- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.001
Ana!! Test mi yapsan acaba, ne kadar gecikti?kızlar ben halen regle olmadım, merakla bekliyorum ama 30.gün bu gün aceba kullandığım hayıt extresi mi yaptıiki prensesin annesi canım sende de böyle olmuştu sanırım.. umutlanayım mı bilemedim:))))
normalde hep 27. 28. günde olurdu 30 oldu ama olacak gibiyim geçen hafta cumartesiden beri bakalım bu hafta geçsin sanmıyorum pek ihtimal vermiyorum ama insan umut etmeden de duramıyor:)))))Ana!! Test mi yapsan acaba, ne kadar gecikti?
o zaman bende o gecikme yaptı hayırlısı menopoz olmayayım da:)))canım umarım iyiye işarettir buben kullandığımda 7-8 gün öne çekmişti adetimi ama birçok kişide gecikme yaptığını okumuştum.
Evet, bilirim, bekle bakalım biraz daha o zaman.normalde hep 27. 28. günde olurdu 30 oldu ama olacak gibiyim geçen hafta cumartesiden beri bakalım bu hafta geçsin sanmıyorum pek ihtimal vermiyorum ama insan umut etmeden de duramıyor:)))))
çok şükür o zaman inşallah sen alışmadan güzel haberlere alışırsın canım.... insan nelere alışıyor hayat herşeye hazırlıyor insanı..Çok sağol canım. Ben de biraz önce onu düşündüm, insan zamanla alışıyor mu ne? İlk tedavide daha çok umutlu oluyorsun, sonra yavaş yavaş duruma alışıyorsun galiba. İlkinde olur yaa benim diyorsun içinden. Benim ilkinde Şubatta, 5. güne gitmediğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Çünkü orada 3 tane süper embriyo vardı hesapta, 3'te üç, süper, yüzde yüz, kesin emindik 5. güne gideceklerinden, büyük hayal kırıklığı oldu. Sonra bu ikinci tedavide Opu'dan sonraki gün tek embriyo kaldığını öğrendiğimde çok üzüldüm. Ona üzülmemin sebebi de yine hayal kırıklığı. O kadar arı sütü kullan, ameliyat ol, kendine iyi bak, sigarayı bırak, iyi beslen, vs. Ama sonuç, geriye gittiğimi düşündürttü bana. Şimdi ise sanki alıştım sanırım idrar testlerinden de, daha hafif atlatıyorum.
o zaman bende o gecikme yaptı hayırlısı menopoz olmayayım da:)))
ay ne bileyim ben güzel mucizemi beklerken ne bilim işte bir an aklıma geldi..nereden çıktı şimdi
Yok canım yaa. Onca ilaç da kullanıyoruz, etkisi olabiliray ne bileyim ben güzel mucizemi beklerken ne bilim işte bir an aklıma geldi..
Lan buluştuğumuz günden beri bekliyor ya bu. Ha geldi ha gelecek diyeAna!! Test mi yapsan acaba, ne kadar gecikti?
ayen haklısın ama haklı olma bu sefer ne olur, ilaçtan değilde içimde minik bir can olsa ah ah Allahım 2 gün gecikmeyle bile umut eder olduk:)))) Allahım yokluğunu yaşatmasın şimdi kayınvalidem eltimin bebeği emeklemeye başlamış videosunu attı kaç kere seyrettim Allah nazarlardan korusun kadın bilmiyor ki ben nelerle savaşıyorum ama içim acıyor baktıkça Allah onu bağışlasın onlara ama insanız elimde değil... eltim normal yolla 2 defa hamile kaldı yaşımız aynı kalp atışı sonrası kürtaj oldu sağlıksızdı, 3. de oldu minik kuzu onda da baya yattı korktu şükür ki oldu.. aceba diyorum şimdi benim 3 embriyom o şekilde mi olacaktı..ay düşünmeden edemiyor insan.. neyse olanlarınkini Allah bağışlasın ama ben çok iyi bir anne olabilirim.. sabah eşim beni bırakmadan bir yere uğradık kahvaltılık aldık, neyse bir kamyonet içi çingene dolu ama o manzarayı güzelleştiren minik bebekler vardı içerideki sese takıldım bir an karşıya geçemedim bakmadan alamadım kendimi hatta eşimde farketti.. kader işte onlar kağıt topluyor kimbilir akşam ne yediriyor o çocuklara biz kim bilir neler yaparız, ben minik balkonumda organik sebze bile yetiştiririm ama neyse geldiler bana yineYok canım yaa. Onca ilaç da kullanıyoruz, etkisi olabilir
aynen hatta o gün geldi sandım ama sanmam kuzum yaa
