- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.781
ben transfer değil aşılama yaptırdım canım. Dolayısıyla izin de almadım. bana crinon mu nedir o jelden verdi onu kullanıyorum bakalım.GünaydınHaremiz ve KIZLAR bende öyle, heyecanla okuyorum.era testim yarın 14.30 da.olsun bitsin cok sükür ilerliyorum.progestan iğne oluyorum kalcadan o degisik oldu.bahceciden bir arkadaşım var onunla aynı sürecte gidiyoruz sayılır.o transfer için ilaclara başlayacak.
O arkadaşım dedi.onun bahceciden tanıştığı ve su an 4 aylik hamile kız progestan jel yerine muhakkak igne iste o faydalı olan demiş.sizinde aklınızda olsun.senin transfer sonrası nasıl geciyor insallah pozitif sonuc alırsınizin almadın mı neden almadın ? bu ilaçlardan sana yazdılar mı ?
Evet yaaaaa, benim çevremdeki bütün kadınlar hamile kaldı, doğurdusabah nette dolanırken Ebru destan ın hamile kalma serüvenine takıldım.
"Siz hamile kalmaya çalıştıkça sanki dünyada herkes hamile kalmaya başlar ve sizin hiç olmayacakmış gibi hissettiğiniz feci bir süreçtir bu." demiş. çok haklı.
herşeyin hayırlısı tabi canım.. ben reglemi bekliyorum bakalım neler olacak Allah Büyük çekeni de çektirenide görüyor inan bana keşke daha fazla yardımcı olabilsek ama inan bana yazmak okumak bile iyi geliyor.. üzme kendini canım sevgilerCanim destegin icin cok sagol.Bir tanesiniz cansiniz kizlar.Hepinizden Allah razi olsun.
Ertnurcum ben ikna etmek icin hic ugrasmadim.Kendi dedi madem bu kadar cok istiyorsan yaptiralim diye.Ama 4-5 gun calisma olmadi diye dellendi adam.Garip yaa sabah da diyor ki yeteri kadar dua etmiyormusum,dua etmesini bilmiyor musum vs..Zaten onu hic anlayamadim.Cunku her zaman iletisim kopuklugu oldu.Konusma ozurlu.Surat eder ne oldu derim.Herseyi benmi soylucem bi dusun bakalim,kendin anla der.Hic konusmayiz muhabbet etmeyiz.Her neyse yaa cok uzattim.Guzin ablanin sayfasi gibi oldu.Ama yanimda oldun,destek oldun ve moral verdigin tekrar tsk ler canim.
Insallah en kisa zamanda senin de hamis haberlerini aliriz.Tedaviye ne zaman basliyorsun cnm?
aynen öyle zaten algıda seçicilik oluyor ben nereye baksam hamile ve bebekler görüyorum ah ah.... bazen bende aceba boşa mı uğraş demiyor değilim ama yazımız ne Allah Bilir biz elimizden geleni yapalım valla bu yaşıma geldim bir dikili ağacım var oda eşimin hediye ettiği hatıra ormanında:))) başka da bir şeyim yok mal mülk bunlara takılmıyorum bile eşim yatırım yapma taraftarı arabayı değiştirme ev almak ama içinde meleğim olmayınca herşey boş işte Allah bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah.... en kısa zamanda....sabah nette dolanırken Ebru destan ın hamile kalma serüvenine takıldım.
"Siz hamile kalmaya çalıştıkça sanki dünyada herkes hamile kalmaya başlar ve sizin hiç olmayacakmış gibi hissettiğiniz feci bir süreçtir bu." demiş. çok haklı.
off sorma. ne diyeceğimi bilemiyorum artık.Evet yaaaaa, benim çevremdeki bütün kadınlar hamile kaldı, doğurdu. Sıra erkeklere bile geldi, bana gelmedi
aynen öyle zaten algıda seçicilik oluyor ben nereye baksam hamile ve bebekler görüyorum ah ah.... bazen bende aceba boşa mı uğraş demiyor değilim ama yazımız ne Allah Bilir biz elimizden geleni yapalım valla bu yaşıma geldim bir dikili ağacım var oda eşimin hediye ettiği hatıra ormanında:))) başka da bir şeyim yok mal mülk bunlara takılmıyorum bile eşim yatırım yapma taraftarı arabayı değiştirme ev almak ama içinde meleğim olmayınca herşey boş işte Allah bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah.... en kısa zamanda....
Aynı bensin cnmaynen öyle zaten algıda seçicilik oluyor ben nereye baksam hamile ve bebekler görüyorum ah ah.... bazen bende aceba boşa mı uğraş demiyor değilim ama yazımız ne Allah Bilir biz elimizden geleni yapalım valla bu yaşıma geldim bir dikili ağacım var oda eşimin hediye ettiği hatıra ormanında:))) başka da bir şeyim yok mal mülk bunlara takılmıyorum bile eşim yatırım yapma taraftarı arabayı değiştirme ev almak ama içinde meleğim olmayınca herşey boş işte Allah bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah.... en kısa zamanda....
Laaann hani ben aynı sendim, noooluyo lan ???Aynı bensin cnm
Aynen katılıyorum kimyasal gebelikten sonra dışarı çıkmıştım başımı nereye çevirsem hamile çocuklu o gün berbattı rabbim herkese nasip etsin inşallah çabalarımızın mükafatını alırız ebru destan hamile kalmayı kolaylaştıran kürler hakkında kitapta yazmıştı 2 çocuğu var allah bağışlasınsabah nette dolanırken Ebru destan ın hamile kalma serüvenine takıldım.
