Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cumartesi günü saat 12 gibi şişli cevahir size de uyarsa ok. dir. Ya da başka teklifiniz varsa da değerlendirebiliriz kızlar. @hayatguzel2015, poppy73 ??
Benim bir teklifim var cumartesi saat 14 te balıklı göl de buluşalım mi. Cevahir bana çok uzak ta oh oralarda sizinle olmak vardı

Ben doktorların böyle bilmiş bilmiş kesin konuşmalarına sinir oluyorum ya. Ne demek eşin sayesinde. Onda kaliteli yumurta çıkmasaydı eşi istediği kadar süper mega spermli olsun boş. Bence smh ına bakmasın tekrar gebe kalabilir bsk gör.

Kendi durumu gayet iyiymis bence de.aşılamada 7-8 yumurta varmış eskiden.ondan sonraki ay hamileydi zaten.ins. dediğin gibi 2. Bebegi olur

İlla laf sokacak yani 40 yaş üstüne

Bebeişim benim yaaa. Ayy çok isterdim keşke orda olabilseydim. Neyse kismet başka zamana belki. Eğlenmenize bakın kızlar poppy sen gidebilecek misin. Keşke dinlensen biraz daha.
Hee, giderim niye gidemiyim:). Geziyom zaten 3 gündür, pek dinlenmiyorum valla Gezdiriyorum bebişi:)

C

canım bacaktan acır dedi doktor,kolumada kendim yapamıyorum eşim korkuyor yapamıyor,mecbur göbekten yapıyorum ,bazen morluklar şişlikler olursa zorla eşime kolumdan yaptırıyorum:)
Sordum hemşireye, biraz yakın yapmışsın birbirine, o yüzden olmuş dedi. Tam 4 parmak koy dedi. Ovusturma, mantığı yok, bırak kendi kendine dagilsin dedi. Zaten ben de ovusturunca morardi.

Sevgili avokado. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ancak biz gerçekten ayrı dünyaların insanıyız. Sen çok iyi birisin eminim ama beni heyecanlandırmıyorsun. Özür dilerim, kendine iyi bak. En kısa zamanda kendine uygun birilerini bulman dileğiyle.(Yalnız o nasıl bir fiyattır öyle, tanesi 6 TL, onu da bir degerlendir istersen, sevgi fedakarlık ister).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…