- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.381
Poppy kiz seni bugun ruyamda gordum.Hst yatiyorsun,transferin yapilacakmis.Kisa sacli,koyu kahve sac renginde hafif kilolu birisin.Bende baskasi icin hst ye gitmisim.O kadar odanin icinde senin oldugun odaya girdik.Sana kk de ki poppy sen misin dedim.Sende evet dedin.Allah Allah dedim Konya da ne isi var poppy nin.Ama oda kalabalikti seninle ilgilenemedim.Sabah uyandigimda tuuhhh dedim poppy cim le neden ilgilenmedim diye uzuldum :))Bir belirti yok canım. İlk günden itibaren olan ilaçların yan etkileri mevcut. 7/24 doğalgaz, kabızlığı atlattım, sürekli WC, gece iki kere. Belirti yok. Henüz heyecanlı değilim, yaklaştıkça başlar sanırım:). Bugün transferden sonraki 4. gün. Ben home office çalışıyorum. Evdeyim yani.
Aaaaa siz hala birbirinizi görmediniz mi ? Çok ayıp çookkPoppy kiz seni bugun ruyamda gordum.Hst yatiyorsun,transferin yapilacakmis.Kisa sacli,koyu kahve sac renginde hafif kilolu birisin.Bende baskasi icin hst ye gitmisim.O kadar odanin icinde senin oldugun odaya girdik.Sana kk de ki poppy sen misin dedim.Sende evet dedin.Allah Allah dedim Konya da ne isi var poppy nin.Ama oda kalabalikti seninle ilgilenemedim.Sabah uyandigimda tuuhhh dedim poppy cim le neden ilgilenmedim diye uzuldum :))
Gercekte yuzunu bile gormedigim birini ruyada gormek de ilginc bir durum olsa gerek :)))
Cumartesiye denk gelir mi, gelmez muhtelemelen. En erken pazartesi gidersin gibi görünüyor.evet değişiyor benim opudan sonra ilk ay 2-3 gün erken geldi, bu gün 22. günüm 3-5 güne bekliyorum bakalım şaşmazsa yine.. hayırlısı..
Hayırdır inşallah yaaaaaaaaa, ne ilginç, enteresan, şaşırtıcıPoppy kiz seni bugun ruyamda gordum.Hst yatiyorsun,transferin yapilacakmis.Kisa sacli,koyu kahve sac renginde hafif kilolu birisin.Bende baskasi icin hst ye gitmisim.O kadar odanin icinde senin oldugun odaya girdik.Sana kk de ki poppy sen misin dedim.Sende evet dedin.Allah Allah dedim Konya da ne isi var poppy nin.Ama oda kalabalikti seninle ilgilenemedim.Sabah uyandigimda tuuhhh dedim poppy cim le neden ilgilenmedim diye uzuldum :))
Gercekte yuzunu bile gormedigim birini ruyada gormek de ilginc bir durum olsa gerek :)))
zaten cumartesi olsa bile 2. yada 3. günü gel dedi bakalım zaten bilginiz olur ama sanmam o kadar olmaz yani... cumartesi için hazırım hatta sizinle tanışacağım için de ayrıca heyecanlıyım:))))Cumartesiye denk gelir mi, gelmez muhtelemelen. En erken pazartesi gidersin gibi görünüyor.
bu arada bol bol kabak çekirdeği ye bir yerde okudum çok yararlıymış canım gerçi sen biliyorsundur kesin:))))Cumartesiye denk gelir mi, gelmez muhtelemelen. En erken pazartesi gidersin gibi görünüyor.
Yiyorum her akşam birazbu arada bol bol kabak çekirdeği ye bir yerde okudum çok yararlıymış canım gerçi sen biliyorsundur kesin:))))
yarasın inşallah:))))Yiyorum her akşam biraz
Ben de ben deeeezaten cumartesi olsa bile 2. yada 3. günü gel dedi bakalım zaten bilginiz olur ama sanmam o kadar olmaz yani... cumartesi için hazırım hatta sizinle tanışacağım için de ayrıca heyecanlıyım:))))
Olur canım her türlü uyarım ben. AmaBu arada yarın öbür günhayatguzel2015 'i arayalım da, gelmezse biz Anadolu Yakasında buluşalım mı? Parantez aciyorum, hayatguzel2015 tabii ki gelmeni çok istiyoruz, gelemezsin, işin çıkar, birşey olur
bana da uyar ama bence şu durumdaOlur canım her türlü uyarım ben. Amahayatguzel2015 geleceğini söylemişti, gelmeli yani, hani sağlığı için, hayatı için . Bilmem anlatabildim mi ??
Gelirsebana da uyar ama bence şu durumdapoppy73 en yakın yerde buluşsak sanki daha iyi olacak gibi minnoşumuza bir şey olmasın yormayalım annesini, tabi bu benim fikrim yoksa farketmez benim için:))))
cumartesi 10:30da eşimin doktor randevusu var, onunla gitmem gerekiyor, ne kdar sürer bilemiyorum.... ama siz buluşun kızlar.Cumartesi günü saat 12 gibi şişli cevahir size de uyarsa ok. dir. Ya da başka teklifiniz varsa da değerlendirebiliriz kızlar.hayatguzel2015 , poppy73 ??
Canım biz Cevahir'de oluruz, geleceksen bekleyebiliriz.cumartesi 10:30da eşimin doktor randevusu var, onunla gitmem gerekiyor, ne kdar sürer bilemiyorum.... ama siz buluşun kızlar.
yok boşuna geçmeyin karşıya, bir sonraki sefere olurum ben de. gerçekten poppyye yakın olsun hem.Canım biz Cevahir'de oluruz, geleceksen bekleyebiliriz.
ay dün demişim bir önceki gün geç saatte olacak....kızlar dün döndük tatilden, bayramdan. ev işi yemek vs derken bugün de işe başladım öyle işte... sizi ihmal ediyorum biliyorum kusuruma bakmayın artık. bir 10 gün sonra benim de tedavi başlayacak inşallah bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?