Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim, çok teşekkürler benim içinde çok keyifliydi sizlerle tanışmak, inşallah tekrarlarız sevgiler

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda

oncelikle gecmis olsun..sonraaa hayirlisi olsun insallah..sonu bebisli son tedavin olsun...insallah tutar insallah

cok cok guzel insanlar oldugunuzdan bulusmanizda sahane olmuskismet nasipte varsa insallah bizimde yollarimiz kesisir,belli olmaz belki coluk cocuklu...coook seviliyorsunuz hemde

Ah canım malesef eşim bazı şeylere direniyor,mesela ilk eşinden ayrılmasına annesinin sebep olduğuna inanmak istemiyor,şu an bende işten ayrılacağım için maddi olarak ikinci ev fikrinden iyice uzaklaştı ,kadın ya yan dairede ya alt dairede oturmanın uzagında olamıyor oğlundan istiyor ki ahh dediğimde uine oğluşum yanımda olsun ama oturdugumuz bölgede kiralar uçuk kayınvalidem iki emekli maaşı alıyor ama maddi olarak herşeyini eşim karşılıyor o da kendi maaşıyla altın elmas alıp alıp bana nispet yapıyor:) kocama desem ki aynı evde oturmam inan annesini seçme ihtimali yüksek ,kadın bunu öyle bir etkilemiş ki bir beddua etse eşim 1hafta kendine gelemiyor,şimdi ikiz bebek bekliyorum nasıl bırakıp giderim ne yapacağımı bilemez durumdayım,tek bildiğim onu sevdiğim ve onunda beni sevdiği bu herşeyi çözmeye yetmiyor malesef....

Cok tsk ederim cnm.Cok guzel ve ayrintili bilgilendirmisin.Spermleri yumurtanin cok yakinina koymalari da cok guzel haa.Artik dollesin be yaa cok ayip ama.O kadar isini kolaylastirdilar dimi.Koyulan sperm adeti var mi...Hic bilgim yok bu konuda.Herhalde embriyo gibi bir kondu iki kondu yok.Ee nasil o zaman bi de bunu anlat bi zahmet guzellik.
Universitede mi yaptirdin?700 tl cok uygun cunku

Evet canım, yürüyorum zaten ben ilk kullanmaya başladığım günden beri. Hatta ona göre program yapıyorum:)
Bu ilacla ilgili yaşadıgım birşeyi anlatauım sana uzun zaman kullandıktan sonra ya tam emilim yapılamadığından yada bu ilacın özelliği bu ,içerde kalan kalıntılar toplanıp ceviz büyüklüğünde rahimden geri atılmaya çalışılıyor ben çok korkmuştum hissettiğimde ıkınarak atmaya çalıştım olmadı doktorumu aradım yapar bazen böyle dedi el yordamıyla çıkarttım bir şekilde panik yapma rahimde sertlik hissedersen

Canim isin cok zor.Ama butun hersey esinde bitiyor.Bende 10 yil kv le yasadim.Ayni evde surekli,odasi da ayriydi.Kampa,tatile ... giderdik heryere beraber.Tatilde esimle oglum denize girer ben kv yle kol kola Anasinin agzina cok bakardi.Onun yuzunden ne laflar isittim ..hatta dayak bile yedim.O yuzden seni cok iyi biliyorum.Ama sakin isten ayrilma arkadasim cok pisman olursun.Rapor vs ayarlarsin herhalde.Surekli onunla ayni evde olursan,sorunlariniz daha da cok arta bilir.Ise giderek evden uzaklasmak sana iyi gelir ama karar senin tabii.

Canım seni bırakacağından neden bu kadar eminsin. Artık yalnız değilsin ki sen 3 kişisin. Kolay mı öyle bırakmak.

