- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.681
Allah allah, what's app'dan yazdım
Yasak yemiş yukarıdan
Aaa aaa şaşırdım.neden yasak yemis yarın anlatsınYasak yemiş yukarıdan, sebebini bilmiyor, yarın açılacak
Bir yolunu bulursun canım yaa, üzülme. Çalışma olmamasına mı kızdı orayı anlamadım.Cok tsk ederim cnm.Valla kafama yatti bende deneye bilirim maddi imkanlara bagli tabii.
Bizim isler de karisti.Ev sahibi evi satmis,3-4 ay icinde cikin diyo.Esimde sattigina emin olmadan,tapuyu gormeden cikmam diyor.Ee agustos yada eylulde tup yaptiricam,hamile kalirsam ev nasil tasinacak.Onumuzdeki ay tasiyalim eylulde de tupe baslariz diyorum.Dur acele etme diyor.Tup de yaptirmicak gibi bide o cikti.4-5 gun calisma olmadi diye sen bebek mebek istemiyon ne tupu,tup mup yok diyo.Napiyim yumurtlama zamani gecti,adetime 3-5 gun kaldi.Ne calismasi yaa.Valla hem sinirimden hem uzuntumden aglamak geliyo icimden.
Valla ne guzel dedin.Maksat sahane hakikaten.Nerden aklina geldi kiz.Sen cok yasa emi.Eşin bebek bahane maksat şahane diyor anlaşılan. Aşılamayı doktoruna sen de sor. Bizim yaşlarda zor diyorlar ama allahtan umut kesilmez bu işler çok saçma sapan sürpriz sonuçlar yaratabiliyor belki bize de denk gelir dedim.eşim de olmazsa tüp te yaptırmayalım bu bebek sayfasını kapatalım diyor. İtiraz etmedim, bazı açılardan haklı çocuk. Bilmiyorum o zaman gelsin hele bir.
Evet cnm yaa.Ona kizdi Kac gundur oyaliyon diyo.Valla biktim inanir misin.Adetime 3-5 gun kalmis yumurtlama zamani gecmis azcik dinleneyim dedim.Aman bu adamin sertliginden her dediginin olmasindan beni yonetmesinden yoruldum artik.Emir eri gibiyim.Yaptirmazsa yaptirmasin napiyim.Ama hicbir zaman hakkimi helal etmiyorum ona.Kendine de soyledim kac kere.Tup yaptirsada yaptirmazsa da etmiyorum.Bir yolunu bulursun canım yaa, üzülme. Çalışma olmamasına mı kızdı orayı anlamadım.
Canım aslına bakarsa biz mutsuz bir çift değiliz,eşim benim onu bırakmamdan çok korkar hatta gece rüyalarına girip sabah 5karış suratla uyandığı çok olmuştur:) ona acıyorum aslında be kıyamıyorum hem beni hem annesini mutlu etmek için çabalıyor sürekli,şu an çalışıyor olduğum için kayınvalidemle ilişkim sıfıra yakın ,benim korkum bebekler olduktan sonra evde kalma fikri onunla 24 saat aynı mekanda kalmadım hiç,pazar günleri bile çalışıyoruz deyip eşimle zaman geçiriyoruz ama dediğim gibi gizli saklı bizde herşey,annesine bugün tatil ve biz karıkoca başbaşa zaman geçiricez diyemez ya onu götürmüyoruz diye surat asar kadın yada başka birgünde ona zaman ayırmasını ister kuma gibiyiz anlayacağın:)eşimde onunla uğraşmak istemediği için sürekli işinde gücünde nir adam profili çiziyor ona ,aslına bakarsan kadıncağız 3aydır evden dışarı adım atmadı çok isterse eşim şoför yollayıp onunla gezdirtiyor:) bilemedim çok karışık bizim işlerimiz Allah sonumuzu hayır etsine böylede sen mutsuzsun ne olacak. Demekki annesinden uzak kalırsa duyacağı üzüntü yada acı senden ayrı kalınca duyacağı acıdan daha fazla. Yani o öyle