Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla benim eşim bile hevesli dolgu yaptırırım botox falan 7 8. Yaş geri atarız diyor:)imkanlar ölçüsünde yapılabilir ,doğallığı aşırı bozmadıkça ben yaptırırım,yaptırdım da
asla karsi degilim, hatta dozunda uygulamalar cokta hosuma gidiyor vallakilolari ikizlerin pesinden kosarken kolaylikla vereceginizi dusunuyorum...saglikla sihhatle gelsinler

Çok teşekkür ederiiiiiiimmmm. Yaa kabız oldum bile sayılır. İlaclara carsamba baslamistim çünkü. Napacagim, ıkınmamam lazım değil mi? Kuru kayısı aldık, hemşire de sabahları zeytinyağı için dedi. Bir de şurup aldım. Onun dışında protein, meyve, sebze ağırlıklı beslenin dediler. Havuç suyu aldık @Aylin42Konya'nin dediği gibi. Portakal suyuyla karıştırıp içerim. Kabak çekirdeği de aldık. Avokado yarına kaldı. Bugün dinleneyim diye fazla dolasmak istemedim. 6 Temmuz'da test. İyi de ben yapamam ki, napicaz. Şu anda heyecan yok da yaklaştıkça doruğa çıkar herhalde.

hadi bakalim ha birde kuruyemiste iyi gelir, ceviz omega 3 kaynagi, kavrulmamis badem hatta kaju malum yagli tohumlar hemde kaliteli yag iceriyorlar.az az dolasmak gayet guzel.
bu arada embriyonda gayet guzel gelisme gostermis en kaliteli embriyo derecesinde.o zaman geri sayim basladi dualarlatest zaten hani kan verceksin kesin sonuc icin olmadi esinle gidersin destek olur sana..birde acilde falan verirsinki 1 saate cikiyor :)

Off, o stresi dusunmek istemiyorum. Neyse artık o zaman düşünürüm:). Peki, sence quenzim q10 ve arı sütünü ne yapacağız. Kullanayim mı?

Off, o stresi dusunmek istemiyorum. Neyse artık o zaman düşünürüm:). Peki, sence quenzim q10 ve arı sütünü ne yapacağız. Kullanayim mı?
canimcim ben o donemde kullanmadim yanlis yonlendirme yapmamayayim dogal besin maddeleri haricinde..istersen dr una danis..bazen dr karsi cikabiliyor yada bizim bilmedigimiz tahmin edemedigimiz tesr bir tepkime olabiliyor o nedenle...simdi bol bol elini karnina koy dua et zikir cek...cok faydali sanada iyi gelir :)

Ok

cokk iyiymis 1. Kalite embriyo diye biliyorum.genetik yapısı onemli degil su an.iyi kaliteli bir embriyo olması önemli.eee arı sütünün önemli bir katkısı var bu iste bence.cok iyi bir haber olmuş

Kızlar selaaaaaammmmm. Çıktım ben transferden. Şu anda yatıyorum, herşey yolunda. Bebişim benimle artık. İyi de hiçbir şey hissetmiyorum ben. Şimdilik haber vermek için yazdım, sonra tekrar yazarım.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kaç gündür yazamadım arada girdim okudum inşlalah güzel haberlerini alırız tüm yazılarını okudum dualarım seninle gelsin minik meleğimiz artık sevgiler

Merhaba kızlar bir kaç gündür pek giremedim ama baya güzel şeyler olmuş poppy'nin güzel haberi inşallah bize umut olacak, yarın bayram hepinizin bayramını kutlarım, inşallah bir daha ki sene, bayramda bizimde miniğimiz kollarımızda olur, bayramları pek sevmem gerek babamı kaybetmiş olmam gerek elimde bir çocuğum bile olmaması bana hüzün verir.. bende artık bir evladım olsun istiyorum ona bayramda özel alışveriş yapmak İstiyorum inşallah Allah bizimde yüzümüzü güldürür... canlar tüm kalbimle bütün bu dilekleri sizin içinde istiyorum... Gün doğmadan neler doğar Allah Büyük Bayramınız Mübarek olsun... sevgiler iyi geceler...

Günaydın arkadaşlar. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyor, yanaklarınızdan öpüyorum . Bu bayramın hepinize şans getirmesini, hepinizin en büyük hayallerinize kavuşmanızı en içten şekilde diliyorum. Hepiniz çok yüce ve çok özel ruhlarsınız. Geçtiğimiz günlerde bana verdiğiniz gönülden destek beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. İnanın, hiç yasamadığım çok güzel duygular yaşattınız bana destekleriniz ve aramalarınızla. Hepiniz bitanesiniz. @denizkaplan, Haremiz , Bebegimhadi , hayatguzel2015 , sekerpancari , Aylin42Konya , ertnur , @Kayseri-f, H huli , baharnaz , B Bumeranqqq

Cok tesekkuler,sizinde bayraminiz kutlu olsun, Allah nicelerine yavrularimizla kavustursun insallah,ayniyiz benimde babam vefat etti zaten o zamandan var bir eksiklik simdide bebegimin olmayisi ve gurbette olmam, hic bayram gibi hissedemiyorum burada.

Gunaydin ve Iyi Bayramlar..opucugu aldim kabul ettimbende kocaman sarildim sana...tum guzel dileklerine koccaman bir amin diyorum insallah diyorum...hakkinda herseyin hayirlisini diliyorum.bu arada bizde tam destek hep destek...bu da buraya uydu bence

Benim güzel arkadaşların derttaşlarım anne adaylarım. Hepimizin bayramı kutlu olsun 2018 e bebeklerimizle girelim inşallah. Ben de gidemedim memlekete. Buruk bir bayram geçiriyorum. Sabah bi posta ağladım şimdi iyiyim. Poppy ciğğm embriyon maşallah çok iyi rahmin de düzgün aret hoca hazırladı sanırım miyom falan temizlendi. Oldu bu iş inşallah. Ayyy bebişin karnında be annesi sev onuuu oy teyzesi yesin onu.

Kızlar birşey soracağım, şu ıkınma meselesi, ıkındım bugün mecburen. Tehlikeli birşey mi?
Ikınmak rahme baskı yaptığı ve aşağı ittiği için sanırım sakıncalı. Ikınmamaya çalış. Zeytin yağı iç bir yemek kaşığı falan. O ister istemez tuvalete acil ve rahat çıkma dırumu yaratır ve ıkınmana gerek kalmadan halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…