Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şimdi geldim canım, dışardaydım. Şu histeroskopi için marmara üniversitesine gittik. Koskocaman hastanede histeroskopi cihazı 4 aydır bozukmuş, talep etmişler de gelecekmiş de, kim bilir ne zaman. Eli boş kıçı yaş geri döndük. Bakalım artık acelesi yoktur sanırım. Önce şu sağlıklı embriyoları bulalım da sonra bakarız artık. Neyse ki beyannameleri 2 gün önce bitirmiştim canım, rahatım. Dediğin gibi 100 kasa / 102 bankalar / 103 verilen çekler vs vs. gelir giderler ...
Dostoyevski ne demiş ? ''Muhasebe ve aşk bana iki şey öğretti, gelir ve gider ''

hoş geldin cano.yaa amcam öyle demiş demek inşallah canım can-ı gönülden diliyorum sağlıklı embriyolarının bir an önce bulunmasını.

hoş geldin cano.yaa amcam öyle demiş demek inşallah canım can-ı gönülden diliyorum sağlıklı embriyolarının bir an önce bulunmasını.
Ahh canım ahhhh. Kafayı yemeden bulunur inşallah. 41 tane Fetih suresinin son kalan 11 tanesi bu gece bitiyor , 41 meryem suresi okuyorum , 12.000 ihlas ( kk da kızlara okutuyorum ) Allah yüzümüze baksın inşallah

Haha, tak bence:))
Lisedeydim. Daha hiç erkek arkadaşım olmamış. Hep merak ederdim biriyle çıkmak tabirini. Neyse, bir arkadaşın verdiği akıl işte. Arkadaşlık siteleri. Üye oldum. Zevkli hoşsohbet gırgır , tabii sms, messenger vs. ile. Bakıyoruz birkaç gün geçmiş, telefonla konuşmalar başlıyor. Haydi buluşup tanışalım diyoruz. Eee birbirimizi nasıl tanıyacaz kısmı var. Kıyafetlerimizi tarif ediyoruz tabii. Buluşacağımız gün kimse gelmiyor , ekiliyorum. Bu durumu sanırım farklı 2-3 kişi ile yaşadım. Sonra durumu bana o akılı veren kıza anlattım. Dedi ki; muhtemelen uzaktan seni görüyorlardır, beğenmeyip dönüyorlardır. Laaann bu benim niye aklıma gelmedi? Sonrasında 1-2 kişiye de ben yaptım aynısını. Çocuk giyeceği kıyafeti tarif ediyor ya, ben de tarif ediyorum ama farklı birşey giyiyorum. Yakından görmek için dibinden geçiyorum, tabii haberi yok. Bu yolla bile bulabildiğim bir arkadaş olmadı yani

Şimdi nerden geldi acaba bunu yazmak aklıma ki he ? poppy73 , ertnur ne dersiniz

alemsin canım ne güzel hatıra işte boşver onlar kaybetmiş:)))) güldürdün beni sen çok yaşa yaaa...yok valla ben ekmem seni merak etme kuzum:)))

alemsin canım ne güzel hatıra işte boşver onlar kaybetmiş:)))) güldürdün beni sen çok yaşa yaaa...yok valla ben ekmem seni merak etme kuzum:)))
Ben de hep öyle demişimdir , onlar kaybetti tabii ( sanırım bu duruma psikolojide bastırma yöntemi deniyordu )

bende istiyorum meryem suresini aslında başlamadan tedavime ama yakında hastalanacağım ara vermek olur mu? birde kitapçığı mı var sende yoksa internetten çıktı mı aldın?

bende istiyorum meryem suresini aslında başlamadan tedavime ama yakında hastalanacağım ara vermek olur mu? birde kitapçığı mı var sende yoksa internetten çıktı mı aldın?
Ara vermemek gerekiyor canım. Öyle bir durumda biri okumalı senin yerine. Ben internetten okuyorum. çıktı da almadım, ortalıkta elde kirlenmesin diye. Akşam cepten okuyorum.

Ahh canım ahhhh. Kafayı yemeden bulunur inşallah. 41 tane Fetih suresinin son kalan 11 tanesi bu gece bitiyor , 41 meryem suresi okuyorum , 12.000 ihlas ( kk da kızlara okutuyorum ) Allah yüzümüze baksın inşallah
illa ki bulunacak o sağlam embriyo ama dileğimiz ilk önce o çıksın.

Tamam o zaman herkes ne giyecegini yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…