- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.601
Hahahahaha, yine güldürdün lan beniNe yalan söyliim bu sıcakta ben bişey giyinmeyi düşünmüyorum. Kadıköy de nerede bir topluluk görürseniz anlarsınız ki ben oradayım
Ćalışmıyor tembeldirÇalışmak derken ???
Ne yalan söyliim bu sıcakta ben bişey giyinmeyi düşünmüyorum. Kadıköy de nerede bir topluluk görürseniz anlarsınız ki ben oradayım
kadıköyü coşturacan desene. sen gel bir de Urfayı gör.
simdi geldim buradayim :) iyiyim cok sukur isler de yogun internnette tat vermiyor son zamanlarda.sekerpancari neredesin?? İyi misin?
Biz mi tat vermiyoruzsimdi geldim buradayim :) iyiyim cok sukur isler de yogun internnette tat vermiyor son zamanlarda.
sik yazamiyorum ama mutlaka okumaya calisiyorum.
çıplak gelecen yani alemsin hee...Ne yalan söyliim bu sıcakta ben bişey giyinmeyi düşünmüyorum. Kadıköy de nerede bir topluluk görürseniz anlarsınız ki ben oradayım
Yaani düşünmüyor değilim. Size de kolaylık olur hem, aramazsınız beniçıplak gelecen yani alemsin hee...
HahahahahahahahaYaani düşünmüyor değilim. Size de kolaylık olur hem, aramazsınız beni
olur öyle arada, keyifne bak, takma kafana tokadan başkasimdi geldim buradayim :) iyiyim cok sukur isler de yogun internnette tat vermiyor son zamanlarda.
sik yazamiyorum ama mutlaka okumaya calisiyorum.
Bende aranizda olucam citirlar.Ama kalbim ve ruhum sizinle olucak bedenim olamicak maalesefYaani düşünmüyor değilim. Size de kolaylık olur hem, aramazsınız beni
Hangi gün peki? Gittikçe kalınlaşıyor ya yumurtlama gününe doğru. Mesela benim sanırım adetin 5. günü kontrolünde 4'tü. Transfer günü de, ölçmeden transfer yapmıyorlar, 8,5'tu.Arkadaslar endo kalinliklariniz nasil?Bu da cok onemli hepimiz biliyoruz.Ince olanlar var mi,kalinlastirmak icin birseyler yapiyor musunuz?Nar suyu cok iyi geliyormus ama polip olanlar kesinlikle kullanmamali.10 mm en superiymis.Benim 4-5 ay onceki kontrolumde 5.5 mm di.
İşte catlamadan 5,5 ise catlayip da 3. güne gelene kadar 7'yi haydi haydi geçer. 7. gün de olabilir, hangisiydi hatirlamiyorum. Ya 5 ya 7.Tupculer icin transfer zamani,dogalcilar icin yumurtlama ve sonrasi icin.
Seninde kisa surede 4 den 8.5 mm ye bayagi iyi kalinlasmis.Birsey kullandin mi kalinkasmasi icin?Benim de yumurta catlamadan once 5.5 mm di.
Hmm guzel konu.sayende bilgilendik canim.ben estrofem iciyorum sabah 1 aksam 2 diye giderek artiyor. su an sabah 2 aksam 2 iciyorum dun kontrolde rahim kalınlıgi 9.5 cıktı.Arkadaslar endo kalinliklariniz nasil?Bu da cok onemli hepimiz biliyoruz.Ince olanlar var mi,kalinlastirmak icin birseyler yapiyor musunuz?Nar suyu cok iyi geliyormus ama polip olanlar kesinlikle kullanmamali.10 mm en superiymis.Benim 4-5 ay onceki kontrolumde 5.5 mm di.
Anlaşıldı sağol ☺Narın bendeki etkisini yazayım size.
İlk transferimde adetin 2.günü günde 3 tane estrofem e başladım 9.günki kontrolde 6.8mm olunca günde 4 estrofem ve 2 günde bir climara fort bant kullandim 14.gün(dü sanırım son kontrol) 8.2mm olmuştu.
2.transferde 2.gün yine günde 3 estrofem e başladım ama her akşam bir büyük nar da yemeye başladık eşimle.
9.gün 8.7 olmuştu doktor da çok şaşırdı duruma. 14.gün tekrar çağırdı ve 11mm olmuştu.
Ovvvvv gebe alinganligiBiz mi tat vermiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?