Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hadi hayırlısı. temmuz herkes için hareketli geçecek anlaşılan. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

hadi hayırlısı. temmuz herkes için hareketli geçecek anlaşılan. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
haremizim senin de bu değerlere göre nuyrtopu gibi 3 tane yumurtan var en az :) işallah hepsi dolu doludur, senin kocanınkilerle de haşır neşir olup belli mi olur belki ikize hamile olursun

maşallah nazar değmesin, haftaya çarşambaya mı atsa kızlar buluşmayı acaba, gerçi benim gelmem yine zor...

şimdi tahlil sonuçlarımı aldım. e2: 646,5 olmuş:) zaten ovülasyon faz da sınır 649 muş. LH: 17,29 o da 9-74 arası olmalıymış. Progesteron neyse o da: 1,62 miş.
masallah Haremiz cok iyi tebrik ederim.ben östrojen hapı icerek e2: 415, Progesteron : 0.41 senin e2 degerin cok iyi benden yüksek. Senin içleri dolu

masallah Haremiz cok iyi tebrik ederim.ben östrojen hapı icerek e2: 415, Progesteron : 0.41 senin e2 degerin cok iyi benden yüksek. Senin içleri dolu
ay inşallah ya. Eşiminkiler de iyidir inşallah ta tutar atık. Gelsin şu Harecik, Alicik artık.

Doktora gidebildin mi?
Dün gittim 6 haftaya yakın çok şükür kalp atımı var 3 mm allahın mucizesi kalbi var çok tuhaf allah iseyen herkese nasip etsin hashimoto olduğum izin tsh 4 ,31 yüksek 2,5 altında olması gerekiyor bugün doktora gittim doz ayarlaması yapılacak d3 omegaya folik asite devam dedi ayrıca benexol ve coraspine başla dedi arı sütü probolisin zararı olmaz ama fazla yüklenme bırak dedi poppy73 sen nasıl oldun tahlili erken yaptırma biraz daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…