- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.281
Olmaz sanırım, sık sık karşılaştıkları birşey olmalı.cok sevindim kabizlik sorununu asmana, canim antibiyotik benimde korkulu ruyam,cunku evet malesef bende de mantar yapiyor,resmen antibiyotik kullanmaya tirsiyorum, crinone jelde yapar bu arada kasinti.krem verdide sikinti olmazmiymis transfer donemi...ama gebelerin kullanabildigindendir dogal olarak.
bahceci yi eledim galiba elimde cok fazla secenek olmamasina ragmen, cunku hem o kadin dr hakkinda hic yorum yok hemde uzmanligina guvenemiyorum...hacettepe mezunu bir dr var, ersadik turan ismi,burada bir klinigi varmis,son sans onu degerlendiricem galiba, bilmiyorum kafam cok karisik, yani esimde destek olmuyor,yardimcida olmuyor, hani ne bileyim insan soyle yapsak boyle yapsak nasil olur diyen birini ariyor yaninda,bende o da yok.yok oglu yok, yokluklar icinde debeleniyorum...ayyy gercekten bayram gelmis neyime modundayim.Doktor Bey kim? Bahçeci Bakü'ye gidecektin ya, onu soruyorum:)
Anladım ama boşver, kimseden destek ya da onay bekleme. Kendi bildiğin ve inandığın yolda git. Sen kararlı olduktan sonra gelir destekler, merak etme. Yaa şimdi de lekelenme problemine taktımbahceci yi eledim galiba elimde cok fazla secenek olmamasina ragmen, cunku hem o kadin dr hakkinda hic yorum yok hemde uzmanligina guvenemiyorum...hacettepe mezunu bir dr var, ersadik turan ismi,burada bir klinigi varmis,son sans onu degerlendiricem galiba, bilmiyorum kafam cok karisik, yani esimde destek olmuyor,yardimcida olmuyor, hani ne bileyim insan soyle yapsak boyle yapsak nasil olur diyen birini ariyor yaninda,bende o da yok.yok oglu yok, yokluklar icinde debeleniyorum...ayyy gercekten bayram gelmis neyime modundayim.
kasinti haric nasilsin....iyisin degil mi...
Öyle deme çok şükür. Olacak o kadarcık. biz oralara dahi gelemedik. korkma bebeğim rahim duvarına tutunma lekelenmesidir o. Kolay değil kanca gibi duvarına yapışıyor yapışacak ki oradan beslensin artık.kan sulandırıcı ilaç vermiş miydi dr.? Tutunma aşamasında kandan beslenmesi çok önemliymiş. Kan akışkan olmalıymış.pıhtılaşma falan olmamalıymış. Taze sıkılmış havuç suyunu ve kabak çekirdeğini ihmal etme. Biz ne gerekiyorsa yapalım da gerisi allaha kalmış.Anladım ama boşver, kimseden destek ya da onay bekleme. Kendi bildiğin ve inandığın yolda git. Sen kararlı olduktan sonra gelir destekler, merak etme. Yaa şimdi de lekelenme problemine taktım. İlk günden beri var, hafif açık pembe. Biraz önce çok küçük kırmızı leke geldi. Korktum, tutmadı herhalde diye, bugün 5. gün ya.. Offf, şu jelin de yarısı dışarıda kalıyor. Dert bitmiyor
Takılma canım. Şu günlerin keyfini çıkart. Bak 5 günlük hamilesin, inanıyorum ki devamı da gelecek ve o bebiş teyzelerine örnek olacaakkAnladım ama boşver, kimseden destek ya da onay bekleme. Kendi bildiğin ve inandığın yolda git. Sen kararlı olduktan sonra gelir destekler, merak etme. Yaa şimdi de lekelenme problemine taktım. İlk günden beri var, hafif açık pembe. Biraz önce çok küçük kırmızı leke geldi. Korktum, tutmadı herhalde diye, bugün 5. gün ya.. Offf, şu jelin de yarısı dışarıda kalıyor. Dert bitmiyor
