- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.841
süper haber, o zaman dansssCanım 9.5 tu rahim kalınlığım era testinde, durumumu iyi buldu.eskiden ince bulup bir ay ertelenmişti ya o gun hemsireye son opuda rahim kalınlığı kaç dedi doktor hemsireye, yine 9.5 du.bu sayı iyi @Aylin42Konya yazmıstı 9 10 bunlar olması gerekenmis
bilirim acayip bir duygu test günün yaklaştıkça daha da artar o duygu, ama gerçekten çık gez sinemaya filan git, ne biliyiyiimmm kafanı göbişinden uzaklaştır, umarım bugün daha iyi olursun canım...Bugün biraz canım sıkkın
bana 4. gün embriyosu transfer edilmişti canım, maşallah dondurulmuşu var, yani en azından var.Bugun bi akrabimizin test gunuydu.Maalesef negatifmis.40 yasinda...6 yumurta toplanmis 5 i dollenmis 2 si transfer edilmis 3 u de dondurulmus.Hicbir vitamin takviyesi kullanmamis dr vermemis.Sadece folic asit icmis.Ve isin ilginc yani 4. Gun embriyosu transfer edilmis.Hic duymamistim.
canım neye göre 4. gün yapılıyor ki yani mantıken düşündüğümde 5. güne kadar gitmeyenleri mi donduruyorlar aceba çözüldüğünde 1 şans olur diye mi hiç anlamıyorum bu konuyu, çok araştırdım ama muamma... nasıl sonuçlandı peki sonucun? 6. güne kadar gitmesi gereken bir ben olarak şimdiden endişeleniyorum aceba ne olacak bu sefer diye..bana 4. gün embriyosu transfer edilmişti canım, maşallah dondurulmuşu var, yani en azından var.
canım hepsini 6. güne bekletmiyorlar merak etme. gelişiminden şüphe edilenleri bekletiyorlar. Eğer normalinde seyrediyorsa 5. gün gönderiliyor genetiğecanım neye göre 4. gün yapılıyor ki yani mantıken düşündüğümde 5. güne kadar gitmeyenleri mi donduruyorlar aceba çözüldüğünde 1 şans olur diye mi hiç anlamıyorum bu konuyu, çok araştırdım ama muamma... nasıl sonuçlandı peki sonucun? 6. güne kadar gitmesi gereken bir ben olarak şimdiden endişeleniyorum aceba ne olacak bu sefer diye..
Hiç bir işimize yaramaz ki. neymiş te 3 çocuğa kadar 43 müş. Peh.!! lan biz birini bile bulamıyoruz ne üçü ne ikisi?
bence bize bir yardımı olmaz:))))
ya sizden artık bi halt olmaz ben çocuğu olacaklarla uğraşırım diyor olabileceklerle değil diyor işte.bence bize bir yardımı olmaz:))))
aynen öyle bencede:)))) bas bas paraları bahçeciye devam!bu da bizim
Hiç bir işimize yaramaz ki. neymiş te 3 çocuğa kadar 43 müş. Peh. lan biz birini bile bulamıyoruz ne üçü ne ikisi?
Bari bize bir faydan yok barı ilaç paralarını karşıla. O da yok. yaraya merhem olmayan saçma sapan düzenlemelerle uğraşıyorlar. Boş iş!!
ala ala beni 5. gün aradıklarında 1 tane kaldı gayet iyi dediler ama 6. güne bekleticez dediler o zaman neden zorlanıyor ki bu sefer her şeyi soracağım kafamda deli sorular:))))canım hepsini 6. güne bekletmiyorlar merak etme. gelişiminden şüphe edilenleri bekletiyorlar. Eğer normalinde seyrediyorsa 5. gün gönderiliyor genetiğe
Bebegimhadi neredesin? Era günü belli oldu mu?[
dağları delip gelmişsin:)))) bak şimdi bunuda yanlış anlarlarda şaşırma
Benimde 5. Gün beklettiler üstelik tek embriyomu chg için biyopsi yapıldı donduruldu. 6. Blast seviyesine tam gelmesi için mi acaba.ala ala beni 5. gün aradıklarında 1 tane kaldı gayet iyi dediler ama 6. güne bekleticez dediler o zaman neden zorlanıyor ki bu sefer her şeyi soracağım kafamda deli sorular:))))
Canım benim. Cem Bey' e ne sorarsan sor. Cevapları seni bir şekilde tatmin ediyor. Gayet de mantıklı geliyor insana ve hipnoz olmuş gibi çıkıp gidiyorsun. Hababam Sınıfı' ndaki müffettişin dediği gibi; ''ben bu sınıfa gelince bana bişeyler oluyor ''ala ala beni 5. gün aradıklarında 1 tane kaldı gayet iyi dediler ama 6. güne bekleticez dediler o zaman neden zorlanıyor ki bu sefer her şeyi soracağım kafamda deli sorular:))))
hiç anlamış değilim zaten ilkinde insan tecrübesiz oluyor şimdi daha bilgiliyim en azından kafamda çok soru var... 5. güne gelen embriyoyu kaliteliyse 6. güne kadar bekletmek niye şans daha da çok olsun diye mi? anlamadım...tabi yavrucak çölde çok kalınca dayanamadı:)))))) neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık senin 5. gün sonuç ne oldu pekiBenimde 5. Gün beklettiler üstelik tek embriyomu chg için biyopsi yapıldı donduruldu. 6. Blast seviyesine tam gelmesi için mi acaba.
Aynen öyle. Çünkü embriyolog söylemişti bana. Biyopsi yapılacak hücrenin dışarı atılmasını beklicez diye. Bazı embriyolar 5. günde hücre atmamış oluyor, dolayısıyla 6. güne bekliyorlar. Ama o zaman da gelişimi duruyor işteBenimde 5. Gün beklettiler üstelik tek embriyomu chg için biyopsi yapıldı donduruldu. 6. Blast seviyesine tam gelmesi için mi acaba.
orası öyle ama yok bu sefer hipnoz olmaya niyetim yok sorularımla onu hipnoz edeceğim:))) her ay 10 bin tl bayılmak istemiyorum..Canım benim. Cem Bey' e ne sorarsan sor. Cevapları seni bir şekilde tatmin ediyor. Gayet de mantıklı geliyor insana ve hipnoz olmuş gibi çıkıp gidiyorsun. Hababam Sınıfı' ndaki müffettişin dediği gibi; ''ben bu sınıfa gelince bana bişeyler oluyor ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?