Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah cnaım Allah söyletmiştir

3 -4 ay yetecekse ok problem olmadan el sıkışır ayrılırsınız. inşallah ev alırsınız canım, kendi evinde oturmak nasip eder Allah inşallah. ben bir şirkette sözleşmelere bakan bir avukatım, davalarla işim yok canım pek. ama istiyorum kendi ofisim olsun bakalım, belki istanbuldan başka yere taşınırım o zaman açarım büroyu. hayırlısı canım... 3 5 güne adetimin gelmesi lazım, o zaman başlayacağım tüpe.

Günaydın. Evet, yaptım, tek çizgi maalesef yine. Aranızda yapmasaydın diyenler olur belki, dün de yazmıştım, böyle tercih ettim. Stresi zamana yaymak benim için daha iyi. Alıştırmak daha iyi, diğer türlü travma yaşıyorum, uzun zaman unutmuyorum o anı.

bravo canım. seni gerçekten alkışlıyorum. helal sana.o senin patronun değil, sahibin değil. Kocalık sınırları, müdahalesi de bir yere kadar.Eminim sen bu azimle işe de girersin. aferin
Insallah ise de giricem canim.Diyorum ya bana ceza degil odul verdi aslinda.Aylardir istedigim bir is var.Tup denemesinden sonra basvuru yapicaktim.Liseden cocuk gelisimi mezunuyum.Sosyal hizmetlerde kimsesiz,bakima muhtac cocuklara annelik yapmak.Cocuklar anne diyorlar cunku.Cocuk esirgeme yurdunu hep istemisimdir.Bi arkadasim calisiyor.24 saat calisiyosun iki gun evdesin.Soylemesi ayip 2.500 de maas.Maasi ne kadar olursa olsun,hatta hayrina bile olsa calisicam.

Süpersin

Valla bende ayni senin gibi canim.Su isim bitsede hemen acsam okusam diyorum,kahvemi yapiyorum tabii yanida bos olmaz Hemen aciyorum kk yi

Amin hayatim guzelim.Senin de kendi ofisin olur INSALLAH.Ayni zamanlarda adet olucaz.Zaten hepimiz asagi yukari aynu zamanlarda oluyoruz.Birbirimize bagliligimizdan olsa gerek.

Günaydın bugün 10.gün değil mi kandan baktırsan idrar testi yanıltırsa tabi sen kendi psikolojini daha iyi bilirsin bende test sonucunu 4 saat sonra filan almıştım

nasıl rahat hissedeceksen...birden bire kan testi yada o gün yapmak daha gerici bence de.

Günaydın bugün 10.gün değil mi kandan baktırsan idrar testi yanıltırsa tabi sen kendi psikolojini daha iyi bilirsin bende test sonucunu 4 saat sonra filan almıştım
Evet, 10. gün, kan testi gününe kadar yaparım. O gün de kan testiyle kesinleşir, perşembe.

Günaydın Haremiz ve KIZLAR bende öyle, heyecanla okuyorum.era testim yarın 14.30 da.olsun bitsin cok sükür ilerliyorum.progestan iğne oluyorum kalcadan o degisik oldu.bahceciden bir arkadaşım var onunla aynı sürecte gidiyoruz sayılır.o transfer için ilaclara başlayacak.
O arkadaşım dedi.onun bahceciden tanıştığı ve su an 4 aylik hamile kız progestan jel yerine muhakkak igne iste o faydalı olan demiş.sizinde aklınızda olsun.senin transfer sonrası nasıl geciyor insallah pozitif sonuc alırsın izin almadın mı neden almadın ? bu ilaçlardan sana yazdılar mı ?

hayatguzel2015 yeni tedaviye baslamak uzereymissin.kıştan beri ben havuzda sen tek tek deniyoruz canım.gercek bir savaşcı oldugunu düşünüyorum. insallah emeklerinin karsılığını alırsın ve hepimiz.tedavi konusunda pek ara vermeden tedavi görmekte aynıyız, kafa aynı çalışıyor.ve beni görüyorsun 4 5 6 tüp bebek demek benim tedavi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…