Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allahım ne güzel, darısı başımıza. maşallah annesi

Oooo sevindim:), hadi maşallah. Ben iyiyim, bir belirti yok, sikayetlerim bitti neyseki. Söz veremem, bir hafta sonu olsun bakayım:))

masallah güzel haberlerin en güzeli sende.dedigin gibi mucize birsey.bu yıl oğlan yılı bir arkadaşım söyledi.senin icinden gecen nedir ? Arı sütünü öğrendiğin iyi olmus cunku ben devam edecektim embriyoya cok faydalı diyordu.belki de devam etmem böyle sorusturalım

Ya aslında sağlıklı sıhhatli olsun ama ben kız delisiyim ayrıca bu durumu kabullenemedim ki korkulardan mı hiç çocuğum olmaz diye düşünmemden mi ne bileyim işte ne hissettiğimi bilmiyorum

Az biraz mııı ??? Bebegimhadi ile ben ben şubattan beri tedavideyiz. Bazen ''nereden bulaştım bu işe, bulaşmaz olaydım'' diyesim geliyor ama geri gidiyor, diyemiyorum.
Heeeee bende sana yazacaktım !? forumdaki baskılara vallahi iyi dayandın.hâlâ genetikle devam etmen büyük başarı...
Ya valla ne çektik ben bu seferde uçakla ..kacınci ucak oldu bu.. biraz bıktım haftaya yine yol ..ve cok sabırlıyımdır ..
sennnnnn ..sende en kısa zamanda, yani bu opuda olsun bitsin kurtul hayırlısıyla.canım bir de histeroskopi diyorsun sende benden cok ugraştın.ben hayret iyi kaldım yanında. ins. senin de Hemen olsun bitsin kurtul

Kızlar şimdi çıktım doktordan. 4 tane yumurta varmış 17 ve 19 mm arası. Çok güzel dedi doktor yumurtaların gayet güzel dedibu akşam son iğneni yap. Gece saat tam 00.00 da da (kağıda öyle yazmış) koldan çatlatma iğneni yap. Cumartesi de öğlen saat 12. De aşılama yapılacakmış. Sana aşılamamı demiştik dedi. Evet dedim. Aslında normal birliktelik te olur biz bir iki birliktelikten sonra vücut iğneye alıştıktan sonra aşılama öneriyoruz dedi. Hangisi en kestirme ise o olsun dedim. En kestirmesi çocuk esirgeme dedi. Ben beş dakkadır o elindeki alet içimde aletle bütünleşmişim o espri yapıyorvelhasul cumartesi aşulama var bakalum da ben koldan ilk defa iğne olacağım kendime yapamam eşim de kıyıp batıramaz napıcaz bilmiyorum şimdiden tasa çöktü içime.

Yaşını biliyor di mi o foktor? Acelem var deseydin. Hadi hayırlısı. Kolay koldan iğne yapmak. Ben de gecen hafta yapmıştım. Hani şu arkadaki etli kısım var ya, oraya batiriverecen, ben de kendim nasıl yapacağım demistim, hemşire kolay arka kisma batirin dedi, yaptim. Benimki de yapamiyor.

Bir sağdan bir soldan di mi?

Arka kısım? Peki yukarıya mı?göğüs hizasına mı?

masallah yumurtaların cok güzel.insallah güzel sonuçların olsun

Lan bırak tasalanmayı. Tadını çıkar. Maaşallah yumoşlara. Haydi görelim seni. Azimle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…