Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sonucu ne olursa olsun bu deneyimi yaşamak da güzel..
sonucu insallah guzel olacak..ama evet bu da bir deneyim ve gercekten hayata baska baska bakmamiza sebep...kac arkadasim var ki transfer asamasina hatta opu asamasina gelemiyor..kalitesiz yumurta ya da azospermi nedeniyle...hayat iste bazen sana herseyi ogretmek istiyor ve basariyorda.

Teşekkür ederim, bayramın kutlu olsun canım, insallah en kısa zamanda en güzel dileklerine kavusursun. Seni unutmuşum bak, yaa ama benim suçum yok, banane.
Canın sagolsun senin heyecanın var şimdi sonucu hep birlikte merakla bekliyoruz . Güzel haberlerin gelecek inşalkah .

Canım evdeki büyük sorunu eşin çözecek sen yüz göz olma ve kv ne yaparsa hiç umursama senin sinir oldugunu görünce daha da faxlasını yapar emin ol .bendede var böyle kv de oda bizimle yaşamak istedi ben kabul etmedim . Eşiminde ikinci evliligi ve ilk evliligi annesi ve abisi yüzünden bitmiş o nedenle şimdi ailesini evimizden uzak tutuyorlar . Sen eşinle açıkça konuş artık annesi ile yaşamak istemedigini söyle çözüm bulmazsa sorunun dahada büyüyecegini söyle , kavga eder gibi degilde artık o evde hiç mutlu ve huzurlu olmadıgını hissettir . Annesi oğlunun zayıf yanınî biliyor ve söyledikleri ile eşinin vicdanını sızlatıyor . Benim kv eşime kaç defa hakkımı helal etmiyorum dedi kaç defa sürünerek kapıma gel dedi bunu bilerek yapıyorlar . Eşim ilk eşinden ayrıldıgında oğlu 2,5 yaşında imiş ama oğlu boşanmasın diye kılı kıpırdamamış , bunlarda asla evlat sevgisi yok bencil egoyist anneler ben merkezli yaşıyorlar . Eşin ilk evliliginde bunu anlamadı ise pes artık . Tek çaren eşine açıkça annesi ile yaşamak istemedigini söyle ve buna çözüm bulmazsa sonunuzun pek hayırlı olmadıgını evden ve evlilikten sogumaya başladıgını söyle ama sakin kesin bir ses tonu ile . Annesine ayrı bir yerde ev tutsun evleri ayırsın .

Ben kıskanmaya başladım ama izmide kimse yok mu ? İzmirliler doğurmuyormu nedir yaaa tek kaldım burada

Canim benim asilaman hayirli olsun.Insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur.Miss kokulunu kucaklarsin.

Aslinda asilama hep benimde icimde kalmistir.Tupten once bende denemek istemisimdir.Kaliteli spermler seciliyor mu?Cunku diyorlar ki dogal yoldan bir farki yok.Dogruyu senden ogrenicem.Ne kadara mal oldu?

Evet canım spermler yıkanıp temizleniyor en hareketli be sağlıklıları seçiliyor. wtraflarında ilerlemelerini engelleyen salgı vs şeyler varsa arındırılıyor. Yıkama öncesi ve sonrası ileri hareketli, hareketli vs değerler biraz yükseliyor. Bunu belge olarak ta veriyolar sana zaten. Bizimkilerde %10-15 lik artış olmuş. Kağıdı inceledim. Bazen rahim ağzında dar yada geçişi engellicek birşey oluyor ve spermler yumurtaya ylaşamıyormuş. Bu yöntemde spermleri hemen hemen yumurtanın yanına koyuyorlar. Dölleme kabiliyeti de artık sperme kalıyor. Benim rahim ağzımda dar bir bölge varmış neyse o, işlem sırasında çok canım yanınca dr böyle birşey söylemişti. Halen içim acıyor neden bilmiyorum.
Biz 700 tl ödedik işleme. iğnelere 1200 tl. Verdim.iki kutu gonalf. Jele de 118 tl verdik.
Ne olacağını allah bilir bazen hiç ummadığın şeyler oluyor bu işte. Ben denemek istedim. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah ta ta istanbullara gitmek zOrunda kalmayız.

Hadi bakalım, senin de bekleme sürecin başladı:)). Sen de artık anne aday adayısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…