Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Poppy kiz seni bugun ruyamda gordum.Hst yatiyorsun,transferin yapilacakmis.Kisa sacli,koyu kahve sac renginde hafif kilolu birisin.Bende baskasi icin hst ye gitmisim.O kadar odanin icinde senin oldugun odaya girdik.Sana kk de ki poppy sen misin dedim.Sende evet dedin.Allah Allah dedim Konya da ne isi var poppy nin.Ama oda kalabalikti seninle ilgilenemedim.Sabah uyandigimda tuuhhh dedim poppy cim le neden ilgilenmedim diye uzuldum :))

Gercekte yuzunu bile gormedigim birini ruyada gormek de ilginc bir durum olsa gerek :)))

Son düzenleme:
Aaaaa siz hala birbirinizi görmediniz mi ? Çok ayıp çookk

Hayırdır inşallah yaaaaaaaaa, ne ilginç, enteresan, şaşırtıcı. Hahaha, evet yaa, görmediğini birini rüyanda görmek. Çok ilginç bir deneyim.

Cumartesiye denk gelir mi, gelmez muhtelemelen. En erken pazartesi gidersin gibi görünüyor.
zaten cumartesi olsa bile 2. yada 3. günü gel dedi bakalım zaten bilginiz olur ama sanmam o kadar olmaz yani... cumartesi için hazırım hatta sizinle tanışacağım için de ayrıca heyecanlıyım:))))

Olur canım her türlü uyarım ben. Ama hayatguzel2015 geleceğini söylemişti, gelmeli yani, hani sağlığı için, hayatı için . Bilmem anlatabildim mi ??
bana da uyar ama bence şu durumda poppy73 en yakın yerde buluşsak sanki daha iyi olacak gibi minnoşumuza bir şey olmasın yormayalım annesini, tabi bu benim fikrim yoksa farketmez benim için:))))

Cumartesi günü saat 12 gibi şişli cevahir size de uyarsa ok. dir. Ya da başka teklifiniz varsa da değerlendirebiliriz kızlar. hayatguzel2015 , poppy73 ??
cumartesi 10:30da eşimin doktor randevusu var, onunla gitmem gerekiyor, ne kdar sürer bilemiyorum.... ama siz buluşun kızlar.

kızlar dün döndük tatilden, bayramdan. ev işi yemek vs derken bugün de işe başladım öyle işte... sizi ihmal ediyorum biliyorum kusuruma bakmayın artık. bir 10 gün sonra benim de tedavi başlayacak inşallah bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…