- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.801
Para toplanmış canım nakil sırasına alınmış allah yardımcıları olsun şu da var ki başka bir bebek hayatını kaybedecek ki kartal bebek yaşayaçak çok acı ya allahım çocuklar ölmesinkızlar bu kartal bebeği duydunuz sanırım, Allahım ne imtahanlar var işte beterin beteri çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda toplanırda... burdan yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bir minik kalp yaa umarım herkes az çok demez de yardım elini uzatır... sevgiler..
sizin adınıza çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah ne güzel uzun uzun yazmışsın hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum, nasılda ihtiyacımız var güzel hikayelere maşallah arkadaşına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza 10 kez toplama dile kolay çok doğru demişsin Allah yaşatmayacağını insana umut ettizmezmiş onu bir yerde okumuştum inşallah umut olmadan olmuyor işte inşallah bir gün hepimiz onu yaşayacağız sadece zamanı var işte o veletler gelecek inşallah bir gün bunları bebeğimizi uyuttuktan sonra yazacağız:))) azminize de hayranım ben 1 kere denemiş biri olarak tebrik ederim sizi gerçekten.. sevgilerMRH arkadaşlar herkeze beni hatırlarsanız .... en son kontrolde 2 yumurta ve sadece 1 tanesi büyümüştü ve rahimde ince demişti dr...çok üzülmüştüm o gün 2 gün sonra kontrol tekrar gittim 1 iğne daha ve 19mm çıktı neyse çok opu olduğum için ve hep kalitesiz yumurta çıktığı için dr 1 tek yumurta için anastezi verip bayılma tüp bebek yapmayalım tek bir yumurta aşılama deneyelim dedi ben hep tüp yaptırmıştım bende tamam dedim yapıcak birşey yok ..boşa gitmesin yumurtam dedim aşılama oldum bayramdan önce ve maalesef olmadı yine bayram zehir oldu bize arkadaşlar üzülmücem demiştim fakat yine 15 gün kahroldum çok üzüldüm son şansımdı benimde artık eşim de benim yeter artık bu sayfa kapandı bitti diyordu çünkü bu son denemeden sonra toparladım kendimi....şimdi iyiyim şükür hayat devam ediyor ....benden 2 gün sonra da hastanede taşıntığım ve sizden iyi olmasın çok tatlı bir arkadaş edindim durumumuz aynıydı ikimiznde 4 aşılama 4 tüp onunda 10 kez toplama falan 41yaşında neyse ....1 tek yumurta oldu ve toplandı döllendi ve tranfer oldu .....hamile şükürler olsun ki dün keseyi bile gördüler ....yani bir kere daha anlıyorum ki allahım bize o yavruyu vericekse nasip se tek bir yumurta ile tek bir spermle oluyor arkadaşlar ...bir güzel bir kötü haber verdim size fakat umut olsun işte bana da sizlere de....ve onu öyle görünce bende bitti derken tekrardan 3 ay sonra dinlenip başlıcam tekrar dan ....dedim.....allahım bu annelik nasıl bir duygu o kadar acıya iğneye çile inanki bu son diyorum 1 ay sonra hayır devam yine olucak deyip devam ediyorum allah olmucak duaya amin dedirtmezmiş içinden o sevgiyi söküp alırmışşş....o yüzden yılmadan devam inşallah allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin yarabbim dualarım hepimiz için.....öpüyorum çok herkezi selamlar......
