi yapacağız dedi. Doktora sordunuz mu dedim, evet, doktor bu şekilde uygun gördü dedi. Ben de dün akşam düşünmüş ve karar vermiştim. Tek transfer.
Kilo kısmı beni de korkutmuyor değilO konuda cok haklisin geç yasta evlenmek cok yipratmiyor.
Takiyorlar goruntuye hemde cok ama detaylardan ziyade kilolu olmana oyunlarda onla ayni enerjide olmamana birde kardes yapmamana takiyolar. Neyi nasil izah edeceksin bana surekli anne kilo ver diyor
Valla benim eşim bile hevesli dolgu yaptırırım botox falan 7 8. Yaş geri atarız diyor:)imkanlar ölçüsünde yapılabilir ,doğallığı aşırı bozmadıkça ben yaptırırım,yaptırdım daAynen öyle bundan sonra da estetik maliyeti olsun estetiğe karşı değilim sağlıklı olduktan sonra sorun yok annem 24 yaşına kadar 5 çocuk doğurmuş sonrası 35 yaşında şeker hastalığı bel fıtığı tansiyon hastalığı liste uzarda uzar çok şükür bende bu hastalıklar yok inşallahta olmaz
Teşekkür ederim. Ya kusura bakma, bende sana birşey yazamadım. Çok tebrik ederim hamileligini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Forum biraz canlanıyor sayenizde. Kan testi olmuş muydun?poppy73 Amin inşallah stresli olma canım nisan ayında bende aynı durumdaydım sana diyeceğim kendini yorma hareketsizde kalma inşallah hayırlı haberleri alırsın kaldı 10 gün
Hayırlısı olsun canım. Aret Hocayla konuştum transfer sonrası. İğne yumurta sayısı için dedi. Kaliteyle ilgili değil dedi. Neden simdi bir dedim. Şans, tesadüf, başka zaman farklı da olabilir dedi. E2 ile ilgili de 200 olmamasi gerekiyor onu biliyorum. Benim bundan onceki Opu'mda toplanmadan önce 400'müş.Benimde sabah kontrolüm vardı. Yumurta sayısını artırmamış iğne. Yani klomenle aynı 3 yumurta var bu defada. Bir tane de arkadan gelen bıdık barmış. iğne yumurta saysına etki etmedi inşalah kalitesine etki etmiştir de hepsi de doludır diyorum artık. İğne dozunu 75 ten 125 e çıkarttı. Perşembe günü kontrole gel hormon testlerinle birlikte dedi. Bakalım. Arı sütünü bırakmıştım sanırım bu yüzden normal gidişatla büyüdüler yumurtalar. Bugün reglimin 9. İğnenin de 5. Günüydü.
Evet, giderek yükselecekSağolasın e2 adetin kaçıncı günü 150 olmalıymış? Benimki 100 bile değil. 5. Gün 29 du. Giderek Yükselmesi mi gerekiyor ?
Yani teorik olarak 12 günlüğüne hamileyim. Keyfini çıkarayım bari:)Ayy sen şu annhamilesin işte. Maşallah inşallah devamı da gelir
Teşekkür ederimÇok sevindimdualarım seninle
Teşekkür ederim canım inşallah sende pozitifi görürsün forum canlansın biz yolu acalım inşallah sırada ki sensin Ne testi bilmiyorum kiTeşekkür ederim. Ya kusura bakma, bende sana birşey yazamadım. Çok tebrik ederim hamileligini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Forum biraz canlanıyor sayenizde. Kan testi olmuş muydun?
Kandan gebelik testi yaptın mı?Teşekkür ederim canım inşallah sende pozitifi görürsün forum canlansın biz yolu acalım inşallah sırada ki sensin Ne testi bilmiyorum ki
Bende yaptırm
evet canım ben 40 yaşındayım 1tüp bebek, 1 doğal düşük sonrası 7 aylık ikizlere gebeyim doğal yoldan oldu onlarda,umut hep var bana doktorlar bile doğal yolla zor demişlerdi eşimin durumundan dolayı
3 gün önce yaptırdım pozitif çarşamba da doktora gideceğim bakalım durum neKandan gebelik testi yaptın mı?
Kilo kismini düşunme canim verirsin Bebislerin saglikla gelsinler insallah.
Kilo kısmı beni de korkutmuyor değilikiz gebeyim balon gibiyim şuan umarım verebilirim
Merhaba bayanlar.
ari sutu forever diyorum baskada bisey demiyorum, ancak su asamada yumurtayi gercekten hizla buyuyebilir ozelliklede dozu arttirmis dr.normal buyusunler zaten ne guzel ne onden gitsinler ne de yavas buyusunler.guzel olacak hersey insallah.Benimde sabah kontrolüm vardı. Yumurta sayısını artırmamış iğne. Yani klomenle aynı 3 yumurta var bu defada. Bir tane de arkadan gelen bıdık barmış. iğne yumurta saysına etki etmedi inşalah kalitesine etki etmiştir de hepsi de doludır diyorum artık. İğne dozunu 75 ten 125 e çıkarttı. Perşembe günü kontrole gel hormon testlerinle birlikte dedi. Bakalım. Arı sütünü bırakmıştım sanırım bu yüzden normal gidişatla büyüdüler yumurtalar. Bugün reglimin 9. İğnenin de 5. Günüydü.
tek bir olgun folikul basina 150-250 e2 degeri istenirmis.bende sizin gibi biliyorum.Ben reglin 2 günü akşamı ilaçlara başlamıştım ben de gonal f 125 kullanmıştım tedavi uzun sürdü yumurtalar geç büyüyordu 5 yumurta oluşmuştu 4 dolu inşallah içi doludur sanırım e2 yumurtaların kalitesi için isteniyor her sağlıklı yumurtaya göre değer 150 olmalıymış allah yardımcın olsun
oyyy benim tatliskom, hadi gecmis olsun oncelikle...ikinmamaya kabiz olmamaya calis.bunlar icin kayisi kompostosu ve hatta erik kompostosuda cok faydali. hergun 1 yumurtada tuket.beslenmeye dikkat.yiyebilirsen avokado (herkes sevmiyorda ama cok faydali purede yapabilirsin onu) insan ister istemez belirti ariyor ki bu en dogal hakkin ama takdir ederinki embriyocuk beta hcg yi bile 7. yada 8. gun salgilamaya basliyor dolayisiyla belirti ya da belirtiler icin saniyorumki henuz biraz erken,belirti kismini bende bilmiyorum malum yasamadim insallah o belirtileri yasamak sana nasip olsunnKızlar selaaaaaammmmm. Çıktım ben transferden. Şu anda yatıyorum, herşey yolunda. Bebişim benimle artık. İyi de hiçbir şey hissetmiyorum ben. Şimdilik haber vermek için yazdım, sonra tekrar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?