- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.321
Benim bir teklifim var cumartesi saat 14 te balıklı göl de buluşalım mi. Cevahir bana çok uzak taCumartesi günü saat 12 gibi şişli cevahir size de uyarsa ok. dir. Ya da başka teklifiniz varsa da değerlendirebiliriz kızlar. @hayatguzel2015,poppy73 ??
Ben doktorların böyle bilmiş bilmiş kesin konuşmalarına sinir oluyorum ya. Ne demek eşin sayesinde. Onda kaliteli yumurta çıkmasaydı eşi istediği kadar süper mega spermli olsun boş. Bence smh ına bakmasın tekrar gebe kalabilir bsk gör.Günaydın kızlar dun cok sevdigim 3 arkadas bir bulusma gerceklestirdik.hem de kime size ilk baslardan beri yazdığım 42.5 da dogal hamile kalan arkadasım ve bebegini görmeye gittik.bebek cok cok tatlı masallah 5 aylık oldu bende ilk kez görebildim bebegi annesi dedi ki "biliyor musun doktora gittim.bir kardesi olabilir mi diye dedi ve doktor rezervimin tükenmis oldugunu amh.min 0.03 oldugunu söyledi dedi. aaa bakar mısınız biz bizim kıza cok iyi diyorduk. en iyimiz böyle... sasirdım sok oldum ondan izin alarak size yazıyorum.esi de 9 yas küçük kendisinden.doktor esın sayesinde hamile kalmışsın demek demis.ama kendi durumuda gayet iyiymis ki hamile kalmıs.
Kendi durumu gayet iyiymis bence de.aşılamada 7-8 yumurta varmış eskiden.ondan sonraki ay hamileydi zaten.ins. dediğin gibi 2. Bebegi olurBen doktorların böyle bilmiş bilmiş kesin konuşmalarına sinir oluyorum ya. Ne demek eşin sayesinde. Onda kaliteli yumurta çıkmasaydı eşi istediği kadar süper mega spermli olsun boş. Bence smh ına bakmasın tekrar gebe kalabilir bsk gör.
İlla laf sokacak yani 40 yaş üstüneGünaydın kızlar dun cok sevdigim 3 arkadas bir bulusma gerceklestirdik.hem de kime size ilk baslardan beri yazdığım 42.5 da dogal hamile kalan arkadasım ve bebegini görmeye gittik.bebek cok cok tatlı masallah 5 aylık oldu bende ilk kez görebildim bebegi annesi dedi ki "biliyor musun doktora gittim.bir kardesi olabilir mi diye dedi ve doktor rezervimin tükenmis oldugunu amh.min 0.03 oldugunu söyledi dedi. aaa bakar mısınız biz bizim kıza cok iyi diyorduk. en iyimiz böyle... sasirdım sok oldum ondan izin alarak size yazıyorum.esi de 9 yas küçük kendisinden.doktor esın sayesinde hamile kalmışsın demek demis.ama kendi durumuda gayet iyiymis ki hamile kalmıs.
Tamam, çıkışta da sana ugrarizBenim bir teklifim var cumartesi saat 14 te balıklı göl de buluşalım mi. Cevahir bana çok uzak taoh oralarda sizinle olmak vardı
Böyle elestiri alacağımı tahmin ediyordumİlla laf sokacak yani 40 yaş üstüne
Eleştiriler sana değil laaannn, 40 yaş üstünü diline dolayan foktorlaraBöyle elestiri alacağımı tahmin ediyordum
Kendi durumu gayet iyiymis bence de.aşılamada 7-8 yumurta varmış eskiden.ondan sonraki ay hamileydi zaten.ins. dediğin gibi 2. Bebegi olur
Bebeişim benim yaaa.
canım bacaktan acır dedi doktor,kolumada kendim yapamıyorum eşim korkuyor yapamıyor,mecbur göbekten yapıyorum ,bazen morluklar şişlikler olursa zorla eşime kolumdan yaptırıyorum:)Kol ve bacaktan yapıyor musun?
Bana da uyarBana uyar canımmmm
Hee, giderim niye gidemiyim:). Geziyom zaten 3 gündür, pek dinlenmiyorum vallaBebeişim benim yaaa.Ayy çok isterdim keşke orda olabilseydim. Neyse kismet başka zamana belki. Eğlenmenize bakın kızlar poppy sen gidebilecek misin. Keşke dinlensen biraz daha.
Sordum hemşireye, biraz yakın yapmışsın birbirine, o yüzden olmuş dedi. Tam 4 parmak koy dedi. Ovusturma, mantığı yok, bırak kendi kendine dagilsin dedi. Zaten ben de ovusturunca morardi.C
canım bacaktan acır dedi doktor,kolumada kendim yapamıyorum eşim korkuyor yapamıyor,mecbur göbekten yapıyorum ,bazen morluklar şişlikler olursa zorla eşime kolumdan yaptırıyorum:)
Biz onu fena dinlendiririz anaamm. Bi gazoza bakarBebeişim benim yaaa.Ayy çok isterdim keşke orda olabilseydim. Neyse kismet başka zamana belki. Eğlenmenize bakın kızlar poppy sen gidebilecek misin. Keşke dinlensen biraz daha.
Eleştiriler sana değil laaannn, 40 yaş üstünü diline dolayan foktorlara
Gezmeci olacak sıpa deseneHee, giderim niye gidemiyim:). Geziyom zaten 3 gündür, pek dinlenmiyorum vallaGezdiriyorum bebişi:)
Kız onun gazozluk hali mi kalmış. Gazozu içiren içirmiş bacım.Biz onu fena dinlendiririz anaamm. Bi gazoza bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?