- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.981
evet canım iğne çok önemli.ankaradaki yer jel yazmıştı, ankara uyuyor sanırım.olumlu olmaya çalışıyoruz yine senin desteğin çok güzel çok sağol.ben seni çok severim akıllı bir kızsın demeden geçemeyeceğim.eskiden tedavindeki mesajlarında; hep yazdıkların gayet bilgili bulduğum ve doğru çıkan bilgilerdi
evet. bana yarım saat yat dedi. Anlamadım. 15 dk yatıp 15 dk yürüyeyim o zaman:)
Ahh canim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin,yazdiklarima dikkat etmeye calisiyorum cunku kendimden de cok iyi biliyorum ki burda yazdigimiz her cumle birisini ya cok mutlu ediyor ya da cok mutsuz edip endise veriyor o yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorum,cunku burda hepimiz birbirimizin yasadiklarindan kendimizce bir sonuc cikariyoruz ve bazende kiyasliyoruz,bende coook ümitsiz zamanlar gecirdim 5 yil icinde ama cok isteyip vazgecmeyince ve de rabbim isteyince yazinca oluyor bize de sadece vaktini beklemek kaliyor
yok ondan değil. Zaten Urfa'ya geldiğimden beri saat 6 larda kalkar oldum. Burada güneş o kadar erken doğuyor ki sanki saat 8 gibi her yer ışıyor 6 da. Sadece doktor yarım saat yat dediği için. öyle sırt üstü tavanı seyrede seyrede vakit geçirmek zor geliyor zaten. Yarın yürüyeyim o zaman. Teşekkürler.Yurumek emilimi sagladi icin disari daha az tortu cikisi olur arkadasim bence yurumeyi denemelisin,sabah o saatte 15 dk fazladan yatmak cok daha tatli gelir insana ama biraz gayret sanirim
Merhaba Bursadan yazan yok diye biliyorumMerhaba Bursa dan kimse var mı
Canım sen çok güçlüsün pes etmek yok o bebek o göbege gelecekMerhabalar. Sonuç negatif kızlar, beklendiği gibi... Hazırlamıştım zaten kendimi, sanki biraz baştan da belliydi. Üzüldüm mü üzüldüm tabi. O üzüntünün önüne geçemiyorsun, ne yaparsan yap. Zihnim negatifi o kadar kurgulamıştı ki, negatif olursa kendime bir sürü plan yapmıştım. Şimdi onları hayata geçirmeyi planlıyorum. Sonra da biraz toparlanıp mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim. Bir hakkım daha var:). En az iki regl bekleyeceğim. Bu arada yeni kürler ve yeni bir tedavi merkezi ve doktor arayışına gireceğim. Burada devam etmek istemiyorum. Zaten haber de vermedim. Neleri farklı yaparım, onları düşüneceğim. Ne öğrenmem gerekiyor, ona bakacağım zihinsel olarak. Her işte bir hayır var sonuçta. Biz bütün planı göremediğimiz için bilemiyoruz, seviniyoruz, üzülüyoruz, aciziz bu konuda maalesef. Akışa bırakabilmeyi, akışa güvenmeyi öğrenmeliyiz.
İvet canımcım biz işimizi şansa bırakmadıgımïz için haplardan dolayı hapkolik iğnelerden dolayı kevgire döndük , keşke dememek için her yolu deniyoruz rabbim artık ol desin ki bebişler olsun sonrada büyütmek için uykusuz geceler geçirelim dimi amaevet sana tümüyle katılıyorum.hepimizde farklı bilgiler var.bir de nasip işini güzel söyledin.kaderde varsa olacak.ama @sekerpancari nın dediği gibi biz elimizden geleni yapacağız.kaderimizde varsa olacak.senin arkadaşının ki de çok şans canım ya tebrik ederim ama ben o kadarını beklemiyorum . tedavimiz olumlu sonuçlansın bana yeter de artar bile
canım geçmiş olsun inşallah gördüğün son negatif olur, bundan sonra ki tedavinde inşallah sıfırları daha görmezsin tüm kalbimle bunu istiyorum, sen çok güçlüsün biliyorum bunu da aşacaksın:) Allah bir daha yaşatmasın kafanı dağıtmaya bak... nasıl ilk yaşadığın mı daha çok etkiledi transfer olmadan şimdiki mi? bir öncekince çok üzüldüğünü söylemişstin merak ettim bende 2. denemeye başlayacağım hayırlısıyla.. Allah güç versin inşallah....Merhabalar. Sonuç negatif kızlar, beklendiği gibi... Hazırlamıştım zaten kendimi, sanki biraz baştan da belliydi. Üzüldüm mü üzüldüm tabi. O üzüntünün önüne geçemiyorsun, ne yaparsan yap. Zihnim negatifi o kadar kurgulamıştı ki, negatif olursa kendime bir sürü plan yapmıştım. Şimdi onları hayata geçirmeyi planlıyorum. Sonra da biraz toparlanıp mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim. Bir hakkım daha var:). En az iki regl bekleyeceğim. Bu arada yeni kürler ve yeni bir tedavi merkezi ve doktor arayışına gireceğim. Burada devam etmek istemiyorum. Zaten haber de vermedim. Neleri farklı yaparım, onları düşüneceğim. Ne öğrenmem gerekiyor, ona bakacağım zihinsel olarak. Her işte bir hayır var sonuçta. Biz bütün planı göremediğimiz için bilemiyoruz, seviniyoruz, üzülüyoruz, aciziz bu konuda maalesef. Akışa bırakabilmeyi, akışa güvenmeyi öğrenmeliyiz.
