Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir yolunu bulursun canım yaa, üzülme. Çalışma olmamasına mı kızdı orayı anlamadım.

Valla ne guzel dedin.Maksat sahane hakikaten.Nerden aklina geldi kiz.Sen cok yasa emi.

Dr a mutlaka sorucam.Esim tup yaptirmazsa en azindan asilama yaptiririm basimdaki izin verirse.Hic beklenmedik anda,Amh 0.01 olanlar,pko lular vs...nasil hamile kaliyor dimi.Dr lar bile sasiriyor.Dedigin gibi belki bizde bu mucizelerden oluruz.

Bir yolunu bulursun canım yaa, üzülme. Çalışma olmamasına mı kızdı orayı anlamadım.
Evet cnm yaa.Ona kizdi Kac gundur oyaliyon diyo.Valla biktim inanir misin.Adetime 3-5 gun kalmis yumurtlama zamani gecmis azcik dinleneyim dedim.Aman bu adamin sertliginden her dediginin olmasindan beni yonetmesinden yoruldum artik.Emir eri gibiyim.Yaptirmazsa yaptirmasin napiyim.Ama hicbir zaman hakkimi helal etmiyorum ona.Kendine de soyledim kac kere.Tup yaptirsada yaptirmazsa da etmiyorum.

Ben niye boyle yaptigini cok iyi biliyorum.Bahane ariyordu buldu.Cunku abisi araba aldi.Arabaya parasi yetmedi esim verdi.Tup parasi gitti anlican.Dedim ki;eger benim tup parami verdiysen kiyameti koparirim.Verdim de diyemiyor,bahaneyi buldu isin icinden cikti.Her zaman hakkimi yedirdi herkese.Emekli oldu dunya para aldi elde avuc da kalmadi.

Canım aslına bakarsa biz mutsuz bir çift değiliz,eşim benim onu bırakmamdan çok korkar hatta gece rüyalarına girip sabah 5karış suratla uyandığı çok olmuştur:) ona acıyorum aslında be kıyamıyorum hem beni hem annesini mutlu etmek için çabalıyor sürekli,şu an çalışıyor olduğum için kayınvalidemle ilişkim sıfıra yakın ,benim korkum bebekler olduktan sonra evde kalma fikri onunla 24 saat aynı mekanda kalmadım hiç,pazar günleri bile çalışıyoruz deyip eşimle zaman geçiriyoruz ama dediğim gibi gizli saklı bizde herşey,annesine bugün tatil ve biz karıkoca başbaşa zaman geçiricez diyemez ya onu götürmüyoruz diye surat asar kadın yada başka birgünde ona zaman ayırmasını ister kuma gibiyiz anlayacağın:)eşimde onunla uğraşmak istemediği için sürekli işinde gücünde nir adam profili çiziyor ona ,aslına bakarsan kadıncağız 3aydır evden dışarı adım atmadı çok isterse eşim şoför yollayıp onunla gezdirtiyor:) bilemedim çok karışık bizim işlerimiz Allah sonumuzu hayır etsin

Offf yaa napsak bu erkeklerin topunun köküne kibrit suyu mu döksek:). Bilemiyorum ki valla, belki de senin de artık karşı cikma, hakkini arama ve kimliğini ortaya koyma zamanın gelmiştir. Bütün bu olanlar onun içindir.

Kurunun yaninda yas da yanmasin bence.Kizlar benim bebek ve tup maceram bitti.Az once esime 2. Kez sordum tup bebek yaptiricaz demi diye.Hala ayni seyi diyo;senin bebek mebek istedigin yok,yaptirmicaz.Tartistik,daha dogrusu ben bagirdim o sustu.Agliya agliya bagira bagira butun ilaclari cope attim.Elimi de kanattmisim.Bir suru hayallerim vardi.Daha iki gun once onunden gecerken bebek odasi takimlarina baktik.Esimin oyuncakci dukkani var.Her gittigimde park yataklara bakiyorum inceliyorum,dukkanin icinde bebek arabalarini suruyorum.Icine de oyuncak bebek koyuyorum.Mama sandalyeleri,salincaklar...hepsiyle hayaller kurarak oynuyordum.Bi daha asla dukkana gitmicem.Neyse gozumdeki yaslardan goremiyorum artik,yazamiyorum cnm.Insallah sizlerin olur,hep dua ediyo olucam hepinize

ah canım yaa. Şu erkeklerin bu patronluk taslayıp beraber yaşadıkları insanın hayatına ambargo koymalarına var ya deli oluyorum. Babamla da gençken çoook kavgalar ettim bu sebepten.hatta dayak bile yedim ama yinede tepki göstermeden duramıyorum. Allaha bin şükür evliliğimizde asla öyle bir şey yaşamayacağız. zaten insan bir şeyleri bekarken yaşayınca ona göre eş seçiyor sanırım. Ben hep benim de fikrimi alan hatta son sözü bana bırakan bir eş istedim. Çok şükür daha daha iyisi ile evlendim.
Şimdilik bebek konusunu artık açma derim. İşler iyice kızışmış ama eşine de tavır yap. Sen de onun isteklerini yerine getirme. Beraber olma mesela. Kavga etsin yinede olma. seni üzüyorsa sen neden onu üzmeyesin. hayret bir şey. Taa ki anlayana kadar. Bakarsın değişir her şey ama sen bu olanları yutma tepkini koy. Şimdilik halletmen gereken bu. Onu cezalandırmak. Sonrası allah kerim. Allah yardımcın olsun.