evet orası öyle Allahın taktiri yaaa kim bilir kimin kalbi atacak minik Kartal bebektePara toplanmış canım nakil sırasına alınmış allah yardımcıları olsun şu da var ki başka bir bebek hayatını kaybedecek ki kartal bebek yaşayaçak çok acı ya allahım çocuklar ölmesin
Çocuklar doğdugunda kv karıştırma işine birşey söylediginde duymazdan gel yokmuş gibi davran herşeyi keyfine ģöre yap , kocan geldigindede kv dinliyormuş gibi yap seni eşine şikayet ettiginde kv suçlu çîksın . Bebekler gelince hep halta daha çok karışacaktır .Canım aslına bakarsa biz mutsuz bir çift değiliz,eşim benim onu bırakmamdan çok korkar hatta gece rüyalarına girip sabah 5karış suratla uyandığı çok olmuştur:) ona acıyorum aslında be kıyamıyorum hem beni hem annesini mutlu etmek için çabalıyor sürekli,şu an çalışıyor olduğum için kayınvalidemle ilişkim sıfıra yakın ,benim korkum bebekler olduktan sonra evde kalma fikri onunla 24 saat aynı mekanda kalmadım hiç,pazar günleri bile çalışıyoruz deyip eşimle zaman geçiriyoruz ama dediğim gibi gizli saklı bizde herşey,annesine bugün tatil ve biz karıkoca başbaşa zaman geçiricez diyemez ya onu götürmüyoruz diye surat asar kadın yada başka birgünde ona zaman ayırmasını ister kuma gibiyiz anlayacağın:)eşimde onunla uğraşmak istemediği için sürekli işinde gücünde nir adam profili çiziyor ona ,aslına bakarsan kadıncağız 3aydır evden dışarı adım atmadı çok isterse eşim şoför yollayıp onunla gezdirtiyor:) bilemedim çok karışık bizim işlerimiz Allah sonumuzu hayır etsin
Canım rahim kalınlıgı en uygin kaç mm olmalı . Benim en son kontrolde dojtor rahim kalınlıgın iyi demişti ama mm hatırlamıyorum ne dedi.Tedavini en iyi doktor bilir canım.bizi takip etmene sevindim.sana uzun protokol uygulanıyor sanırım.tedavin devam ediyor demek ki, benim anladığım konu rahim kalınlığın masallah cok iyi.ben rahim kalinlasması icin günde 4 tane estrofem iciyorum da rahim kalınlığım 9.5 mm oldu kontrolde.bir önceki ay bantla istenen cm.e gelmemisti bile.yumurtanda igne ile büyüyecek bence doktorun igneye gecmiş.insallah o saģlıklı yumurtan ve embriyon geliyordur.hayırlı olsun
Canım allah yardımcın olsun bol bol dua et , 41 yasin oku eşinin bebek istemesini dile ve o seninle birlikte olmak istediginde kabul etme . Sende evde işyapmaya çalış elinden mutlaka birşeyler geliyordur . İnternette kendin yap kendin sat diye bir site var onu incele canım veee asla umudunu yitirme kocandan duygu olarak uzaklaştıgını hissettir mümkün oldugunca az konuş uzak dur mutsuz ve huzursuz oldugunu hissettir . Inşallah en kısa sürede düzelir herşey .Omur boyu mutlu ol insallah cnm.Ne guzel istedigin gibi bir es bulmuşsun.Genc evlenince bazi seyleri hatta en onemli seyleri hic dusunmemisim konusmamisim.Cahillik iste...
Tepkimi elimde olmadan gosteririm zaten.Cunku hicbirsey beni bu kadar acitmazdi uzmezdi herhalde.Beraberlik zaten uzuuuun bir sure olmaz bu kesin.Asil beni uzen sey o isterse oluyor istemesse olmuyor.Bide para kazanmiyorsan onun maskarasi oluyorsun.Insanin kendi kazanci ve ozgurlugu kadar guzel birsey yok.Keske benda calisiyo olsaydim ama calistirmiyor.Benim oz guvenimi,istersem herseyi basaracagimi,herseyin ustesinden gelecegimi... cok iyi biliyor.Birseyi kafaya koyduysam sabir ve azimle yaparim onu.O yuzden de calisirsam soz hakkim da olucak diye istemiyor.Cok bilmis akilli kadinlari sevmez zaten.
Burasi da Guzin ablanin sayfasina dondu.Kusura bakmayin nolur hakkinizi helal edin.Destegin icin de cok tsk ederim Harenin annesi
Laaann hani ben aynı sendim, noooluyo lan ???
