- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.761
inşallah cnaım Allah söyletmiştirAvukatciimm Allah mi soyletti ne.Ben hamile degilim karistirdin be gulum.Ama okumasi bile guzel oldu haa.Bi anlik mutluluk.Aman Allahim neler oluyor dedim ben hamile miyim.Avukatcim bile biliyor benim niye haberim yokoldum yani.Saniyelik mutluluk icin tsk ler
3 -4 ay yetecekse ok problem olmadan el sıkışır ayrılırsınız. inşallah ev alırsınız canım, kendi evinde oturmak nasip eder Allah inşallah. ben bir şirkette sözleşmelere bakan bir avukatım, davalarla işim yok canım pek. ama istiyorum kendi ofisim olsun bakalım, belki istanbuldan başka yere taşınırım o zaman açarım büroyu. hayırlısı canım... 3 5 güne adetimin gelmesi lazım, o zaman başlayacağım tüpe.Himm anladim canim avukatim.Tapuya sormak da super fikir.Bosuna kafa patlatmadim okucam diye dicen dimi.
Bu arada 3-4 ay zaman verdiler zaten soylemedim galiba.Ama var ya her hayir da bir ser,her şerde de bir hayir vardir.Ev alabiliriz cunku.Belki de iyi ki bizi cikarrmis dicem.Studyo dairemiz var bi tane, bide arabayi satarsak alabilirmisiz.
Hayatim guzelim sen ne avukatisin?Bide tup tedavisine ne zaman baslican,baslicaktin demi baskasiyla karistirmayayim.
bravo canım. seni gerçekten alkışlıyorum. helal sana. o senin patronun değil, sahibin değil. Kocalık sınırları, müdahalesi de bir yere kadar.Eminim sen bu azimle işe de girersin. aferin
SüpersinInsallah ise de giricem canim.Diyorum ya bana ceza degil odul verdi aslinda.Aylardir istedigim bir is var.Tup denemesinden sonra basvuru yapicaktim.Liseden cocuk gelisimi mezunuyum.Sosyal hizmetlerde kimsesiz,bakima muhtac cocuklara annelik yapmak.Cocuklar anne diyorlar cunku.Cocuk esirgeme yurdunu hep istemisimdir.Bi arkadasim calisiyor.24 saat calisiyosun iki gun evdesin.Soylemesi ayip 2.500 de maas.Maasi ne kadar olursa olsun,hatta hayrina bile olsa calisicam.
Valla bende ayni senin gibi canim.Su isim bitsede hemen acsam okusam diyorum,kahvemi yapiyorum tabii yanida bos olmazgünaydın canlarım, sabah ofise gelir gelmez çayımı alıp ilk işim sayfayı açmak oluyor. Hele de bildirimler bölümündeki o kırmızı rakamları görünce çok mutlu oluyorum. Tek tek okuyorum günlük gazete okur gibi heyecan ve merakla.
poppy73 testini yaptın mı?
Bebegimhadi era günün ne zamandı? Okumuştum ama unutmuşum. Bir çarşamba lafı geçmişti ama...
Amin hayatim guzelim.Senin de kendi ofisin olur INSALLAH.Ayni zamanlarda adet olucaz.Zaten hepimiz asagi yukari aynu zamanlarda oluyoruz.Birbirimize bagliligimizdan olsa gerek.3 -4 ay yetecekse ok problem olmadan el sıkışır ayrılırsınız. inşallah ev alırsınız canım, kendi evinde oturmak nasip eder Allah inşallah. ben bir şirkette sözleşmelere bakan bir avukatım, davalarla işim yok canım pek. ama istiyorum kendi ofisim olsun bakalım, belki istanbuldan başka yere taşınırım o zaman açarım büroyu. hayırlısı canım... 3 5 güne adetimin gelmesi lazım, o zaman başlayacağım tüpe.
Günaydın bugün 10.gün değil mi kandan baktırsan idrar testi yanıltırsa tabi sen kendi psikolojini daha iyi bilirsin bende test sonucunu 4 saat sonra filan almıştımGünaydın. Evet, yaptım, tek çizgi maalesef yine. Aranızda yapmasaydın diyenler olur belki, dün de yazmıştım, böyle tercih ettim. Stresi zamana yaymak benim için daha iyi. Alıştırmak daha iyi, diğer türlü travma yaşıyorum, uzun zaman unutmuyorum o anı.
Kiz nerelerdesin denizim.Ozlettin kendini valla.Yoklugun nasil da hissediliyor.Sensiz olmuyo...O zaman ben de kocammmaaann bir günaydın gelsin hepinize
nasıl rahat hissedeceksen...birden bire kan testi yada o gün yapmak daha gerici bence de.Günaydın. Evet, yaptım, tek çizgi maalesef yine. Aranızda yapmasaydın diyenler olur belki, dün de yazmıştım, böyle tercih ettim. Stresi zamana yaymak benim için daha iyi. Alıştırmak daha iyi, diğer türlü travma yaşıyorum, uzun zaman unutmuyorum o anı.
Geçici olarak servis dışıydım canımcımKiz nerelerdesin denizim.Ozlettin kendini valla.Yoklugun nasil da hissediliyor.Sensiz olmuyo...
Evet, 10. gün, kan testi gününe kadar yaparım. O gün de kan testiyle kesinleşir, perşembe.Günaydın bugün 10.gün değil mi kandan baktırsan idrar testi yanıltırsa tabi sen kendi psikolojini daha iyi bilirsin bende test sonucunu 4 saat sonra filan almıştım
Yaptım, yazdım..Test yaptin mi canim?10.Gun mu bugun?
Sonuç pozitifse süper olur da, negatif olursa psikolojik olarak etkilenmezsin en azındanEvet, 10. gün, kan testi gününe kadar yaparım. O gün de kan testiyle kesinleşir, perşembe.
Günaydıngünaydın canlarım, sabah ofise gelir gelmez çayımı alıp ilk işim sayfayı açmak oluyor. Hele de bildirimler bölümündeki o kırmızı rakamları görünce çok mutlu oluyorum. Tek tek okuyorum günlük gazete okur gibi heyecan ve merakla.
poppy73 testini yaptın mı?
Bebegimhadi era günün ne zamandı? Okumuştum ama unutmuşum. Bir çarşamba lafı geçmişti ama...
Bence de bir anda olumsuz cevap almaktansa gayet guzel bir yontem.hem onemli olan sensin ve bizleriz.biraz sakin kalmamız lazım ki yeniden de deneyebilelimEvet, 10. gün, kan testi gününe kadar yaparım. O gün de kan testiyle kesinleşir, perşembe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?