- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.921
GünaydınHaremiz ve KIZLAR bende öyle, heyecanla okuyorum.era testim yarın 14.30 da.olsun bitsin cok sükür ilerliyorum.progestan iğne oluyorum kalcadan o degisik oldu.bahceciden bir arkadaşım var onunla aynı sürecte gidiyoruz sayılır.o transfer için ilaclara başlayacak.
O arkadaşım dedi.onun bahceciden tanıştığı ve su an 4 aylik hamile kız progestan jel yerine muhakkak igne iste o faydalı olan demiş.sizinde aklınızda olsun.senin transfer sonrası nasıl geciyor insallah pozitif sonuc alırsınizin almadın mı neden almadın ? bu ilaçlardan sana yazdılar mı ?
Ayy hadi inşallah canım ya. Hepimiz hepimizin heyecanını paylaşıyoruz . Herşey güzel olur inşallah. Nerede tadavidesiniz ?Cuma günü opu oluyorum kızlar. Bakalım bi tanecik sağlıklı bi embriyo elde edebiliriz inşallah
Çok sağol canım . Acıbadem de canım. Doğal büyüyen bir yumurta oldu inşallah sağlıklı olurAyy hadi inşallah canım ya. Hepimiz hepimizin heyecanını paylaşıyoruz . Herşey güzel olur inşallah. Nerede tadavidesiniz ?
DOĞAL BÜYÜYEN YUMURTA DAHA SAĞLIKLI OLABİLİYORMUŞ. ŞİMDİ İLAÇSIZ TÜP BEBEK DİYE BİR ŞEY VARMIŞ. KENDİ KENDİNE OLUŞAN TEK YUMURTA YETİYORMUŞ ASLINDA.Çok sağol canım . Acıbadem de canım. Doğal büyüyen bir yumurta oldu inşallah sağlıklı olur
Evet canım ben bugün 3. Gün olacak iğne yapalı. 15 mm e kadar kendi büyümüş son anda kontrolde gördük ardından bi tane daha büyüdü. İnşallah sağlıklı olur güzelce döllenir annesine gelirDOĞAL BÜYÜYEN YUMURTA DAHA SAĞLIKLI OLABİLİYORMUŞ. ŞİMDİ İLAÇSIZ TÜP BEBEK DİYE BİR ŞEY VARMIŞ. KENDİ KENDİNE OLUŞAN TEK YUMURTA YETİYORMUŞ ASLINDA.
inşallahh canım inşallahEvet canım ben bugün 3. Gün olacak iğne yapalı. 15 mm e kadar kendi büyümüş son anda kontrolde gördük ardından bi tane daha büyüdü. İnşallah sağlıklı olur güzelce döllenir annesine gelir
Amin canımEvet canım ben bugün 3. Gün olacak iğne yapalı. 15 mm e kadar kendi büyümüş son anda kontrolde gördük ardından bi tane daha büyüdü. İnşallah sağlıklı olur güzelce döllenir annesine gelir
Allahım sana sağlıklı bir embriyo bağıslasın canımCuma günü opu oluyorum kızlar. Bakalım bi tanecik sağlıklı bi embriyo elde edebiliriz inşallah
Onun bugün era bişeysi vardı. İstanbulda olacaktı.
Biliyorum canım. Era bugün saat 14:30 daydı. Merak ediyorum ama ulaşamadım bir türlüOnun bugün era bişeysi vardı. İstanbulda olacaktı.
Teşekkür ederim tatlım bende doktoruma sorucam ne kadarmış . Senin transfer tarihi belli oldu mu ?Canım 9.5 tu rahim kalınlığım era testinde, durumumu iyi buldu.eskiden ince bulup bir ay ertelenmişti ya o gun hemsireye son opuda rahim kalınlığı kaç dedi doktor hemsireye, yine 9.5 du.bu sayı iyiAylin42Konya yazmıstı 9 10 bunlar olması gerekenmis
Benim doktorumda genetige karşı, embriyo zarar görüyor o nedenle birkaç defa düşük yaparlar için genetik yapılır sorunun ne olduğunu tespit için yapıyoruz dedi.ben aşılamadan sonra oturup doktorumla konuşurken genetik olayını sordum. Şart mıdır diye. Yoo sana kalmış dedi. Peki yaşımızdan dolayı hasarlı olma ihtimali nedri diyelim ki genetik yaptırtmadık ya hasarlı olursa? genetik bunu engellemek için değil mi dedim. Olabilir tabi bilemeyiz dedi.çoğu bozukluk genetikle tespit ediliyor dedi. Ama ben taze transferden yanayım dedi. Çünkü embriyo bölündükten sonra 8 yapraklı çiçek şekline gelir. Sen genetik iöçin bu sekiz yaprağın 3 yaprağını kopartıp alıyorsun. Ha aldın diye bu embriyo atıyorum kolu olmadan yarım mı doğacak. yoo embriyo bunu tamamlamaya uğraşıyor bu da embriyo ya zarar verebiliyor dedi. Embriyo hücre atıyormuş onu yolluyolarmış genetiğe dedim. yok öyle birşey dedi. Peki zaten rahim hasarlı embriyoyu kabul etmeyip atıyormuş üstelik te bir sürü testler var artık gebelik olduktan sonra bu testlerle hasar tespit edilemez mi dedim. Edilebilir tabi down sendromu hariç dedi. Valla kafam karıştı benim de. Hepsi başka bir şey söylüyor.
günaydın canım. valla bende en ufak bir heyecan bile yok. Nedense hiç umurumda da değil. şaşırıyorum bu halime ama öyleyim. Belkide içimde hiç bir umut olmadığından kendi kendimi dünden hazırlamışımdır negatife. Bilmiyorum. Aşırı rahatım. galiba eşim "olmazsa uğraşmayız artık napalım dünyanın sonu değil" dediği için birden rahatladım. doktor 15 inde test dedi ama o zamana kadar zaten olmazsa regl olmuş olurum.konuskan geveze kuslarim benim, okuya okuya ancak buraya geldim :)
iki prensesin annesi buradayim sekerparem :)
Bebegimhadi nasil gecti operasyon sekerim,insallah hersey yolunda gitmistir.1 adim daha yaklastin bebise
Haremiz nasil gidiyor heyecanli bekleyis
illusive surpriz yumurtalara bayilirim, insallah en sagliklisindan 1 embriyonuz daha olur
Aylin42Konya canim destegin benim icin paha bicilemez..seviliyorsun :)
poppy73 cunku biz bitti demeden bitmez..virgul koyar devam ederiz...Allah hayirlisini versin.faks cok sacma,telefon acip soylersin.ama olumlu yada olumsuz mutlaka bilmek istiyorlar,hatta ben aramayi unutmus, ustunede sarjim bitmisti,esimi aramislar noldu diye
hepiniz ayri ayri cok cok seviliyorsunuz...
Aslında bir bakıma bu durumda olman belki senin açından daha iyidir. Sonucun negatif olma ihtimalini de düşünürsen yani...günaydın canım. valla bende en ufak bir heyecan bile yok. Nedense hiç umurumda da değil. şaşırıyorum bu halime ama öyleyim. Belkide içimde hiç bir umut olmadığından kendi kendimi dünden hazırlamışımdır negatife. Bilmiyorum. Aşırı rahatım. galiba eşim "olmazsa uğraşmayız artık napalım dünyanın sonu değil" dediği için birden rahatladım. doktor 15 inde test dedi ama o zamana kadar zaten olmazsa regl olmuş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?