- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.421
Ayy hiç sorma. Bugün öğlen doktora geldim nerdeyse eriyip asvalta yapışacaktum. Sıcak fönden de sıcak bir rüzgar vardı olmaz olsun. Şu texas ta rüzgarda yuvarlanan çalılardan aradı gözlerim. Ozaklarda asvaltta seraplar falan gördüm:)Kendimi saat 14 te ofisin serin kollarına zor attım vallahi.anca soğudum akşama kadar.Haremiz . Bugün urfada sıcaklık 59 derece ölçülmüş. Sen iyisin, buharlaşmadın di mi ? http://www.hurriyet.com.tr/dikkat-bu-fotograf-bugun-cekildi-sehir-kavruldu-40503621
İnsallah. gecen sefer saglıklı gelecegini bilmistin.bu sefer tutar diyorsun.hepimuz öyle istiyoruz ve inanıyoruz.senin de ins. Tutar ..Sabret az kaldı, transfer ettir artık bence şu sağlıklı bebislerini, tutacak onlar kesin. Ben hissediyorum.
Hadi hayirlisi canim,guzel haberlerle donersin insallah.Masallah bu aralar topik cok hareketli ve bol tedavili.Insallah hepimiz birden hamis kalicaz dualarimdasinizBende gece istanbul yolcusuyum yarın era testi icin kontrol olacağım.herkes tedavide tebrikler
Evet mesela ben.Kesin tarih belli olmamakla birlikte Temmuzun 13-16 arasi orada olacagim.20 sinde kardesimin nikahi var.Nikahtan sonra da donucez.Insallah ayarlaya bilirsek,esimde sorun cikarmazsa hepinizle tanismak isterimTamam süper, o zaman Kadıköy Balon Kafe olsun. Hemhayatguzel2015 de gelmek isterse yetişirse deniz otobüsüne yakın, zırt diye gelir:)). 1 ok o zaman. Gelemezsen Bir dahakine görüşelim ama hayatguzel2015 mutlaka. 3-4 hafta içinde tekrarlayalim. Bebegimhadi de söz verdi çünkü, bir dahaki İstanbul gelişinde bizi de unutmayacak:) Ya da belki başka katılan da olur bu süreçte.
islem sirasinda zedelenme tahris olabildigimden o tarz kanamalar falan olabiliyor, yedigin ictigin sifa olsun..Anladım ama boşver, kimseden destek ya da onay bekleme. Kendi bildiğin ve inandığın yolda git. Sen kararlı olduktan sonra gelir destekler, merak etme. Yaa şimdi de lekelenme problemine taktım. İlk günden beri var, hafif açık pembe. Biraz önce çok küçük kırmızı leke geldi. Korktum, tutmadı herhalde diye, bugün 5. gün ya.. Offf, şu jelin de yarısı dışarıda kalıyor. Dert bitmiyor
essek sutu olayina katiliyorum ayrica gulmektende katildim ama,cok sukur kucuk yasimdan beri tum kararlarimi kendim alirim ailem hic karismazdi su anda neden birinin kararini onayini bekliyorum bilmiyorum...bu garip birsey...sanirim bebegin babasi o olacak ondan :)))Ahh şu erkekler... Eşek sütü mü içmişler küçükken, bilmiyorum ki. Bu kadar umursamaz olmalarına başka sebep bulamıyorum. Ama bence çok da umrumuzda olmamalı. Geç evlendiğimize göre, evlenene kadar da hayatı tek başımıza göğüsleyebildiğimize göre onların desteğine pek de ihtiyacımız yok bence. Köstek olmasınlar yeter. Neyin ne zaman nasıl yapılması gerektiğini biz kendimiz biliriz evelallah...
