- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.521
Allahım ne güzel, darısı başımıza. maşallah annesiDün gittim 6 haftaya yakın çok şükür kalp atımı var 3 mm allahın mucizesi kalbi var çok tuhaf allah iseyen herkese nasip etsin hashimoto olduğum izin tsh 4 ,31 yüksek 2,5 altında olması gerekiyor bugün doktora gittim doz ayarlaması yapılacak d3 omegaya folik asite devam dedi ayrıca benexol ve coraspine başla dedi arı sütü probolisin zararı olmaz ama fazla yüklenme bırak dedipoppy73 sen nasıl oldun tahlili erken yaptırma biraz daha bekle
Oooo sevindim:), hadi maşallah. Ben iyiyim, bir belirti yok, sikayetlerim bitti neyseki. Söz veremem, bir hafta sonu olsun bakayım:))Dün gittim 6 haftaya yakın çok şükür kalp atımı var 3 mm allahın mucizesi kalbi var çok tuhaf allah iseyen herkese nasip etsin hashimoto olduğum izin tsh 4 ,31 yüksek 2,5 altında olması gerekiyor bugün doktora gittim doz ayarlaması yapılacak d3 omegaya folik asite devam dedi ayrıca benexol ve coraspine başla dedi arı sütü probolisin zararı olmaz ama fazla yüklenme bırak dedipoppy73 sen nasıl oldun tahlili erken yaptırma biraz daha bekle
Sagolmaşallah nazar değmesin, haftaya çarşambaya mı atsa kızlar buluşmayı acaba, gerçi benim gelmem yine zor...
haydi bakalım az biraz daha sabır gerekiyor transfer için
Dün gittim 6 haftaya yakın çok şükür kalp atımı var 3 mm allahın mucizesi kalbi var çok tuhaf allah iseyen herkese nasip etsin hashimoto olduğum izin tsh 4 ,31 yüksek 2,5 altında olması gerekiyor bugün doktora gittim doz ayarlaması yapılacak d3 omegaya folik asite devam dedi ayrıca benexol ve coraspine başla dedi arı sütü probolisin zararı olmaz ama fazla yüklenme bırak dedipoppy73 sen nasıl oldun tahlili erken yaptırma biraz daha bekle
Az biraz mııı ???haydi bakalım az biraz daha sabır gerekiyor transfer için
Evet ayrıca cd56 testi- bağışıklık testi oluyor bakılacak aynı islemle. embriyoyu vücudun kabul edip etmediğine bakılacak.merkezde kızlar yaptırmıstı.Eee, sonra, hangi gün transfer edileceğini mi belirleyecek test?
Ya aslında sağlıklı sıhhatli olsunmasallah güzel haberlerin en güzeli sende.dedigin gibi mucize birsey.bu yıl oğlan yılı bir arkadaşım söyledi.senin icinden gecen nedir ? Arı sütünü öğrendiğin iyi olmus cunku ben devam edecektim embriyoya cok faydalı diyordu.belki de devam etmem böyle sorusturalım
İnşallah en kısa zamanda allah kimseyi mahrum etmesinAllahım ne güzel, darısı başımıza. maşallah annesi
Heeeee bende sana yazacaktım !? forumdaki baskılara vallahi iyi dayandın.hâlâ genetikle devam etmen büyük başarı...Az biraz mııı ???Bebegimhadi ile ben ben şubattan beri tedavideyiz. Bazen ''nereden bulaştım bu işe, bulaşmaz olaydım'' diyesim geliyor ama geri gidiyor, diyemiyorum.
Yaşını biliyor di mi o foktor? Acelem var deseydinKızlar şimdi çıktım doktordan. 4 tane yumurta varmış 17 ve 19 mm arası. Çok güzel dedi doktor yumurtaların gayet güzel dedibu akşam son iğneni yap. Gece saat tam 00.00 da da (kağıda öyle yazmış) koldan çatlatma iğneni yap. Cumartesi de öğlen saat 12. De aşılama yapılacakmış. Sana aşılamamı demiştik dedi. Evet dedim. Aslında normal birliktelik te olur biz bir iki birliktelikten sonra vücut iğneye alıştıktan sonra aşılama öneriyoruz dedi. Hangisi en kestirme ise o olsun dedim. En kestirmesi çocuk esirgeme dedi. Ben beş dakkadır o elindeki alet içimde aletle bütünleşmişim o espri yapıyor velhasul cumartesi aşulama var bakalum da ben koldan ilk defa iğne olacağım kendime yapamam eşim de kıyıp batıramaz napıcaz bilmiyorum şimdiden tasa çöktü içime.
