- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.821
Benim de var hayal panom. Ne güzel burada birinin de hayal panosu olduğunu duymakkızlar kendime hayal panosu yaptım yatak odasında her akşam ve her sabah bakıyorum ne çok hayalim var ama en güzeli ortada olan minik bir surat bebeğim... tavsiye ederim moral olarak bana çok iyi geldi belki de aramızda yapanınız vardır.. yılmak yok sağlığımız el verdikçe yola tam gaz devam bu arada benim 27. gün halen olmadım:)))) hep bir umut hep bir umut nasılda güzel bir duygu sonu hüsran olsa da:)))
E2 biraz düşük. Belkide yumurtanın biri iyi kalitedir. Olsun oda yeter.Kızlar merhaba ,
Ben cyclo kullanıyordum 4 gün kala bitmesine sürpriz yumurta göründü. Bugün doktora gittim 1 tane 18 mm bi tane 14 mm yumurta görüldü. E2 değerim 180 çıktı. Merional 225 ve çatlamaması için iğne verdi. Çok şaşkınım ne zamandır yumurta yoktu amh diplerdeydi. Çok şaşkınım
Evet canım tek olsun ben ona razıyım aylar sonra yumurtam olmuyordu İnan buna çok sevindim. inşallah canımE2 biraz düşük. Belkide yumurtanın biri iyi kalitedir. Olsun oda yeter.
Kızlar merhaba ,
Ben cyclo kullanıyordum 4 gün kala bitmesine sürpriz yumurta göründü. Bugün doktora gittim 1 tane 18 mm bi tane 14 mm yumurta görüldü. E2 değerim 180 çıktı. Merional 225 ve çatlamaması için iğne verdi. Çok şaşkınım ne zamandır yumurta yoktu amh diplerdeydi. Çok şaşkınım
Etmezmi yine hiç. Ben kendi adet olamayan ve amh 0.08 olan ve çok zor bir hastayım doktorlara göre imkansız. Ama embriyo elde ettim dondurulmuş. Eğer bunlardan da bi tane Bebek çıkarsa ne mutlu bana....cok sevindim insallah hersey güzel olsun bizi gelismelerden haberdar eder misin
Yumurtan olmayip olmayip da birden yumurtanin olmasi cok guzel bir duygu bilirim...Benimde iki ay olmadi 3. Ay yumurtayi gorunce o kadar sevindim ki hatta gercekten mi var mi hani nerde diye bagirmisim birzcikin.Sanki hamileyim de keseyi yada bebegi gordum.Insallah guzel sonuclar alirsin cnm.Sende miss kokulunu kucaklarsinEtmezmi yine hiç. Ben kendi adet olamayan ve amh 0.08 olan ve çok zor bir hastayım doktorlara göre imkansız. Ama embriyo elde ettim dondurulmuş. Eğer bunlardan da bi tane Bebek çıkarsa ne mutlu bana....
Amin canım bu uğurda mücadele eden herkes kucağına alır inşallah. Bende inanamadım doktor söyleyince. Neticede hepimiz tek yumurtadan olduk. Rabbim nasip ederse o aylar sonra görünen tek yumurtadan kalırız inşallahYumurtan olmayip olmayip da birden yumurtanin olmasi cok guzel bir duygu bilirim...Benimde iki ay olmadi 3. Ay yumurtayi gorunce o kadar sevindim ki hatta gercekten mi var mi hani nerde diye bagirmisim birzcikin.Sanki hamileyim de keseyi yada bebegi gordum.Insallah guzel sonuclar alirsin cnm.Sende miss kokulunu kucaklarsin
4. Gün transferi yapılması bence enteresan doktor 5. Güne gidecemeueceğini düşünüp acil transfer kararı almıştı olabilir. Ben bir sürü vitamin kullanıyorum bütçemi sarssa da ve kesinlikle faydası olduklarına inanıyorum. Genelde hücre yenileyici takviyeler alıyorum.Bugun bi akrabimizin test gunuydu.Maalesef negatifmis.40 yasinda...6 yumurta toplanmis 5 i dollenmis 2 si transfer edilmis 3 u de dondurulmus.Hicbir vitamin takviyesi kullanmamis dr vermemis.Sadece folic asit icmis.Ve isin ilginc yani 4. Gun embriyosu transfer edilmis.Hic duymamistim.
AMIINNNN cnm... insallah sizlerde anneligi tadarsiniz.Amin canım bu uğurda mücadele eden herkes kucağına alır inşallah. Bende inanamadım doktor söyleyince. Neticede hepimiz tek yumurtadan olduk. Rabbim nasip ederse o aylar sonra görünen tek yumurtadan kalırız inşallah
Evet izliyorum seni embriyon olmasına sevindim.buradan da gelir inanıyorumEtmezmi yine hiç. Ben kendi adet olamayan ve amh 0.08 olan ve çok zor bir hastayım doktorlara göre imkansız. Ama embriyo elde ettim dondurulmuş. Eğer bunlardan da bi tane Bebek çıkarsa ne mutlu bana....
