Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

poppy73 cim kabızliğının gecmesine sevindim.mantara ise uzuldum insallah cabuk geçer.sen buradan pek ayrılmamışsın ben daha uzak kalmışım.
sekerpancari nın yazdıklarıni okudum tedavisi hakkındaki.tedavimizi en iyi kendimiz ayarlayabiliriz.bu konuları araştıran bir eşe güvenemem.esim tedavide benim buldugum yeri beğenmekten öteye geçememiştir ama elestirmez neyse ki, en önemlisi de bu.bizim evelallah halledemeyecegimiz birsey yok.

Aynen öyle lekelenmeleri doktoruna soramaz mısın şimdi durumun nasıl
İyiyim, bir daha gelmedi, devam ederse ararım belki. Yaa şimdi de yeni bir sorunum çıktı. Bir iğne var, her gün yapıyorum. Clexane diye. Bu aksam yaptiktan sonra gobegim şişti. Acile gidip soralım dedik, netten baktık, bu igne beze yaparmış, korkmayin demisler. Biz de vazgectik. Yarın diğer igneyi yaptirmaya gidince hastaneye soracağım. Var mı bu konuda bilginiz arkadaşlar?

Evet yaaa buralardayım mecburen

Canım, tüm dileklerin gerçek olsun ayrıca bu güzel dilekler içinde beni de kattığın için ayrıca çok teşekkür ederim, tüm yazılarını okudum, kabızlığın, hafif kananmalarıb ve iğnelerin şiş yerleri hepsini aşacağını biliyorum zaten aşmışsında senden güzel haberleri heyecanla bekliyoruz... tadını çıkar minik kuzumuz nazlanacak biraz annesi İyi bayramlar

Canım senin için birde gurbet var haklısın, inan bana hiç bir erkek tam olarak istediğimiz kadar destek veremiyor işte sanırım onlar anca minikleri kucaklarına aldığı zaman anlayacaklar güzelliğini... bayramlar bizim içinde güzel olacak inşallah sevgiler

Merhaba canlar nasılsınız, ben bir kaç gündür anlamadım bile zaman nasıl geçti... arife gün evi temizle tatlı yap.. 1 günü klasik aile ziyareti.. bu günde annem bizdeydi yani anlayacağınız bize sadece yarın kaldı.. umarım yarın dinlenirim aklımın bir tarafı sizde poppy'cim nasılsın, minik kuzu nasıl annesini şimdiden panikletiyor... şekerpancarı canım yazıların sıcsklığın ssmimi yaklaşımın bana çok iyi geliyor... deniz kaplan canım her konuda bana destek olan çok sorularımla biraz boğmuş olsamda iyi ki varsın canım.... Haremiz hayatguzel2015 sekerpancari hepinizi seviyorum iyi ki varsınız... ama seni hiç unutur muyum iki prensesin annesi ne yapıcaz kızlar bu arada cumartesi günü için plan yapalım mı müsait misiniz?

canım ben bu iğneyi şu anda hala yapıyorum, göbeğim yamru yumru bazen fındık bazen daha irice beze gibi şişlikler oluyor ,alkollü pamukla ov dedi doktorum ,kanı sulandırıcı önlem olarak veriyorlar

Bu konuda bilgim var bende oksapar kullandım kan sulandırıcı değilmi bende de oldu doktora sordum şişti diye yağlı bir iğne olduğu için olmuştur dedi yanlış enjekte etmekten deri altına birikmiş dedi masaj yaparak geçirmiştim birşey olmaz demişti

Ok, yapalım

Evet, kan sulandırıcı. Belki de yanlış yapmisimdir. Ben de ovdum, gecti biraz.

Cumartesi günü saat 12 gibi şişli cevahir size de uyarsa ok. dir. Ya da başka teklifiniz varsa da değerlendirebiliriz kızlar. hayatguzel2015 , poppy73 ??

Günaydın kızlar dun cok sevdigim 3 arkadas bir bulusma gerceklestirdik.hem de kime size ilk baslardan beri yazdığım 42.5 da dogal hamile kalan arkadasım ve bebegini görmeye gittik. bebek cok cok tatlı masallah 5 aylık oldu bende ilk kez görebildim bebegi annesi dedi ki "biliyor musun doktora gittim.bir kardesi olabilir mi diye dedi ve doktor rezervimin tükenmis oldugunu amh.min 0.03 oldugunu söyledi dedi. aaa bakar mısınız biz bizim kıza cok iyi diyorduk. en iyimiz böyle... sasirdım sok oldum ondan izin alarak size yazıyorum.esi de 9 yas küçük kendisinden.doktor esın sayesinde hamile kalmışsın demek demis.ama kendi durumuda gayet iyiymis ki hamile kalmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…