Ahh şu erkekler... Eşek sütü mü içmişler küçükken, bilmiyorum ki. Bu kadar umursamaz olmalarına başka sebep bulamıyorum. Ama bence çok da umrumuzda olmamalı. Geç evlendiğimize göre, evlenene kadar da hayatı tek başımıza göğüsleyebildiğimize göre onların desteğine pek de ihtiyacımız yok bence. Köstek olmasınlar yeter. Neyin ne zaman nasıl yapılması gerektiğini biz kendimiz biliriz evelallah...bahceci yi eledim galiba elimde cok fazla secenek olmamasina ragmen, cunku hem o kadin dr hakkinda hic yorum yok hemde uzmanligina guvenemiyorum...hacettepe mezunu bir dr var, ersadik turan ismi,burada bir klinigi varmis,son sans onu degerlendiricem galiba, bilmiyorum kafam cok karisik, yani esimde destek olmuyor,yardimcida olmuyor, hani ne bileyim insan soyle yapsak boyle yapsak nasil olur diyen birini ariyor yaninda,bende o da yok.yok oglu yok, yokluklar icinde debeleniyorum...ayyy gercekten bayram gelmis neyime modundayim.
kasinti haric nasilsin....iyisin degil mi...
Arkadaşım şu andan itibaren hamilesinnnn en güzel bayram hediyesiKızlar selaaaaaammmmm. Çıktım ben transferden. Şu anda yatıyorum, herşey yolunda. Bebişim benimle artık. İyi de hiçbir şey hissetmiyorum ben. Şimdilik haber vermek için yazdım, sonra tekrar yazarım.
Her zaman bebişimGünaydın arkadaşlar. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyor, yanaklarınızdan öpüyorum. Bu bayramın hepinize şans getirmesini, hepinizin en büyük hayallerinize kavuşmanızı en içten şekilde diliyorum. Hepiniz çok yüce ve çok özel ruhlarsınız. Geçtiğimiz günlerde bana verdiğiniz gönülden destek beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. İnanın, hiç yasamadığım çok güzel duygular yaşattınız bana destekleriniz ve aramalarınızla. Hepiniz bitanesiniz. iki prensesin annesi , Haremiz , @Bebegimhadi, hayatguzel2015 , sekerpancari , Aylin42Konya , @ertnur, @Kayseri-f, @huli, baharnaz , B Bumeranqqq
Amin canımSağlıkla mutlulukla nice bayramlara hep birlikte inşallah. Bu, bebişsiz geçirdiğimiz son Ramazan bayramı olsun. Hepimiz 2018 Ramazanına anne olarak girelim Allah'ın izni ile. SevgiliHaremiz , @Bebegimhadi, poppy73 , @ertnur, hayatguzel2015 , Aylin42Konya , Sercembenim veeeee sekerpancari , cansınız. Nice bayramlarınız olsun
Canim benim yine beni unutmamissin.Sende cansin hepiniz cansiniz arkadaslar.Bende sizlerin bayramini kutluyorumSağlıkla mutlulukla nice bayramlara hep birlikte inşallah. Bu, bebişsiz geçirdiğimiz son Ramazan bayramı olsun. Hepimiz 2018 Ramazanına anne olarak girelim Allah'ın izni ile. SevgiliHaremiz , @Bebegimhadi, poppy73 , @ertnur, hayatguzel2015 , Aylin42Konya , Sercembenim veeeee sekerpancari , cansınız. Nice bayramlarınız olsun
Günaydın kızlar. Bugün kabızlık problemimi aşmış bulunuyorum. Mutluyum. Zeytinyağlı su, kuru kayısı ve yarım ölçek Dupolac ile bugünlük halloldu. Yalnız şimdi de başka birşey çıktı. Kaşıntı . Sanırım mantar. Ne zaman antibiyotik kullansam oluyor. Opu günü soyledim hemsireye. Henüz olmadan ilac veremem dedi . Aradım sabah, Crionine jelden dediler, hayır değil, benim hep oluyor, neyse ısrar etmedim, krem verdi, 3-4 gün kullanın. Gecmezse fitil verecegiz dedi.[/QU
Benim transfer döneminde annem hergün kuru murdum erigini komposto seklinde az sulu meyveler iyice yumusuyuncaya kadar kaynatip icormisti,kuru erik cok faydali denemeni tavsiye ederim,umarim pozitifi sonuc alirsin,alalh yardimcin olsun ve ugras veren herkesi sevindirsin...
