Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haa, ama belki ovulasyon testlerinde farklılık vardır. Yani benimkinde öyle Laboquick, sen ne kullanıyorsun? Kullanma kılavuzunda da yazar.
ben de onu kullanıyorum. Kullanma talimatını okudum az önce. tek çizgi negatif yani ovülasyona dair bir belirti olmadığını, çift çizgi pozitif yani ovülasyonun başlamış olduğunu gösterir diyor.

hadi bakalım. inşallah tutar bu ay.

Hahahaaa bayılıyorum erkeklerin şu triplerine. Sanki erkek olan biz, bayan olan onlar. Ey Allah ım yaa
Ayy aynen. Dün ben de ovülasyon testi yaptım akşam ya, banyodan çıktıktan sonra eşimin yanına gittim. "aşkım biz dün çalışma yapmış mıydık" dedim. O da bilgisayar oyunu oynuyor, -adam kesiyordu- onun tabiriyle:) "hayır, önceki gün çalışmıştık" dedi. "Şimdi test yaptım da çift çizgi çı......." falan diye heyecanla anlatıyorum.onun da gözü bilgisayarda. Ben heyecanla anlatırken birden off, tıss etmeye başladı. "Noldu" dedim. "Öldüm işte, öldürdüler beni" demesin mi? "Bana bak" dedim "başlarım şimdi.........." ve odayı terk ettim. Adama bak ya. Karlı dağdan serin.

ben de onu kullanıyorum. Kullanma talimatını okudum az önce. tek çizgi negatif yani ovülasyona dair bir belirti olmadığını, çift çizgi pozitif yani ovülasyonun başlamış olduğunu gösterir diyor.
Belki herkeste farklılık gösteriyordur. Ben yaptığım zamanlarda ikinci çizgi hep silik, ovulasyon olduğu zaman koyuydu. Çok denedim. Belki sende de o farklı olan tek gün doğrudur. Tabi, aynı saatte ve çok su içmeden yapmak da önemli. Kısaca idrarın renginin çok açık olmaması lazım.

Bu arada sen niye ovulasyon testi yapıyorsun ki, zaten doktorda yumurta takibi yaptırmıyor musun, aşılama olmayacak mı???

Eeee odayı terk ettin, o kadarcık mı? ya sonra

ayyy ben ona kızamam kiçünkü o kavga etmeyi hiç bilmez, çok sakin bir çocuktur. Ben biraz cazgırımdır.
ne güzelmiş, bizim ikimiz de cazgırız, durdurulamıyoruz, bazen susmalıyım ama olmuyor ahahahah, bıdı bıdıdan beni kanser edeceksin diyor

şimdi tahlil sonuçlarımı aldım. e2: 646,5 olmuş:) zaten ovülasyon faz da sınır 649 muş. LH: 17,29 o da 9-74 arası olmalıymış. Progesteron neyse o da: 1,62 miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…