- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.641
Tüp bebekte emriyonun tutunmasını sağlamak için rahim lazerle çiziliyormuş bu üç çizgi olayı gibi birşeyrahim boyle katli katli gorunuyor o da aslinda kalinlikla degilde 3 cizgi olmasiyla tutunma gerceklesiyormus.
Sonucu ne olursa olsun bu deneyimi yaşamak da güzel..birini beklemek gibi...aslinda cok tatli bir heyecan...en guzelini yapiyorsun tabi bence...
bol fotografli...cok gulusmeli..yerli yersiz giybetli...olagan ustu bir gun diliyorum size kizcelerpoppy73 iki prensesin annesi ertnur amman sicaga dikkat...
aynen mesela hsg sirasinda dr um hem polip miyom var mi diye bakmisti hem de cizik atmisti,tutunmayi saglamak icin.Tüp bebekte emriyonun tutunmasını sağlamak için rahim lazerle çiziliyormuş bu üç çizgi olayı gibi birşey
sonucu insallah guzel olacak..ama evet bu da bir deneyim ve gercekten hayata baska baska bakmamiza sebep...kac arkadasim var ki transfer asamasina hatta opu asamasina gelemiyor..kalitesiz yumurta ya da azospermi nedeniyle...hayat iste bazen sana herseyi ogretmek istiyor ve basariyorda.Sonucu ne olursa olsun bu deneyimi yaşamak da güzel..
Bana da embriyo koyucagi an once bi cizik atcam dedi uyardi bikac dk sonrada embriyoyu koymustu dr. Simdilerde bi ay oncesinde filan yapiyolar bu çizik atma olayini drlar.aynen mesela hsg sirasinda dr um hem polip miyom var mi diye bakmisti hem de cizik atmisti,tutunmayi saglamak icin.
Canın sagolsun senin heyecanın var şimdi sonucu hep birlikte merakla bekliyoruz . Güzel haberlerin gelecek inşalkah .Teşekkür ederim, bayramın kutlu olsun canım, insallah en kısa zamanda en güzel dileklerine kavusursun. Seni unutmuşum bak, yaa ama benim suçum yok, banane.
Canım evdeki büyük sorunu eşin çözecek sen yüz göz olma ve kv ne yaparsa hiç umursama senin sinir oldugunu görünce daha da faxlasını yapar emin ol .bendede var böyle kv de oda bizimle yaşamak istedi ben kabul etmedim . Eşiminde ikinci evliligi ve ilk evliligi annesi ve abisi yüzünden bitmiş o nedenle şimdi ailesini evimizden uzak tutuyorlar . Sen eşinle açıkça konuş artık annesi ile yaşamak istemedigini söyle çözüm bulmazsa sorunun dahada büyüyecegini söyle , kavga eder gibi degilde artık o evde hiç mutlu ve huzurlu olmadıgını hissettir . Annesi oğlunun zayıf yanınî biliyor ve söyledikleri ile eşinin vicdanını sızlatıyor . Benim kv eşime kaç defa hakkımı helal etmiyorum dedi kaç defa sürünerek kapıma gel dedi bunu bilerek yapıyorlar . Eşim ilk eşinden ayrıldıgında oğlu 2,5 yaşında imiş ama oğlu boşanmasın diye kılı kıpırdamamış , bunlarda asla evlat sevgisi yok bencil egoyist anneler ben merkezli yaşıyorlar . Eşin ilk evliliginde bunu anlamadı ise pes artık . Tek çaren eşine açıkça annesi ile yaşamak istemedigini söyle ve buna çözüm bulmazsa sonunuzun pek hayırlı olmadıgını evden ve evlilikten sogumaya başladıgını söyle ama sakin kesin bir ses tonu ile . Annesine ayrı bir yerde ev tutsun evleri ayırsın .Vallahi canım benim o mu bizimle oturuyor ben mi onunla bilemedim :)sonradan gelen ben olduğum için onun evi gibi sanki, halbuki devletin eşime verdiği lojmanda oturuyoruz ama düzeni o kurmuş başlarda beni karıştırmıyordu sonra ben kavgayla falan bazı değişiklikler yaptım neyse altınları benden temelli aldı kendi takıyor zaten eşimde sen vermişsin zaten niye kızıyorsun ki diyor:) gideceği iki tane dayalı döşeli istanbul dışında evi var ama gidersem geri dönemem korkusundanmıdır nedir asla gitmiyor ,eşimle bununla uğraşmak istemediğimiz için gizli gizli gezdik bunu aylarca evden çıkarmadık yinede gitmek istemedi kendi evine ,kimsesi yok gerçi kardeşleriyle bile küsmüş ölüp ölmediklerini bile bilmiyor yani bu başımıza kaldı ölene kadar 77yaşında ama beni gömer hayat enerjisi benden genç:)offf mutlu olmak için birinin ölmesini istemek kötü ama o kadar çaresizim ki ,şaşıyorum kendime üniversite mezunu çalışan bir kadınım ve yaşadığım hayata bak
O yeminler degişti artïk gülüm , yeni yeminleri ÇOK PARA KAZANACAGIMA YEMİN EDERİM OLDU ........ artıkın.Saglık sektörü tam bir ticarethane bunların yeminleri nerde kaldı parası olmayan ne yapsın allahım ya
Ben kıskanmaya başladım amaTamam süper, o zaman Kadıköy Balon Kafe olsun. Hemhayatguzel2015 de gelmek isterse yetişirse deniz otobüsüne yakın, zırt diye gelir:)). 1 ok o zaman. Gelemezsen Bir dahakine görüşelim ama hayatguzel2015 mutlaka. 3-4 hafta içinde tekrarlayalim. Bebegimhadi de söz verdi çünkü, bir dahaki İstanbul gelişinde bizi de unutmayacak:) Ya da belki başka katılan da olur bu süreçte.