Tutunma kanaması için erken olduğunu tahmin ediyorum. Belki tahriş, belki de kan sulandiricidandir. Evet, kullaniyorum coraspin uzun zamandır. Havuç suyunu da iğrenç birşey olmasına rağmen içiyorum.Öyle deme çok şükür. Olacak o kadarcık. biz oralara dahi gelemedik. korkma bebeğim rahim duvarına tutunma lekelenmesidir o. Kolay değil kanca gibi duvarına yapışıyor yapışacak ki oradan beslensin artık.kan sulandırıcı ilaç vermiş miydi dr.? Tutunma aşamasında kandan beslenmesi çok önemliymiş. Kan akışkan olmalıymış.pıhtılaşma falan olmamalıymış. Taze sıkılmış havuç suyunu ve kabak çekirdeğini ihmal etme. Biz ne gerekiyorsa yapalım da gerisi allaha kalmış.
Takılma canım. Şu günlerin keyfini çıkart. Bak 5 günlük hamilesin, inanıyorum ki devamı da gelecek ve o bebiş teyzelerine örnek olacaakk
UnutmadımCanim benim yine beni unutmamissin.Sende cansin hepiniz cansiniz arkadaslar.Bende sizlerin bayramini kutluyorum
Doktorum kadın vücudunun doğasında tek gebelik olduğunu ikiz gebeliğin aslında bir anomali olduğunu söylemişti,çok yüksek derecede erken doğum ve erken kayıplar yaşanıyor o yüzden iki bebeğim olsun şansım artsın derken ikisinden de olmakTabi tek olsun sağlam olsun:). Onun mantığı ne, biri digerinin şansını nasil azaltıyor?
dondurulmuş embriyoda tutunma olasılığının fazlalığı yumurta toplama sonrası ve öncesinde rahimde oluşan deformasyon sonrası dinlenmiş rahime konmasındanmış canımAynen öyle canım bana da iki embriyo transfer edildi tüp bebek konusunda bişey bilmediğim için tamam dedim aslında biri dondurulsaydı 3 gün embriyosu da donduruyor değilmi dondurulmuş embriyoların tutulma olasılığı daha yüksekmiş sonraki ay transfer edilseydi daha uygun olurdu
İnşallahPoppyciğim ilk hamişimiz sen olacaksın inanıyorum çünkü benim hiç lekelenme olmadı ve tutunmadı bebiş, bence seninki tutunuyor şu an şekerim
Canım bir yazı okudum bu tarz kanamalar olabiliyormuş ,bu süreçte olumsuz düşünüp destekleyici ilaçları falan bırakmamak lazımmışTutunma kanaması için erken olduğunu tahmin ediyorum. Belki tahriş, belki de kan sulandiricidandir. Evet, kullaniyorum coraspin uzun zamandır. Havuç suyunu da iğrenç birşey olmasına rağmen içiyorum.
Aynen öyle lekelenmeleri doktoruna soramaz mısın şimdi durumun nasılDoktorum kadın vücudunun doğasında tek gebelik olduğunu ikiz gebeliğin aslında bir anomali olduğunu söylemişti,çok yüksek derecede erken doğum ve erken kayıplar yaşanıyor o yüzden iki bebeğim olsun şansım artsın derken ikisinden de olmak
dondurulmuş embriyoda tutunma olasılığının fazlalığı yumurta toplama sonrası ve öncesinde rahimde oluşan deformasyon sonrası dinlenmiş rahime konmasındanmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?