Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canimcim yaaa 6 ile gebe kalan arkadasim oldu...kalinlik degilde transfer zamani 3 cizgi olmasi onemliymis..oyle cok usg mi gordumki ben bile ayirt edebiliyorum eger usg teknolojik iseama varsa taze nar yoksa suyu cok iyi geliyormus...

canimcim yaaa 6 ile gebe kalan arkadasim oldu...kalinlik degilde transfer zamani 3 cizgi olmasi onemliymis..oyle cok usg mi gordumki ben bile ayirt edebiliyorum eger usg teknolojik iseama varsa taze nar yoksa suyu cok iyi geliyormus...
Sekerpancarim bu konuya degindigin icin tsk ederim.Biliyordum ama tamamen aklimdan cikmis 3 cizgi mevzusu...hatirlattigin icin sagol tatliskom

Kızlar beni tanir çünkü diğer formdalar.
merhaba sonuna kadar katılıyorum sana

Poppy Rabbim bilir ama bi belirti yasamistin bana gore lekelenmelerin. Yinede tahlil icin erken biraz daha sabir.

Yarin ki bulusmanizin guzel gecmesini diliyorum çok sicak dikkat edin. Sapka semsiye gozluk. Tansiyonlar oynamasin
Çok erkendi ama, onlar transferin ilk 3 gününde oldu. Pazartesiye kadar yapmam zaten. Çok sıcak bugün de

Günaydın kızlar. Bugün forumumuz için önemli günlerden birine girmiş bulunuyoruz. Öncelikle Haremiz arkadaşımızın bugün aşılama işlemi yapılacak. Hayırlı olmasını diliyor, herşeyin istediği şekilde geçmesini temenni ediyorum. Diğer taraftan bugün forumumuzun ilk buluşmasını gerçekleştiriyor olacağız. Devamının gelmesi ümidiyle herkese bol şans diliyorum.

Canım idrar testi yanıltır çatlatma iğnesinden dolayı erken yapmayın diyorlar bir kaç gün bekle kan testi yaptır ben 10.günü beklemiştim inşallah pozitiftir o zaman 2 gün arayla kan testine devam
Başka bir yerde denk geldim. Çatlatma iğnesi 14 güne kadar etki ediyormuş, yalancı pozitif cikartabilirmiş. O zaman bende salıya kadar yapmayacagim test:)

Başka bir yerde denk geldim. Çatlatma iğnesi 14 güne kadar etki ediyormuş, yalancı pozitif cikartabilirmiş. O zaman bende salıya kadar yapmayacagim test:)
birini beklemek gibi...aslinda cok tatli bir heyecan...en guzelini yapiyorsun tabi bence...
bol fotografli...cok gulusmeli..yerli yersiz giybetli...olagan ustu bir gun diliyorum size kizceler poppy73 iki prensesin annesi ertnur amman sicaga dikkat...

Teşekkür ederim hayatım. İnşallah güzel geçsin. Size de iyi eğlenceler. Ve sen gebe hanım çok güneşte dolanma. yüksek bir yere uzanma göbüşünü germe:)

Haremiz hersey gonlunce olsun...hersey cok guzel olsun...cifter cifter dollenip buyusunler sanada sikica yapissinlar insallah...9 ay surecek mukemmel bir yolculugunuz olsun...kan olsun can olsun:) Rabbim ol desin. Kunfe yekun
Amin tatlı arkadaşım benim. Senin de, hepimizin de allah muradımızı versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…