Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mustafa hoca transfer sonrasinda jel vermiyor artik herkese progestan igne veriyor, ben sanirim 100 ü gecti yaptirdigim igneler,jel cunku azen geri geliyor,tam emilmiyor bu da anne adayinda strese yol aciyor demisti bana hemsire o yuzden degistirmis,hadi bakalim transfere bir adim daha yaklaşiyorsun,insallah sonuclar cok guzel olacak...

Çok sağol canım . Acıbadem de canım. Doğal büyüyen bir yumurta oldu inşallah sağlıklı olur
DOĞAL BÜYÜYEN YUMURTA DAHA SAĞLIKLI OLABİLİYORMUŞ. ŞİMDİ İLAÇSIZ TÜP BEBEK DİYE BİR ŞEY VARMIŞ. KENDİ KENDİNE OLUŞAN TEK YUMURTA YETİYORMUŞ ASLINDA.

DOĞAL BÜYÜYEN YUMURTA DAHA SAĞLIKLI OLABİLİYORMUŞ. ŞİMDİ İLAÇSIZ TÜP BEBEK DİYE BİR ŞEY VARMIŞ. KENDİ KENDİNE OLUŞAN TEK YUMURTA YETİYORMUŞ ASLINDA.
Evet canım ben bugün 3. Gün olacak iğne yapalı. 15 mm e kadar kendi büyümüş son anda kontrolde gördük ardından bi tane daha büyüdü. İnşallah sağlıklı olur güzelce döllenir annesine gelir

Teşekkür ederim tatlım bende doktoruma sorucam ne kadarmış . Senin transfer tarihi belli oldu mu ?

konuskan geveze kuslarim benim, okuya okuya ancak buraya geldim :)
iki prensesin annesi buradayim sekerparem :)
Bebegimhadi nasil gecti operasyon sekerim,insallah hersey yolunda gitmistir.1 adim daha yaklastin bebise
Haremiz nasil gidiyor heyecanli bekleyis
illusive surpriz yumurtalara bayilirim, insallah en sagliklisindan 1 embriyonuz daha olur
Aylin42Konya canim destegin benim icin paha bicilemez..seviliyorsun :)
poppy73 cunku biz bitti demeden bitmez..virgul koyar devam ederiz...Allah hayirlisini versin.faks cok sacma,telefon acip soylersin.ama olumlu yada olumsuz mutlaka bilmek istiyorlar,hatta ben aramayi unutmus, ustunede sarjim bitmisti,esimi aramislar noldu diye
hepiniz ayri ayri cok cok seviliyorsunuz...

Benim doktorumda genetige karşı, embriyo zarar görüyor o nedenle birkaç defa düşük yaparlar için genetik yapılır sorunun ne olduğunu tespit için yapıyoruz dedi.

Bende reglimin 5, günü yani 12 haziranda cyclo kullanmaya başladım kist için bir kutunun beyaz ve kahvesi bitti, ikinci kutunun kahvesini 7 temmuza kadar kullanıcam. Bıraktırma kaç gün sonra regli olurum hiç bilmiyorum umarım bu ay sorun olmadan altın yumurtaya ulaşırım.

Kızlar şu anda ezan okunuyor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

günaydın canım. valla bende en ufak bir heyecan bile yok. Nedense hiç umurumda da değil. şaşırıyorum bu halime ama öyleyim. Belkide içimde hiç bir umut olmadığından kendi kendimi dünden hazırlamışımdır negatife. Bilmiyorum. Aşırı rahatım. galiba eşim "olmazsa uğraşmayız artık napalım dünyanın sonu değil" dediği için birden rahatladım. doktor 15 inde test dedi ama o zamana kadar zaten olmazsa regl olmuş olurum.

Aslında bir bakıma bu durumda olman belki senin açından daha iyidir. Sonucun negatif olma ihtimalini de düşünürsen yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…