Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yahu şu değerlerin türkçe meali yok mu, hiç birşey anlamıyorum rakamlardan
bebişim işte e2 denen şey yumurtanın kaç tane olduğunu falan gösteriyormuş. Ovülasyon döneminde yumurta başına 150-200 olması gerekiyormuş. Şu LH dedikleri şey de işte yaptığımız ovülasyon testlerindeki LH değeri. Yani çatlama başlamış mı yada ne zaman başlayacak aşağı yukarı onu gösteriyor. Progesteron denilen şey de sanırım yumurtanın kalitesiyle alakalı. olası gereken değer aralıkları da zaten yazıyor. ovülasyonda şunla şu arası, luteal yani adetli iken şunla şu arası vs diye.

Bizim Haremiz sorumu anlamadı galiba , ya da işine gelmedi
lan yok. bak ya aklına neler de geliyor seni seniii. Kızdım odayı terk ettim diyorum ya işte. terk ediş o terk ediş yani halbuki ben ne ümitlerle yanına gitmiştim.bilgisayar oyunu yine beni yendi.

lan yok. bak ya aklına neler de geliyor seni seniii. Kızdım odayı terk ettim diyorum ya işte. terk ediş o terk ediş yani halbuki ben ne ümitlerle yanına gitmiştim.bilgisayar oyunu yine beni yendi.
E, sen getirttin kızın aklına, yok çalışma yok iki çizgi vs diyerek

Bebegimhadi ne durumdasın, geldin mi kontrole ? Öğlen gibi ararım seni
KIZLAR ne yapıyorsunuz iki prensesin annesi la simdi tel.den görüstük sagol canım. isim bitti kontrole mustafa bahceci girdi.era testimde 5 temmuz haftaya carşamba.gayet iyi buldu durumumu cok sukur rahim kalınliğı 9.5 mm olmuş.iyiyiz be hadi yıŕttık.sizlerinde tedavisi guzel gecip sonucunda hep birlikte bebek haberi alırız ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…