- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.401
hamişim nasıl gidiyor, test tarihin ne zaman?Gelirsehayatguzel2015 Şişli olur yine, farketmez gelirim
Sen iyi ol da biz buralardayız, bir telefon kadar da yakınız. Dimi kızlar ? Yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Aynı yerde mi olacak yine ?kızlar dün döndük tatilden, bayramdan. ev işi yemek vs derken bugün de işe başladım öyle işte... sizi ihmal ediyorum biliyorum kusuruma bakmayın artık. bir 10 gün sonra benim de tedavi başlayacak inşallah bakalım.
evet aynı yerde olacak, son rapor hakkımı kullanayım diyorum.Sen iyi ol da biz buralardayız, bir telefon kadar da yakınız. Dimi kızlar ? Yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Aynı yerde mi olacak yine ?
Haydin bakalım hayırlısı. Güzel haberlere inşallah canım.evet aynı yerde olacak, son rapor hakkımı kullanayım diyorum.
Bende gece istanbul yolcusuyum yarın era testi icin kontrol olacağım.herkes tedavide tebrikler
bana her yer uyar sorun değil gelirim canım:)tamam canım erken çıkarsak ararım sizi, bir şekilde bakırköy vsden gelmeye çalışırım
yanlış yere yazmış olsamda:))bana her yer uyar sorun değil gelirim canım:)
tam olarak nerde oturuyorsun san yakın olalım sorun değil bziim vaktimiz var:)))tamam canım erken çıkarsak ararım sizi, bir şekilde bakırköy vsden gelmeye çalışırım
6 temmuz muhtemelen dendi canım yarın belli olur.zorlanıyorum artik bıktımoooo
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Eğer hazırsan test ne zaman yapılacak peki?
Tamam süper, o zaman Kadıköy Balon Kafe olsun. Hem
İyiyim canımcım, şimdilik lay lay lom gidiyor vallahamişim nasıl gidiyor, test tarihin ne zaman?
Evet canım hayırlısı olsun tedavin. İnşallah bu son olur.evet aynı yerde olacak, son rapor hakkımı kullanayım diyorum.
Şu era testine de kafam basmadı bir türlü.oooo
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Eğer hazırsan test ne zaman yapılacak peki?
O foktorlara da örnek olsun bu haberlerBugün izin yazdırırken bir kız cocugu gördüm 2 yaşında var yok.kimse bilmiyor ama beni, benim; annesi kim soruma ikizler dendi.annesi bizim ordan.bir adam oturuyor 48 yaslarında.odadaki bayan dedi istanbula tup bebege mi gidiyorsun.beyefendi der gazi unv.de ahmet hocaya gittik bizde.cift yumurta ikizi kızlar.kaç yaşındasınız dedim adama.kac yaşında olacak dedi esini gösterip 45 yasındaymıs esi :) bu 45 yaşındakilerde hep mi ikiz dogururdemek ahmet erdem iyi bir hoca.fazla uzatamadım.2 konmus ikizleri olmuş.kendi konum konusulmasın diye pek ilgilenemedim
Çoooook uzaktam olarak nerde oturuyorsun san yakın olalım sorun değil bziim vaktimiz var:)))
Sabret az kaldı, transfer ettir artık bence şu sağlıklı bebislerini, tutacak onlar kesin. Ben hissediyorum.6 temmuz muhtemelen dendi canım yarın belli olur.zorlanıyorum artik bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?