Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada iğne ve klomen arasında epey fark varmış. Benim vücudum iğneye çok güzEl cevap vermiş. Aret hocanın tedavisinde de iğneyi önermesini söyleyeceğim bu doktoruma.
Nereden anladın aradaki farkı? Eğer bugünkü E2 degerinden ise daha yumurta toplama sürecinin başında neye göre karar veriyor Aret o zaman? Kimine klomenle devam, kimine iğne.

Nereden anladın aradaki farkı? Eğer bugünkü E2 degerinden ise daha yumurta toplama sürecinin başında neye göre karar veriyor Aret o zaman? Kimine klomenle devam, kimine iğne.
Aret tek sağlıklı yumurtadan yana. Elbette ki ben yumurta sayım fazlalaştığı için iğneyi beğendim ama yumurta toplandıktan sonra elde kaç kalacak allah bilir. Yada kaçı döllenecek. Kaçı kaliteli. O tüpte belli olacak ama sanki bende iğne klomenden daha etkili geldi. Bir arkadaşa da aret hoca klomenle başlayıp iğne ile bitirmiş.4 yumurtası olmuş iki transfer edildi fakat tutmadı.

İşte çözemedigim şey ignenin yumurta sayısıyla birlikte gerçekten kaliteyi artırdığı mı yoksa düşürdüğü mü? Ya da kaliteye hiç etki etmediği mi? Ben transfer günü Aret Hocaya sordugumda, igneyle 3, klomenle 1 döllendi, neden diye, tesadüf demişti. Her ay değişir dedi.

Haklı olabilir benim ilk iğne tedavim. Belki gelecek ay böyle olmayacak. Ben de bilmiyorum ki. Sadece sanki iğne daha verimli oldu bende. Verimini nerden anlıyorsun dersen belkide anlamıyorum sadece 4 yumurta hoşuma gitti ne bilim. Sayısı boyutları vs. Sürekli 3 olunca...

dün geceyi böbrek sancısıyla geçirdim. Saat 21 de başladı. klima dan oldu sanırım. Dün doktor du, tahlil di derken dışarılarda terleyip terleyip cosss! klimalı ortama. Böbreklerim de vukuatlı zaten fenaydım yani. İlaç içtim ama bu defa da uyku bastırdı saatimi kurdum 00.00 a. koltukta sızmışım. Bir ara bi baktım burnumun dibinde bi karaltı şöyle iyice odaklanayım dedim, bir surat. Ödüm patladı. meğer eşim sesim çıkmayınca bilgisayar oyunundan kopup bana bakmaya gelmiş. saat 24 e kadar tekrar uyudum. iğneyi yapmak ta hakikaten çok kolay oldu. Eşim kolumu sıktı ben de iğneyi batırıverdim. Ama batırdıktan sonra biraz deri içindeyken oynattım sanırım enjekte edeceğim diye biraz o esnada acıdı ama rahattı genel olarak.
şu an hala böbreğim ağrıyor güzel güzel bebekli rüyalar gördüm ama

Günaydın gece rüyamda bebeğimhadinin minnak bir oğluşu olmuş. Ben ayağımda sallıyorym nedense:) çok tatlıydı.
aaa hayırdır inş. yoksa oglum mu olacak cidden.esimin küçüklük resimlerine o kadar cok bakarım ki, biri de konsolun üstünde durur sürekli :) bende kız istememe rağmen hamilesin deseler oğlum olacak diye hissederim gibime geliyor.. beni ruyanda bilmissin canım.senin de kucağındaymış ins. Senin bebek haberini alalım en kısa zamanda.o ayakta sallamalar arkadasta gördümde uyuma bir seramoni en iyisi hic birseye alıştırmamak

Cok gecmis olsun Haremiz cim.igneye hemen alışmışsın maşallah bravo ben hemen yapamadım gece yarıları özel hastane gezdim bir kez.bebis de keyif vermis kendi cocugunu görseydin ruyada keşke

günaydınlar şekerler, bir mutlu filan uyandım ben de bugün bebeğimhadi zaten hamiş onunkiler anasını bekliyor, haremiz hızlandırmış süreci rüyasında :) bu arada benim bu sabah da ovu testi koyu çıktı, anlamıyorummmm.... 19. gün bugün de çalışacağız artık kaçamayız

hayatguzel2015 inşallah ya bir ümidim var benim de senin de bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın ve tum arkadaslarla birlikte olsun inş.poppy73 cim basta tabi.transfer heyecan verecek.sende çalış ovulasyon cıkmıs bu bir başlangıć

ayy ama ayakta sallamak o kadar güzel bir duygu ki. Böyle minnacık kuş gibiçok salladım yeğenlerimi.

ay maşallah. sabah uyanmaları çok etkiliyor tüm günümüzü. Artık gece rüyamızda neler görüyorsak hatırlayamadığımız. İnşallah hep mutlulukla, minnak bir agu, bir gülücük sesiyle uyanalım artık. ay aklıma yeğenlerim geldi (ikizler) bizde kaldıkları dönemde beşiklerinden sabah erken saatte uyandıkları için aguuu, gıııı, pssssrs tuhaf neşeli sesler çıkartırlardı. Ben de suratımda kocaman bir sırıtma ile açardım gözlerimi ve dosdoğru beşiklerinin başında alırdım soluğu.özledim mi ne.

Son düzenleme:
inşallah canım, hatta o minnaklar uyutmasa da olur :) yeter ki gelsinler

Aferin, hadi hayırlısı:). Yarın büyük gün. Şimdi seninki de benimki de tutarsa, olur ya, o zaman bizimkilerin arasında sadece bir hafta olacak.

Günaydın. Ne güzel mutlu uyanmak, bilirim, müthiş bir şey. Çalışın, çalışın, çalışmak güzeldir

Thanks darling. Beni düşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…