Bir sağdan bir soldan di mi?Kızlar şimdi çıktım doktordan. 4 tane yumurta varmış 17 ve 19 mm arası. Çok güzel dedi doktor yumurtaların gayet güzel dedibu akşam son iğneni yap. Gece saat tam 00.00 da da (kağıda öyle yazmış) koldan çatlatma iğneni yap. Cumartesi de öğlen saat 12. De aşılama yapılacakmış. Sana aşılamamı demiştik dedi. Evet dedim. Aslında normal birliktelik te olur biz bir iki birliktelikten sonra vücut iğneye alıştıktan sonra aşılama öneriyoruz dedi. Hangisi en kestirme ise o olsun dedim. En kestirmesi çocuk esirgeme dedi. Ben beş dakkadır o elindeki alet içimde aletle bütünleşmişim o espri yapıyor velhasul cumartesi aşulama var bakalum da ben koldan ilk defa iğne olacağım kendime yapamam eşim de kıyıp batıramaz napıcaz bilmiyorum şimdiden tasa çöktü içime.
İğne mi?Bir sağdan bir soldan di mi?
Arka kısım? Peki yukarıya mı?göğüs hizasına mı?Yaşını biliyor di mi o foktor? Acelem var deseydin. Hadi hayırlısı. Kolay koldan iğne yapmak. Ben de gecen hafta yapmıştım. Hani şu arkadaki etli kısım var ya, oraya batiriverecen, ben de kendim nasıl yapacağım demistim, hemşire kolay arka kisma batirin dedi, yaptim. Benimki de yapamiyor.
Evet iğne, yukarı derken?? Direkt düz batır koluna. Yani mesela iğneyi sağ elinle tutuyorsan sol kolun arka kısmına batır. Dirseğin ile omzun ortasindaki yer.Arka kısım? Peki yukarıya mı?göğüs hizasına mı?
Tamam. evet iğne bir sağdan bir soldandıEvet iğne, yukarı derken?? Direkt düz batır koluna. Yani mesela iğneyi sağ elinle tutuyorsan sol kolun arka kısmına batır. Dirseğin ile omzun ortasindaki yer.
Kızlar şimdi çıktım doktordan. 4 tane yumurta varmış 17 ve 19 mm arası. Çok güzel dedi doktor yumurtaların gayet güzel dedibu akşam son iğneni yap. Gece saat tam 00.00 da da (kağıda öyle yazmış) koldan çatlatma iğneni yap. Cumartesi de öğlen saat 12. De aşılama yapılacakmış. Sana aşılamamı demiştik dedi. Evet dedim. Aslında normal birliktelik te olur biz bir iki birliktelikten sonra vücut iğneye alıştıktan sonra aşılama öneriyoruz dedi. Hangisi en kestirme ise o olsun dedim. En kestirmesi çocuk esirgeme dedi. Ben beş dakkadır o elindeki alet içimde aletle bütünleşmişim o espri yapıyor velhasul cumartesi aşulama var bakalum da ben koldan ilk defa iğne olacağım kendime yapamam eşim de kıyıp batıramaz napıcaz bilmiyorum şimdiden tasa çöktü içime.
Lan bırak tasalanmayı. Tadını çıkar. Maaşallah yumoşlara. Haydi görelim seni. Azimle devamKızlar şimdi çıktım doktordan. 4 tane yumurta varmış 17 ve 19 mm arası. Çok güzel dedi doktor yumurtaların gayet güzel dedibu akşam son iğneni yap. Gece saat tam 00.00 da da (kağıda öyle yazmış) koldan çatlatma iğneni yap. Cumartesi de öğlen saat 12. De aşılama yapılacakmış. Sana aşılamamı demiştik dedi. Evet dedim. Aslında normal birliktelik te olur biz bir iki birliktelikten sonra vücut iğneye alıştıktan sonra aşılama öneriyoruz dedi. Hangisi en kestirme ise o olsun dedim. En kestirmesi çocuk esirgeme dedi. Ben beş dakkadır o elindeki alet içimde aletle bütünleşmişim o espri yapıyor velhasul cumartesi aşulama var bakalum da ben koldan ilk defa iğne olacağım kendime yapamam eşim de kıyıp batıramaz napıcaz bilmiyorum şimdiden tasa çöktü içime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?