Yok canım benim gittiğğm özel klinikte oldu. Eşinin spermine bağlı. Yani alınan spermin tamamında kaç milyon sağlam hareketli varsa hepsini alıyolar. Mesela eşimden 144 milyon sperm çıkmış.2 cc de. Bunun %60 ı normal düzgün spermmiş. Yıkama sonrası kalan sperm 10 milyonmuş. Yıkama öncesi: ileri hızlı % 14 iken yıkama sonrası %25 olmuş yani 10 milyonun % 25 i az bir sayı değil. Hareketli ise %20 den 30 a çıkmış. Doktor değerlerin çok iyi olduğunu söyledi. İçlerinden biri bile telef olmadan döllese yeter.

Canım seni bırakacağından neden bu kadar eminsin. Artık yalnız değilsin ki sen 3 kişisin. Kolay mı öyle bırakmak.
Canım benim Yıllar önce nikahımıza 10gün kala ayrılmıştık yine annesi yüzünden ve eşimin gözünde ben cadı gelinim aslında annesi o kadar da fena biri değil çok erken yaşta dul kalmış ,çok güzel bir kdınmış şimdi yaşlanmışlığı ve beğenilmemeyi kabullenemiyormuş ,me vatmış suyuna gitsem:)gerçi hepsi bir tarafa cesareti yok annesine bunu söylemeye vereceği tepki ,edeceği beddualar ,kaybedeceği miras

e böylede sen mutsuzsun ne olacak. Demekki annesinden uzak kalırsa duyacağı üzüntü yada acı senden ayrı kalınca duyacağı acıdan daha fazla. Yani o öyle zannediyor. Sen sanırım ona ayrılık acısı hiç yaşatmadın evlendikten, hele de hamile kaldıktan sonra Ben olsam onu tercihe değil de annesini uyarmaya hareketlerine dikkat etmesine yönlendirirdim. Dığru dürüst bi kadın olsa gıcıklık nispet inat yapmasa herşwy daha katlanılır olur. Bunu eşinin de anlaması ve annesini uyarması gerekiyor. Bunun sağlayacak olan da sensin. Küs, konuşma, tavır yap, mutsuz olduğunu sözle değil de hareketlerinle anlamasını sağla. Şartlı refleks gibi annen beni üzerse ben de seni üzerim annen bana gıcıklık yaparsa ben de senden uzaklaşırım mesajı ver.o zaman şöyle düşünmek alışkanlık olsun ona:annem bu hareketi yaptı ama şimdi eşim bana uzak davranacak. Buna engel olmalıyım demeli. Hala adam olmuyorsa işten falan çıkma inceldiği yerden kopar. mutsuz bir hayat ne kadar sürer ki?bebeklerden sonra sana daha çok bağlanacak bak gör sıkar biraz terk edemez arrık. Eskiden vazgeçmil olabilir o zaman kolaydı tabi. Bebeklerden sonra asla yapamaz.bebeklere rapmen yapıyorsa öyle koca olmaz olsun kusura bakma.

Cok tsk ederim cnm.Valla kafama yatti bende deneye bilirim maddi imkanlara bagli tabii.

Bizim isler de karisti.Ev sahibi evi satmis,3-4 ay icinde cikin diyo.Esimde sattigina emin olmadan,tapuyu gormeden cikmam diyor.Ee agustos yada eylulde tup yaptiricam,hamile kalirsam ev nasil tasinacak.Onumuzdeki ay tasiyalim eylulde de tupe baslariz diyorum.Dur acele etme diyor.Tup de yaptirmicak gibi bide o cikti.4-5 gun calisma olmadi diye sen bebek mebek istemiyon ne tupu,tup mup yok diyo.Napiyim yumurtlama zamani gecti,adetime 3-5 gun kaldi.Ne calismasi yaa.Valla hem sinirimden hem uzuntumden aglamak geliyo icimden.

Eşin bebek bahane maksat şahane diyor anlaşılan. Aşılamayı doktoruna sen de sor. Bizim yaşlarda zor diyorlar ama allahtan umut kesilmez bu işler çok saçma sapan sürpriz sonuçlar yaratabiliyor belki bize de denk gelir dedim.eşim de olmazsa tüp te yaptırmayalım bu bebek sayfasını kapatalım diyor. İtiraz etmedim, bazı açılardan haklı çocuk. Bilmiyorum o zaman gelsin hele bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…