Emilimi azalınca öyle oluyor bazen benden hiç gelmiyordu ama kullanmayı bırakıncada gelmeye başlamıştı demek ki içeride birikiyor yürümek iyi geliyorBu arada iki gündür şu jel geri geliyor. İstemiyor mudur nedir bebiş. Bu ne lannn diye
Canim benim asilaman hayirli olsun.Insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur.Miss kokulunu kucaklarsin.Kızlar evdeyim şükür. Bi kere aşılama sırasında canum çok yandi doktorun söylediğüne göre iyi geçmiş gerisi allahın taktirine kapmış artık. Dilerim tutar hayırlısıyla. Jel verdi. Yarınnsabah başlıcam.
Evet canım spermler yıkanıp temizleniyor en hareketli be sağlıklıları seçiliyor. wtraflarında ilerlemelerini engelleyen salgı vs şeyler varsa arındırılıyor. Yıkama öncesi ve sonrası ileri hareketli, hareketli vs değerler biraz yükseliyor. Bunu belge olarak ta veriyolar sana zaten. Bizimkilerde %10-15 lik artış olmuş. Kağıdı inceledim. Bazen rahim ağzında dar yada geçişi engellicek birşey oluyor ve spermler yumurtaya ylaşamıyormuş. Bu yöntemde spermleri hemen hemen yumurtanın yanına koyuyorlar. Dölleme kabiliyeti de artık sperme kalıyor. Benim rahim ağzımda dar bir bölge varmış neyse o, işlem sırasında çok canım yanınca dr böyle birşey söylemişti. Halen içim acıyor neden bilmiyorum.Canim benim asilaman hayirli olsun.Insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur.Miss kokulunu kucaklarsin.
Aslinda asilama hep benimde icimde kalmistir.Tupten once bende denemek istemisimdir.Kaliteli spermler seciliyor mu?Cunku diyorlar ki dogal yoldan bir farki yok.Dogruyu senden ogrenicem.Ne kadara mal oldu?
Hadi bakalım, senin de bekleme sürecin başladı:)). Sen de artık anne aday adayısınEvet canım spermler yıkanıp temizleniyor en hareketli be sağlıklıları seçiliyor. wtraflarında ilerlemelerini engelleyen salgı vs şeyler varsa arındırılıyor. Yıkama öncesi ve sonrası ileri hareketli, hareketli vs değerler biraz yükseliyor. Bunu belge olarak ta veriyolar sana zaten. Bizimkilerde %10-15 lik artış olmuş. Kağıdı inceledim. Bazen rahim ağzında dar yada geçişi engellicek birşey oluyor ve spermler yumurtaya ylaşamıyormuş. Bu yöntemde spermleri hemen hemen yumurtanın yanına koyuyorlar. Dölleme kabiliyeti de artık sperme kalıyor. Benim rahim ağzımda dar bir bölge varmış neyse o, işlem sırasında çok canım yanınca dr böyle birşey söylemişti. Halen içim acıyor neden bilmiyorum.
Biz 700 tl ödedik işleme. iğnelere 1200 tl. Verdim.iki kutu gonalf. Jele de 118 tl verdik.
Ne olacağını allah bilir bazen hiç ummadığın şeyler oluyor bu işte. Ben denemek istedim. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah ta ta istanbullara gitmek zOrunda kalmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?