- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.701
Daha erken canım ya. Hele de idrar testi için. kan olsa belki çıkar ama idrar zor. Çarşamba günü yaparım diyordun. Haklısın beklemek çok çok zor. ben de o güne kadar nasıl bekliceğimin derdine düştüm. O kadar korkuyorum ki sanırım test yaptırmayacağım ve adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Yoksa kalbim dayanmaz.Günaydın herkese. Sabah idrar testi yaptım, negatif. Bugün 9. gün. Üzülmedim, çok ilginç. Hazırlamışım demek ki kendimi öncesinden. O gün yıkılmıştım, sadece 1 embriyonun kaldığını öğrendiğim gün. Ve tedavi sürecinde şansın çok düşük olduğunu kafama kakanlar alıştırmıştı beni zaten. Ya da hala umudum olduğu için sanırım üzülmüyorum, çünkü biraz baktım foruma, 9. gün negatif çıkıp da 12. gün kanda pozitifi görenler de var. Bir de idrarın rengi açık, çok su içiyorum sıcaklardan, ayrıca ilaçlar nedeniyle de her gece kalkıyorum. Sabaha karşı 4'te çıkmıştım zaten. Yarın sabah tekrar yapacağım.
canım benim 9 - 9,5tu opudan önce. sorun yok ki üç doktor da birşey demedi bu konuda bana transferlerden önceArkadaslar endo kalinliklariniz nasil?Bu da cok onemli hepimiz biliyoruz.Ince olanlar var mi,kalinlastirmak icin birseyler yapiyor musunuz?Nar suyu cok iyi geliyormus ama polip olanlar kesinlikle kullanmamali.10 mm en superiymis.Benim 4-5 ay onceki kontrolumde 5.5 mm di.
denizkaplan niye banlanmış......sen neredesin? Gelebilirsen seviniriz, bekleriz
ben de başakşehirdeyim bir sonrakine beraber giderizBen basaksehirdeyim. Insallah baska sefere diyelim tesekkur ederim
Üzülmedim, iyiyim bugün. Kan testine kadar her sabah yapacağım.Daha erken canım ya. Hele de idrar testi için. kan olsa belki çıkar ama idrar zor. Çarşamba günü yaparım diyordun. Haklısın beklemek çok çok zor. ben de o güne kadar nasıl bekliceğimin derdine düştüm. O kadar korkuyorum ki sanırım test yaptırmayacağım ve adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Yoksa kalbim dayanmaz.
çarşamba günü tekrar yap bakalım. ilk idrarınla yap. İnşallah tutmuştur.
profil fotolarınızı yerim sizinKızlar evdeyim şükür. Bi kere aşılama sırasında canum çok yandi doktorun söylediğüne göre iyi geçmiş gerisi allahın taktirine kapmış artık. Dilerim tutar hayırlısıyla. Jel verdi. Yarınnsabah başlıcam.
amin yeni hamişimiz:)Evet canım spermler yıkanıp temizleniyor en hareketli be sağlıklıları seçiliyor. wtraflarında ilerlemelerini engelleyen salgı vs şeyler varsa arındırılıyor. Yıkama öncesi ve sonrası ileri hareketli, hareketli vs değerler biraz yükseliyor. Bunu belge olarak ta veriyolar sana zaten. Bizimkilerde %10-15 lik artış olmuş. Kağıdı inceledim. Bazen rahim ağzında dar yada geçişi engellicek birşey oluyor ve spermler yumurtaya ylaşamıyormuş. Bu yöntemde spermleri hemen hemen yumurtanın yanına koyuyorlar. Dölleme kabiliyeti de artık sperme kalıyor. Benim rahim ağzımda dar bir bölge varmış neyse o, işlem sırasında çok canım yanınca dr böyle birşey söylemişti. Halen içim acıyor neden bilmiyorum.
Biz 700 tl ödedik işleme. iğnelere 1200 tl. Verdim.iki kutu gonalf. Jele de 118 tl verdik.
Ne olacağını allah bilir bazen hiç ummadığın şeyler oluyor bu işte. Ben denemek istedim. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah ta ta istanbullara gitmek zOrunda kalmayız.
selam canım, evden kiracı çıkartmak o kadar kolay değil, yeni alan kişinin yeni malikin bizzat kendisi veya oğlu kızının kullanması lazım. veya evin yaşanılamayacak derecede olup tadilat veya yeniden inşaat gerektirmesi lazım. kanunu hatırlatın siz ev sahibinize.Cok tsk ederim cnm.Valla kafama yatti bende deneye bilirim maddi imkanlara bagli tabii.
