- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.441
benim bugün ikinci çizgi koyu inanır mısın uzun zamandan beri bunu grmemiştim. daha önceki iki gebeliğim de ovulasyon testi ile oldu. çift çizgiyi gördüm 12 saat sonra ilişki yaşamıştım. hem de tek seferde :) test çok işe yarıyor yeter ki iki çizgiyi görelim... sende sorun yoktur lh hormonu artıkça çizgi koyulaşıyor sen yaptığında denk getirememişsindir en koyuya.... galiba geç yumurtlama oluyor, bakalım şaşırdım şimdiçalış tabi canım. gün aşırı. o dönemi boş geçirmemek lazım. belki geç büyüdü geç çatladı.benim mesela 28 günde bir reglim. bu durumda 14. gün falan çatlaması gerekiyor. ama benimki 19. gün falan çatlıyor.
ya benim ovülasyon testlerim hep tek çizgi çıkıyordu. Yumurtlama olduğunda çift çizgi oluyordu. Ben öyle anlıyordum yumurtlama olduğunu. Şimdi poppy çift çizgi çıkmalı, ikinci çizgi kalın olmalı deyince kafam karıştı. Bende mi bir sorun var acaba. Yumurtlamamda yani.
bilmem ki kuzumn ben de henüz gecikme yok, ona takıldım, bana geç yumurtalama gibi geliyor çünkü daha 18. günü, aaaa 20. günü de değilmiş, ok o zaman kesin 36 saat içinde çatlayacak bu yumurta, bu akşam da yarın akşam da çalışalım :)Günaydın canım geçen ay bende ovulasyon testi kullandım regl olduktan sonra başladım hep silikti 4 beş gün yaptım sonra bıraktım ayrıca kimyasal gebelik geçirdiğimden teste de güvenemedim sonra bir ara aklıma geldi yine yaptım silik bile değildi bende geç ovulasyon oluyor regl gecikti beta hcg baktırdım nagatif bir aksilik var sandım ovulasyonda yok regl de yok acaba ne var dedim ovulasyon testi yaptım pozitif bu ay epey geç yumurtlama olmuş dedim ya da gebelik var ovulasyon testi gebelikte pozitif olabiliyormuş yine bir tahlil hamileyim inşallah sende de böyle olmuştur
bugün kontrolün var di mi haremizcim, hemen yaz sonucunu, bugün buralardayım :)Hımm anladım canım. Teşekkür ederim:)
çalış tabi canım. gün aşırı. o dönemi boş geçirmemek lazım. belki geç büyüdü geç çatladı.benim mesela 28 günde bir reglim. bu durumda 14. gün falan çatlaması gerekiyor. ama benimki 19. gün falan çatlıyor.
ya benim ovülasyon testlerim hep tek çizgi çıkıyordu. Yumurtlama olduğunda çift çizgi oluyordu. Ben öyle anlıyordum yumurtlama olduğunu. Şimdi poppy çift çizgi çıkmalı, ikinci çizgi kalın olmalı deyince kafam karıştı. Bende mi bir sorun var acaba. Yumurtlamamda yani.[/QUOTE her gün aynı saatte yapmalısın ikinci çizgi ya aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı sıvı alımı testi etkiliyor testin doğru çıkması için testin yapıydığı saatlerde önemli
Günaydın. Bence de devam et çalışmalara, yumurtlama olabilir:)günaydın canlar, biz bu ay normal denedik, ama şu ovulasyon testinde bir türlü tam koyuyu yakalayamamıştım herhalde yapmadığım zamanda çatladı geçti demiştim, ama yine de 29 güne göre birliktelik oldu. neyse bu sabah (29 güne göre daha 9 gün var adetime) ikinci çizgi inanılmaz koyu çıktı. acaba adetim mi düzensizleşti, negaitifi gördüğüm ay 23 günde geldi :I 20. günde çatlama olması acayip benim için... neyse böyle işte, bir umuttur yalatan insanı deyip çalışmalara devam edeceğim:)
Doktora gidebildin mi?Günaydın canım geçen ay bende ovulasyon testi kullandım regl olduktan sonra başladım hep silikti 4 beş gün yaptım sonra bıraktım ayrıca kimyasal gebelik geçirdiğimden teste de güvenemedim sonra bir ara aklıma geldi yine yaptım silik bile değildi bende geç ovulasyon oluyor regl gecikti beta hcg baktırdım nagatif bir aksilik var sandım ovulasyonda yok regl de yok acaba ne var dedim ovulasyon testi yaptım pozitif bu ay epey geç yumurtlama olmuş dedim ya da gebelik var ovulasyon testi gebelikte pozitif olabiliyormuş yine bir tahlil hamileyim inşallah sende de böyle olmuştur
Evet canımcığım. Yazarım tabikide:)bugün kontrolün var di mi haremizcim, hemen yaz sonucunu, bugün buralardayım :)
Haa, ama belki ovulasyon testlerinde farklılık vardır. Yani benimkinde öyle Laboquick, sen ne kullanıyorsun? Kullanma kılavuzunda da yazar.çalış tabi canım. gün aşırı. o dönemi boş geçirmemek lazım. belki geç büyüdü geç çatladı.benim mesela 28 günde bir reglim. bu durumda 14. gün falan çatlaması gerekiyor. ama benimki 19. gün falan çatlıyor.
ya benim ovülasyon testlerim hep tek çizgi çıkıyordu. Yumurtlama olduğunda çift çizgi oluyordu. Ben öyle anlıyordum yumurtlama olduğunu. Şimdi poppy çift çizgi çıkmalı, ikinci çizgi kalın olmalı deyince kafam karıştı. Bende mi bir sorun var acaba. Yumurtlamamda yani.