zannediyor. Sen sanırım ona ayrılık acısı hiç yaşatmadın evlendikten, hele de hamile kaldıktan sonra Ben olsam onu tercihe değil de annesini uyarmaya hareketlerine dikkat etmesine yönlendirirdim. Dığru dürüst bi kadın olsa gıcıklık nispet inat yapmasa herşwy daha katlanılır olur. Bunu eşinin de anlaması ve annesini uyarması gerekiyor. Bunun sağlayacak olan da sensin. Küs, konuşma, tavır yap, mutsuz olduğunu sözle değil de hareketlerinle anlamasını sağla. Şartlı refleks gibi annen beni üzerse ben de seni üzerim annen bana gıcıklık yaparsa ben de senden uzaklaşırım mesajı ver.o zaman şöyle düşünmek alışkanlık olsun ona:annem bu hareketi yaptı ama şimdi eşim bana uzak davranacak. Buna engel olmalıyım demeli. Hala adam olmuyorsa işten falan çıkma inceldiği yerden kopar. mutsuz bir hayat ne kadar sürer ki?bebeklerden sonra sana daha çok bağlanacak bak gör sıkar biraz terk edemez arrık. Eskiden vazgeçmil olabilir o zaman kolaydı tabi. Bebeklerden sonra asla yapamaz.bebeklere rapmen yapıyorsa öyle koca olmaz olsun kusura bakma.
Offf yaa napsak bu erkeklerin topunun köküne kibrit suyu mu döksek:). Bilemiyorum ki valla, belki de senin de artık karşı cikma, hakkini arama ve kimliğini ortaya koyma zamanın gelmiştir. Bütün bu olanlar onun içindir.Evet cnm yaa.Ona kizdi Kac gundur oyaliyon diyo.Valla biktim inanir misin.Adetime 3-5 gun kalmis yumurtlama zamani gecmis azcik dinleneyim dedim.Aman bu adamin sertliginden her dediginin olmasindan beni yonetmesinden yoruldum artik.Emir eri gibiyim.Yaptirmazsa yaptirmasin napiyim.Ama hicbir zaman hakkimi helal etmiyorum ona.Kendine de soyledim kac kere.Tup yaptirsada yaptirmazsa da etmiyorum.
Ben niye boyle yaptigini cok iyi biliyorum.Bahane ariyordu buldu.Cunku abisi araba aldi.Arabaya parasi yetmedi esim verdi.Tup parasi gitti anlican.Dedim ki;eger benim tup parami verdiysen kiyameti koparirim.Verdim de diyemiyor,bahaneyi buldu isin icinden cikti.Her zaman hakkimi yedirdi herkese.Emekli oldu dunya para aldi elde avuc da kalmadi.
Kurunun yaninda yas da yanmasin bence.Kizlar benim bebek ve tup maceram bitti.Az once esime 2. Kez sordum tup bebek yaptiricaz demi diye.Hala ayni seyi diyo;senin bebek mebek istedigin yok,yaptirmicaz.Tartistik,daha dogrusu ben bagirdim o sustu.Agliya agliya bagira bagira butun ilaclari cope attim.Elimi de kanattmisim.Bir suru hayallerim vardi.Daha iki gun once onunden gecerken bebek odasi takimlarina baktik.Esimin oyuncakci dukkani var.Her gittigimde park yataklara bakiyorum inceliyorum,dukkanin icinde bebek arabalarini suruyorum.Icine de oyuncak bebek koyuyorum.Mama sandalyeleri,salincaklar...hepsiyle hayaller kurarak oynuyordum.Bi daha asla dukkana gitmicem.Neyse gozumdeki yaslardan goremiyorum artik,yazamiyorum cnm.Insallah sizlerin olur,hep dua ediyo olucam hepinizeOfff yaa napsak bu erkeklerin topunun köküne kibrit suyu mu döksek:). Bilemiyorum ki valla, belki de senin de artık karşı cikma, hakkini arama ve kimliğini ortaya koyma zamanın gelmiştir. Bütün bu olanlar onun içindir.