canım umarım iyiye işarettir bukızlar ben halen regle olmadım, merakla bekliyorum ama 30.gün bu gün aceba kullandığım hayıt extresi mi yaptıiki prensesin annesi canım sende de böyle olmuştu sanırım.. umutlanayım mı bilemedim:))))
Sağol canım. E elifdemirelif 'in de dediği gibi mücadeleden vazgeçmeyince doğru zamanda gelecektir..poppy73 çok üzüldüm canım geçmiş olsun.ne desek boş.seni de çok iyi anlıyorum canım yanında desteğiz, bu acını biraz hafifletirse ne mutlu bize .Allah inşallah bir daha yaşatmaz bu kötü duyguyu, bebeğini sana gönderir
Bence de, yap ve çıkYurumek emilimi sagladi icin disari daha az tortu cikisi olur arkadasim bence yurumeyi denemelisin,sabah o saatte 15 dk fazladan yatmak cok daha tatli gelir insana ama biraz gayret sanirim
Haha, teşekkür ederim. O bebek o göbeğe gelecek:). Birinin bana güçlüsün demesi de çok güzel geldi be:).Canım sen çok güçlüsün pes etmek yok o bebek o göbege gelecekyolumuza dev arkadaşım.
Sağol canım, inşallah, güzel dileklerini için teşekkür ederim.poppy73 canım çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil kendimden biliyorum rabbim en kısa zamanda bunu unutturacak müjdeyi sana göndersin
Teşekkür ederim. İyiyim, iyiyim. Yalnız arada hiç umulmadık şeylere patlayabiliyorum:). Güzel planlarım var:).poppy73 çok üzüldüm ne desem bilemiyorum. İnşallah bir an önce toparlanırsın canım ve yeniden mücadelene kaldığın yerden devam edersin. Rabbim sana güç ve sabır versin.
Çok sağol canım. Ben de biraz önce onu düşündüm, insan zamanla alışıyor mu ne? İlk tedavide daha çok umutlu oluyorsun, sonra yavaş yavaş duruma alışıyorsun galiba. İlkinde olur yaa benim diyorsun içinden. Benim ilkinde Şubatta, 5. güne gitmediğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Çünkü orada 3 tane süper embriyo vardı hesapta, 3'te üç, süper, yüzde yüz, kesin emindik 5. güne gideceklerinden, büyük hayal kırıklığı oldu. Sonra bu ikinci tedavide Opu'dan sonraki gün tek embriyo kaldığını öğrendiğimde çok üzüldüm. Ona üzülmemin sebebi de yine hayal kırıklığı. O kadar arı sütü kullan, ameliyat ol, kendine iyi bak, sigarayı bırak, iyi beslen, vs. Ama sonuç, geriye gittiğimi düşündürttü bana. Şimdi ise sanki alıştım sanırım idrar testlerinden de, daha hafif atlatıyorum.canım geçmiş olsun inşallah gördüğün son negatif olur, bundan sonra ki tedavinde inşallah sıfırları daha görmezsin tüm kalbimle bunu istiyorum, sen çok güçlüsün biliyorum bunu da aşacaksın:) Allah bir daha yaşatmasın kafanı dağıtmaya bak... nasıl ilk yaşadığın mı daha çok etkiledi transfer olmadan şimdiki mi? bir öncekince çok üzüldüğünü söylemişstin merak ettim bende 2. denemeye başlayacağım hayırlısıyla.. Allah güç versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?