Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Naptın, Bahçeci'yi arayacaktın?
Hsg raporunu Cem Bey'e whatsapp dan gönderdim. ''Histeroskopi ile hallederiz merak etmeyin'' diye yazdı. ''Tabii canım ne diye merak edecem . Zaten giren masraf bana giriyor. Bi 2.500-3.000 lira da histeroskopi için öderim nolcak sanki'' demek istedim ama dilim varmadı. Bu Cuma için Marmara üniversitesi kadın doğuma randevu aldım. Raporu bir de oradaki doktor görsün bakalım ne diyecek. Yani fiyat açısından üniversitede yaptırmayı tercih ederim. Henüz Cem Bey ile konuşmadım ama sanırım şu an için histeroskopinin bir aciliyeti yok diye düşünüyorum. Önemli olan, şu sağlıklı embriyoyu bir bulalım da, transfer öncesi hazırlık işlemleri sırasında histeroskopiyi de yaptırırız.

2-3 bin TL'miymiş fiyatı? Şimdi olman daha iyi değil mi? Hem ne biliyorsun doğal yoldan hamile kalmayacağını?

2-3 bin TL'miymiş fiyatı? Şimdi olman daha iyi değil mi? Hem ne biliyorsun doğal yoldan hamile kalmayacağını?
Çağrı merkezi, 2.500-3.000 civarı ama net fiyatı bayramdan sonra muhasebeden öğrenebilirsiniz dedi. ( aramadım bir daha da ) Yaklaşık 15-20 gün sonra bir opu dönemi daha başlıyor. Opu ya yine masraf yapacağım için histeroskopiyi en sona bırakmak istiyorum. Tabii Marmara ne diyecek, ona göre hareket edicem sanırım. Doğal yolla gebelik eşimin sperm sorunundan dolayı çok zor dedi doktorlar. son spermiyogramı daha 15 gün önce yaptırdı ama değişen birşey yok. Gerçi tüp tedavisi olduğumuz için sperm için takviye bir işlem de yapmadık. Sperm sorun olmasa bile artık doğal gebelik istemiyorum ben. 4 anormal embriyo herkesin dediği gibi sağlıklı bir gebelik olmayacağını gösteriyor.

senin cem beyde ne kadar rahat hallediyor histeroskopi 5000 tl ! Ben hic erbil beyde görmedim böyle birsey.rahim filmi olması gereken sey.onda bir sorun çıkarsa histeroskopi olursun.ocağına incir agacı dikiliyor seninde cidden bazen ...

Saglık sektörü tam bir ticarethane bunların yeminleri nerde kaldı parası olmayan ne yapsın allahım ya

Eeee tamam işte. Rahim filmi çektirdim. Polip çıktı 4 mm çapında. Cem bey de poliple ilgili histeroskopi yaparız dedi. Şiiiittt Cem Bey ime laf yok.

Eeee tamam işte. Rahim filmi çektirdim. Polip çıktı 4 mm çapında. Cem bey de poliple ilgili histeroskopi yaparız dedi. Şiiiittt Cem Bey ime laf yok.
Aman laf söyletme burada rahim filmini konuşmamıştık hic anladım.sende cok bekledin bee iki prensesin annesi ne çektik senin rakam dogrudur bence de ve insallah

Lan şiiittt deyince ben de "ooo şiiiit!" Küfür zannettim meğer doktorcuğunu koruyomuş.

çok severiz doktorumuzu çok illede genetik diye tuttursa da:))) bakalım benim ocağıma ne zaman incir ağacı dikecek... canım senin çok var mı tedaviye başlamana? bu ayı pas geçti dedin belki aynı anda denk geliriz dedim ama senden önce hastalanıcam sanırım...

bencede en doğru karar önce kaliteli embriyo sonrası için lazım:)

Selam herkese, geçmiş bayramınız kutlu olsun :)
poppy73 canım ne güzel haber, bebişin seninle harika . Seni merak ettim bende, bak dedim sana en yakın bebek haberi senden gelecek diye :)) ne zaman test günü
Haremiz sen ne yaptın tedavini durum ne senden de güzel haberler alalım inşallah

Sağol tatlım. Doktordayım şu an iğnem bitti yenisini yazdırmaya geldim. Sağım solum gebe dolu. Karşı odadan bebek kalp atış sesleri geliyor küt, küt, küt saniyede 3-4 defa:)) allahım bizlere de nasip etsin inşallah. Sen naptın?

Gecmiş bayramın kutlu olsun canım

poppy73 nasılsın belirti var mı çalışmaya başladın mı canım..kaçıncı günün bu gün bende çok merak ediyorum hayırlısı inşallah..heyecan dorukta..
Bir belirti yok canım. İlk günden itibaren olan ilaçların yan etkileri mevcut. 7/24 doğalgaz, kabızlığı atlattım, sürekli WC, gece iki kere. Belirti yok. Henüz heyecanlı değilim, yaklaştıkça başlar sanırım:). Bugün transferden sonraki 4. gün. Ben home office çalışıyorum. Evdeyim yani.

Sağol canım, senin de bayramın kutlu olsun. Test günü 6'sı ama ondan önce yapar mıyıııııım, yapmaz mıyıııııımmmmmm, inan hiç bilmiyorum.

iyi bari dinlenirsin haklısın daha çok erken belirti için..

Ben tatil nedeniyle regli ötelesin diye geciktirici kullanmıştım. İlacı bırakınca regl oldum ama normalde 28 günden şaşmayan düzen, opu ya başlayalı beri (yaklaşık 5 ay ) şaşırdı. Hiç tarihleri kestiremiyorum canım. Ama en erken 10 temmuz diyebilirim, öncesi olmaz . Muhtemelen sen önce başlarsın tedaviye. Hayırlısıyla inşallah

evet değişiyor benim opudan sonra ilk ay 2-3 gün erken geldi, bu gün 22. günüm 3-5 güne bekliyorum bakalım şaşmazsa yine.. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…