Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar. Sonuç negatif kızlar, beklendiği gibi... Hazırlamıştım zaten kendimi, sanki biraz baştan da belliydi. Üzüldüm mü üzüldüm tabi. O üzüntünün önüne geçemiyorsun, ne yaparsan yap. Zihnim negatifi o kadar kurgulamıştı ki, negatif olursa kendime bir sürü plan yapmıştım. Şimdi onları hayata geçirmeyi planlıyorum. Sonra da biraz toparlanıp mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim. Bir hakkım daha var:). En az iki regl bekleyeceğim. Bu arada yeni kürler ve yeni bir tedavi merkezi ve doktor arayışına gireceğim. Burada devam etmek istemiyorum. Zaten haber de vermedim. Neleri farklı yaparım, onları düşüneceğim. Ne öğrenmem gerekiyor, ona bakacağım zihinsel olarak. Her işte bir hayır var sonuçta. Biz bütün planı göremediğimiz için bilemiyoruz, seviniyoruz, üzülüyoruz, aciziz bu konuda maalesef. Akışa bırakabilmeyi, akışa güvenmeyi öğrenmeliyiz.

sana katılmıyorum canım. hemen transfer dondurmaktan daha hesaplı değil mi? dondurma ücreti alınmıyor mu? dondurulmuş embriyonun da dondurulmamışa göre daha kaliteli olacağını hele aklım hiç almıyor. sadece dondurma süresi boyunca rahim dinlendiği için başarı şansı artabiliyordur. Yoksa dondurup çözdürülenin taze embriyodan daha iyi olacağını aklım kabul etmiyor. yanlışım varsa düzeltin.

İşte bu yaa. Tuttuğunu koparan bizlere, yılmak yakışmazdı zaten . Yolun açık olsun canım.

evet sana tümüyle katılıyorum.hepimizde farklı bilgiler var.bir de nasip işini güzel söyledin.kaderde varsa olacak.ama sekerpancari nın dediği gibi biz elimizden geleni yapacağız.kaderimizde varsa olacak.senin arkadaşının ki de çok şans canım ya tebrik ederim ama ben o kadarını beklemiyorum . tedavimiz olumlu sonuçlansın bana yeter de artar bile

Çok haklısın canım. gelmiş geçmiş olsun. Biraz dinlenmek, uzaklaşmak iyi gelecektir. kafayı boşaltabilmek...
bende öyle yapacağım. Kafamda bir yol haritası çizip kendime bir hak vereceğim. olmazsa zorlamanın bir anlamı yok diyeceğim.
Gelmiş geçmiş olsun. Daha güzel günler görelim inşallah.

Ne desem ne yazsam da teselli etsem en azindan..Allah hayirlisini versin..akisa birakmak kisa surede olsa iyidir..2 regli toparlanmak icin iyi...1 bu reglini olur digerinde dr kontrolunde olur ve bir plan program dahilinde hareket edebilirsin.
1 hak diye sinilama kendini elbette bundan sonraki tedavin pozitif sonuclu son tedavin olur ama belki dr un dondurulmus embriyo ve havuz sistemini onerebilir. rahim dinlenmis olabileceginden donmus transferi onemsiyorum.havuz sistemi guzel o yuzden bence tabi.
uzuntunu derinden paylasiyor en icimde hissediyor ve sana sariliyorum, bundan sonra hersey cok guzel olsun,senin gibi insanlar buradaki diger iyi insanlar cogalmali ki guzel gunler gorelim hayal edelim yasayalim insallah....

Çok haklısın canım. gelmiş geçmiş olsun. Biraz dinlenmek, uzaklaşmak iyi gelecektir. kafayı boşaltabilmek...
bende öyle yapacağım. Kafamda bir yol haritası çizip kendime bir hak vereceğim. olmazsa zorlamanın bir anlamı yok diyeceğim.
Gelmiş geçmiş olsun. Daha güzel günler görelim inşallah.

