Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben transfer değil aşılama yaptırdım canım. Dolayısıyla izin de almadım. bana crinon mu nedir o jelden verdi onu kullanıyorum bakalım.

Evet yaaaaa, benim çevremdeki bütün kadınlar hamile kaldı, doğurdu. Sıra erkeklere bile geldi, bana gelmedi

herşeyin hayırlısı tabi canım.. ben reglemi bekliyorum bakalım neler olacak Allah Büyük çekeni de çektirenide görüyor inan bana keşke daha fazla yardımcı olabilsek ama inan bana yazmak okumak bile iyi geliyor.. üzme kendini canım sevgiler

aynen öyle zaten algıda seçicilik oluyor ben nereye baksam hamile ve bebekler görüyorum ah ah.... bazen bende aceba boşa mı uğraş demiyor değilim ama yazımız ne Allah Bilir biz elimizden geleni yapalım valla bu yaşıma geldim bir dikili ağacım var oda eşimin hediye ettiği hatıra ormanında:))) başka da bir şeyim yok mal mülk bunlara takılmıyorum bile eşim yatırım yapma taraftarı arabayı değiştirme ev almak ama içinde meleğim olmayınca herşey boş işte Allah bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah.... en kısa zamanda....

amin canım. hayırlısıyla tez zamanda inşallah.

Aynı bensin cnm

Aynen katılıyorum kimyasal gebelikten sonra dışarı çıkmıştım başımı nereye çevirsem hamile çocuklu o gün berbattı rabbim herkese nasip etsin inşallah çabalarımızın mükafatını alırız ebru destan hamile kalmayı kolaylaştıran kürler hakkında kitapta yazmıştı 2 çocuğu var allah bağışlasın

Bebegim,progestana transferden ne kadar once basliyoruz?Adetin kacinci gunu?Hala aklim tup de bebek de yaa

Bebegim,progestana transferden ne kadar once basliyoruz?Adetin kacinci gunu?Hala aklim tup de bebek de yaa
canım bu progestan ilaçlarını transferden sonra bebeğin tutunması için veriyolar bildiğim kadarıyla. ama bebeğimhadi ninki sanırım rahim kalınlaşması için.

arkadaşlarrr merhabalar, nasılsınız hamişlere sağlıklı hamilelikler benim gibi hamiş kalmak isteyenlere bol şans diliyorum. allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. bende ağustosta hastaneye gideceğim bahçeci kliniğini düşünüyordum ama bi kaç olumsuz bir şey duydum sizin önerebileceğiniz doktor ya da merkez var mı. trabzonda yaşıyorum ama il farketmiyor

kızlar bu kartal bebeği duydunuz sanırım, Allahım ne imtahanlar var işte beterin beteri çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda toplanırda... burdan yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bir minik kalp yaa umarım herkes az çok demez de yardım elini uzatır... sevgiler..

bahçeci hakkında olumsuz ne duydunuz hangi dr hakkında bizi de bilgilendirirseniz sevinirim ben bahçecide tedavi görüyorum Dr. Cem Bey henüz bir şeyini görmedim ama Bahçeci başarı oranı olarak oldukça yüksek aslında gerçekten olumsuz olan şeyi merak ettim hakkımızda hayırlısı

canım mustafa bahçeci için araştırma yaptım ben. kendi ilgilenmiyormuş kübra hanım ilgileniyormuş bide erkek spermiyogramına falan bakmıyolarmış hep kadın üzerinde yoğunlaşıyolarmış diye duydum

Simdilik era testi icin 5 gün igne oluyorum yarın islem var.transfer hakkinda bilgim henuz pek yok.eski denememde transferle birlikte başlamıstik progestan jele.iste bu jel iyi degil igne iyi deniyor.hamile kalındiktan sonra 3 ay daha o kız iğneye devam etmiş.

İşin çok zor arkadaşım allah yardımcın olsun . Ben senin yerinde olsam işten ayrılmam ücretsiz izin kullan iş senin garantin . Çocuklar dogunca belki eşin anasından göbek bağïnı keser ama işini bırakma ücretsiz izin şansını kullan .

MRH arkadaşlar herkeze beni hatırlarsanız .... en son kontrolde 2 yumurta ve sadece 1 tanesi büyümüştü ve rahimde ince demişti dr...çok üzülmüştüm o gün 2 gün sonra kontrol tekrar gittim 1 iğne daha ve 19mm çıktı neyse çok opu olduğum için ve hep kalitesiz yumurta çıktığı için dr 1 tek yumurta için anastezi verip bayılma tüp bebek yapmayalım tek bir yumurta aşılama deneyelim dedi ben hep tüp yaptırmıştım bende tamam dedim yapıcak birşey yok ..boşa gitmesin yumurtam dedim aşılama oldum bayramdan önce ve maalesef olmadı yine bayram zehir oldu bize arkadaşlar üzülmücem demiştim fakat yine 15 gün kahroldum çok üzüldüm son şansımdı benimde artık eşim de benim yeter artık bu sayfa kapandı bitti diyordu çünkü bu son denemeden sonra toparladım kendimi....şimdi iyiyim şükür hayat devam ediyor ....benden 2 gün sonra da hastanede taşıntığım ve sizden iyi olmasın çok tatlı bir arkadaş edindim durumumuz aynıydı ikimiznde 4 aşılama 4 tüp onunda 10 kez toplama falan 41yaşında neyse ....1 tek yumurta oldu ve toplandı döllendi ve tranfer oldu .....hamile şükürler olsun ki dün keseyi bile gördüler ....yani bir kere daha anlıyorum ki allahım bize o yavruyu vericekse nasip se tek bir yumurta ile tek bir spermle oluyor arkadaşlar ...bir güzel bir kötü haber verdim size fakat umut olsun işte bana da sizlere de....ve onu öyle görünce bende bitti derken tekrardan 3 ay sonra dinlenip başlıcam tekrar dan ....dedim.....allahım bu annelik nasıl bir duygu o kadar acıya iğneye çile inanki bu son diyorum 1 ay sonra hayır devam yine olucak deyip devam ediyorum allah olmucak duaya amin dedirtmezmiş içinden o sevgiyi söküp alırmışşş....o yüzden yılmadan devam inşallah allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin yarabbim dualarım hepimiz için.....öpüyorum çok herkezi selamlar......

anladım şimdi.. evet Mustafa beyi seçmememdeki 2 seçenek vardı biri kendi girmiyor kaldı ki ne anlamı var başkası girecekse ona göre dr seçerim.. 2. si bana uzak olduğu içindi... Mustafa Beyi bilmem ama benim Cem bey her şeyi başta görmek istedi hatta o gün heriey vardı eşimin spermiyogramını almayı unutmuşum maille attık kendisine sorun yok diye cevap yazmış.. yani haklısın bende seçeceğim dr her şeyiyle ilgilensin isterim.. Cem Bey'den bu konuda çok memnunum hatta whatsaptan ne sorarsam hemen cevap verdi.. hakkında hayırlısı umarım her şey gönlünce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…