Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dişli avukatım benim.
ilacı bıraktıktan yaklaşık 4 gün sonra adet olunuyor. 4 gün ilaçtan kalan+4 gün de adete kadar toplam 8-9 günün var. muhtemelen doktor 8 günde yumurtanı günde 2 mm büyütmeye çalışacak. yani 20-21 mm olabilir 8 günde. bence doktorunu dinle hemen başla. Maden yumurtan da oluşmuyordu oluşanı büyütmeye çalış. Bol şans canım. haber ver bize de.

Evet canım aynen dediğin gibi düşündü doktorumda. İnşallah canım ya dediğin gibi büyür ve bir tanecik daha embriyom olur.. Allahım yüzümüze gülsün.. Tamam haber veririm canım

Cylo ne icindi onu da unutmustum.evet insallah iyi olacak.dedigin gibi Allah yardımcımız olsun.ama ben dahil olmuyorsa da sağlık olsun.su an bir kaç kisiden duydum hic üzülme; olmuyorsa dediler.kafana da takma dendi.

Cylo ne icindi onu da unutmustum.evet insallah iyi olacak.dedigin gibi Allah yardımcımız olsun.ama ben dahil olmuyorsa da sağlık olsun.su an bir kaç kisiden duydum hic üzülme; olmuyorsa dediler.kafana da takma dendi.
Cyclo genelde eksik hormon tedavisinde erken menapozda adet olabilmek için veriyor ama gebe kalmayı engellemiyor. Evet olmuyorsa kafaya takmamak lazım ama hem yaş hem rezerv azlığı olunca umut zaten az bu yüzden savaş vermeden o umudu yeşertmek zor. Yani beklemek kayıp geliyor o yüzden tek bir yumurtayı bile dikkate alıyorum böyle işte :)) inşallah yarın büyümüş olur

açıkladığın icin sagol.bir önceki yazdığında cylonun adet icin verildigini zaten hatırlamıstım.hepimizde rezerv az yas oyle.esimin arkadasları 50 yaşında beyler fazla ısrar etmeyin diyorlar vardır bir bildikleri

Omur boyu mutlu ol insallah cnm.Ne guzel istedigin gibi bir es bulmuşsun.Genc evlenince bazi seyleri hatta en onemli seyleri hic dusunmemisim konusmamisim.Cahillik iste...

Tepkimi elimde olmadan gosteririm zaten.Cunku hicbirsey beni bu kadar acitmazdi uzmezdi herhalde.Beraberlik zaten uzuuuun bir sure olmaz bu kesin.Asil beni uzen sey o isterse oluyor istemesse olmuyor.Bide para kazanmiyorsan onun maskarasi oluyorsun.Insanin kendi kazanci ve ozgurlugu kadar guzel birsey yok.Keske benda calisiyo olsaydim ama calistirmiyor.Benim oz guvenimi,istersem herseyi basaracagimi,herseyin ustesinden gelecegimi... cok iyi biliyor.Birseyi kafaya koyduysam sabir ve azimle yaparim onu.O yuzden de calisirsam soz hakkim da olucak diye istemiyor.Cok bilmis akilli kadinlari sevmez zaten.

Burasi da Guzin ablanin sayfasina dondu.Kusura bakmayin nolur hakkinizi helal edin.Destegin icin de cok tsk ederim Harenin annesi

helal olsun ama üzüldüm gerçekten bence evlilikten eş yada anne olmaktan önemli tek şey insanın kendisinin mutlu olması, yani önce siz gerisi yalan zaten cahillik demeyin hiç bir şey için geç değil çalışan bir kadın olarak eşim çok çok anlayışlı ama emin ol bende çalışmasam bunalırdım, gerçekten kendi ekonomik özgüzlük olması bambaşka dediğim gibi hiç bir şey için geç değil kaç yaşındasınız...

Sekerpancarim,gercekten su askerlerin cogu psikopat normal degiller.Seninde esinin abisi ve babasindan goruyosun iste.Gercekten dogru diyorsun,susarsan alttan alirsan senden iyisi yok.Zaten acikca bana diyor ki;sen benim her istedigimi yap seni basimin taaci yapayim.Var mi boyle bisey.Kusura bakmasin yo boyle bir dunya.Makina miyim robot muyum ben diyorum ama kime diyosun.

Sen de Turkiyeye gelince kesin konuyu ac bir tanem.Baska caresi yok,butun sıkıntıyı almisin uzerine,yazik degil mi sana da.Zaten bu aralar pek girmiyorsun moral bozuklugundan,farkindayim.Allah hepimizin yardimcisi olsun Elma Sekerim,tatli dillim benim.Insallah en kisa zamanda sende cennet kokuluna kavusacaksin .Hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz

Canım benim ya ben üzülesin diye yazmadım onları. Kısmet şans diyelim. Allah kimi yazdıysa o oluyormuş. İnşallah allah çok uğraştırmadan yüz göz olmadan sana bir mucize yaratır.olmazsa da napalım hayat devam ediyor dicez. Eşimde bir defa tüp deneyelim olmazsa bu işi bırakalım bak yaşımız başımız kaç oldu çocuğa da zor bizE de zor dedi.kardeşi olmayacak bize birşey olsa tek başına kalacak belki evlendiğini görmeye bile ömrümüz yetmeyecek dedi. Haklısın dedim.allahın bir düşündüğü var muhakkak bizimle ilgili. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyelim.