ne yazsam bilmiyorum benim esimde asker degil ama abisi ve babasi asker, sizinki gibi dedigim dedik caldigim duduk ama su varki araba konusunda yardimci oldu bence esiniz abisine ve altta kalmamak icinde simdi boyle seyler yapiyor,durumu yokusa suruyor, Allah yardimciniz olsun, umarim duzelir hersey..
bende sizin gibi cok agladim her is olacagina variyor, susarsam alttan alirsam benden iyisi yok onu biliyorum..Turkiyeye gittigimizde anne ve basinin yaninda acicam bu olayi..cunku onlarda cok istiyor bir evladimiz olsun...artik benim elimden bisey gelmiyor,cirpindikca bu ortamda batiyormusum gibi hissediyorum.

Günaydın herkese. Sabah idrar testi yaptım, negatif. Bugün 9. gün. Üzülmedim, çok ilginç. Hazırlamışım demek ki kendimi öncesinden. O gün yıkılmıştım, sadece 1 embriyonun kaldığını öğrendiğim gün. Ve tedavi sürecinde şansın çok düşük olduğunu kafama kakanlar alıştırmıştı beni zaten. Ya da hala umudum olduğu için sanırım üzülmüyorum, çünkü biraz baktım foruma, 9. gün negatif çıkıp da 12. gün kanda pozitifi görenler de var. Bir de idrarın rengi açık, çok su içiyorum sıcaklardan, ayrıca ilaçlar nedeniyle de her gece kalkıyorum. Sabaha karşı 4'te çıkmıştım zaten. Yarın sabah tekrar yapacağım.

günaydın canım her şeyin hayırlısı olsun ama 12. günü bekle bencede böyle olan çok var, hayırlısı olacaksa olsun inşallah ben hep öyle derim Allah Büyük...

günaydın kızlar, dün hiç giremedim daha doğrusu yazamadım ama takip ediyorum, malum pazar çalışan olarak daha yoğunuz, sabah havuza girdim dayanamadım inşallah bir şey olmaz.. sonra eve gel iş yap yemek derken geç oldu ama aklım hepinizde..kendimi hatırlatmak için selam vereyim dedim:)))) Aylin42Konya canım üzülme eminim düzelecektir bir süre bırak kendi görsün, ah bu erkekler verecekleri bir sperm gerisi zaten kadında bitiyor onuda burnundan getiriyorlar sakın üzülme gün doymadan neler doğar bence aşılama ile tüp bebek arasında çok fiyat farkı yok yani özelde yapacaksan tabi karar senin ama önce eşini ikna etmen lazım... mesela benim ilk denemede daha doğrusu 3 embriyomun yok olduğu gün evlilik yıldönümümüzdü o akşam bana artık denemeyelim çok üzülüyorsun dedi hem maddi olarakta dedi.. ben hiç üstelemedim 3 gün sonra kendi dedi ne kadar lazım transfer olmayınca içerde bir miktar kalıyor ya.. anlayacağın çok üstüne gitmeyeceksin zaten onlarda anlıyor.. üzüldüm ama tepkisine belkide çok istiyor içinde yaşıyor erkekler biz gibi değil ki... bu durumlarda karşılıklı anlayış çok önemli bende tüp bebek olayına ikna edene kadar az uğraşmadım bir kaç ay bekledim.. ama sonu güzel olacak inşallah sevgiler...

Günaydın üzüldüm, senden yana umudum da vardı.insallah 12. Gun pozitifi görürsün. umutlar bitmiyor ve hayırlısı ile güzel sonuclar duyalım canım

esinin tepkisinin hemen düzelmesine cok sevindim. denemeye devam

Beta hcg idrara hemen geçmez ilk kanda çıkar canım kesin sonuç için biraz bekle bende çıkmaz diye 10 gün kanda baktırdım idrar testiyle hiç uğraşmadım gereksiz bir stres

Beta hcg idrara hemen geçmez ilk kanda çıkar canım kesin sonuç için biraz bekle bende çıkmaz diye 10 gün kanda baktırdım idrar testiyle hiç uğraşmadım gereksiz bir stres
Stresli değilim, aksine stresi günlere yayıyorum. Bence 12. gün o beklenen 3 saat en stresli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…