Bizim isler de karisti.Ev sahibi evi satmis,3-4 ay icinde cikin diyo.Esimde sattigina emin olmadan,tapuyu gormeden cikmam diyor.Ee agustos yada eylulde tup yaptiricam,hamile kalirsam ev nasil tasinacak.Onumuzdeki ay tasiyalim eylulde de tupe baslariz diyorum.Dur acele etme diyor.Tup de yaptirmicak gibi bide o cikti.4-5 gun calisma olmadi diye sen bebek mebek istemiyon ne tupu,tup mup yok diyo.Napiyim yumurtlama zamani gecti,adetime 3-5 gun kaldi.Ne calismasi yaa.Valla hem sinirimden hem uzuntumden aglamak geliyo icimden.
bıktım bu adamlardan hakikaten, işi bırakıp boşanma avukatı olup hepimizi kurtarasım geliyor, şu adamları da soyup soğana çevirmek istiyorum... bu ne yaahuuu, tepemize çıkıyorlar. bence güçlü olmalısın, g konuşma, sevme, biraz uzaklaş çekil kendi gelir zaten. üzme de kendini, biraz zaman tanı, bu modeller ısrar ettikçe inat ediyorlar çünkü.Kurunun yaninda yas da yanmasin bence.Kizlar benim bebek ve tup maceram bitti.Az once esime 2. Kez sordum tup bebek yaptiricaz demi diye.Hala ayni seyi diyo;senin bebek mebek istedigin yok,yaptirmicaz.Tartistik,daha dogrusu ben bagirdim o sustu.Agliya agliya bagira bagira butun ilaclari cope attim.Elimi de kanattmisim.Bir suru hayallerim vardi.Daha iki gun once onunden gecerken bebek odasi takimlarina baktik.Esimin oyuncakci dukkani var.Her gittigimde park yataklara bakiyorum inceliyorum,dukkanin icinde bebek arabalarini suruyorum.Icine de oyuncak bebek koyuyorum.Mama sandalyeleri,salincaklar...hepsiyle hayaller kurarak oynuyordum.Bi daha asla dukkana gitmicem.Neyse gozumdeki yaslardan goremiyorum artik,yazamiyorum cnm.Insallah sizlerin olur,hep dua ediyo olucam hepinize
mutlu haftalar şekerim pancarım :)Gununuz aydin haftaniz guzel olsun...mucizevi efsane iyilikte haberler alalim bu hafta hep insallah
en iyisini yaparsın haremizim bekle bence zaten sen normal yolla hamiş kalanlardan sayılacaksın, onlar geciktiğinde anlıyor ya sen de onlardan olursun işte.Daha erken canım ya. Hele de idrar testi için. kan olsa belki çıkar ama idrar zor. Çarşamba günü yaparım diyordun. Haklısın beklemek çok çok zor. ben de o güne kadar nasıl bekliceğimin derdine düştüm. O kadar korkuyorum ki sanırım test yaptırmayacağım ve adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Yoksa kalbim dayanmaz.
çarşamba günü tekrar yap bakalım. ilk idrarınla yap. İnşallah tutmuştur.
sağol canım çok şükür:))) inşallah sonuna kadar devam ederesinin tepkisinin hemen düzelmesine cok sevindim. denemeye devam
en kötüsü ise kan sonucu beklemek... bence umudunu yitirme ve idrar testine devam et şekerim, belli mi olur o ikinci çizgi ansızın çıkıverir.Üzülmedim, iyiyim bugün. Kan testine kadar her sabah yapacağım.
Tedavini en iyi doktor bilir canım.bizi takip etmene sevindim.sana uzun protokol uygulanıyor sanırım.tedavin devam ediyor demek ki, benim anladığım konu rahim kalınlığın masallah cok iyi.ben rahim kalinlasması icin günde 4 tane estrofem iciyorum da rahim kalınlığım 9.5 mm oldu kontrolde.bir önceki ay bantla istenen cm.e gelmemisti bile.yumurtanda igne ile büyüyecek bence doktorun igneye gecmiş.insallah o saģlıklı yumurtan ve embriyon geliyordur.hayırlı olsunKızlar hepinize Merhaba,
Bende sizi sessiz takip ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir konuda bilginize danışacağım.
Ben cylco kullanıyordum 17 gündür son 4 tane kala doktor kontrolünde 11 mm yumurta görüldü. Kendi doktorumu aradım hapı kesmemi ve merional 225 mm iğneye başlamamı söyledi. Bu adete yakın bir yumurta ve kaç aydır yumurtamda yoktu.kafam karıştı ne yapacağım bilemedim. Rahim kalınlığımda 9 mm'miş
Canım ben tedavi görmüyordum doktor bana cylco vermişti. Ben bir doktora gidip ultrasona giriyim dedim 11 m yumurta görünce ve rahim kalınlığı iyi olunca doktora sordum ne yapıyım diye oda iğne verdi. Ama uzun protokol için değil bence bu 11 mm yumurta için verdi. Yarın gideceğim bakalım. Hapın son 4 tanesi kalmıştı bıraktırdı doktor. Bende erken menapoz var ne zaman yumurta büyüyecek hiç belli olmuyor. Çok zor işler ya. Allah yardımcımız olsunTedavini en iyi doktor bilir canım.bizi takip etmene sevindim.sana uzun protokol uygulanıyor sanırım.tedavin devam ediyor demek ki, benim anladığım konu rahim kalınlığın masallah cok iyi.ben rahim kalinlasması icin günde 4 tane estrofem iciyorum da rahim kalınlığım 9.5 mm oldu kontrolde.bir önceki ay bantla istenen cm.e gelmemisti bile.yumurtanda igne ile büyüyecek bence doktorun igneye gecmiş.insallah o saģlıklı yumurtan ve embriyon geliyordur.hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?