- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.941
İlk defa senden duydum canımKızlar Emre Karatekelioğlu nu duyan yada onda tedavi olanınız var mıydı?
Emre beyi ve tedavi yontemlerinide cok ovuyorlar.ebru destan inda dr uymus galiba..Kızlar Emre Karatekelioğlu nu duyan yada onda tedavi olanınız var mıydı?
gun dogmadan neler dogar, stressiz telasli olmadan bekleyebilmek cok guzel ama umudu yitirmek yokgünaydın canım. valla bende en ufak bir heyecan bile yok. Nedense hiç umurumda da değil. şaşırıyorum bu halime ama öyleyim. Belkide içimde hiç bir umut olmadığından kendi kendimi dünden hazırlamışımdır negatife. Bilmiyorum. Aşırı rahatım. galiba eşim "olmazsa uğraşmayız artık napalım dünyanın sonu değil" dediği için birden rahatladım. doktor 15 inde test dedi ama o zamana kadar zaten olmazsa regl olmuş olurum.
Hayırdır inşallah canım. Artık o kadar kafaya takıyoruz ki baksana rüyalarımıza bile giriyor artık tedavi konusu. Karamsar olmakta üstümüze yok sanırım. Ben de 2 gündür Bahçeci fulya hastaları topiğini okuyorum. Kızın birinin ngs den 2 sağlam embriyosu gelmiş. Transfer edilmiş ama sonuç negatifmiş. Keşke ikisini birden transfer etirmeseymiş ama olmuş işte. Çok üzgün olduğunu hissedebiliyorum. Yarınlarda aynı şeyi benim de yaşama ihtimalim var diyorum kendi kendime. İşte o zaman ahh işte o zaman ne yaparım bilmiyorum .selam kizlar,
artik abuk subuk ruyalar goruyorum.turkiyede yada bakude bilmiyorum bir tup bebek dr una gitmisim,muayenede en sona kalmisim,dr un isimi cikiyor ne beni birakip gitmeye hazirlaniyor,ustunu giyiyor, ben de agliyorum,sonra orada universiteden 3 hocamda oluyor,dr a diyorlarki muayene et,o da iste hadi edeyim falan diyor bu seferde ben vazgeciyorum oyle yapacaksan hic yapma diyorum, bu arada baska bir kiz var, hic tanimiyorum,hemsire ile konusuyor benim istemedigim testleri yapmissiniz ben bu ucreti odemem falan diyor,sonra cikiyorum oradan ....amaaaaan ne bileyim ruyamda bile is yok...
Evet ben de ondan duydum zaten. Ebru destanın sayfası var ya instagram da. Ordan ona mesaj yazmıştım bana emre beyi tavsiye etmiş.kendisi de çok dr değiltirmiş ve emre bey de devam etmiş.Emre beyi ve tedavi yontemlerinide cok ovuyorlar.ebru destan inda dr uymus galiba..
Canım m rüyalar hep bilinç altımızın kurguladığı şeylerdir. Sen de geç kalmaktan korktuğun için bir an önce tedaviye başlamayı istediğün için bu korkuların umutsuzluğun rüyana yansımış. Doktorun seni muayene etmeden gitmek istemesi, en sona kalman hep bu korkunu gösteriyor. Geç kalma kaçırma korkusu.doktorun muayene etmek isteyip te senin istememen de içten içe birşeylere yada birilerine sitem ve kızgınlık, içerleme duygusundan kaynaklı güçlü görünme çaban olabilir. Hayır olsun inşallah.bu bebek isteği bizi çok bozuyor hem paikolojimizi hem vucudumuzu hem ruhumuzu...ben onu anladım. Allah yardımcımız olsun.selam kizlar,
artik abuk subuk ruyalar goruyorum.turkiyede yada bakude bilmiyorum bir tup bebek dr una gitmisim,muayenede en sona kalmisim,dr un isimi cikiyor ne beni birakip gitmeye hazirlaniyor,ustunu giyiyor, ben de agliyorum,sonra orada universiteden 3 hocamda oluyor,dr a diyorlarki muayene et,o da iste hadi edeyim falan diyor bu seferde ben vazgeciyorum oyle yapacaksan hic yapma diyorum, bu arada baska bir kiz var, hic tanimiyorum,hemsire ile konusuyor benim istemedigim testleri yapmissiniz ben bu ucreti odemem falan diyor,sonra cikiyorum oradan ....amaaaaan ne bileyim ruyamda bile is yok...
canim sen elinden geleni yapiyorsun gerisi takdiri ilahi,o kisma mudahale mumkun degil,tek tek daha iyi olabilir, tabii ki o sizin karariniz.karamsarlik evet bugunlerde cokca.ama silkinip kendimize gelmeliyiz,bunun icin cok zorluyorum kendimi, zorla guzellik olur mu gorucez.elbetteki negatif ihtimali var ama pozitif ihtimali de var..insanin kaderi gayretine bagli kilinmistir.insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini hayirli ve saglikli birer evlat olarak alabiliriz.Hayırdır inşallah canım. Artık o kadar kafaya takıyoruz ki baksana rüyalarımıza bile giriyor artık tedavi konusu. Karamsar olmakta üstümüze yok sanırım. Ben de 2 gündür Bahçeci fulya hastaları topiğini okuyorum. Kızın birinin ngs den 2 sağlam embriyosu gelmiş. Transfer edilmiş ama sonuç negatifmiş. Keşke ikisini birden transfer etirmeseymiş ama olmuş işte. Çok üzgün olduğunu hissedebiliyorum. Yarınlarda aynı şeyi benim de yaşama ihtimalim var diyorum kendi kendime. İşte o zaman ahh işte o zaman ne yaparım bilmiyorum .