çok teşekkür ederim. cem bey hangi bahçeci'd acaba?anladım şimdi.. evet Mustafa beyi seçmememdeki 2 seçenek vardı biri kendi girmiyor kaldı ki ne anlamı var başkası girecekse ona göre dr seçerim.. 2. si bana uzak olduğu içindi... Mustafa Beyi bilmem ama benim Cem bey her şeyi başta görmek istedi hatta o gün heriey vardı eşimin spermiyogramını almayı unutmuşum maille attık kendisine sorun yok diye cevap yazmış.. yani haklısın bende seçeceğim dr her şeyiyle ilgilensin isterim.. Cem Bey'den bu konuda çok memnunum hatta whatsaptan ne sorarsam hemen cevap verdi.. hakkında hayırlısı umarım her şey gönlünce olur..
evet canım Allah hepimize sabır versin, şans versin, tatlı mı tatlı bebişler versinhayatguzel2015 yeni tedaviye baslamak uzereymissin.kıştan beri ben havuzda sen tek tek deniyoruz canım.gercek bir savaşcı oldugunu düşünüyorum. insallah emeklerinin karsılığını alırsın ve hepimiz.tedavi konusunda pek ara vermeden tedavi görmekte aynıyız, kafa aynı çalışıyor. ve beni görüyorsun 4 5 6 tüp bebek demek benim tedavi
MRH arkadaşlar herkeze beni hatırlarsanız .... en son kontrolde 2 yumurta ve sadece 1 tanesi büyümüştü ve rahimde ince demişti dr...çok üzülmüştüm o gün 2 gün sonra kontrol tekrar gittim 1 iğne daha ve 19mm çıktı neyse çok opu olduğum için ve hep kalitesiz yumurta çıktığı için dr 1 tek yumurta için anastezi verip bayılma tüp bebek yapmayalım tek bir yumurta aşılama deneyelim dedi ben hep tüp yaptırmıştım bende tamam dedim yapıcak birşey yok ..boşa gitmesin yumurtam dedim aşılama oldum bayramdan önce ve maalesef olmadı yine bayram zehir oldu bize arkadaşlar üzülmücem demiştim fakat yine 15 gün kahroldum çok üzüldüm son şansımdı benimde artık eşim de benim yeter artık bu sayfa kapandı bitti diyordu çünkü bu son denemeden sonra toparladım kendimi....şimdi iyiyim şükür hayat devam ediyor ....benden 2 gün sonra da hastanede taşıntığım ve sizden iyi olmasın çok tatlı bir arkadaş edindim durumumuz aynıydı ikimiznde 4 aşılama 4 tüp onunda 10 kez toplama falan 41yaşında neyse ....1 tek yumurta oldu ve toplandı döllendi ve tranfer oldu .....hamile şükürler olsun ki dün keseyi bile gördüler ....yani bir kere daha anlıyorum ki allahım bize o yavruyu vericekse nasip se tek bir yumurta ile tek bir spermle oluyor arkadaşlar ...bir güzel bir kötü haber verdim size fakat umut olsun işte bana da sizlere de....ve onu öyle görünce bende bitti derken tekrardan 3 ay sonra dinlenip başlıcam tekrar dan ....dedim.....allahım bu annelik nasıl bir duygu o kadar acıya iğneye çile inanki bu son diyorum 1 ay sonra hayır devam yine olucak deyip devam ediyorum allah olmucak duaya amin dedirtmezmiş içinden o sevgiyi söküp alırmışşş....o yüzden yılmadan devam inşallah allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin yarabbim dualarım hepimiz için.....öpüyorum çok herkezi selamlar......
ahahahaha poppyciğim,moral bozmuyorsun değil mi? iyisin değil mi? benim için transfer sonrası fena geçtiğinden soruyroum, içini ferah tut. ne olacaksa olacak çünkü, senin elinde olan birşey yok...allahım inşallah kanda çıkar da biz de burada çığlıklar atarız arkadaşımızın hamişliği kesinleşti diye.Evet yaaaaa, benim çevremdeki bütün kadınlar hamile kaldı, doğurdu. Sıra erkeklere bile geldi, bana gelmedi
1 kere denemis biri olarak demen bence de cok hostusizin adınıza çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah ne güzel uzun uzun yazmışsın hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum, nasılda ihtiyacımız var güzel hikayelere maşallah arkadaşına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza 10 kez toplama dile kolay çok doğru demişsin Allah yaşatmayacağını insana umut ettizmezmiş onu bir yerde okumuştum inşallah umut olmadan olmuyor işte inşallah bir gün hepimiz onu yaşayacağız sadece zamanı var işte o veletler gelecek inşallah bir gün bunları bebeğimizi uyuttuktan sonra yazacağız:))) azminize de hayranım ben 1 kere denemiş biri olarak tebrik ederim sizi gerçekten.. sevgiler
Canım 9.5 tu rahim kalınlığım era testinde, durumumu iyi buldu.eskiden ince bulup bir ay ertelenmişti ya o gun hemsireye son opuda rahim kalınlığı kaç dedi doktor hemsireye, yine 9.5 du.bu sayı iyiCanım rahim kalınlıgı en uygin kaç mm olmalı . Benim en son kontrolde dojtor rahim kalınlıgın iyi demişti ama mm hatırlamıyorum ne dedi.
