- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.481
bebişim işte e2 denen şey yumurtanın kaç tane olduğunu falan gösteriyormuş. Ovülasyon döneminde yumurta başına 150-200 olması gerekiyormuş. Şu LH dedikleri şey de işte yaptığımız ovülasyon testlerindeki LH değeri. Yani çatlama başlamış mı yada ne zaman başlayacak aşağı yukarı onu gösteriyor. Progesteron denilen şey de sanırım yumurtanın kalitesiyle alakalı. olası gereken değer aralıkları da zaten yazıyor. ovülasyonda şunla şu arası, luteal yani adetli iken şunla şu arası vs diye.Yahu şu değerlerin türkçe meali yok mu, hiç birşey anlamıyorum rakamlardan
uzakmış baaaayyyaaaaaa:))))Canım benim sağolasın eşimin 10:30da davutpaşada kontrolü var başakşehirde oturuyorum. Bana yakın yer yok yani
Seviyorum kız senii , valla baklan yok. bak ya aklına neler de geliyor seni seniii. Kızdım odayı terk ettim diyorum ya işte. terk ediş o terk ediş yani halbuki ben ne ümitlerle yanına gitmiştim. bilgisayar oyunu yine beni yendi.
E, sen getirttin kızın aklına, yok çalışma yok iki çizgi vs diyereklan yok. bak ya aklına neler de geliyor seni seniii. Kızdım odayı terk ettim diyorum ya işte. terk ediş o terk ediş yani halbuki ben ne ümitlerle yanına gitmiştim. bilgisayar oyunu yine beni yendi.
Şşşşşşşşttttt, noluyo burda??bende seni seviyom kiii
Sano noluyoo kızım, bebeğinle ilgilensene sen hemŞşşşşşşşttttt, noluyo burda??
Onun çalışmaları var bugün, inşaat halindeSano noluyoo kızım, bebeğinle ilgilensene sen hem
hahahaa herkes uçmuş bugün. Kızım ben senin bebeğinden bahsediyorum. Hiç de sahiplenmiyo yaaOnun çalışmaları var bugün, inşaat halinde
hiçSano noluyoo kızım, bebeğinle ilgilensene sen hem
kim? ben mi, beben mi inşaat halinde??Onun çalışmaları var bugün, inşaat halinde
KIZLAR ne yapıyorsunuzBebegimhadi ne durumdasın, geldin mi kontrole ? Öğlen gibi ararım seni
Sıcak kafamıza vurmuştur. Yaa işte bebek 7,8,9. günlerde yerleşmiyor mu rahim duvarına. Yerini yapıyor, inşaat halinde, meşgul yanihahahaa herkes uçmuş bugün. Kızım ben senin bebeğinden bahsediyorum. Hiç de sahiplenmiyo yaa
Sen niye inşaat yapican lankim? ben mi, beben mi inşaat halinde??
Heh bi sen eksiktinkim? ben mi, beben mi inşaat halinde??
bilmem. çalışma çalışma dediğimi heralde inşaaat ameleliği zanneden yoktur.Sen niye inşaat yapican lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?