Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Daha erken canım ya. Hele de idrar testi için. kan olsa belki çıkar ama idrar zor. Çarşamba günü yaparım diyordun. Haklısın beklemek çok çok zor. ben de o güne kadar nasıl bekliceğimin derdine düştüm. O kadar korkuyorum ki sanırım test yaptırmayacağım ve adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Yoksa kalbim dayanmaz.
çarşamba günü tekrar yap bakalım. ilk idrarınla yap. İnşallah tutmuştur.

canım benim 9 - 9,5tu opudan önce. sorun yok ki üç doktor da birşey demedi bu konuda bana transferlerden önce

Üzülmedim, iyiyim bugün. Kan testine kadar her sabah yapacağım.

profil fotolarınızı yerim sizin Haremiz Bebegimhadi

amin yeni hamişimiz:)

selam canım, evden kiracı çıkartmak o kadar kolay değil, yeni alan kişinin yeni malikin bizzat kendisi veya oğlu kızının kullanması lazım. veya evin yaşanılamayacak derecede olup tadilat veya yeniden inşaat gerektirmesi lazım. kanunu hatırlatın siz ev sahibinize.

bıktım bu adamlardan hakikaten, işi bırakıp boşanma avukatı olup hepimizi kurtarasım geliyor, şu adamları da soyup soğana çevirmek istiyorum... bu ne yaahuuu, tepemize çıkıyorlar. bence güçlü olmalısın, g konuşma, sevme, biraz uzaklaş çekil kendi gelir zaten. üzme de kendini, biraz zaman tanı, bu modeller ısrar ettikçe inat ediyorlar çünkü.

en iyisini yaparsın haremizim bekle bence zaten sen normal yolla hamiş kalanlardan sayılacaksın, onlar geciktiğinde anlıyor ya sen de onlardan olursun işte.

Kızlar hepinize Merhaba,

Bende sizi sessiz takip ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir konuda bilginize danışacağım.
Ben cylco kullanıyordum 17 gündür son 4 tane kala doktor kontrolünde 11 mm yumurta görüldü. Kendi doktorumu aradım hapı kesmemi ve merional 225 mm iğneye başlamamı söyledi. Bu adete yakın bir yumurta ve kaç aydır yumurtamda yoktu. kafam karıştı ne yapacağım bilemedim. Rahim kalınlığımda 9 mm'miş

Tedavini en iyi doktor bilir canım.bizi takip etmene sevindim.sana uzun protokol uygulanıyor sanırım.tedavin devam ediyor demek ki, benim anladığım konu rahim kalınlığın masallah cok iyi.ben rahim kalinlasması icin günde 4 tane estrofem iciyorum da rahim kalınlığım 9.5 mm oldu kontrolde.bir önceki ay bantla istenen cm.e gelmemisti bile.yumurtanda igne ile büyüyecek bence doktorun igneye gecmiş.insallah o saģlıklı yumurtan ve embriyon geliyordur.hayırlı olsun

Canım ben tedavi görmüyordum doktor bana cylco vermişti. Ben bir doktora gidip ultrasona giriyim dedim 11 m yumurta görünce ve rahim kalınlığı iyi olunca doktora sordum ne yapıyım diye oda iğne verdi. Ama uzun protokol için değil bence bu 11 mm yumurta için verdi. Yarın gideceğim bakalım. Hapın son 4 tanesi kalmıştı bıraktırdı doktor. Bende erken menapoz var ne zaman yumurta büyüyecek hiç belli olmuyor. Çok zor işler ya. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…