Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen iyi ol da biz buralardayız, bir telefon kadar da yakınız. Dimi kızlar ? Yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Aynı yerde mi olacak yine ?

Bugün izin yazdırırken bir kız cocugu gördüm 2 yaşında var yok.kimse bilmiyor ama beni, benim; annesi kim soruma ikizler dendi.annesi bizim ordan.bir adam oturuyor 48 yaslarında.odadaki bayan dedi istanbula tup bebege mi gidiyorsun.beyefendi der gazi unv.de ahmet hocaya gittik bizde.cift yumurta ikizi kızlar.kaç yaşındasınız dedim adama.kac yaşında olacak dedi esini gösterip 45 yasındaymıs esi :) bu 45 yaşındakilerde hep mi ikiz dogurur demek ahmet erdem iyi bir hoca.fazla uzatamadım.2 konmus ikizleri olmuş.kendi konum konusulmasın diye pek ilgilenemedim

Peki canım nasıl istersen. Duydunuz kızlar poppy73 ertnur . Sana yakın olması adına Kadıköy balon kafe olabilir poppy73 . Ne dersin ertnur ? Ya da siz belirleyin ben uyarım.
Tamam süper, o zaman Kadıköy Balon Kafe olsun. Hem hayatguzel2015 de gelmek isterse yetişirse deniz otobüsüne yakın, zırt diye gelir:)). 1 ok o zaman. Gelemezsen Bir dahakine görüşelim ama hayatguzel2015 mutlaka. 3-4 hafta içinde tekrarlayalim. Bebegimhadi de söz verdi çünkü, bir dahaki İstanbul gelişinde bizi de unutmayacak:) Ya da belki başka katılan da olur bu süreçte.

O foktorlara da örnek olsun bu haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…