Son düzenleme:
Canim destegin icin cok sagol.Bir tanesiniz cansiniz kizlar.Hepinizden Allah razi olsun.

Ertnurcum ben ikna etmek icin hic ugrasmadim.Kendi dedi madem bu kadar cok istiyorsan yaptiralim diye.Ama 4-5 gun calisma olmadi diye dellendi adam.Garip yaa sabah da diyor ki yeteri kadar dua etmiyormusum,dua etmesini bilmiyor musum vs..Zaten onu hic anlayamadim.Cunku her zaman iletisim kopuklugu oldu.Konusma ozurlu.Surat eder ne oldu derim.Herseyi benmi soylucem bi dusun bakalim,kendin anla der.Hic konusmayiz muhabbet etmeyiz.Her neyse yaa cok uzattim.Guzin ablanin sayfasi gibi oldu.Ama yanimda oldun,destek oldun ve moral verdigin tekrar tsk ler canim.

Insallah en kisa zamanda senin de hamis haberlerini aliriz.Tedaviye ne zaman basliyorsun cnm?

Canim destegin icin cok sagol.Bir tanesiniz cansiniz kizlar.Hepinizden Allah razi olsun.

Ertnurcum ben ikna etmek icin hic ugrasmadim.Kendi dedi madem bu kadar cok istiyorsan yaptiralim diye.Ama 4-5 gun calisma olmadi diye dellendi adam.Garip yaa sabah da diyor ki yeteri kadar dua etmiyormusum,dua etmesini bilmiyor musum vs..Zaten onu hic anlayamadim.Cunku her zaman iletisim kopuklugu oldu.Konusma ozurlu.Surat eder ne oldu derim.Herseyi benmi soylucem bi dusun bakalim,kendin anla der.Hic konusmayiz muhabbet etmeyiz.Her neyse yaa cok uzattim.Guzin ablanin sayfasi gibi oldu.Ama yanimda oldun,destek oldun ve moral verdigin tekrar tsk ler canim.

Insallah en kisa zamanda senin de hamis haberlerini aliriz.Tedaviye ne zaman basliyorsun cnm?

Merhaba canimcim.Oglu kizi degil de kiz kardesi oturucak,ona satmis.Kardes olunca durum degisir mi?Ama cikmazsak tadi kacar,ayni apt oturuyoruz cunku.Yuzyuze gelicez,huzursuz olurum ben.Ev sahibi teyzeyle aram cok iyidir bide,ana kiz gibiyiz.Bana kalsa kotu olmaya gerek yok.Ama esim cikmam diyor.Once sattigina dair tapuyu gormem lazim diyor.Gostermek zorunda mi kadin?

Avukatim benimmm kanunu hatirlattigin icin sagol.Kk de her konuda tam destek Bu niye sinirli bakiyo gulse yaa dimi ama

Biktik ki ne biktik avukatim.Hepimizi kurtarasin geliyo da nasil kurtarcan...nasil kurtulcaz...galiba gittigi yere kadar bu deveyi gudecez.Esim boyle seyler yaptikca,adam yerine koymadikca,saygi duymadikca ... zaten sevgi azaliyo biliyor musun?Once sevgi mi saygi mi derler yaa...genc kesim sevgi der.Saygi sevgiyi bitiriyor.Yuzunu goresim yok valla.Destek oldugun icin sanada sonsuz tsk ler bi tanecik avukatiiimmm benim

Arkadaşım sen hamilesin. Lütfen üzme kendini bu kadar. Önemli olan sensin. Ne hali varsa görsün, yazdıklarının tamamını okudum. Şimdiye kadar yazmadım çünkü belki kısa sürer durum diye düşündüm. Neyse erkeğin eline bakmak zor. Anlıyorum şu an hamileliğini kendini düşün, stres olma. Hele bir sağlıklı bir şekilde doğur Sonrasına bakarsın.

Insallah senin de tum isteklerin gerceklesir gönlünce olur.yazdığın sözlere katılıyorum umarım hersey daha iyi olur.ilk başta pek yazacak birsey bulamadım sana.son yazdıklarınla seni daha iyi anladım.dedigin gibi calışmamanın ve asker esin sıkıntıları.birsey de demek istemiyorum.ufak tefek olur evliliklerde.bende calışmanın faydasına inanıyorum.gercekten kadınlar icin önemli.tabi bunu fark edene senin gibi benim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…