Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Keske hamile olsa sen bumeranggdan bahsediyorsun. Aylin42Konya hamile kalsa sorun zaten kalmayacak

Aslında şöyle: evi yeni alan kişinin kendisi alt soyu üst soyu veya bakmakla yükümlü olduğu kişi ihtiyaçtan oturmak zorunda ise çıkartır, yani kız kardeşi evi aldı oturmak için ve başkca evi yoksa o il veya ilçe sınırında sizi çıkartabilir... eşinin satışı görmek istemesi bormal. Ama ben olsam tapuya gider bakardım. Ayrıca burada önemli kıstas ihtiyacı olması... aslında evde istediğiniz kadar kalabilirsiniz. Tahliye davası açsın ve ihitycı oldupunu ispat etsin... iyi diyorsun gzel diyorsun da onlar sizi düşünüyor mu senin onları düşündüğün kadar... bu işler hadi çık demekle olmaz. aynı ederde aynı konforda ev bulana kadar süre vermeliler. Siz kiracısınız onlar kiraya veren evleri de var başka.. komşuluk iyidir de işte zor durumda bırakılmamalı insanlar güçlüler trafından

Canımmmmm haklısın. Bışver sen de takıl o zaman seni mutlunetcek şeyler yap. Deve midir öküz müdür kendi işine baksın ne demek kuzum bugün ben destek olurum yarın sen bana destek olursun bu açıdan da en büyük KK

71 Eylul dogumluyum canim.Ben 7 yil once tup mide ameliyati oldum.140 kiloydum ve o kiloyla yasamaktansa olmeyi tercih ederdim.Yedi yedi bogazdan geberdi gitti kadin detirtir miyim hic.Olursem ameliyatta oleyim dedim.Esim her zaman ki gibi buna da izin vermedi tabii ki.1,5 yil agladim yalvardim bende olmak istiyorum diye.Dedigi suydu senin mideni komple alsalar sen yine zayiflayamazsin.Bu arada tup mide,mide kucultme ameliyati demek.Ben de ne yaptim.1,5 sene butun arastirmalarimi yaptim,dr mu buldum aradim ameliyat gunumu aldim.Orduevini aradim babama yer ayirttim.Cunku Denizli de oldum.Annem zaten yanimda kalicak.Herseyi ayarladim.Tabii bunlardan esimin haberi yok.Gelince soyledim,ben izin vermedim ki dedi.Valla artik izin istemiyorum.Adliyenin yerini biliyorsun gider bosarsin dedim.Ve hic tepki gostermedi bile.Hatta 10 ayda 77 kilo verince benden ozur diledi helallik istedi.Yaptiklarindan ve soylediklerinden dolayi.Simdi sira calismada.Kabul etmezse aynisini yapicam.Valla isterse bosasin hic umurumda olmaz.Ben kendi ayaklarimin ustunde dururum.Pazarda satis bile yaptim.Patik,yelek,ordum,toka diktim vs sattim.Sirf can sıkıntısından.

Calisma olmadi diye tupe izin vermeyerek bana ceza verdi akli sira.Belki de ceza degil ödül oldu.Sevgiler

Avukatciimm Allah mi soyletti ne.Ben hamile degilim karistirdin be gulum.Ama okumasi bile guzel oldu haa.Bi anlik mutluluk.Aman Allahim neler oluyor dedim ben hamile miyim.Avukatcim bile biliyor benim niye haberim yok oldum yani.Saniyelik mutluluk icin tsk ler

Canimsin,uzulmedim ki.Tam tersine mutlu olmana bende cok mutlu oldu.Bu isler nasip kismet isi.Allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk,sıkıntı vermezmis.25 yil olduguna gore kaldira biliyorum.O benim kismetimmis.

Sana gelince sakin oyle dusunme.Kac yasinda anne olursan ol Allah size o gucu,kuvveti,sabri verir.Dugununu gormek icin dusunmek surda dursun,yarin icin plan yapiyorsunda o bile olmaya biliyor.Kardesi de belki olacak.Tedaviden sonra arka arkaya hamile kalan cok kisi var.Bi ornek vereyim belki yazmisimdir.Teyzemin kizi Izmirde yasiyor,4 asilama 4 tup denedi olmadi.Rezerv bitmis,bos demis dr lar.Artik menapoza girecen tup yaptirmaktan.Bir yil sonra adet olmuyor.Menapoza girdigini dusunuyor ve hamile.Kizi oldu.Yine bir yil geciyor ve yine hamile,oglu oldu.

Gelecek icin boyle seyler dusunme tatliskom. Hayat mucizelerle dolu.Rabbim mucizesinden bizlere de yani sizlere de vericek insallah.Senin gibi narin Harecigin kollarinda olacak insallah

Aylin42. Tup Mide ameliyati olmusun gecmis olsun simdi istedigin kilodamisin
Sagol canim.Eve kapanmaktan,birazda psikolojik baski beni yemege itti.77 kilonun 7 kilosunu vermem lazim.Su an 70 kiloyum. Hatta kisin bi ara 79 u gordum, ama 9 kiloyu verdim.Hem gebelik oncesi dr lar oneriyor diye.Istedigim ve mutlu oldugum kilo 62-63

Aylin42. Tup Mide ameliyati olmusun gecmis olsun simdi istedigin kilodamisin
Cok sagol cnm.Istedigim kiloya 10 ayda dustum ama kisin cok aldim.Hem eve kapanmaktan,hemde psikolojik baskidan k.Kendimi yemeye cok verdim.Ve olmusmuyum 79.Ben napiyorum dedim.Su an 70 kiloyum,9 kiloyu verdim.Istedigim ve mutlu oldugum kilo 62-63.

Olsun canim arkadasim,illa bisey yazmak zorunda degilsin.Zaten basinizi cok agrittim.Hakkinizi helal edin citirlarim.Ama bugun bana o kadar iyi geldiniz ki Allah razi olsun.

Allah Allah bugun netteki sorun neyin nesi ,sinir oldum.Farkli cumleler ama yine iki kere gitmis.Ilki gitmedi diye tekrar yazdim.Ozur arkadaslar

Masallah ben aylardir 90 kiloda takili kaldim 9 kiloyu bi kista cok iyi vermisin

Himm anladim canim avukatim.Tapuya sormak da super fikir.Bosuna kafa patlatmadim okucam diye dicen dimi.
Bu arada 3-4 ay zaman verdiler zaten soylemedim galiba.Ama var ya her hayir da bir ser,her şerde de bir hayir vardir.Ev alabiliriz cunku.Belki de iyi ki bizi cikarrmis dicem.Studyo dairemiz var bi tane, bide arabayi satarsak alabilirmisiz.

Hayatim guzelim sen ne avukatisin?Bide tup tedavisine ne zaman baslican,baslicaktin demi baskasiyla karistirmayayim.

bravo canım. seni gerçekten alkışlıyorum. helal sana.o senin patronun değil, sahibin değil. Kocalık sınırları, müdahalesi de bir yere kadar.Eminim sen bu azimle işe de girersin. aferin

günaydın canlarım, sabah ofise gelir gelmez çayımı alıp ilk işim sayfayı açmak oluyor. Hele de bildirimler bölümündeki o kırmızı rakamları görünce çok mutlu oluyorum. Tek tek okuyorum günlük gazete okur gibi heyecan ve merakla.
poppy73 testini yaptın mı?
Bebegimhadi era günün ne zamandı? Okumuştum ama unutmuşum. Bir çarşamba lafı geçmişti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…