- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.241
Valla benim eşim bile hevesli dolgu yaptırırım botox falan 7 8. Yaş geri atarız diyor:)imkanlar ölçüsünde yapılabilir ,doğallığı aşırı bozmadıkça ben yaptırırım,yaptırdım da
Teşekkür ederim:)
Çok teşekkür ederiiiiiiimmmmari sutu forever diyorum baskada bisey demiyorum, ancak su asamada yumurtayi gercekten hizla buyuyebilir ozelliklede dozu arttirmis dr.normal buyusunler zaten ne guzel ne onden gitsinler ne de yavas buyusunler.guzel olacak hersey insallah.
tek bir olgun folikul basina 150-250 e2 degeri istenirmis.bende sizin gibi biliyorum.
oyyy benim tatliskom, hadi gecmis olsun oncelikle...ikinmamaya kabiz olmamaya calis.bunlar icin kayisi kompostosu ve hatta erik kompostosuda cok faydali. hergun 1 yumurtada tuket.beslenmeye dikkat.yiyebilirsen avokado (herkes sevmiyorda ama cok faydali purede yapabilirsin onu) insallah hersey superella olacak. bu arada sormadan yapamayacagim.test gunu ne zaman:)
Çok teşekkür ederiiiiiiimmmm. Yaa kabız oldum bile sayılır. İlaclara carsamba baslamistim çünkü. Napacagim, ıkınmamam lazım değil mi? Kuru kayısı aldık, hemşire de sabahları zeytinyağı için dedi. Bir de şurup aldım. Onun dışında protein, meyve, sebze ağırlıklı beslenin dediler. Havuç suyu aldık @Aylin42Konya'nin dediği gibi. Portakal suyuyla karıştırıp içerim. Kabak çekirdeği de aldık. Avokado yarına kaldı. Bugün dinleneyim diye fazla dolasmak istemedim. 6 Temmuz'da test. İyi de ben yapamam ki, napicaz . Şu anda heyecan yok da yaklaştıkça doruğa çıkar herhalde.
hadi bakalim ha birde kuruyemiste iyi gelir, ceviz omega 3 kaynagi, kavrulmamis badem hatta kaju malum yagli tohumlar hemde kaliteli yag iceriyorlar.az az dolasmak gayet guzel.Bu arada kızlar, biliyorum embriyonun genetik kalitesini gostermez ama bilgi vermek için yazıyorum. Embriyolog, transfer edilen bebişin cok kaliteli olduğunu soyledi. Bir tane daha olsaydı şansı artirirdik ancak bu da çok kaliteli dedi. Verdikleri kagitta da 8 hucreli Grade1 yazıyor.
Off, o stresi dusunmek istemiyorum.hadi bakalim ha birde kuruyemiste iyi gelir, ceviz omega 3 kaynagi, kavrulmamis badem hatta kaju malum yagli tohumlar hemde kaliteli yag iceriyorlar.az az dolasmak gayet guzel.
bu arada embriyonda gayet guzel gelisme gostermis en kaliteli embriyo derecesinde.o zaman geri sayim basladi dualarla test zaten hani kan verceksin kesin sonuc icin olmadi esinle gidersin destek olur sana..birde acilde falan verirsinki 1 saate cikiyor :)
canimcim ben o donemde kullanmadim yanlis yonlendirme yapmamayayim dogal besin maddeleri haricinde..istersen dr una danis..bazen dr karsi cikabiliyor yada bizim bilmedigimiz tahmin edemedigimiz tesr bir tepkime olabiliyor o nedenle...simdi bol bol elini karnina koy dua et zikir cek...cok faydali sanada iyi gelir :)Off, o stresi dusunmek istemiyorum.Neyse artık o zaman düşünürüm:). Peki, sence quenzim q10 ve arı sütünü ne yapacağız. Kullanayim mı?
