- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.721
Dişli avukatım benim.bıktım bu adamlardan hakikaten, işi bırakıp boşanma avukatı olup hepimizi kurtarasım geliyor, şu adamları da soyup soğana çevirmek istiyorum... bu ne yaahuuu, tepemize çıkıyorlar. bence güçlü olmalısın, g konuşma, sevme, biraz uzaklaş çekil kendi gelir zaten. üzme de kendini, biraz zaman tanı, bu modeller ısrar ettikçe inat ediyorlar çünkü.
ilacı bıraktıktan yaklaşık 4 gün sonra adet olunuyor. 4 gün ilaçtan kalan+4 gün de adete kadar toplam 8-9 günün var. muhtemelen doktor 8 günde yumurtanı günde 2 mm büyütmeye çalışacak. yani 20-21 mm olabilir 8 günde. bence doktorunu dinle hemen başla. Maden yumurtan da oluşmuyordu oluşanı büyütmeye çalış. Bol şans canım. haber ver bize de.Kızlar hepinize Merhaba,
Bende sizi sessiz takip ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir konuda bilginize danışacağım.
Ben cylco kullanıyordum 17 gündür son 4 tane kala doktor kontrolünde 11 mm yumurta görüldü. Kendi doktorumu aradım hapı kesmemi ve merional 225 mm iğneye başlamamı söyledi. Bu adete yakın bir yumurta ve kaç aydır yumurtamda yoktu.kafam karıştı ne yapacağım bilemedim. Rahim kalınlığımda 9 mm'miş
Evet canım aynen dediğin gibi düşündü doktorumda. İnşallah canım ya dediğin gibi büyür ve bir tanecik daha embriyom olur.. Allahım yüzümüze gülsün.Dişli avukatım benim.
ilacı bıraktıktan yaklaşık 4 gün sonra adet olunuyor. 4 gün ilaçtan kalan+4 gün de adete kadar toplam 8-9 günün var. muhtemelen doktor 8 günde yumurtanı günde 2 mm büyütmeye çalışacak. yani 20-21 mm olabilir 8 günde. bence doktorunu dinle hemen başla. Maden yumurtan da oluşmuyordu oluşanı büyütmeye çalış. Bol şans canım. haber ver bize de.
Cylo ne icindi onu da unutmustum.evet insallah iyi olacak.dedigin gibi Allah yardımcımız olsun.ama ben dahil olmuyorsa da sağlık olsun.su an bir kaç kisiden duydum hic üzülme; olmuyorsa dediler.kafana da takma dendi.Canım ben tedavi görmüyordum doktor bana cylco vermişti. Ben bir doktora gidip ultrasona giriyim dedim 11 m yumurta görünce ve rahim kalınlığı iyi olunca doktora sordum ne yapıyım diye oda iğne verdi. Ama uzun protokol için değil bence bu 11 mm yumurta için verdi. Yarın gideceğim bakalım. Hapın son 4 tanesi kalmıştı bıraktırdı doktor. Bende erken menapoz var ne zaman yumurta büyüyecek hiç belli olmuyor. Çok zor işler ya. Allah yardımcımız olsun
sana dediğim gibi ne yapıyoruz artık biiiiiiiiiiiiiiipliyoruz:)))uleyyynn bana haaa, bana . Hayır yani bari bana yapmayın bunu.
Anlaştık canıımmsana dediğim gibi ne yapıyoruz artık biiiiiiiiiiiiiiipliyoruz:)))
seninle konuşmaya korkuyorum bize de yapmasınlar şaştım valla:)))) neyse ki whatsabımız var...Anlaştık canıımm
Hiç işteee. Aynen yani. Teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanıyoruz ki bizseninle konuşmaya korkuyorum bize de yapmasınlar şaştım valla:)))) neyse ki whatsabımız var...
Cyclo genelde eksik hormon tedavisinde erken menapozda adet olabilmek için veriyor ama gebe kalmayı engellemiyor. Evet olmuyorsa kafaya takmamak lazım ama hem yaş hem rezerv azlığı olunca umut zaten az bu yüzden savaş vermeden o umudu yeşertmek zor. Yani beklemek kayıp geliyor o yüzden tek bir yumurtayı bile dikkate alıyorum böyle işte :)) inşallah yarın büyümüş olurCylo ne icindi onu da unutmustum.evet insallah iyi olacak.dedigin gibi Allah yardımcımız olsun.ama ben dahil olmuyorsa da sağlık olsun.su an bir kaç kisiden duydum hic üzülme; olmuyorsa dediler.kafana da takma dendi.
