- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.461
ben de onu kullanıyorum. Kullanma talimatını okudum az önce. tek çizgi negatif yani ovülasyona dair bir belirti olmadığını, çift çizgi pozitif yani ovülasyonun başlamış olduğunu gösterir diyor.Haa, ama belki ovulasyon testlerinde farklılık vardır. Yani benimkinde öyle Laboquick, sen ne kullanıyorsun? Kullanma kılavuzunda da yazar.
hadi bakalım. inşallah tutar bu ay.bilmem ki kuzumn ben de henüz gecikme yok, ona takıldım, bana geç yumurtalama gibi geliyor çünkü daha 18. günü, aaaa 20. günü de değilmiş, ok o zaman kesin 36 saat içinde çatlayacak bu yumurta, bu akşam da yarın akşam da çalışalım :)
amin canım, ama eşimde de sorun olunca eskisi gibi heyecanlanamıyorum :) yine de inşallah diyorumhadi bakalım. inşallah tutar bu ay.
Ayy aynen. Dün ben de ovülasyon testi yaptım akşam ya, banyodan çıktıktan sonra eşimin yanına gittim. "aşkım biz dün çalışma yapmış mıydık" dedim. O da bilgisayar oyunu oynuyor, -adam kesiyordu- onun tabiriyle:) "hayır, önceki gün çalışmıştık" dedi. "Şimdi test yaptım da çift çizgi çı......." falan diye heyecanla anlatıyorum.onun da gözü bilgisayarda. Ben heyecanla anlatırken birden off, tıss etmeye başladı. "Noldu" dedim. "Öldüm işte, öldürdüler beni" demesin mi? "Bana bak" dedim "başlarım şimdi.........." ve odayı terk ettim. Adama bak ya. Karlı dağdan serin.Hahahaaa bayılıyorum erkeklerin şu triplerine. Sanki erkek olan biz, bayan olan onlar. Ey Allah ım yaa
sorma birgün o triplerine başlayacağım ama ne zaman, allahtan seviyoruz onları
Belki herkeste farklılık gösteriyordur. Ben yaptığım zamanlarda ikinci çizgi hep silik, ovulasyon olduğu zaman koyuydu. Çok denedim. Belki sende de o farklı olan tek gün doğrudur. Tabi, aynı saatte ve çok su içmeden yapmak da önemli. Kısaca idrarın renginin çok açık olmaması lazım.ben de onu kullanıyorum. Kullanma talimatını okudum az önce. tek çizgi negatif yani ovülasyona dair bir belirti olmadığını, çift çizgi pozitif yani ovülasyonun başlamış olduğunu gösterir diyor.
Era testi için bugün kontrole gelecekti. Durumu iyiyse era tarihi belli olacakbebeğimhadi de mi doktora gidecekti, ben doğru düzgün takip edememişim, hayırdır era testi sonucu için mi? yoksa transfer traihi kesinleşiyor mu
Bu arada sen niye ovulasyon testi yapıyorsun ki, zaten doktorda yumurta takibi yaptırmıyor musun, aşılama olmayacak mı???Ayy aynen. Dün ben de ovülasyon testi yaptım akşam ya, banyodan çıktıktan sonra eşimin yanına gittim. "aşkım biz dün çalışma yapmış mıydık" dedim. O da bilgisayar oyunu oynuyor, -adam kesiyordu- onun tabiriyle:) "hayır, önceki gün çalışmıştık" dedi. "Şimdi test yaptım da çift çizgi çı......." falan diye heyecanla anlatıyorum.onun da gözü bilgisayarda. Ben heyecanla anlatırken birden off, tıss etmeye başladı. "Noldu" dedim. "Öldüm işte, öldürdüler beni" demesin mi? "Bana bak" dedim "başlarım şimdi.........." ve odayı terk ettim. Adama bak ya. Karlı dağdan serin.
evet ama merak ediyorum:) kaçıncı günden itibaren çatlamaya başlayacak diye.Bu arada sen niye ovulasyon testi yapıyorsun ki, zaten doktorda yumurta takibi yaptırmıyor musun, aşılama olmayacak mı???
Zaten belli değil mi, çatlatma iğnesi vermeyecek mi foktor?evet ama merak ediyorum:) kaçıncı günden itibaren çatlamaya başlayacak diye.
Eeee odayı terk ettin, o kadarcık mı? ya sonraAyy aynen. Dün ben de ovülasyon testi yaptım akşam ya, banyodan çıktıktan sonra eşimin yanına gittim. "aşkım biz dün çalışma yapmış mıydık" dedim. O da bilgisayar oyunu oynuyor, -adam kesiyordu- onun tabiriyle:) "hayır, önceki gün çalışmıştık" dedi. "Şimdi test yaptım da çift çizgi çı......." falan diye heyecanla anlatıyorum.onun da gözü bilgisayarda. Ben heyecanla anlatırken birden off, tıss etmeye başladı. "Noldu" dedim. "Öldüm işte, öldürdüler beni" demesin mi? "Bana bak" dedim "başlarım şimdi.........." ve odayı terk ettim. Adama bak ya. Karlı dağdan serin.
ayyy ben ona kızamam kiEeee odayı terk ettin, o kadarcık mı? ya sonra
HahahahahahahahahahaEeee odayı terk ettin, o kadarcık mı? ya sonra
orası kesin, net, sonra da ver elini urfa, bakü, istanbul gezerdim ben sizlerle buluşurdum :)yoksa çoktan kapının önüne koyardık.
meraklı melahat snei, illa kontrol edecek bir de:)evet ama merak ediyorum:) kaçıncı günden itibaren çatlamaya başlayacak diye.
ne güzelmiş, bizim ikimiz de cazgırız, durdurulamıyoruz, bazen susmalıyım ama olmuyor ahahahah, bıdı bıdıdan beni kanser edeceksin diyorayyy ben ona kızamam kiçünkü o kavga etmeyi hiç bilmez, çok sakin bir çocuktur. Ben biraz cazgırımdır.
ne güzelmiş, bizim ikimiz de cazgırız, durdurulamıyoruz, bazen susmalıyım ama olmuyor ahahahah, bıdı bıdıdan beni kanser edeceksin diyor
Yahu şu değerlerin türkçe meali yok mu, hiç birşey anlamıyorum rakamlardanşimdi tahlil sonuçlarımı aldım. e2: 646,5 olmuş:) zaten ovülasyon faz da sınır 649 muş. LH: 17,29 o da 9-74 arası olmalıymış. Progesteron neyse o da: 1,62 miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?