valla golge etmesin baska birsey istemiyorum bu saatten sonra..sevgiler opucukler bendenCanım senin için birde gurbet var haklısın, inan bana hiç bir erkek tam olarak istediğimiz kadar destek veremiyor işte sanırım onlar anca minikleri kucaklarına aldığı zaman anlayacaklar güzelliğini... bayramlar bizim içinde güzel olacak inşallah sevgiler
bu foktora bakmasin, ayrica amh dusuk olsa bile vucut gebeligi ogreniyormus dolayisiyla 2. ye gebe kalmak ve dogurmak daha kolay oluyormusGünaydın kızlar dun cok sevdigim 3 arkadas bir bulusma gerceklestirdik.hem de kime size ilk baslardan beri yazdığım 42.5 da dogal hamile kalan arkadasım ve bebegini görmeye gittik.bebek cok cok tatlı masallah 5 aylık oldu bende ilk kez görebildim bebegi annesi dedi ki "biliyor musun doktora gittim.bir kardesi olabilir mi diye dedi ve doktor rezervimin tükenmis oldugunu amh.min 0.03 oldugunu söyledi dedi. aaa bakar mısınız biz bizim kıza cok iyi diyorduk. en iyimiz böyle... sasirdım sok oldum ondan izin alarak size yazıyorum.esi de 9 yas küçük kendisinden.doktor esın sayesinde hamile kalmışsın demek demis.ama kendi durumuda gayet iyiymis ki hamile kalmıs.
eeeee seni aldiktan sonra ozel ucak bi zahmet banada geliversin istanbul a sadece 3,5 saat uzaktayim:))) bu arada tedavin hangi asamada, kac yumurta var simdilik,asilama hangi gun olacak,dualarimdasin..Benim bir teklifim var cumartesi saat 14 te balıklı göl de buluşalım mi. Cevahir bana çok uzak taoh oralarda sizinle olmak vardı
ahh o foktorlarrrrrEleştiriler sana değil laaannn, 40 yaş üstünü diline dolayan foktorlara
bende talibim ozel ucak jet artik her neyse
yaaaa kiyamam cok mu kotu geldi tadi pure yapsaydin,birde ham degil olgun olmali.yumurta ile falan luplet gitsin..ama neyse ananas kabak cekirdegi vs onlardan ye, guzel guzel beslen.et protein ve balikta tuket.Sevgili avokado. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ancak biz gerçekten ayrı dünyaların insanıyız. Sen çok iyi birisin eminim ama beni heyecanlandırmıyorsun. Özür dilerim, kendine iyi bak. En kısa zamanda kendine uygun birilerini bulman dileğiyle.(Yalnız o nasıl bir fiyattır öyle, tanesi 6 TL, onu da bir degerlendir istersen, sevgi fedakarlık ister).
Eveeeeettt, ulen bizim aramızda özel bir bağ var, görüşmemiz lazımEvet mesela ben.Kesin tarih belli olmamakla birlikte Temmuzun 13-16 arasi orada olacagim.20 sinde kardesimin nikahi var.Nikahtan sonra da donucez.Insallah ayarlaya bilirsek,esimde sorun cikarmazsa hepinizle tanismak isterim
Sakin ol, akışa bırak, takma kafana, kendine güven. Sonra gerisi gelir.kizlar giremedim kac gundur, pek huzurum da yok ev icinde,ondan dolayi,cozerim insallah bakalim...
islem sirasinda zedelenme tahris olabildigimden o tarz kanamalar falan olabiliyor, yedigin ictigin sifa olsun..
essek sutu olayina katiliyorum ayrica gulmektende katildim ama,cok sukur kucuk yasimdan beri tum kararlarimi kendim alirim ailem hic karismazdi su anda neden birinin kararini onayini bekliyorum bilmiyorum...bu garip birsey...sanirim bebegin babasi o olacak ondan :)))
valla golge etmesin baska birsey istemiyorum bu saatten sonra..sevgiler opucukler benden
bu foktora bakmasin, ayrica amh dusuk olsa bile vucut gebeligi ogreniyormus dolayisiyla 2. ye gebe kalmak ve dogurmak daha kolay oluyormus
eeeee seni aldiktan sonra ozel ucak bi zahmet banada geliversin istanbul a sadece 3,5 saat uzaktayim:))) bu arada tedavin hangi asamada, kac yumurta var simdilik,asilama hangi gun olacak,dualarimdasin..
