Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Para toplanmış canım nakil sırasına alınmış allah yardımcıları olsun şu da var ki başka bir bebek hayatını kaybedecek ki kartal bebek yaşayaçak çok acı ya allahım çocuklar ölmesin

sizin adınıza çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah ne güzel uzun uzun yazmışsın hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum, nasılda ihtiyacımız var güzel hikayelere maşallah arkadaşına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza 10 kez toplama dile kolay çok doğru demişsin Allah yaşatmayacağını insana umut ettizmezmiş onu bir yerde okumuştum inşallah umut olmadan olmuyor işte inşallah bir gün hepimiz onu yaşayacağız sadece zamanı var işte o veletler gelecek inşallah bir gün bunları bebeğimizi uyuttuktan sonra yazacağız:))) azminize de hayranım ben 1 kere denemiş biri olarak tebrik ederim sizi gerçekten.. sevgiler

Para toplanmış canım nakil sırasına alınmış allah yardımcıları olsun şu da var ki başka bir bebek hayatını kaybedecek ki kartal bebek yaşayaçak çok acı ya allahım çocuklar ölmesin
evet orası öyle Allahın taktiri yaaa kim bilir kimin kalbi atacak minik Kartal bebekte((( bende yeni gördüm çok şükür toplanmış hayat çok garip bir aile üzülürken biri sevinecek Allahım sen büyüksün tevekkül etmek lazım elbette yaşanan her şere kötülüğe ama bir an düşününce üzüldüm...

Çocuklar doğdugunda kv karıştırma işine birşey söylediginde duymazdan gel yokmuş gibi davran herşeyi keyfine ģöre yap , kocan geldigindede kv dinliyormuş gibi yap seni eşine şikayet ettiginde kv suçlu çîksın . Bebekler gelince hep halta daha çok karışacaktır .

Canım rahim kalınlıgı en uygin kaç mm olmalı . Benim en son kontrolde dojtor rahim kalınlıgın iyi demişti ama mm hatırlamıyorum ne dedi.

Canım allah yardımcın olsun bol bol dua et , 41 yasin oku eşinin bebek istemesini dile ve o seninle birlikte olmak istediginde kabul etme . Sende evde işyapmaya çalış elinden mutlaka birşeyler geliyordur . İnternette kendin yap kendin sat diye bir site var onu incele canım veee asla umudunu yitirme kocandan duygu olarak uzaklaştıgını hissettir mümkün oldugunca az konuş uzak dur mutsuz ve huzursuz oldugunu hissettir . Inşallah en kısa sürede düzelir herşey .

çok teşekkür ederim. cem bey hangi bahçeci'd acaba?

evet canım Allah hepimize sabır versin, şans versin, tatlı mı tatlı bebişler versin inanıyorum ben bizim gibiler anneliği tatmalı, anne olmalı, bu kadar uğraşanlar bebişleirne cocuklarına iyi bakmaz mı, hem de nasıl bakar...

cok güzeldi anlattığın, bize süper moral verdin.10 kez opu gayet normal ki canım.erken menepoz da ise yani bunu buralarda okudum.mesele; o tek sağlıklı yumurtayı ve olusacak embriyoyu bulmakta.ve 41 yaş bize gore daha iyi senin yaşın yine iyi.hepimizin pozitif haberlerini alalım inş.bir de şu dedigine katılıyorum.tedavi bağımlısı oldum başka arkadaşlarımda öyle.negatif alınca yeniden tedaviye başlamak istiyorum.ben uzun yolu sectim sürekli tedavideyim

Evet yaaaaa, benim çevremdeki bütün kadınlar hamile kaldı, doğurdu. Sıra erkeklere bile geldi, bana gelmedi
ahahahaha poppyciğim,moral bozmuyorsun değil mi? iyisin değil mi? benim için transfer sonrası fena geçtiğinden soruyroum, içini ferah tut. ne olacaksa olacak çünkü, senin elinde olan birşey yok...allahım inşallah kanda çıkar da biz de burada çığlıklar atarız arkadaşımızın hamişliği kesinleşti diye.

1 kere denemis biri olarak demen bence de cok hostu ertnur şu profilindeki bebişe ba-yı-lı-yo-rum cok güzel ve onu buldum internetten heyecan veriyor moral veriyor mutluluk veriyor

Canım rahim kalınlıgı en uygin kaç mm olmalı . Benim en son kontrolde dojtor rahim kalınlıgın iyi demişti ama mm hatırlamıyorum ne dedi.
Canım 9.5 tu rahim kalınlığım era testinde, durumumu iyi buldu.eskiden ince bulup bir ay ertelenmişti ya o gun hemsireye son opuda rahim kalınlığı kaç dedi doktor hemsireye, yine 9.5 du.bu sayı iyi Aylin42Konya yazmıstı 9 10 bunlar olması gerekenmis

Evet teşekkür ederim cnm bazen ben bile inanamıyorum kendime ama inanki bu süreçleri atlatmak hiçde kolay olmadı sabahlara kadar ağladığımı bilirim birini hamile görsem kahrolurdum kendimi hep eksip hissederdim ama inan ki insan alışıyor ve yılmadan devam ediyor ben kesinlikle inanıyorum bu kadar arkadaşlarımız var burda allahım bu çabaların karşılığını mutlaka vericektir hepimiz bir gün evlat sahibi olucaz buna gönülden inanıyorum yoksa boşverir giderdik diymi bak buraya girip bakmamız bunları okumamız hep bir umut bu sayfanın o kadar çok faydası varki inan ki bazen kadın doğumcu olabilirim diyorum kontrole gittiğimde öyle bir sorular soruyorum ki dr bile sen uzman olmuşsun diyor artık sevgiler ...

inşallah cnm bir gün gün hepimizz anne olucaz yılmak yok yola devam...... Haremiz cnm inşallah güzel sonuşlar alırsın sende ve diğer sonucu bekliyen arkadaşım sende inşallah güzel sonuş alırsın olmasa da sakın üzülmeyin yola devam ettiğimiz sürece bebişler gelicek bize buna inanın isteyin....

1 kere denemis biri olarak demen bence de cok hostu ertnur şu profilindeki bebişe ba-yı-lı-yo-rum cok güzel ve onu buldum internetten heyecan veriyor moral veriyor mutluluk veriyor
evet aynen bende bayılıyorum inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur...

Bugün biraz canım sıkkın

kızlar kendime hayal panosu yaptım yatak odasında her akşam ve her sabah bakıyorum ne çok hayalim var ama en güzeli ortada olan minik bir surat bebeğim... tavsiye ederim moral olarak bana çok iyi geldi belki de aramızda yapanınız vardır.. yılmak yok sağlığımız el verdikçe yola tam gaz devam bu arada benim 27. gün halen olmadım:)))) hep bir umut hep bir umut nasılda güzel bir duygu sonu hüsran olsa da:)))

Bugün biraz canım sıkkın
sıkkın olması çok normal canım benim, ama daha bitmedi kan testi yaptırmadan neden kendini üzüyon ki... güzel düşünelim o velet buraya gelecek, bu gün olmasa da gelecek annesi üzme kendini... belki biraz nazlıdır ama....istediğinde gelecek belki.... ay bu gün bana ne oluyor çok pozitifim bakalım ne kadar devam edecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…