Cyclo genelde eksik hormon tedavisinde erken menapozda adet olabilmek için veriyor ama gebe kalmayı engellemiyor. Evet olmuyorsa kafaya takmamak lazım ama hem yaş hem rezerv azlığı olunca umut zaten az bu yüzden savaş vermeden o umudu yeşertmek zor. Yani beklemek kayıp geliyor o yüzden tek bir yumurtayı bile dikkate alıyorum böyle işte :)) inşallah yarın büyümüş olur
Omur boyu mutlu ol insallah cnm.Ne guzel istedigin gibi bir es bulmuşsun.Genc evlenince bazi seyleri hatta en onemli seyleri hic dusunmemisim konusmamisim.Cahillik iste...ah canım yaa. Şu erkeklerin bu patronluk taslayıp beraber yaşadıkları insanın hayatına ambargo koymalarına var ya deli oluyorum.Babamla da gençken çoook kavgalar ettim bu sebepten.hatta dayak bile yedim ama yinede tepki göstermeden duramıyorum. Allaha bin şükür evliliğimizde asla öyle bir şey yaşamayacağız. zaten insan bir şeyleri bekarken yaşayınca ona göre eş seçiyor sanırım. Ben hep benim de fikrimi alan hatta son sözü bana bırakan bir eş istedim. Çok şükür daha daha iyisi ile evlendim.
Şimdilik bebek konusunu artık açma derim. İşler iyice kızışmış ama eşine de tavır yap. Sen de onun isteklerini yerine getirme. Beraber olma mesela. Kavga etsin yinede olma. seni üzüyorsa sen neden onu üzmeyesin. hayret bir şey. Taa ki anlayana kadar. Bakarsın değişir her şey ama sen bu olanları yutma tepkini koy. Şimdilik halletmen gereken bu. Onu cezalandırmak. Sonrası allah kerim. Allah yardımcın olsun.
Omur boyu mutlu ol insallah cnm.Ne guzel istedigin gibi bir es bulmuşsun.Genc evlenince bazi seyleri hatta en onemli seyleri hic dusunmemisim konusmamisim.Cahillik iste...
Tepkimi elimde olmadan gosteririm zaten.Cunku hicbirsey beni bu kadar acitmazdi uzmezdi herhalde.Beraberlik zaten uzuuuun bir sure olmaz bu kesin.Asil beni uzen sey o isterse oluyor istemesse olmuyor.Bide para kazanmiyorsan onun maskarasi oluyorsun.Insanin kendi kazanci ve ozgurlugu kadar guzel birsey yok.Keske benda calisiyo olsaydim ama calistirmiyor.Benim oz guvenimi,istersem herseyi basaracagimi,herseyin ustesinden gelecegimi... cok iyi biliyor.Birseyi kafaya koyduysam sabir ve azimle yaparim onu.O yuzden de calisirsam soz hakkim da olucak diye istemiyor.Cok bilmis akilli kadinlari sevmez zaten.
Burasi da Guzin ablanin sayfasina dondu.Kusura bakmayin nolur hakkinizi helal edin.Destegin icin de cok tsk ederim Harenin annesi
Sekerpancarim,gercekten su askerlerin cogu psikopat normal degiller.Seninde esinin abisi ve babasindan goruyosun iste.Gercekten dogru diyorsun,susarsan alttan alirsan senden iyisi yok.Zaten acikca bana diyor ki;sen benim her istedigimi yap seni basimin taaci yapayim.Var mi boyle bisey.Kusura bakmasin yo boyle bir dunya.Makina miyim robot muyum ben diyorum ama kime diyosun.ne yazsam bilmiyorum benim esimde asker degil ama abisi ve babasi asker, sizinki gibi dedigim dedik caldigim duduk ama su varki araba konusunda yardimci oldu bence esiniz abisine ve altta kalmamak icinde simdi boyle seyler yapiyor,durumu yokusa suruyor, Allah yardimciniz olsun, umarim duzelir hersey..
bende sizin gibi cok agladim her is olacagina variyor, susarsam alttan alirsam benden iyisi yok onu biliyorum..Turkiyeye gittigimizde anne ve basinin yaninda acicam bu olayi..cunku onlarda cok istiyor bir evladimiz olsun...artik benim elimden bisey gelmiyor,cirpindikca bu ortamda batiyormusum gibi hissediyorum.
