- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.261
İnternette baktım biraz, kimi sakıncalı diyor kimi değil diyor. İçtim sabah, kuru kayısı da yedim. Hemşire Dupolac içebilirsiniz demişti, içeceğim onu mecburen.Ikınmak rahme baskı yaptığı ve aşağı ittiği için sanırım sakıncalı. Ikınmamaya çalış. Zeytin yağı iç bir yemek kaşığı falan. O ister istemez tuvalete acil ve rahat çıkma dırumu yaratır ve ıkınmana gerek kalmadan halledersin.
İlaçlar mı böyle yapıyor yoksa senin genel halin mi?İnternette baktım biraz, kimi sakıncalı diyor kimi değil diyor. İçtim sabah, kuru kayısı da yedim. Hemşire Dupolac içebilirsiniz demişti, içeceğim onu mecburen.
İlaçlar yaptı ama egilimliyim kabızlığaİlaçlar mı böyle yapıyor yoksa senin genel halin mi?
Progesteronun yan etkisinden kaynaklı oluyorİlaçlar yaptı ama egilimliyim kabızlığa. Arkadaşım olmamış mesela.
Amin canım benim amiiimSağlıkla mutlulukla nice bayramlara hep birlikte inşallah. Bu, bebişsiz geçirdiğimiz son Ramazan bayramı olsun. Hepimiz 2018 Ramazanına anne olarak girelim Allah'ın izni ile. SevgiliHaremiz , Bebegimhadi , poppy73 , ertnur , hayatguzel2015 , Aylin42Konya , Sercembenim veeeee sekerpancari , cansınız. Nice bayramlarınız olsun
tehlike diyemem de dr lar ikinmazsaniz iyi olur der o yuzden hani kabizliga karsi meyveler falan.dupholoc u gebelerde kullandigindan sende gonul rahatligiyla kullanabilirsinKızlar birşey soracağım, şu ıkınma meselesi, ıkındım bugün mecburen. Tehlikeli birşey mi?
Canım benim endişelenme ,normal hayatına devam et demişti bana doktor ama için rahat etsin yapmamaya çalış relax geçir günlerini,bunlar direk tutunmaya etkisi olacak şeyler değil ama önlem amaçlı yapmayın diyebiliyorlarKızlar birşey soracağım, şu ıkınma meselesi, ıkındım bugün mecburen. Tehlikeli birşey mi?
Valla ben embriyo olsam içeride ben bile rahatsız olurdumtehlike diyemem de dr lar ikinmazsaniz iyi olur der o yuzden hani kabizliga karsi meyveler falan.dupholoc u gebelerde kullandigindan sende gonul rahatligiyla kullanabilirsin
herşey harika ne güzel ,canım benim evet şans katlanıyor gibi gözüksede her ikiz transferi tutmayabiliyor biri diğerinin şansını azaltabiliyor ,benim iki transfer edilmişti ama biri tutmuştu ilk gebeliğimde,zaten ikiz gebelikte zor sonrasında bakmasıda ,varsın tek olsunBu arada kızlar, biliyorum embriyonun genetik kalitesini gostermez ama bilgi vermek için yazıyorum. Embriyolog, transfer edilen bebişin cok kaliteli olduğunu soyledi. Bir tane daha olsaydı şansı artirirdik ancak bu da çok kaliteli dedi. Verdikleri kagitta da 8 hucreli Grade1 yazıyor.
Tabi tek olsun sağlam olsun:). Onun mantığı ne, biri digerinin şansını nasil azaltıyor?herşey harika ne güzel ,canım benim evet şans katlanıyor gibi gözüksede her ikiz transferi tutmayabiliyor biri diğerinin şansını azaltabiliyor ,benim iki transfer edilmişti ama biri tutmuştu ilk gebeliğimde,zaten ikiz gebelikte zor sonrasında bakmasıda ,varsın tek olsun
Aynen öyle canım bana da iki embriyo transfer edildi tüp bebek konusunda bişey bilmediğim için tamam dedim aslında biri dondurulsaydı 3 gün embriyosu da donduruyor değilmi dondurulmuş embriyoların tutulma olasılığı daha yüksekmiş sonraki ay transfer edilseydi daha uygun olurduherşey harika ne güzel ,canım benim evet şans katlanıyor gibi gözüksede her ikiz transferi tutmayabiliyor biri diğerinin şansını azaltabiliyor ,benim iki transfer edilmişti ama biri tutmuştu ilk gebeliğimde,zaten ikiz gebelikte zor sonrasında bakmasıda ,varsın tek olsun
ahahahahah annemin karnimdaysam rahatsiz olmak yokValla ben embriyo olsam içeride ben bile rahatsız olurdum. Bu arada sen regl oldun mu, unuttuk bak seni
Doktor kaldı o zaman bu ay..ahahahahah annemin karnimdaysam rahatsiz olmak yokoldum oldum az da olsa oldum buna da sukur, alistim ben bu halime..
Çok gecmiş olsun crino jel bende kullandım bende mantar olmadı bütün antibiyotikler mi yapıyorGünaydın kızlar. Bugün kabızlık problemimi aşmış bulunuyorum. Mutluyum. Zeytinyağlı su, kuru kayısı ve yarım ölçek Dupolac ile bugünlük halloldu. Yalnız şimdi de başka birşey çıktı. Kaşıntı . Sanırım mantar. Ne zaman antibiyotik kullansam oluyor. Opu günü soyledim hemsireye. Henüz olmadan ilac veremem dedi . Aradım sabah, Crionine jelden dediler, hayır değil, benim hep oluyor, neyse ısrar etmedim, krem verdi, 3-4 gün kullanın. Gecmezse fitil verecegiz dedi.
Bende yapıyor, evetÇok gecmiş olsun crino jel bende kullandım bende mantar olmadı bütün antibiyotikler mi yapıyor
Dr bey Turkiye de su an, gelincede is isten gecmis olacak, hani ben antral folikul sayisini birde hormonlarimi merak ediyordum tedavi icin, oyuzden evet malesef kaldi, var bunda da bir hayir degil miDoktor kaldı o zaman bu ay..
cok sevindim kabizlik sorununu asmana, canim antibiyotik benimde korkulu ruyam,cunku evet malesef bende de mantar yapiyor,resmen antibiyotik kullanmaya tirsiyorum, crinone jelde yapar bu arada kasinti.krem verdide sikinti olmazmiymis transfer donemi...ama gebelerin kullanabildigindendir dogal olarak.Günaydın kızlar. Bugün kabızlık problemimi aşmış bulunuyorum. Mutluyum. Zeytinyağlı su, kuru kayısı ve yarım ölçek Dupolac ile bugünlük halloldu. Yalnız şimdi de başka birşey çıktı. Kaşıntı . Sanırım mantar. Ne zaman antibiyotik kullansam oluyor. Opu günü soyledim hemsireye. Henüz olmadan ilac veremem dedi . Aradım sabah, Crionine jelden dediler, hayır değil, benim hep oluyor, neyse ısrar etmedim, krem verdi, 3-4 gün kullanın. Gecmezse fitil verecegiz dedi.
Doktor Bey kim? Bahçeci Bakü'ye gidecektin ya, onu soruyorum:)Dr bey Turkiye de su an, gelincede is isten gecmis olacak, hani ben antral folikul sayisini birde hormonlarimi merak ediyordum tedavi icin, oyuzden evet malesef kaldi, var bunda da bir hayir degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?