- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.501
hadi hayırlısı. temmuz herkes için hareketli geçecek anlaşılan. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.KIZLAR ne yapıyorsunuziki prensesin annesi la simdi tel.den görüstük sagol canım. isim bitti kontrole mustafa bahceci girdi.era testimde 5 temmuz haftaya carşamba.gayet iyi buldu durumumu cok sukur rahim kalınliğı 9.5 mm olmuş.iyiyiz be hadi yıŕttık.sizlerinde tedavisi guzel gecip sonucunda hep birlikte bebek haberi alırız ins.
haremizim senin de bu değerlere göre nuyrtopu gibi 3 tane yumurtan var en az :) işallah hepsi dolu doludur, senin kocanınkilerle de haşır neşir olup belli mi olur belki ikize hamile olursunhadi hayırlısı. temmuz herkes için hareketli geçecek anlaşılan. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Evet temmuz agustosta dahil hareketlenecegiz..amiinhadi hayırlısı. temmuz herkes için hareketli geçecek anlaşılan. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
maşallah nazar değmesin, haftaya çarşambaya mı atsa kızlar buluşmayı acaba, gerçi benim gelmem yine zor...KIZLAR ne yapıyorsunuziki prensesin annesi la simdi tel.den görüstük sagol canım. isim bitti kontrole mustafa bahceci girdi.era testimde 5 temmuz haftaya carşamba.gayet iyi buldu durumumu cok sukur rahim kalınliğı 9.5 mm olmuş.iyiyiz be hadi yıŕttık.sizlerinde tedavisi guzel gecip sonucunda hep birlikte bebek haberi alırız ins.
ayyy ağzını yirim seninharemizim senin de bu değerlere göre nuyrtopu gibi 3 tane yumurtan var en az :) işallah hepsi dolu doludur, senin kocanınkilerle de haşır neşir olup belli mi olur belki ikize hamile olursun
şimdi tahlil sonuçlarımı aldım. e2: 646,5 olmuş:) zaten ovülasyon faz da sınır 649 muş. LH: 17,29 o da 9-74 arası olmalıymış. Progesteron neyse o da: 1,62 miş.
ay inşallah ya. Eşiminkiler de iyidir inşallah ta tutar atık. Gelsin şu Harecik, Alicik artık.masallah Haremiz cok iyi tebrik ederim.ben östrojen hapı icerek e2: 415, Progesteron : 0.41 senin e2 degerin cok iyi benden yüksek. Senin içleri dolu
Bu gidişle gelecek canım merak etme. Ne demişler, azimli sıçan duvarı deleray inşallah ya. Eşiminkiler de iyidir inşallah ta tutar atık. Gelsin şu Harecik, Alicik artık.
bak yaBu gidişle gelecek canım merak etme. Ne demişler, azimli sıçan duvarı deler
Era testi icin kontrol ve haftaya era testi islemi yapilacakbebeğimhadi de mi doktora gidecekti, ben doğru düzgün takip edememişim, hayırdır era testi sonucu için mi? yoksa transfer traihi kesinleşiyor mu
bak yaazimle işeyen duvarı deler olmasın o
Benim canımı yakmıyor valla:)) Test ne zaman haftaya mı?Progestan iğneye baslayacaģım. Era testi icin.o meshur can yakan kalcadan vurulan ben ilk kez kullanacagım
Aa yakmıyorsa cok iyi.ben ilk kez deneyecegim.test haftaya carsambaBenim canımı yakmıyor valla:)) Test ne zaman haftaya mı?
Hahaha hahahahahabilmem. çalışma çalışma dediğimi heralde inşaaat ameleliği zanneden yoktur.
Azimle çalışan....Bu gidişle gelecek canım merak etme. Ne demişler, azimli sıçan duvarı deler
Eee, sonra, hangi gün transfer edileceğini mi belirleyecek test?Aa yakmıyorsa cok iyi.ben ilk kez deneyecegim.test haftaya carsamba
haydi bakalım az biraz daha sabır gerekiyor transfer içinEra testi icin kontrol ve haftaya era testi islemi yapilacak
Dün gittim 6 haftaya yakın çok şükür kalp atımı var 3 mm allahın mucizesi kalbi var çok tuhaf allah iseyen herkese nasip etsin hashimoto olduğum izin tsh 4 ,31 yüksek 2,5 altında olması gerekiyor bugün doktora gittim doz ayarlaması yapılacak d3 omegaya folik asite devam dedi ayrıca benexol ve coraspine başla dedi arı sütü probolisin zararı olmaz ama fazla yüklenme bırak dediDoktora gidebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?