- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.621
toparlarim...insallah...yakinda belki...coming soonolur öyle arada, keyifne bak, takma kafana tokadan başka... biz burdayız ne de olsa bir yere gittiğimiz yok, anca arada toplaşırız o kadar
canimcim yaaa 6 ile gebe kalan arkadasim oldu...kalinlik degilde transfer zamani 3 cizgi olmasi onemliymis..oyle cok usg mi gordumki ben bile ayirt edebiliyorum eger usg teknolojik iseArkadaslar endo kalinliklariniz nasil?Bu da cok onemli hepimiz biliyoruz.Ince olanlar var mi,kalinlastirmak icin birseyler yapiyor musunuz?Nar suyu cok iyi geliyormus ama polip olanlar kesinlikle kullanmamali.10 mm en superiymis.Benim 4-5 ay onceki kontrolumde 5.5 mm di.
Bence eşinin durumuna da fazla takılma benim eşime çapa üroloji profu mümkün değil notmal yolla çocugun olmaz dedi iki kere gebe kaldım çalışmaya devam:)))amin canım, ama eşimde de sorun olunca eskisi gibi heyecanlanamıyorum :) yine de inşallah diyorum
3 çizgi nedir?canimcim yaaa 6 ile gebe kalan arkadasim oldu...kalinlik degilde transfer zamani 3 cizgi olmasi onemliymis..oyle cok usg mi gordumki ben bile ayirt edebiliyorum eger usg teknolojik iseama varsa taze nar yoksa suyu cok iyi geliyormus...
Poppy Rabbim bilir ama bi belirti yasamistin bana gore lekelenmelerin. Yinede tahlil icin erken biraz daha sabir.
Yarin ki bulusmanizin guzel gecmesini diliyorum çok sicak dikkat edin. Sapka semsiye gozluk. Tansiyonlar oynamasin
Poppycim,endo uc cizgiden olusuyor.3. Cizgi endoyu olusturan cizgi.7 mm altinda ise 3. Cizgi olusmaz endo da gorunmez.Ve embriyonun tutunacagi cizgi de son cizgi.O yuzden 7 nin uzerinde hatta 10-11-12 olmali.3 çizgi nedir?
Sekerpancarim bu konuya degindigin icin tsk ederim.Biliyordum ama tamamen aklimdan cikmis 3 cizgi mevzusu...hatirlattigin icin sagol tatliskomcanimcim yaaa 6 ile gebe kalan arkadasim oldu...kalinlik degilde transfer zamani 3 cizgi olmasi onemliymis..oyle cok usg mi gordumki ben bile ayirt edebiliyorum eger usg teknolojik iseama varsa taze nar yoksa suyu cok iyi geliyormus...
Ben basaksehirdeyim. Insallah baska sefere diyelim tesekkur ederimsen neredesin? Gelebilirsen seviniriz, bekleriz
Kimseyi örtülü ortusuz diye yargilamam kendimde turbanliyimdir kimbilir? Bu topikdeyseniz birgun yolunuz diğer topigede gidebilir.çünkü ben ve birçok arkadasim önce 38 yaş üstündeydi sonra buraya geldik burdanda yumurta donasyonu sayfasına gittik yas ilerleyip bir çıkar yok ariyacaginiz günler gelmemesi ve neseli ikonlarinizin kesilmemesi dilegiyle bu arada 45 yasindayim
merhaba sonuna kadar katılıyorum sanaKızlar beni tanir çünkü diğer formdalar.
Çok erkendi ama, onlar transferin ilk 3 gününde oldu. Pazartesiye kadar yapmam zaten. Çok sıcak bugün dePoppy Rabbim bilir ama bi belirti yasamistin bana gore lekelenmelerin. Yinede tahlil icin erken biraz daha sabir.
Yarin ki bulusmanizin guzel gecmesini diliyorum çok sicak dikkat edin. Sapka semsiye gozluk. Tansiyonlar oynamasin
Başka bir yerde denk geldim. Çatlatma iğnesi 14 güne kadar etki ediyormuş, yalancı pozitif cikartabilirmiş. O zaman bende salıya kadar yapmayacagim test:)Canım idrar testi yanıltır çatlatma iğnesinden dolayı erken yapmayın diyorlar bir kaç gün bekle kan testi yaptır ben 10.günü beklemiştim inşallah pozitiftir o zaman 2 gün arayla kan testine devam
rahim boyle katli katli gorunuyor o da aslinda kalinlikla degilde 3 cizgi olmasiyla tutunma gerceklesiyormus.3 çizgi nedir?
ne demek canimcim..bende tedavi olmaya olmaya unuttum bazi seyleri, burada hatirliyorum :)Sekerpancarim bu konuya degindigin icin tsk ederim.Biliyordum ama tamamen aklimdan cikmis 3 cizgi mevzusu...hatirlattigin icin sagol tatliskom
birini beklemek gibi...aslinda cok tatli bir heyecan...en guzelini yapiyorsun tabi bence...Başka bir yerde denk geldim. Çatlatma iğnesi 14 güne kadar etki ediyormuş, yalancı pozitif cikartabilirmiş. O zaman bende salıya kadar yapmayacagim test:)
Teşekkür ederim hayatım. İnşallah güzel geçsin. Size de iyi eğlenceler. Ve sen gebe hanım çok güneşte dolanma. yüksek bir yere uzanma göbüşünü germe:)Günaydın kızlar. Bugün forumumuz için önemli günlerden birine girmiş bulunuyoruz. ÖncelikleHaremiz arkadaşımızın bugün aşılama işlemi yapılacak. Hayırlı olmasını diliyor, herşeyin istediği şekilde geçmesini temenni ediyorum. Diğer taraftan bugün forumumuzun ilk buluşmasını gerçekleştiriyor olacağız. Devamının gelmesi ümidiyle herkese bol şans diliyorum.
Yapma zaten salı çarşamba anca zatenBaşka bir yerde denk geldim. Çatlatma iğnesi 14 güne kadar etki ediyormuş, yalancı pozitif cikartabilirmiş. O zaman bende salıya kadar yapmayacagim test:)
Amin tatlı arkadaşım benim. Senin de, hepimizin de allah muradımızı versin inşallah.Haremiz hersey gonlunce olsun...hersey cok guzel olsun...cifter cifter dollenip buyusunler sanada sikica yapissinlar insallah...9 ay surecek mukemmel bir yolculugunuz olsun...kan olsun can olsun:) Rabbim ol desin. Kunfe yekun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?