Bebegim,progestana transferden ne kadar once basliyoruz?Adetin kacinci gunu?Hala aklim tup de bebek de yaaGünaydınHaremiz ve KIZLAR bende öyle, heyecanla okuyorum.era testim yarın 14.30 da.olsun bitsin cok sükür ilerliyorum.progestan iğne oluyorum kalcadan o degisik oldu.bahceciden bir arkadaşım var onunla aynı sürecte gidiyoruz sayılır.o transfer için ilaclara başlayacak.
O arkadaşım dedi.onun bahceciden tanıştığı ve su an 4 aylik hamile kız progestan jel yerine muhakkak igne iste o faydalı olan demiş.sizinde aklınızda olsun.senin transfer sonrası nasıl geciyor insallah pozitif sonuc alırsınizin almadın mı neden almadın ? bu ilaçlardan sana yazdılar mı ?
canım bu progestan ilaçlarını transferden sonra bebeğin tutunması için veriyolar bildiğim kadarıyla. ama bebeğimhadi ninki sanırım rahim kalınlaşması için.Bebegim,progestana transferden ne kadar once basliyoruz?Adetin kacinci gunu?Hala aklim tup de bebek de yaa
bahçeci hakkında olumsuz ne duydunuz hangi dr hakkında bizi de bilgilendirirseniz sevinirim ben bahçecide tedavi görüyorum Dr. Cem Bey henüz bir şeyini görmedim ama Bahçeci başarı oranı olarak oldukça yüksek aslında gerçekten olumsuz olan şeyi merak ettim hakkımızda hayırlısıarkadaşlarrr merhabalar, nasılsınız hamişlere sağlıklı hamilelikler benim gibi hamiş kalmak isteyenlere bol şans diliyorum. allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. bende ağustosta hastaneye gideceğim bahçeci kliniğini düşünüyordum ama bi kaç olumsuz bir şey duydum sizin önerebileceğiniz doktor ya da merkez var mı. trabzonda yaşıyorum ama il farketmiyor
canım mustafa bahçeci için araştırma yaptım ben. kendi ilgilenmiyormuş kübra hanım ilgileniyormuş bide erkek spermiyogramına falan bakmıyolarmış hep kadın üzerinde yoğunlaşıyolarmış diye duydumbahçeci hakkında olumsuz ne duydunuz hangi dr hakkında bizi de bilgilendirirseniz sevinirim ben bahçecide tedavi görüyorum Dr. Cem Bey henüz bir şeyini görmedim ama Bahçeci başarı oranı olarak oldukça yüksek aslında gerçekten olumsuz olan şeyi merak ettim hakkımızda hayırlısı
Simdilik era testi icin 5 gün igne oluyorum yarın islem var.transfer hakkinda bilgim henuz pek yok.eski denememde transferle birlikte başlamıstik progestan jele.iste bu jel iyi degil igne iyi deniyor.hamile kalındiktan sonra 3 ay daha o kız iğneye devam etmiş.Bebegim,progestana transferden ne kadar once basliyoruz?Adetin kacinci gunu?Hala aklim tup de bebek de yaa
İşin çok zor arkadaşım allah yardımcın olsun . Ben senin yerinde olsam işten ayrılmam ücretsiz izin kullan iş senin garantin . Çocuklar dogunca belki eşin anasından göbek bağïnı keser ama işini bırakma ücretsiz izin şansını kullan .Ah canım malesef eşim bazı şeylere direniyor,mesela ilk eşinden ayrılmasına annesinin sebep olduğuna inanmak istemiyor,şu an bende işten ayrılacağım için maddi olarak ikinci ev fikrinden iyice uzaklaştı ,kadın ya yan dairede ya alt dairede oturmanın uzagında olamıyor oğlundan istiyor ki ahh dediğimde uine oğluşum yanımda olsun ama oturdugumuz bölgede kiralar uçuk kayınvalidem iki emekli maaşı alıyor ama maddi olarak herşeyini eşim karşılıyor o da kendi maaşıyla altın elmas alıp alıp bana nispet yapıyor:) kocama desem ki aynı evde oturmam inan annesini seçme ihtimali yüksek ,kadın bunu öyle bir etkilemiş ki bir beddua etse eşim 1hafta kendine gelemiyor,şimdi ikiz bebek bekliyorum nasıl bırakıp giderim ne yapacağımı bilemez durumdayım,tek bildiğim onu sevdiğim ve onunda beni sevdiği bu herşeyi çözmeye yetmiyor malesef....
anladım şimdi.. evet Mustafa beyi seçmememdeki 2 seçenek vardı biri kendi girmiyor kaldı ki ne anlamı var başkası girecekse ona göre dr seçerim.. 2. si bana uzak olduğu içindi... Mustafa Beyi bilmem ama benim Cem bey her şeyi başta görmek istedi hatta o gün heriey vardı eşimin spermiyogramını almayı unutmuşum maille attık kendisine sorun yok diye cevap yazmış.. yani haklısın bende seçeceğim dr her şeyiyle ilgilensin isterim.. Cem Bey'den bu konuda çok memnunum hatta whatsaptan ne sorarsam hemen cevap verdi.. hakkında hayırlısı umarım her şey gönlünce olur..canım mustafa bahçeci için araştırma yaptım ben. kendi ilgilenmiyormuş kübra hanım ilgileniyormuş bide erkek spermiyogramına falan bakmıyolarmış hep kadın üzerinde yoğunlaşıyolarmış diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?