Evet teşekkür ederim cnm bazen ben bile inanamıyorum kendime ama inanki bu süreçleri atlatmak hiçde kolay olmadı sabahlara kadar ağladığımı bilirim birini hamile görsem kahrolurdum kendimi hep eksip hissederdim ama inan ki insan alışıyor ve yılmadan devam ediyor ben kesinlikle inanıyorum bu kadar arkadaşlarımız var burda allahım bu çabaların karşılığını mutlaka vericektir hepimiz bir gün evlat sahibi olucaz buna gönülden inanıyorum yoksa boşverir giderdik diymi bak buraya girip bakmamız bunları okumamız hep bir umut bu sayfanın o kadar çok faydası varki inan ki bazen kadın doğumcu olabilirim diyorum kontrole gittiğimde öyle bir sorular soruyorum ki dr bile sen uzman olmuşsun diyor artıksizin adınıza çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah ne güzel uzun uzun yazmışsın hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum, nasılda ihtiyacımız var güzel hikayelere maşallah arkadaşına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza 10 kez toplama dile kolay çok doğru demişsin Allah yaşatmayacağını insana umut ettizmezmiş onu bir yerde okumuştum inşallah umut olmadan olmuyor işte inşallah bir gün hepimiz onu yaşayacağız sadece zamanı var işte o veletler gelecek inşallah bir gün bunları bebeğimizi uyuttuktan sonra yazacağız:))) azminize de hayranım ben 1 kere denemiş biri olarak tebrik ederim sizi gerçekten.. sevgiler
inşallah cnm bir gün gün hepimizz anne olucaz yılmak yok yola devam......cok güzeldi anlattığın, bize süper moral verdin.10 kez opu gayet normal ki canım.erken menepoz da ise yani bunu buralarda okudum.mesele; o tek sağlıklı yumurtayı ve olusacak embriyoyu bulmakta.ve 41 yaş bize gore daha iyi senin yaşın yine iyi. hepimizin pozitif haberlerini alalım inş.bir de şu dedigine katılıyorum.tedavi bağımlısı oldum başka arkadaşlarımda öyle.negatif alınca yeniden tedaviye başlamak istiyorum.ben uzun yolu sectim sürekli tedavideyim
evet aynen bende bayılıyorum inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur...1 kere denemis biri olarak demen bence de cok hostuertnur şu profilindeki bebişe ba-yı-lı-yo-rum cok güzel ve onu buldum internetten heyecan veriyor moral veriyor mutluluk veriyor
bu arada seninki de çok çok tatlı bir minnoş....bakışını yerim1 kere denemis biri olarak demen bence de cok hostuertnur şu profilindeki bebişe ba-yı-lı-yo-rum cok güzel ve onu buldum internetten heyecan veriyor moral veriyor mutluluk veriyor
Bugün biraz canım sıkkınahahahaha poppyciğim,moral bozmuyorsun değil mi? iyisin değil mi? benim için transfer sonrası fena geçtiğinden soruyroum, içini ferah tut. ne olacaksa olacak çünkü, senin elinde olan birşey yok...allahım inşallah kanda çıkar da biz de burada çığlıklar atarız arkadaşımızın hamişliği kesinleşti diye.
sıkkın olması çok normal canım benim, ama daha bitmedi kan testi yaptırmadan neden kendini üzüyon ki... güzel düşünelim o velet buraya gelecek, bu gün olmasa da gelecek annesi üzme kendini... belki biraz nazlıdır ama....istediğinde gelecek belki.... ay bu gün bana ne oluyor çok pozitifim bakalım ne kadar devam edecek:))Bugün biraz canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?