Sağol canım. Bu arada seninle de ilgilenemedim, inşallah senin için de en hayırlısı olur. Jel kullanımı nasıl gidiyor?

dedigin gibi rahim dinlenmis olacagindan o sansa da ihtiyacimiz var, ancak donmus embriyo cozunurken hasara ugrayabiliyor ve bu nedenle kac arkadasim ameliyat onlugunu giyerken transferden dondu ancak laboratuvar iyise artik 2. gun bile dondurulan embriyolar gelismeye devam ediyor,is gene klinikte ve embriyologta bitiyor.

canım yazdığın gibi dondurulmuş embriyonun özelliği rahimi dinlendirmek işte.rahim hareketli iken tutunma zor olabilir. bir sonrakı ay transfer yapmak % 15-20 şansı artıyor.ama lab.rına güvenmeyen embriyo " çözülürken bozulabilir "diyor.ben ilk tüp bebek tedavimden tecrübeme dayanarak söylüyorum aynı merkez 2. tedavide hiçbirşeyi değiştirmiyorsa o merkez seni düşünmüyor demektir.sende tüp bebeğe geçersen göreceksin canım.

Teşekkür ederim @sekerpancarı'm, kalbi güzel insan:). İyi ki varsınız hepiniz. Bundan sonrakinde iki embriyo transfer ettirmeyi planlıyorum, eğer yine bir tane çıkarsa ikinci opu'yu olurum. Evet, belki olabilir dondurulmuş da deneyebiliriz bu kez rahmin dinlenmesi açısından.

Yazdiklarinizi okuyorum ama sizler aranizda muhabbeti ilertiginiz icin cok fazla mudahil olmak istemiyorum,burayi 5 yildir takip ediyorum evlenip bu islere basladigimdan beri,evet her hamilelik kisiye özel cok haklisin ama pozitif dusunmeye calisicaz insallah guzel olacak sonuclarin,ve burda ya da degil anne baba olmak icin ugrasan herkes pozitif sonuclar alip evlatlarini kucaklasin insallah bende dahil,şukur yolunda gidiyor,yavastan tekmeleri hissetmeye başladim,jel vermelerine sasirdim igne de haaliyle agrili bir durum onunla ilgilide eger memnuniyetsiz geri bildirimler yapildiysa hocaya tekrar jele mi gecti bilemedim,ama igneyi tavsiye ederim,cok zorlandim sonlara dogru ama temiz iş,jel gibi oldu mu olmadimi kaygisi tasimiyorsun,insallah mutlu hbrler alacaksiniz her namazda isimlerinizi bilmesemde herkes icin dua etmeye calisiyorum allahim kabul etsin insallah,ben okul oncesi ogretmeniyim eylule kadar dinlenmeye devam sonrasinda bakalim doktor izin verirse kasim ayinda dogum olcak insallah 2 ay calismak istiyorum cok bunaldim evde de ,zaman zor geciyor,sen pozitif birisin yazdiklarindan anladigim kadariyla bu duyguyu kaybetme sakin transferden sonra cok lazim olcaka sana,allah yardimciniz olsun ...

Sağol canım. Bu arada seninle de ilgilenemedim, inşallah senin için de en hayırlısı olur. Jel kullanımı nasıl gidiyor?
ne demek canım ya. jel iyi her sabah saat 7 de kalkıp tuvalet ihtiyacından hemen sonra jeli uyguluyorum. Yarım saat yatıp 7.30 gibi giyinip işe...Şimdilik iyi, jel geri gelmeye başlamadı daha. Ama tortular çıkıyor içimden azıcık. Bir de sende oldu mu bilmem ama kötü kokular var

o senin guzel gorusun...kismet nasip...Allah im gonlunden ne geciyorsa onu versin sana...insallah tedavi goren seninde herkesinde isleri su gibi kolayca olur...hayirli pozitif sonuclar alir

Hmm, yok olmadı bende. Ben de uygulamayı yapıp yürüdüğümde tortu gelmedi, yürüyemediğimde ertesi gün geldi.

Jeli uyguladiktan sonra en 15 _20 dk yurunmesi gerektigi soylenmisti ben kullandigim zamanlarda,emilimin saglanmasi icin bunun gerkli denmisti...

evet canım iğne çok önemli.ankaradaki yer jel yazmıştı, ankara uyuyor sanırım.olumlu olmaya çalışıyoruz yine senin desteğin çok güzel çok sağol.ben seni çok severim akıllı bir kızsın demeden geçemeyeceğim.eskiden tedavindeki mesajlarında; hep yazdıkların gayet bilgili bulduğum ve doğru çıkan bilgilerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…