- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.561
Ben bir sabırsız yay burcu olarak gün aşırı kan testi yaptırırdım şahsen. Yooksa çatlardım.İyidir canım, sanırım bugün itibariyle hafiften sıkılmaya başlıyorum. 6. gün. Burada mı bu bebiş değil mi, çok acayip yaa. Değil gibi ama bir yandan da bilemezsin ki.. Belirti vs. hiçbir şey yok.
Kan testinden çoooook korkuyorum. Geçen yıl öyle bir deneyimim var, kagittaki o negatif sonucu görme düşüncesi beni ürpertiyor. O yüzden önce idrar testi yaparım sanırım. Şu Laboquick ovulasyon testleri siparişi sırasında hediye gebelik testi de gondermislerdi. Şimdi onlara baktım, bugun yapmam da:). Yalniz birşey soracağım. Erken gebelik testi yazmıyor bunlarda. Çıkar mı yine de?Ben bir sabırsız yay burcu olarak gün aşırı kan testi yaptırırdım şahsen. Yooksa çatlardım.
yok canım erken yazsa da pek güvenilir değil onlar. illa adetin gecikmesi yada aynı gün yapman gerekiyor emin olmak için.Kan testinden çoooook korkuyorum. Geçen yıl öyle bir deneyimim var, kagittaki o negatif sonucu görme düşüncesi beni ürpertiyor. O yüzden önce idrar testi yaparım sanırım. Şu Laboquick ovulasyon testleri siparişi sırasında hediye gebelik testi de gondermislerdi. Şimdi onlara baktım, bugun yapmam da:). Yalniz birşey soracağım. Erken gebelik testi yazmıyor bunlarda. Çıkar mı yine de?
Günaydın, Kadıköy, 1, balon kafe, di mi @denizkaplan?günaydın kızlar nasılsınız, yarın için ne yapıyoruz son karar nedir? kadıköy mü cevahir mi? @denizkaplan vepoppy73 başka gelen yok sanırım...
Yani ne zaman yapayım? Adetim çarşamba en erken normaliyok canım erken yazsa da pek güvenilir değil onlar. illa adetin gecikmesi yada aynı gün yapman gerekiyor emin olmak için.
Ama ben her ay yinede yapıyorum adetim gecikmeden.Meraklı ve sabırsızım ya.biraz daha bekle bence.
çarşamba yap mesela. zaten perşembe kan testi günün değil mi?Yani ne zaman yapayım? Adetim çarşamba en erken normali
Canım idrar testi yanıltır çatlatma iğnesinden dolayı erken yapmayın diyorlar bir kaç gün bekle kan testi yaptır ben 10.günü beklemiştim inşallah pozitiftir o zaman 2 gün arayla kan testine devamKan testinden çoooook korkuyorum. Geçen yıl öyle bir deneyimim var, kagittaki o negatif sonucu görme düşüncesi beni ürpertiyor. O yüzden önce idrar testi yaparım sanırım. Şu Laboquick ovulasyon testleri siparişi sırasında hediye gebelik testi de gondermislerdi. Şimdi onlara baktım, bugun yapmam da:). Yalniz birşey soracağım. Erken gebelik testi yazmıyor bunlarda. Çıkar mı yine de?
Esimde oyle mali müsavirler çalışıyor@denizkaplan cığım, nerdesin kuzucuk sesin çıkmıyor. Ay sonu yine beyannameler mi yoksa? Ah ne çektin beeaa:)
çalış çalış100- kasa, 102- bankalar...giren borçlu çıkan alacaklı değil mi?
canım günaydın görümcem geliyor bana yarın öğleden sonra, onlar şehir dışından geldikleri için diyecek birşey yok ne yazık ki. artık geleck sefere canlar.günaydın kızlar nasılsınız, yarın için ne yapıyoruz son karar nedir? kadıköy mü cevahir mi? @denizkaplan vepoppy73 başka gelen yok sanırım...
benim iki hamilelikte de iki gün önceden göstermişti labquicklerKan testinden çoooook korkuyorum. Geçen yıl öyle bir deneyimim var, kagittaki o negatif sonucu görme düşüncesi beni ürpertiyor. O yüzden önce idrar testi yaparım sanırım. Şu Laboquick ovulasyon testleri siparişi sırasında hediye gebelik testi de gondermislerdi. Şimdi onlara baktım, bugun yapmam da:). Yalniz birşey soracağım. Erken gebelik testi yazmıyor bunlarda. Çıkar mı yine de?
bewnim yalan oldu, sabahtan hastane, öğlen civarı da görümceler gelecek akşama yatıya da kalabilirler.Günaydın, Kadıköy, 1, balon kafe, di mi @denizkaplan?hayatguzel2015 de hani belki benim hatrima deniz otobüsüyle gelir
canım senin 3. gün embriyosu ise 12. gün yapman lazım, bence 10. günden itibaren yapmaya başlaman uygun olurYani ne zaman yapayım? Adetim çarşamba en erken normali
Çooookkkkk geeeeeeççççççç, evet perşembeçarşamba yap mesela. zaten perşembe kan testi günün değil mi?
Yok önce idrar yapıp kendimi alıştıracağım. 6. gün daha erken.Canım idrar testi yanıltır çatlatma iğnesinden dolayı erken yapmayın diyorlar bir kaç gün bekle kan testi yaptır ben 10.günü beklemiştim inşallah pozitiftir o zaman 2 gün arayla kan testine devam
Neeeeee, yani kaçıncı gün yapmıştın??benim iki hamilelikte de iki gün önceden göstermişti labquickler
Pekibewnim yalan oldu, sabahtan hastane, öğlen civarı da görümceler gelecek akşama yatıya da kalabilirler.
adete 2 gün kala yapmıştım yani senin 9. gününe denk geliyorNeeeeee, yani kaçıncı gün yapmıştın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?