Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahh canim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin,yazdiklarima dikkat etmeye calisiyorum cunku kendimden de cok iyi biliyorum ki burda yazdigimiz her cumle birisini ya cok mutlu ediyor ya da cok mutsuz edip endise veriyor o yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorum,cunku burda hepimiz birbirimizin yasadiklarindan kendimizce bir sonuc cikariyoruz ve bazende kiyasliyoruz,bende coook ümitsiz zamanlar gecirdim 5 yil icinde ama cok isteyip vazgecmeyince ve de rabbim isteyince yazinca oluyor bize de sadece vaktini beklemek kaliyor

poppy73 çok üzüldüm canım geçmiş olsun.ne desek boş.seni de çok iyi anlıyorum canım yanında desteğiz, bu acını biraz hafifletirse ne mutlu bize .Allah inşallah bir daha yaşatmaz bu kötü duyguyu, bebeğini sana gönderir

işte konunun özeti bu canım.bende aynı ama aynı cümleleri düşünüyorum 1 yıldır yaşadığım tedavi sonucunda

Yurumek emilimi sagladi icin disari daha az tortu cikisi olur arkadasim bence yurumeyi denemelisin,sabah o saatte 15 dk fazladan yatmak cok daha tatli gelir insana ama biraz gayret sanirim
yok ondan değil. Zaten Urfa'ya geldiğimden beri saat 6 larda kalkar oldum. Burada güneş o kadar erken doğuyor ki sanki saat 8 gibi her yer ışıyor 6 da. Sadece doktor yarım saat yat dediği için. öyle sırt üstü tavanı seyrede seyrede vakit geçirmek zor geliyor zaten. Yarın yürüyeyim o zaman. Teşekkürler.

Canım sen çok güçlüsün pes etmek yok o bebek o göbege gelecek yolumuza dev arkadaşım.

İvet canımcım biz işimizi şansa bırakmadıgımïz için haplardan dolayı hapkolik iğnelerden dolayı kevgire döndük , keşke dememek için her yolu deniyoruz rabbim artık ol desin ki bebişler olsun sonrada büyütmek için uykusuz geceler geçirelim dimi ama

poppy73 çok üzüldüm ne desem bilemiyorum. İnşallah bir an önce toparlanırsın canım ve yeniden mücadelene kaldığın yerden devam edersin. Rabbim sana güç ve sabır versin.

canım geçmiş olsun inşallah gördüğün son negatif olur, bundan sonra ki tedavinde inşallah sıfırları daha görmezsin tüm kalbimle bunu istiyorum, sen çok güçlüsün biliyorum bunu da aşacaksın:) Allah bir daha yaşatmasın kafanı dağıtmaya bak... nasıl ilk yaşadığın mı daha çok etkiledi transfer olmadan şimdiki mi? bir öncekince çok üzüldüğünü söylemişstin merak ettim bende 2. denemeye başlayacağım hayırlısıyla.. Allah güç versin inşallah....

kızlar ben halen regle olmadım, merakla bekliyorum ama 30.gün bu gün aceba kullandığım hayıt extresi mi yaptı iki prensesin annesi canım sende de böyle olmuştu sanırım.. umutlanayım mı bilemedim:))))

canım umarım iyiye işarettir bu ben kullandığımda 7-8 gün öne çekmişti adetimi ama birçok kişide gecikme yaptığını okumuştum.

Sağol canım. E elifdemirelif 'in de dediği gibi mücadeleden vazgeçmeyince doğru zamanda gelecektir..

Çok sağol canım. Ben de biraz önce onu düşündüm, insan zamanla alışıyor mu ne? İlk tedavide daha çok umutlu oluyorsun, sonra yavaş yavaş duruma alışıyorsun galiba. İlkinde olur yaa benim diyorsun içinden. Benim ilkinde Şubatta, 5. güne gitmediğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Çünkü orada 3 tane süper embriyo vardı hesapta, 3'te üç, süper, yüzde yüz, kesin emindik 5. güne gideceklerinden, büyük hayal kırıklığı oldu. Sonra bu ikinci tedavide Opu'dan sonraki gün tek embriyo kaldığını öğrendiğimde çok üzüldüm. Ona üzülmemin sebebi de yine hayal kırıklığı. O kadar arı sütü kullan, ameliyat ol, kendine iyi bak, sigarayı bırak, iyi beslen, vs. Ama sonuç, geriye gittiğimi düşündürttü bana. Şimdi ise sanki alıştım sanırım idrar testlerinden de, daha hafif atlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…