Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İyidir canım, sanırım bugün itibariyle hafiften sıkılmaya başlıyorum. 6. gün. Burada mı bu bebiş değil mi, çok acayip yaa. Değil gibi ama bir yandan da bilemezsin ki.. Belirti vs. hiçbir şey yok.
Ben bir sabırsız yay burcu olarak gün aşırı kan testi yaptırırdım şahsen. Yooksa çatlardım.

Ben bir sabırsız yay burcu olarak gün aşırı kan testi yaptırırdım şahsen. Yooksa çatlardım.
Kan testinden çoooook korkuyorum. Geçen yıl öyle bir deneyimim var, kagittaki o negatif sonucu görme düşüncesi beni ürpertiyor. O yüzden önce idrar testi yaparım sanırım. Şu Laboquick ovulasyon testleri siparişi sırasında hediye gebelik testi de gondermislerdi. Şimdi onlara baktım, bugun yapmam da:). Yalniz birşey soracağım. Erken gebelik testi yazmıyor bunlarda. Çıkar mı yine de?

yok canım erken yazsa da pek güvenilir değil onlar. illa adetin gecikmesi yada aynı gün yapman gerekiyor emin olmak için.
Ama ben her ay yinede yapıyorum adetim gecikmeden.Meraklı ve sabırsızım ya. biraz daha bekle bence.

Yani ne zaman yapayım? Adetim çarşamba en erken normali

Canım idrar testi yanıltır çatlatma iğnesinden dolayı erken yapmayın diyorlar bir kaç gün bekle kan testi yaptır ben 10.günü beklemiştim inşallah pozitiftir o zaman 2 gün arayla kan testine devam

@popyy73 3 gün transferiydi değil mi bugünde 7.gün mü erken daha regl tarihiyle karıştırma belki embriyo geç tutunacak

günaydın kızlar nasılsınız, yarın için ne yapıyoruz son karar nedir? kadıköy mü cevahir mi? @denizkaplan ve poppy73 başka gelen yok sanırım...
canım günaydın görümcem geliyor bana yarın öğleden sonra, onlar şehir dışından geldikleri için diyecek birşey yok ne yazık ki. artık geleck sefere canlar.

benim iki hamilelikte de iki gün önceden göstermişti labquickler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…