Canım benim ya ben üzülesin diye yazmadım onları. Kısmet şans diyelim. Allah kimi yazdıysa o oluyormuş. İnşallah allah çok uğraştırmadan yüz göz olmadan sana bir mucize yaratır.olmazsa da napalım hayat devam ediyor dicez. Eşimde bir defa tüp deneyelim olmazsa bu işi bırakalım bak yaşımız başımız kaç oldu çocuğa da zor bizE de zor dedi.kardeşi olmayacak bize birşey olsa tek başına kalacak belki evlendiğini görmeye bile ömrümüz yetmeyecek dedi.Omur boyu mutlu ol insallah cnm.Ne guzel istedigin gibi bir es bulmuşsun.Genc evlenince bazi seyleri hatta en onemli seyleri hic dusunmemisim konusmamisim.Cahillik iste...
Tepkimi elimde olmadan gosteririm zaten.Cunku hicbirsey beni bu kadar acitmazdi uzmezdi herhalde.Beraberlik zaten uzuuuun bir sure olmaz bu kesin.Asil beni uzen sey o isterse oluyor istemesse olmuyor.Bide para kazanmiyorsan onun maskarasi oluyorsun.Insanin kendi kazanci ve ozgurlugu kadar guzel birsey yok.Keske benda calisiyo olsaydim ama calistirmiyor.Benim oz guvenimi,istersem herseyi basaracagimi,herseyin ustesinden gelecegimi... cok iyi biliyor.Birseyi kafaya koyduysam sabir ve azimle yaparim onu.O yuzden de calisirsam soz hakkim da olucak diye istemiyor.Cok bilmis akilli kadinlari sevmez zaten.
Burasi da Guzin ablanin sayfasina dondu.Kusura bakmayin nolur hakkinizi helal edin.Destegin icin de cok tsk ederim Harenin annesi
Canim destegin icin cok sagol.Bir tanesiniz cansiniz kizlar.Hepinizden Allah razi olsun.günaydın kızlar, dün hiç giremedim daha doğrusu yazamadım ama takip ediyorum, malum pazar çalışan olarak daha yoğunuz, sabah havuza girdim dayanamadım inşallah bir şey olmaz.. sonra eve gel iş yap yemek derken geç oldu ama aklım hepinizde..kendimi hatırlatmak için selam vereyim dedim:))))Aylin42Konya canım üzülme eminim düzelecektir bir süre bırak kendi görsün, ah bu erkekler verecekleri bir sperm gerisi zaten kadında bitiyor onuda burnundan getiriyorlar sakın üzülme gün doymadan neler doğar bence aşılama ile tüp bebek arasında çok fiyat farkı yok yani özelde yapacaksan tabi karar senin ama önce eşini ikna etmen lazım... mesela benim ilk denemede daha doğrusu 3 embriyomun yok olduğu gün evlilik yıldönümümüzdü o akşam bana artık denemeyelim çok üzülüyorsun dedi hem maddi olarakta dedi.. ben hiç üstelemedim 3 gün sonra kendi dedi ne kadar lazım transfer olmayınca içerde bir miktar kalıyor ya.. anlayacağın çok üstüne gitmeyeceksin zaten onlarda anlıyor.. üzüldüm ama tepkisine belkide çok istiyor içinde yaşıyor erkekler biz gibi değil ki... bu durumlarda karşılıklı anlayış çok önemli bende tüp bebek olayına ikna edene kadar az uğraşmadım bir kaç ay bekledim.. ama sonu güzel olacak inşallah sevgiler...
Canim destegin icin cok sagol.Bir tanesiniz cansiniz kizlar.Hepinizden Allah razi olsun.günaydın kızlar, dün hiç giremedim daha doğrusu yazamadım ama takip ediyorum, malum pazar çalışan olarak daha yoğunuz, sabah havuza girdim dayanamadım inşallah bir şey olmaz.. sonra eve gel iş yap yemek derken geç oldu ama aklım hepinizde..kendimi hatırlatmak için selam vereyim dedim:))))Aylin42Konya canım üzülme eminim düzelecektir bir süre bırak kendi görsün, ah bu erkekler verecekleri bir sperm gerisi zaten kadında bitiyor onuda burnundan getiriyorlar sakın üzülme gün doymadan neler doğar bence aşılama ile tüp bebek arasında çok fiyat farkı yok yani özelde yapacaksan tabi karar senin ama önce eşini ikna etmen lazım... mesela benim ilk denemede daha doğrusu 3 embriyomun yok olduğu gün evlilik yıldönümümüzdü o akşam bana artık denemeyelim çok üzülüyorsun dedi hem maddi olarakta dedi.. ben hiç üstelemedim 3 gün sonra kendi dedi ne kadar lazım transfer olmayınca içerde bir miktar kalıyor ya.. anlayacağın çok üstüne gitmeyeceksin zaten onlarda anlıyor.. üzüldüm ama tepkisine belkide çok istiyor içinde yaşıyor erkekler biz gibi değil ki... bu durumlarda karşılıklı anlayış çok önemli bende tüp bebek olayına ikna edene kadar az uğraşmadım bir kaç ay bekledim.. ama sonu güzel olacak inşallah sevgiler...