ah canım yaa. Şu erkeklerin bu patronluk taslayıp beraber yaşadıkları insanın hayatına ambargo koymalarına var ya deli oluyorum.Kurunun yaninda yas da yanmasin bence.Kizlar benim bebek ve tup maceram bitti.Az once esime 2. Kez sordum tup bebek yaptiricaz demi diye.Hala ayni seyi diyo;senin bebek mebek istedigin yok,yaptirmicaz.Tartistik,daha dogrusu ben bagirdim o sustu.Agliya agliya bagira bagira butun ilaclari cope attim.Elimi de kanattmisim.Bir suru hayallerim vardi.Daha iki gun once onunden gecerken bebek odasi takimlarina baktik.Esimin oyuncakci dukkani var.Her gittigimde park yataklara bakiyorum inceliyorum,dukkanin icinde bebek arabalarini suruyorum.Icine de oyuncak bebek koyuyorum.Mama sandalyeleri,salincaklar...hepsiyle hayaller kurarak oynuyordum.Bi daha asla dukkana gitmicem.Neyse gozumdeki yaslardan goremiyorum artik,yazamiyorum cnm.Insallah sizlerin olur,hep dua ediyo olucam hepinize
ne yazsam bilmiyorum benim esimde asker degil ama abisi ve babasi asker, sizinki gibi dedigim dedik caldigim duduk ama su varki araba konusunda yardimci oldu bence esiniz abisine ve altta kalmamak icinde simdi boyle seyler yapiyor,durumu yokusa suruyor, Allah yardimciniz olsun, umarim duzelir hersey..Kurunun yaninda yas da yanmasin bence.Kizlar benim bebek ve tup maceram bitti.Az once esime 2. Kez sordum tup bebek yaptiricaz demi diye.Hala ayni seyi diyo;senin bebek mebek istedigin yok,yaptirmicaz.Tartistik,daha dogrusu ben bagirdim o sustu.Agliya agliya bagira bagira butun ilaclari cope attim.Elimi de kanattmisim.Bir suru hayallerim vardi.Daha iki gun once onunden gecerken bebek odasi takimlarina baktik.Esimin oyuncakci dukkani var.Her gittigimde park yataklara bakiyorum inceliyorum,dukkanin icinde bebek arabalarini suruyorum.Icine de oyuncak bebek koyuyorum.Mama sandalyeleri,salincaklar...hepsiyle hayaller kurarak oynuyordum.Bi daha asla dukkana gitmicem.Neyse gozumdeki yaslardan goremiyorum artik,yazamiyorum cnm.Insallah sizlerin olur,hep dua ediyo olucam hepinize
günaydın canım her şeyin hayırlısı olsun ama 12. günü bekle bencede böyle olan çok var, hayırlısı olacaksa olsun inşallah ben hep öyle derim Allah Büyük...Günaydın herkese. Sabah idrar testi yaptım, negatif. Bugün 9. gün. Üzülmedim, çok ilginç. Hazırlamışım demek ki kendimi öncesinden. O gün yıkılmıştım, sadece 1 embriyonun kaldığını öğrendiğim gün. Ve tedavi sürecinde şansın çok düşük olduğunu kafama kakanlar alıştırmıştı beni zaten. Ya da hala umudum olduğu için sanırım üzülmüyorum, çünkü biraz baktım foruma, 9. gün negatif çıkıp da 12. gün kanda pozitifi görenler de var. Bir de idrarın rengi açık, çok su içiyorum sıcaklardan, ayrıca ilaçlar nedeniyle de her gece kalkıyorum. Sabaha karşı 4'te çıkmıştım zaten. Yarın sabah tekrar yapacağım.