ahh o foktorlarrrrr
bende talibim ozel ucak jet artik her neyse
yaaaa kiyamam cok mu kotu geldi tadi pure yapsaydin,birde ham degil olgun olmali.yumurta ile falan luplet gitsin..ama neyse ananas kabak cekirdegi vs onlardan ye, guzel guzel beslen.et protein ve balikta tuket.
Canım benim sağolasın eşimin 10:30da davutpaşada kontrolü var başakşehirde oturuyorum. Bana yakın yer yok yanitam olarak nerde oturuyorsun san yakın olalım sorun değil bziim vaktimiz var:)))
Poppy ciğim senin bebe tutundu bak gör. O lekelenme tutunma lekelenmesiydi. Haremiz dediydi dersin.maşallahSakin ol, akışa bırak, takma kafana, kendine güven. Sonra gerisi gelir.. Ananas almamıştım. Dün biraz baktım, alayım bari dedim. Herkes yiyor valla. Bir de dut kurusu demişler, ona da bakacağım. Et, balık, protein, kabak çekirdeği, havuç suyu tamam
Allah allah, nereden çıktı kız şimdi durup dururkenPoppy ciğim senin bebe tutundu bak gör. O lekelenme tutunma lekelenmesiydi. Haremiz dediydi dersin.maşallah
Eeee, adetin 14. günüyse catlamak üzere olması lazım. Ne olacak şimdi, asilama yani nasil olacak?sekerpancari canım erkekler malesef bizim kadar olamıyorlar. Bayramda konuşacağım kayınvalidem de varken diyordun. Sinirini bozdular galiba. Senin için ne yapabiliriz bilmiyorum ki. Keşek elimizden bir şey gelse.
Benim iğne tedavim sürüyor. 14. Gündeyim adetimin.iğnenin de 10. Günü. Yarın kontrol var bakalım. İğne bir işe yaramış mı göreceğiz. Klomenden farkı var mı anlayacağız.sayı aynı ama kaliteye etkisi olmuş mu bilmiyorum. Yarın e2 sonucundan belli olacaktır sanırım.sonrada aşılama deneyeceğiz bakalım son kez
He vallaAllah allah, nereden çıktı kız şimdi durup dururken. İçine mi doğdu?
Ballahi dün ovülasyon testi yaptım tek çizgi çıktı. Yarın bakacak bakalım. Çatlamazlar heralde. İğnenin dozunu artırdı gerçi ama... benimkiler geç çatlıyordu önceden de. 19. Gün falan. Bakalım iğne hızla büyütmemiştir sanırım. Gidişat nasıl olacak bilmiyorum ama tahminime göre büyümüşlerse 21-22 mm falan, çatlatma iğnesi verecek ve 36 saat sonra eşinle şu saatte gel dicek sanırım ne bilim.saati ve iğneyi ona göre ayarlıcaktır. Geceye falan denk gelmicek şekildeEeee, adetin 14. günüyse catlamak üzere olması lazım. Ne olacak şimdi, asilama yani nasil olacak?
Yok hayatım. Ovulasyon testlerinde çizgi hep silik çıkar. Daha önce nasıl tek çıkmış anlamadim. Eğer ikinci çizgi daha koyu çıkarsa 36 saat içinde catlayacak demektir.Şimdi tekrar test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.ne olacak yani şimdi?? 36 saat sonra mı çatlayacak acep?
Hımm anladım canım. Teşekkür ederim:)Yok hayatım. Ovulasyon testlerinde çizgi hep silik çıkar. Daha önce nasıl tek çıkmış anlamadim. Eğer ikinci çizgi daha koyu çıkarsa 36 saat içinde catlayacak demektir.
