Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana mı dedin rabbim isteyene nasip etsin doktor randevumu aldım inşallah sağlıdır @popy73 biraz kasık ağrın olursa endişelenme[/QUOTE]

Bende yaptırm
40+ Hamile kalan birisi varmı burada ?? pozitif düşünmeye çalışıyorum
evet canım ben 40 yaşındayım 1tüp bebek, 1 doğal düşük sonrası 7 aylık ikizlere gebeyim doğal yoldan oldu onlarda,umut hep var bana doktorlar bile doğal yolla zor demişlerdi eşimin durumundan dolayı

Çok sevindim dualarım seninle

Kilo kısmı beni de korkutmuyor değil ikiz gebeyim balon gibiyim şuan umarım verebilirim

Valla benim eşim bile hevesli dolgu yaptırırım botox falan 7 8. Yaş geri atarız diyor:)imkanlar ölçüsünde yapılabilir ,doğallığı aşırı bozmadıkça ben yaptırırım,yaptırdım da

poppy73 Amin inşallah stresli olma canım nisan ayında bende aynı durumdaydım sana diyeceğim kendini yorma hareketsizde kalma inşallah hayırlı haberleri alırsın kaldı 10 gün
Teşekkür ederim. Ya kusura bakma, bende sana birşey yazamadım. Çok tebrik ederim hamileligini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Forum biraz canlanıyor sayenizde. Kan testi olmuş muydun?

Hayırlısı olsun canım. Aret Hocayla konuştum transfer sonrası. İğne yumurta sayısı için dedi. Kaliteyle ilgili değil dedi. Neden simdi bir dedim. Şans, tesadüf, başka zaman farklı da olabilir dedi. E2 ile ilgili de 200 olmamasi gerekiyor onu biliyorum. Benim bundan onceki Opu'mda toplanmadan önce 400'müş.

Teşekkür ederim. Ya kusura bakma, bende sana birşey yazamadım. Çok tebrik ederim hamileligini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Forum biraz canlanıyor sayenizde. Kan testi olmuş muydun?
Teşekkür ederim canım inşallah sende pozitifi görürsün forum canlansın biz yolu acalım inşallah sırada ki sensin Ne testi bilmiyorum ki

7 ay oldu mu masallah.günlerin anlamı sizde var ne cabuk 7 ay oldu

ari sutu forever diyorum baskada bisey demiyorum, ancak su asamada yumurtayi gercekten hizla buyuyebilir ozelliklede dozu arttirmis dr.normal buyusunler zaten ne guzel ne onden gitsinler ne de yavas buyusunler.guzel olacak hersey insallah.

tek bir olgun folikul basina 150-250 e2 degeri istenirmis.bende sizin gibi biliyorum.

Kızlar selaaaaaammmmm. Çıktım ben transferden. Şu anda yatıyorum, herşey yolunda. Bebişim benimle artık. İyi de hiçbir şey hissetmiyorum ben. Şimdilik haber vermek için yazdım, sonra tekrar yazarım.
oyyy benim tatliskom, hadi gecmis olsun oncelikle...ikinmamaya kabiz olmamaya calis.bunlar icin kayisi kompostosu ve hatta erik kompostosuda cok faydali. hergun 1 yumurtada tuket.beslenmeye dikkat.yiyebilirsen avokado (herkes sevmiyorda ama cok faydali purede yapabilirsin onu) insan ister istemez belirti ariyor ki bu en dogal hakkin ama takdir ederinki embriyocuk beta hcg yi bile 7. yada 8. gun salgilamaya basliyor dolayisiyla belirti ya da belirtiler icin saniyorumki henuz biraz erken,belirti kismini bende bilmiyorum malum yasamadim insallah o belirtileri yasamak sana nasip olsunninsallah hersey superella olacak. bu arada sormadan yapamayacagim.test gunu ne zaman:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…