lutfen sen yorumla bundan ruyalarimi,pes bu kadarina ne kadar dogru ve haklisin...Canım m rüyalar hep bilinç altımızın kurguladığı şeylerdir. Sen de geç kalmaktan korktuğun için bir an önce tedaviye başlamayı istediğün için bu korkuların umutsuzluğun rüyana yansımış. Doktorun seni muayene etmeden gitmek istemesi, en sona kalman hep bu korkunu gösteriyor. Geç kalma kaçırma korkusu.doktorun muayene etmek isteyip te senin istememen de içten içe birşeylere yada birilerine sitem ve kızgınlık, içerleme duygusundan kaynaklı güçlü görünme çaban olabilir. Hayır olsun inşallah.bu bebek isteği bizi çok bozuyor hem paikolojimizi hem vucudumuzu hem ruhumuzu...ben onu anladım. Allah yardımcımız olsun.
gecmis olsun, sifa olsun...artik son 1 adim..hadi bakalim,Allah gonlundekini onune koysun hayirlisi ve sagliklicamerhaba KIZLAR cep telefonumun teknik servisi istanbulda. dün istanbula gitmişken onu da verdim :)) cep telefonsuz kaldım size yazamadım.iki prensesin annesi şimdi aradı konuştuk teşekkür ederim ona ve sizlere merak ettiniz.onunla tel.i kapattık dur bir deneyeyim diye işyerindeki bilgisayardan baktım kk yı açıldı. çoğu site işyerinde yasak aslında.bayağı iyi oldu bu artık rahatça yazabilirim
dün era testini ve cd56 testini oldum.sonucu 3 hafta sonra çıkacak.bu adet değil bir sonraki adetle transfer hazırlıkları başlayacak. bütün vitaminleri bırak dediler.mustafa bey arı sütü bal doğal ürünlere olumulu bakıyormuş yiyebilirsin dediler.sizlerden ne haber ? bende yazdıklarınızı birazdan okuyacağım. koskoca bilgisayarda yazmak da çok hoşmuş
ahahaaa Yağdı yağmur çaktı şimşek ...gecmis olsun, sifa olsun...artik son 1 adim..hadi bakalim,Allah gonlundekini onune koysun hayirlisi ve sagliklica
ari sutu candir gerisi heyecandir
Mustafa hoca transfer sonrasinda jel vermiyor artik herkese progestan igne veriyor, ben sanirim 100 ü gecti yaptirdigim igneler,jel cunku azen geri geliyor,tam emilmiyor bu da anne adayinda strese yol aciyor demisti bana hemsire o yuzden degistirmis,hadi bakalim transfere bir adim daha yaklaşiyorsun,insallah sonuclar cok guzel olacak...
canım iyi hoş da yapan nasıl yapıyor.bence labaratuvarlarına güvenmedikleri için de tercih etmiyorlar .işin bu tarafını doktorlar hiç söylemezBenim doktorumda genetige karşı, embriyo zarar görüyor o nedenle birkaç defa düşük yaparlar için genetik yapılır sorunun ne olduğunu tespit için yapıyoruz dedi.
Geçmiş olsun canım az kaldı bebişemerhaba KIZLAR cep telefonumun teknik servisi istanbulda. dün istanbula gitmişken onu da verdim :)) cep telefonsuz kaldım size yazamadım.iki prensesin annesi şimdi aradı konuştuk teşekkür ederim ona ve sizlere merak ettiniz.onunla tel.i kapattık dur bir deneyeyim diye işyerindeki bilgisayardan baktım kk yı açıldı. çoğu site işyerinde yasak aslında.bayağı iyi oldu bu artık rahatça yazabilirim
dün era testini ve cd56 testini oldum.sonucu 3 hafta sonra çıkacak.bu adet değil bir sonraki adetle transfer hazırlıkları başlayacak. bütün vitaminleri bırak dediler.mustafa bey arı sütü bal doğal ürünlere olumulu bakıyormuş yiyebilirsin dediler.sizlerden ne haber ? bende yazdıklarınızı birazdan okuyacağım. koskoca bilgisayarda yazmak da çok hoşmuş
Kusurluk birşey yom canım , aslında herkes birşey söylüyor ama tek gerçek rabbim nasip ettiyse oluyor digerleri ise para tuzagı git başka yere onlar başka şeyler anlatır .canım iyi hoş da yapan nasıl yapıyor.bence labaratuvarlarına güvenmedikleri için de tercih etmiyorlar .işin bu tarafını doktorlar hiç söylemeztabi ki genetik yaptırılmasın saygım sonsuz doğru da olabilir ama tek tek taze transfer yapmak işlerine geliyor.hasta gelsin tık para kazansınlar, olumsuzsa tekrar aynı şeyler bence.çünkü bana ilk negatif aldığım yer dondurulmuş embriyoyu tavsiye etmedi ikinci tedavi için sormaya gittiğimde. çözülürken bozulabilir dedi, taze transfer ediyorum dedi. labaratuvarı da ankarada cok iyi diye duyup gitmiştim. o zaman bende diyorum ki dondurulmuş embriyo % 15 -20 şansı arttırıyor iken neden taze de ısrar ediliyor.2. kez gideceğim ama yeni bir yöntem yok ! ben o zaman para amaçlı yapıldığını düşünürüm. bu yazdıklarım genel tabi Asmin lena cım senin mesajından yola çıktım kusura bakma. genel sıkıntılarımı yazdım böylece
teşekkür ederim canım.inşallah bir ay kaldıGeçmiş olsun canım az kaldı bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?