Yok yaa, o da başka bir mevzu. Kardeşime rest çekecek cesareti bulamıyorum. Çok konuştum onunla da ama elim kolum bağlı, çocuk var diyip durdu. Üstüne bir çocuk daha yaptı, kaza ile oldu dedi. İnanırsan. Dayımın karısı da konuşmuyor annemle, babamla ve yaşarken de anneannemle konuşmuyordu. Anneannem geçen sene vefat etti. Yine de biz hep iyi davrandık, el üstünde tuttuk, dayımı, çocuklarını, sürekli ağırladık. Sık sık Almanya'dan buraya geldiler (kadın hariç, o geldiğinde başka yerde kaldı) misafir etti annemler, oda verdi, yemek verdi, vs. Onun dışında dayımın buradaki bürokratik işlerine de koşturdular. Dayımın ve çocukların bir dediğini iki etmedik. Anladım ki kafamızı kuma gömüyormuşuz. Geçenlerde kuzen ki aram çok iyiydi geldi İstanbul'a, hepsi buradaydı gerçi. Konu açıldı. Bu arada dayım karısı gelene kadar annemlerde, karısı gelince otelde kalmaya başladı. Yine çağırdı bizimkiler, gelsin, kalsın dediler. Gelmedi. Annem çok üzüldü. Kuzen bana noldu mevzu ne dedi. Ben de, işte, annen annemlerle konuşmuyor ya, o, dedim. Aaaa, ne dese beğenirsin, annemi böyle kabul edeceksiniz! Neee!!! Yok yaaa, çok sinirlendim, kusura bakma, edemeyiz. Annem ne diyorsa haklıdır, sebebi bilmiyorum ama haklıdır, böyle kabul edeceksiniz dedi. O zaman minimum seviyede görüşelim dedim. Biraz tartıştık, çıktım gittim. Ve o aileyle ilişkimi bitirdim. Ve bu olayla sadece ben ve kuzenim değil, kimse birbiriyle konuşmamaya başladı. Bir kadının anlamsız kaprisi, iki ailenin kopmasına neden oldu maalesef. Ben çok üzüldüm, çünkü dayımı severdim, şimdi o ölmüş gibi üzülüyorum, göremem herhalde bir daha diye. Annem, babam çok üzüldü. Başka mevzular da oldu, buruk bir dönemdeyiz.
Sağol canım, senin de bayramın kutlu olsun. Test günü 6'sı ama ondan önce yapar mıyıııııım, yapmaz mıyıııııımmmmmm, inan hiç bilmiyorum.
Günaydın canım geçen ay bende ovulasyon testi kullandım regl olduktan sonra başladım hep silikti 4 beş gün yaptım sonra bıraktım ayrıca kimyasal gebelik geçirdiğimden teste de güvenemedim sonra bir ara aklıma geldi yine yaptım silik bile değildi bende geç ovulasyon oluyor regl gecikti beta hcg baktırdım nagatif bir aksilik var sandım ovulasyonda yok regl de yok acaba ne var dedim ovulasyon testi yaptım pozitif bu ay epey geç yumurtlama olmuş dedim ya da gebelik var ovulasyon testi gebelikte pozitif olabiliyormuş yine bir tahlil hamileyim inşallah sende de böyle olmuşturgünaydın canlar, biz bu ay normal denedik, ama şu ovulasyon testinde bir türlü tam koyuyu yakalayamamıştım herhalde yapmadığım zamanda çatladı geçti demiştim, ama yine de 29 güne göre birliktelik oldu. neyse bu sabah (29 güne göre daha 9 gün var adetime) ikinci çizgi inanılmaz koyu çıktı. acaba adetim mi düzensizleşti, negaitifi gördüğüm ay 23 günde geldi :I 20. günde çatlama olması acayip benim için... neyse böyle işte, bir umuttur yalatan insanı deyip çalışmalara devam edeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?