Günaydın üzüldüm, senden yana umudum da vardı.insallah 12. Gun pozitifi görürsün. umutlar bitmiyor ve hayırlısı ile güzel sonuclar duyalım canımGünaydın herkese. Sabah idrar testi yaptım, negatif. Bugün 9. gün. Üzülmedim, çok ilginç. Hazırlamışım demek ki kendimi öncesinden. O gün yıkılmıştım, sadece 1 embriyonun kaldığını öğrendiğim gün. Ve tedavi sürecinde şansın çok düşük olduğunu kafama kakanlar alıştırmıştı beni zaten. Ya da hala umudum olduğu için sanırım üzülmüyorum, çünkü biraz baktım foruma, 9. gün negatif çıkıp da 12. gün kanda pozitifi görenler de var. Bir de idrarın rengi açık, çok su içiyorum sıcaklardan, ayrıca ilaçlar nedeniyle de her gece kalkıyorum. Sabaha karşı 4'te çıkmıştım zaten. Yarın sabah tekrar yapacağım.
günaydın kızlar, dün hiç giremedim daha doğrusu yazamadım ama takip ediyorum, malum pazar çalışan olarak daha yoğunuz, sabah havuza girdim dayanamadım inşallah bir şey olmaz.. sonra eve gel iş yap yemek derken geç oldu ama aklım hepinizde..kendimi hatırlatmak için selam vereyim dedim:))))Aylin42Konya canım üzülme eminim düzelecektir bir süre bırak kendi görsün, ah bu erkekler verecekleri bir sperm gerisi zaten kadında bitiyor onuda burnundan getiriyorlar sakın üzülme gün doymadan neler doğar bence aşılama ile tüp bebek arasında çok fiyat farkı yok yani özelde yapacaksan tabi karar senin ama önce eşini ikna etmen lazım... mesela benim ilk denemede daha doğrusu 3 embriyomun yok olduğu gün evlilik yıldönümümüzdü o akşam bana artık denemeyelim çok üzülüyorsun dedi hem maddi olarakta dedi.. ben hiç üstelemedim 3 gün sonra kendi dedi ne kadar lazım transfer olmayınca içerde bir miktar kalıyor ya.. anlayacağın çok üstüne gitmeyeceksin zaten onlarda anlıyor.. üzüldüm ama tepkisine belkide çok istiyor içinde yaşıyor erkekler biz gibi değil ki... bu durumlarda karşılıklı anlayış çok önemli bende tüp bebek olayına ikna edene kadar az uğraşmadım bir kaç ay bekledim.. ama sonu güzel olacak inşallah sevgiler...
Beta hcg idrara hemen geçmez ilk kanda çıkar canım kesin sonuç için biraz bekle bende çıkmaz diye 10 gün kanda baktırdım idrar testiyle hiç uğraşmadım gereksiz bir stresGünaydın herkese. Sabah idrar testi yaptım, negatif. Bugün 9. gün. Üzülmedim, çok ilginç. Hazırlamışım demek ki kendimi öncesinden. O gün yıkılmıştım, sadece 1 embriyonun kaldığını öğrendiğim gün. Ve tedavi sürecinde şansın çok düşük olduğunu kafama kakanlar alıştırmıştı beni zaten. Ya da hala umudum olduğu için sanırım üzülmüyorum, çünkü biraz baktım foruma, 9. gün negatif çıkıp da 12. gün kanda pozitifi görenler de var. Bir de idrarın rengi açık, çok su içiyorum sıcaklardan, ayrıca ilaçlar nedeniyle de her gece kalkıyorum. Sabaha karşı 4'te çıkmıştım zaten. Yarın sabah tekrar yapacağım.
Stresli değilim, aksine stresi günlere yayıyorum. Bence 12. gün o beklenen 3 saat en stresli olan.Beta hcg idrara hemen geçmez ilk kanda çıkar canım kesin sonuç için biraz bekle bende çıkmaz diye 10 gün kanda baktırdım idrar testiyle hiç uğraşmadım gereksiz bir stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?