Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

poppy73 canım nasılsın hadi seni bekliyorum 3. gün pozitifini görelimde ben her an hastalanacam Cem Bey'e gitmeden seni örnek gösterelim inşallah arkadaşım bu gün nasılsın?
Valla beni örnek gostermen biraz zor görünüyor canım. Aman olmadı falan da deme de iyice egoları şişmesin.

Bence o genetiğe gönderilecek kalitede değildi, bir ihtimal gelişir diye 1 gün daha beklettiler. Bana da aynı şey olmuştu.

Bence o genetiğe gönderilecek kalitede değildi, bir ihtimal gelişir diye 1 gün daha beklettiler. Bana da aynı şey olmuştu.
sanırım öyle zaten yaptıkları açıklamada bu şekildeydi, ama kafamda kalmadı değil aceba o en son kalan 5. gün tutma ihtimali ne kadardı sanırım hiç unutmayacağım bir tecrübeydi ben onunla baya bir empati kurmuştum embriyoyla ama olmadı kısmet bakalım bu ay ne olacak hayırlısı canım:)))

Birşey diyeceğim kızlar, ertnur ile iki prensesin annesi 'a da demistim. Klinikteki hemşire bana transfer günü Beta-hcg sonucunuzu faks çekin demişti. Ne faksı demistim, ciddi misiniz? Evet, kesinlikle faks dedi. Dalga mı geçiyorlar yaa? Yük oldu resmen bu faks düşüncesi bende. Nasıl faks çekeyim, faksı nereden bulayım? Diyorum ki negatif olursa haber vermesem olur mu? Ne diyorsunuz?

Evet haklısın canım. Kimi doktorlar Pgt ye bile karşı. Taze 2. Gün transferden yana. Çünkü yapılan testlerin güvenli olduğu bile muamma ve embriyonun kendini onarma becerisi bile var. Bu konu çok karışık. Bu testler in yapılan araştırmada sağlıksız çıkan embriyolar imha edileceği için o embriyolar üzerinde testler yapılmış nasılsa imha olacak diye. Tekrar parça alıp başka kurumlara göndermişler ve daha önce sağlıksız gelen rapor bu sefer sağlıklı gelmiş bu sefer o sağlıksız gelen yere tekrar gönderilmiş bu sefer yine sağlıklı gelmiş. Bunu imha edilecek bi çok embriyoda denemişler ve bu sonucu almışlar. Neticede DNA 3. Gün oluşuyor o zamana kadar anne DNA sı ileilerliyor embriyo bu sebeple 2. Gün Rahime verip kendi DNA yapısını anne karnında yapması gerektiğini düşünen doktorlarda var. Benim 5. Gün embriyom 2 tane sağlıksız ve 2 tane sağlıklı geldi. Ama ben sağlıksız olanları da dondurdum. Çünkü konu muamma..

Ben olsam haber vermem canım. Tabii eğer bir sonraki denemeyi orada yapmayı düşünmüyorsam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…