Evet sağol cnaım bende sevindimBenim de var hayal panom. Ne güzel burada birinin de hayal panosu olduğunu duymak
Neler kullanıyorsunuz hücre yenileyici olarak?4. Gün transferi yapılması bence enteresan doktor 5. Güne gidecemeueceğini düşünüp acil transfer kararı almıştı olabilir. Ben bir sürü vitamin kullanıyorum bütçemi sarssa da ve kesinlikle faydası olduklarına inanıyorum. Genelde hücre yenileyici takviyeler alıyorum.
Benim amh 0.07 adet görüyorum bu ay adet görünce tedaviye baslayaçağın. Evli değilim yumurta toplama işlemi yapılacak. BANADA doktor imkansız dedi.Senin tedavi nasıl gidiyor ilaçlar sonrası yumurta görüldü muEtmezmi yine hiç. Ben kendi adet olamayan ve amh 0.08 olan ve çok zor bir hastayım doktorlara göre imkansız. Ama embriyo elde ettim dondurulmuş. Eğer bunlardan da bi tane Bebek çıkarsa ne mutlu bana....
Canım Q10 enzim içeren takviyeler kullandım. Neticede yumurta bir hücre ve yaş ayrıca menapoz girişinde olduğum için hücre üretimi yavaşlıyor bende hep bu doğrultuda takviyeler aldım be ostrejen içerikli beslendim. Bilmiyorum hangisi işe yaradı açıkcası.Neler kullanıyorsunuz hücre yenileyici olarak?
Banada doktorlar imkansız dedi ama embriyom oldu. Yumurtam tek tük bile olsa oluyor. Önemli olan o yumurta olduğu anları yakalamak. Bunun içinde doktorlara gidip gelmek sıkça :) bende aylarca görülmediği oldu ama mesela bu ay iki tane oldu hemde kendiliğinden. Demem o ki bu savaş veya başarı biraz bizim elimizde. Mücadelemizle. Yorulmadan pes etmeden o doktorlara gidip gelmekte. Ona göre beslenip takviyeler almakta. Tabi neticede herşey nasip kısmet ama bir ayet var "Biz Her İnsanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" o yüzden sende pes etme. Yüksek doz iğne almadan daha natürel takipler rezerv az olan hastalarda daha iyi sonuç veriyor. Ben kendimden anladığım bu oldu. O yüzden doktoru kendim yönlendiriyorum artık :)Benim amh 0.07 adet görüyorum bu ay adet görünce tedaviye baslayaçağın. Evli değilim yumurta toplama işlemi yapılacak. BANADA doktor imkansız dedi.Senin tedavi nasıl gidiyor ilaçlar sonrası yumurta görüldü mu
Evet yumurta dondurma biraz riskli çünkü çözülürken tek hücre olduğu için zarar görebiliyormuş. Ama embriyo bi çok hücre olduğu için o risk azalıyor. Belki çok yumurta olanlarda o risk göze alınabiliyor. Ama hiç bişey yapmamaktansa dondurmak her zaman en doğrusu. Bi kaç yıla kadar tıp ilerleyebilir ve o dondurulmuş yumurtalar üzerinde farklı şeyler olabilir. Sen bence doğru karar vermişsin. Evlilik nasip işi aslında çokta özenilecek bi kurumda değil kendi adıma. İnşallah yumurtaların çok kaliteli olurlar ve dondurulmadan etkilenmezler. Ama doktor umutsuz desede denemek lazım. Ne olmazlar oluyor veya ne olur dediklerimiz olmuyor. Biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip. Bu arada Amh değerimiz aynı :)Benim kulaktan dolma bilgiler dışında hiçbir şeyden haberim yok.Çok sıkıcı durum evli değilim yaşım ileri.Doktor umutsuz ben deneyelim dedim diye deniyoruz.yumurtan olsa bile evlenene kadar yumurta kalitesini korumak zor diyor.
yumurta dondurma işlemi yaptırabilirsin. Dondurulan yumurtaları evlendiğin taktirde menepoza girsen bile transfer ettirebilirsin. bence yumurtalarını dondur şimdiden.Benim kulaktan dolma bilgiler dışında hiçbir şeyden haberim yok.Çok sıkıcı durum evli değilim yaşım ileri.Doktor umutsuz ben deneyelim dedim diye deniyoruz.yumurtan olsa bile evlenene kadar yumurta kalitesini korumak zor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?