Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

süper haber, o zaman dansss

bana 4. gün embriyosu transfer edilmişti canım, maşallah dondurulmuşu var, yani en azından var.

bana 4. gün embriyosu transfer edilmişti canım, maşallah dondurulmuşu var, yani en azından var.
canım neye göre 4. gün yapılıyor ki yani mantıken düşündüğümde 5. güne kadar gitmeyenleri mi donduruyorlar aceba çözüldüğünde 1 şans olur diye mi hiç anlamıyorum bu konuyu, çok araştırdım ama muamma... nasıl sonuçlandı peki sonucun? 6. güne kadar gitmesi gereken bir ben olarak şimdiden endişeleniyorum aceba ne olacak bu sefer diye..

poppy73 canım nasılsın hadi seni bekliyorum 3. gün pozitifini görelimde ben her an hastalanacam Cem Bey'e gitmeden seni örnek gösterelim inşallah arkadaşım bu gün nasılsın?

canım hepsini 6. güne bekletmiyorlar merak etme. gelişiminden şüphe edilenleri bekletiyorlar. Eğer normalinde seyrediyorsa 5. gün gönderiliyor genetiğe

aynen öyle bencede:)))) bas bas paraları bahçeciye devam!

canım hepsini 6. güne bekletmiyorlar merak etme. gelişiminden şüphe edilenleri bekletiyorlar. Eğer normalinde seyrediyorsa 5. gün gönderiliyor genetiğe
ala ala beni 5. gün aradıklarında 1 tane kaldı gayet iyi dediler ama 6. güne bekleticez dediler o zaman neden zorlanıyor ki bu sefer her şeyi soracağım kafamda deli sorular:))))

ala ala beni 5. gün aradıklarında 1 tane kaldı gayet iyi dediler ama 6. güne bekleticez dediler o zaman neden zorlanıyor ki bu sefer her şeyi soracağım kafamda deli sorular:))))
Benimde 5. Gün beklettiler üstelik tek embriyomu chg için biyopsi yapıldı donduruldu. 6. Blast seviyesine tam gelmesi için mi acaba.

Canım benim. Cem Bey' e ne sorarsan sor. Cevapları seni bir şekilde tatmin ediyor. Gayet de mantıklı geliyor insana ve hipnoz olmuş gibi çıkıp gidiyorsun. Hababam Sınıfı' ndaki müffettişin dediği gibi; ''ben bu sınıfa gelince bana bişeyler oluyor ''

Benimde 5. Gün beklettiler üstelik tek embriyomu chg için biyopsi yapıldı donduruldu. 6. Blast seviyesine tam gelmesi için mi acaba.
hiç anlamış değilim zaten ilkinde insan tecrübesiz oluyor şimdi daha bilgiliyim en azından kafamda çok soru var... 5. güne gelen embriyoyu kaliteliyse 6. güne kadar bekletmek niye şans daha da çok olsun diye mi? anlamadım...tabi yavrucak çölde çok kalınca dayanamadı:)))))) neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık senin 5. gün sonuç ne oldu peki

Aynen öyle. Çünkü embriyolog söylemişti bana. Biyopsi yapılacak hücrenin dışarı atılmasını beklicez diye. Bazı embriyolar 5. günde hücre atmamış oluyor, dolayısıyla 6. güne bekliyorlar. Ama o zaman da gelişimi duruyor işte

orası öyle ama yok bu sefer hipnoz olmaya niyetim yok sorularımla onu hipnoz edeceğim:))) her ay 10 bin tl bayılmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…