Okcanimcim ben o donemde kullanmadim yanlis yonlendirme yapmamayayim dogal besin maddeleri haricinde..istersen dr una danis..bazen dr karsi cikabiliyor yada bizim bilmedigimiz tahmin edemedigimiz tesr bir tepkime olabiliyor o nedenle...simdi bol bol elini karnina koy dua et zikir cek...cok faydali sanada iyi gelir :)
Bu arada kızlar, biliyorum embriyonun genetik kalitesini gostermez ama bilgi vermek için yazıyorum. Embriyolog, transfer edilen bebişin cok kaliteli olduğunu soyledi. Bir tane daha olsaydı şansı artirirdik ancak bu da çok kaliteli dedi. Verdikleri kagitta da 8 hucreli Grade1 yazıyor.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kaç gündür yazamadım arada girdim okudum inşlalah güzel haberlerini alırız tüm yazılarını okudum dualarım seninle gelsin minik meleğimiz artık sevgilerKızlar selaaaaaammmmm. Çıktım ben transferden. Şu anda yatıyorum, herşey yolunda. Bebişim benimle artık. İyi de hiçbir şey hissetmiyorum ben. Şimdilik haber vermek için yazdım, sonra tekrar yazarım.
Cok tesekkuler,sizinde bayraminiz kutlu olsun, Allah nicelerine yavrularimizla kavustursun insallah,ayniyiz benimde babam vefat etti zaten o zamandan var bir eksiklik simdide bebegimin olmayisi ve gurbette olmam, hic bayram gibi hissedemiyorum burada.Merhaba kızlar bir kaç gündür pek giremedim ama baya güzel şeyler olmuş poppy'nin güzel haberi inşallah bize umut olacak, yarın bayram hepinizin bayramını kutlarım, inşallah bir daha ki sene, bayramda bizimde miniğimiz kollarımızda olur, bayramları pek sevmem gerek babamı kaybetmiş olmam gerek elimde bir çocuğum bile olmaması bana hüzün verir.. bende artık bir evladım olsun istiyorum ona bayramda özel alışveriş yapmak İstiyorum inşallah Allah bizimde yüzümüzü güldürür... canlar tüm kalbimle bütün bu dilekleri sizin içinde istiyorum... Gün doğmadan neler doğar Allah Büyük Bayramınız Mübarek olsun... sevgiler iyi geceler...
Gunaydin ve Iyi Bayramlar..opucugu aldim kabul ettimGünaydın arkadaşlar. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyor, yanaklarınızdan öpüyorum. Bu bayramın hepinize şans getirmesini, hepinizin en büyük hayallerinize kavuşmanızı en içten şekilde diliyorum. Hepiniz çok yüce ve çok özel ruhlarsınız. Geçtiğimiz günlerde bana verdiğiniz gönülden destek beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. İnanın, hiç yasamadığım çok güzel duygular yaşattınız bana destekleriniz ve aramalarınızla. Hepiniz bitanesiniz. @denizkaplan, Haremiz , Bebegimhadi , hayatguzel2015 , sekerpancari , Aylin42Konya , ertnur , @Kayseri-f, H huli , baharnaz , B Bumeranqqq
Ikınmak rahme baskı yaptığı ve aşağı ittiği için sanırım sakıncalı. Ikınmamaya çalış. Zeytin yağı iç bir yemek kaşığı falan. O ister istemez tuvalete acil ve rahat çıkma dırumu yaratır ve ıkınmana gerek kalmadan halledersin.Kızlar birşey soracağım, şu ıkınma meselesi, ıkındım bugün mecburen. Tehlikeli birşey mi?
Kızlar birşey soracağım, şu ıkınma meselesi, ıkındım bugün mecburen. Tehlikeli birşey mi. Canım çok stres yapma kendine dikkat et bende de oldu tutunmasına engel olmadı ama embriyo sağlıksızdı posalı yiyecekler sıvı alımı sen biliyorsun hayırlı bayramlar allah gönlünüzdekini nasip etsin bende bayramları hiç sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?