Merhaba canimcim.Oglu kizi degil de kiz kardesi oturucak,ona satmis.Kardes olunca durum degisir mi?Ama cikmazsak tadi kacar,ayni apt oturuyoruz cunku.Yuzyuze gelicez,huzursuz olurum ben.Ev sahibi teyzeyle aram cok iyidir bide,ana kiz gibiyiz.Bana kalsa kotu olmaya gerek yok.Ama esim cikmam diyor.Once sattigina dair tapuyu gormem lazim diyor.Gostermek zorunda mi kadin?selam canım, evden kiracı çıkartmak o kadar kolay değil, yeni alan kişinin yeni malikin bizzat kendisi veya oğlu kızının kullanması lazım. veya evin yaşanılamayacak derecede olup tadilat veya yeniden inşaat gerektirmesi lazım. kanunu hatırlatın siz ev sahibinize.
Biktik ki ne biktik avukatim.Hepimizi kurtarasin geliyo da nasil kurtarcan...nasil kurtulcaz...galiba gittigi yere kadar bu deveyi gudecez.Esim boyle seyler yaptikca,adam yerine koymadikca,saygi duymadikca ... zaten sevgi azaliyo biliyor musun?Once sevgi mi saygi mi derler yaa...genc kesim sevgi der.Saygi sevgiyi bitiriyor.Yuzunu goresim yok valla.Destek oldugun icin sanada sonsuz tsk ler bi tanecik avukatiiimmm benimbıktım bu adamlardan hakikaten, işi bırakıp boşanma avukatı olup hepimizi kurtarasım geliyor, şu adamları da soyup soğana çevirmek istiyorum... bu ne yaahuuu, tepemize çıkıyorlar. bence güçlü olmalısın, g konuşma, sevme, biraz uzaklaş çekil kendi gelir zaten. üzme de kendini, biraz zaman tanı, bu modeller ısrar ettikçe inat ediyorlar çünkü.
Arkadaşım sen hamilesin. Lütfen üzme kendini bu kadar. Önemli olan sensin. Ne hali varsa görsün, yazdıklarının tamamını okudum. Şimdiye kadar yazmadım çünkü belki kısa sürer durum diye düşündüm. Neyse erkeğin eline bakmak zor. Anlıyorum şu an hamileliğini kendini düşün, stres olma. Hele bir sağlıklı bir şekilde doğur Sonrasına bakarsın.Omur boyu mutlu ol insallah cnm.Ne guzel istedigin gibi bir es bulmuşsun.Genc evlenince bazi seyleri hatta en onemli seyleri hic dusunmemisim konusmamisim.Cahillik iste...
Insallah senin de tum isteklerin gerceklesir gönlünce olur.yazdığın sözlere katılıyorum umarım hersey daha iyi olur.ilk başta pek yazacak birsey bulamadım sana.son yazdıklarınla seni daha iyi anladım.dedigin gibi calışmamanın ve asker esin sıkıntıları.birsey de demek istemiyorum.ufak tefek olur evliliklerde.bende calışmanın faydasına inanıyorum.gercekten kadınlar icin önemli.tabi bunu fark edene senin gibi benim gibi...Biktik ki ne biktik avukatim.Hepimizi kurtarasin geliyo da nasil kurtarcan...nasil kurtulcaz...galiba gittigi yere kadar bu deveyi gudecez.Esim boyle seyler yaptikca,adam yerine koymadikca,saygi duymadikca ... zaten sevgi azaliyo biliyor musun?Once sevgi mi saygi mi derler yaa...genc kesim sevgi der.Saygi sevgiyi bitiriyor.Yuzunu goresim yok valla.Destek oldugun icin sanada sonsuz tsk ler bi tanecik avukatiiimmm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?