Evetbilmem ki kuzumn ben de henüz gecikme yok, ona takıldım, bana geç yumurtalama gibi geliyor çünkü daha 18. günü, aaaa 20. günü de değilmiş, ok o zaman kesin 36 saat içinde çatlayacak bu yumurta, bu akşam da yarın akşam da çalışalım :)
Bahçeciye hiç bulaşma zaten, insanların iliğini emiyorlar resmen. Başka forumdan okuduğum kadarıyla Çapa yapıyormuş. Ama baya ileri tarihe gün veriyormuş. Linki paylaştım. Muhtemelen senin hastane de yapıyordur ama üroloji ilgileniyor diye biliyorum. Bence ürolojiye bir sor, eğer yoksa Çapa ya bakarsın.kızlar sperm dna hasar testi yaptırmaya karar verdik, benim üni hastanesinde nedense yok, ya da ben tüp bebek merkezine sordum ama belki de üroloji bakıyor... sizlerden yaptıran var mı nerde yaptırdınız? bahçeci pahalı onu biliyorum :)
aradım yapmıyorlar benimkiler ürolojiyi aradım, medipol megayı aradım yapmıyorlar. galiba her hastanede yok. androloji kiliniği olanlarda var. biz çapaya kaç kez gittik, istemediler anlamıyorum ki, insan bunu da yazar di mi, gitmişken bunu da yaptırmış olurduk.... memorialda var bakalım kaç lira diyecekler.... çapa da çok uzun süreç ve hafta içi eşim için çok zor, işi çok sıkı bu aralar. çok izin aldı bir de bu tüp bebek işleri için... ben ona spermiyoram yaptırıyoruz diyeceğim, kesin bıdı bıdı eder hafta içi olmasınaBahçeciye hiç bulaşma zaten, insanların iliğini emiyorlar resmen. Başka forumdan okuduğum kadarıyla Çapa yapıyormuş. Ama baya ileri tarihe gün veriyormuş. Linki paylaştım. Muhtemelen senin hastane de yapıyordur ama üroloji ilgileniyor diye biliyorum. Bence ürolojiye bir sor, eğer yoksa Çapa ya bakarsın.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sperm-dna-hasar-testi-yaptiranlar-lutfen-buraya.483474/
Hahahaaa bayılıyorum erkeklerin şu triplerine. Sanki erkek olan biz, bayan olan onlar. Ey Allah ım yaaaradım yapmıyorlar benimkiler ürolojiyi aradım, medipol megayı aradım yapmıyorlar. galiba her hastanede yok. androloji kiliniği olanlarda var. biz çapaya kaç kez gittik, istemediler anlamıyorum ki, insan bunu da yazar di mi, gitmişken bunu da yaptırmış olurduk.... memorialda var bakalım kaç lira diyecekler.... çapa da çok uzun süreç ve hafta içi eşim için çok zor, işi çok sıkı bu aralar. çok izin aldı bir de bu tüp bebek işleri için... ben ona spermiyoram yaptırıyoruz diyeceğim, kesin bıdı bıdı eder hafta içi olmasına
sorma birgün o triplerine başlayacağım ama ne zaman, allahtan seviyoruz onlarıHahahaaa bayılıyorum erkeklerin şu triplerine. Sanki erkek olan biz, bayan olan onlar. Ey Allah ım yaa
Kesinlikleee, hemi de nasılsorma birgün o triplerine başlayacağım ama ne zaman, allahtan seviyoruz onları
ben konyada kızılay hastanesinde yaptırdım 250 tl idi fiyat uygunda oldu istanbuldaki kızılay hastanesi varsa orada da yaptıurabilirsinaradım yapmıyorlar benimkiler ürolojiyi aradım, medipol megayı aradım yapmıyorlar. galiba her hastanede yok. androloji kiliniği olanlarda var. biz çapaya kaç kez gittik, istemediler anlamıyorum ki, insan bunu da yazar di mi, gitmişken bunu da yaptırmış olurduk.... memorialda var bakalım kaç lira diyecekler.... çapa da çok uzun süreç ve hafta içi eşim için çok zor, işi çok sıkı bu aralar. çok izin aldı bir de bu tüp bebek işleri için... ben ona spermiyoram yaptırıyoruz diyeceğim, kesin bıdı bıdı eder hafta içi olmasına
ben konyada kızılay hastanesinde yaptırdım 250 tl idi fiyat uygunda oldu istanbuldaki kızılay hastanesi varsa orada da yaptıurabilirsin[/QUOTE
bebeğimhadi de mi doktora gidecekti, ben doğru düzgün takip edememişim, hayırdır era testi sonucu için mi? yoksa transfer traihi kesinleşiyor muBebegimhadi ne durumdasın, geldin mi kontrole ? Öğlen gibi ararım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?