Olacak canım i na nı yo rum. Siz de inanın artık yaaayen haklısın ama haklı olma bu sefer ne olur, ilaçtan değilde içimde minik bir can olsa ah ah Allahım 2 gün gecikmeyle bile umut eder olduk:)))) Allahım yokluğunu yaşatmasın şimdi kayınvalidem eltimin bebeği emeklemeye başlamış videosunu attı kaç kere seyrettim Allah nazarlardan korusun kadın bilmiyor ki ben nelerle savaşıyorum ama içim acıyor baktıkça Allah onu bağışlasın onlara ama insanız elimde değil... eltim normal yolla 2 defa hamile kaldı yaşımız aynı kalp atışı sonrası kürtaj oldu sağlıksızdı, 3. de oldu minik kuzu onda da baya yattı korktu şükür ki oldu.. aceba diyorum şimdi benim 3 embriyom o şekilde mi olacaktı..ay düşünmeden edemiyor insan.. neyse olanlarınkini Allah bağışlasın ama ben çok iyi bir anne olabilirim.. sabah eşim beni bırakmadan bir yere uğradık kahvaltılık aldık, neyse bir kamyonet içi çingene dolu ama o manzarayı güzelleştiren minik bebekler vardı içerideki sese takıldım bir an karşıya geçemedim bakmadan alamadım kendimi hatta eşimde farketti.. kader işte onlar kağıt topluyor kimbilir akşam ne yediriyor o çocuklara biz kim bilir neler yaparız, ben minik balkonumda organik sebze bile yetiştiririm ama neyse geldiler bana yine((((( olmayınca olmuyor işte..
inanıyorum zaten bir damla inancım kalana kadar devam edeceğim Allah biliyor ama bazen işte yürek dayanmıyor arkadaşım ya herkes mi hamile olur yaaa bu kadarda olmaz:))) teker teker gelin ama değil mi buda can yani:)))) neyse umut var cankuşum bu sefer yakalayacağız inşallah o güzel kaliteli sağlıklı embriyoları..Olacak canım i na nı yo rum. Siz de inanın artık yaa
İnşallah yakalarız bu defa. Ama yine olmazsa yine devam Allah ın izni ileinanıyorum zaten bir damla inancım kalana kadar devam edeceğim Allah biliyor ama bazen işte yürek dayanmıyor arkadaşım ya herkes mi hamile olur yaaa bu kadarda olmaz:))) teker teker gelin ama değil mi buda can yani:)))) neyse umut var cankuşum bu sefer yakalayacağız inşallah o güzel kaliteli sağlıklı embriyoları..
inşallah canımİnşallah yakalarız bu defa. Ama yine olmazsa yine devam Allah ın izni ile
aglattin beni...annelerin en guzeli olacaksin hemde..tez vakitte insallahhhayen haklısın ama haklı olma bu sefer ne olur, ilaçtan değilde içimde minik bir can olsa ah ah Allahım 2 gün gecikmeyle bile umut eder olduk:)))) Allahım yokluğunu yaşatmasın şimdi kayınvalidem eltimin bebeği emeklemeye başlamış videosunu attı kaç kere seyrettim Allah nazarlardan korusun kadın bilmiyor ki ben nelerle savaşıyorum ama içim acıyor baktıkça Allah onu bağışlasın onlara ama insanız elimde değil... eltim normal yolla 2 defa hamile kaldı yaşımız aynı kalp atışı sonrası kürtaj oldu sağlıksızdı, 3. de oldu minik kuzu onda da baya yattı korktu şükür ki oldu.. aceba diyorum şimdi benim 3 embriyom o şekilde mi olacaktı..ay düşünmeden edemiyor insan.. neyse olanlarınkini Allah bağışlasın ama ben çok iyi bir anne olabilirim.. sabah eşim beni bırakmadan bir yere uğradık kahvaltılık aldık, neyse bir kamyonet içi çingene dolu ama o manzarayı güzelleştiren minik bebekler vardı içerideki sese takıldım bir an karşıya geçemedim bakmadan alamadım kendimi hatta eşimde farketti.. kader işte onlar kağıt topluyor kimbilir akşam ne yediriyor o çocuklara biz kim bilir neler yaparız, ben minik balkonumda organik sebze bile yetiştiririm ama neyse geldiler bana yine((((( olmayınca olmuyor işte..
Laaannnn masallah size...gormek istedigim bu hep destek tam destek aglicam simdi sizin yuzunuzden...ne guclu kadinlarsiniz ayri ayri...iste o yuzden boyle kadinlar aslinda 3 er 5 er cogalmali.Rabbim sagliklica cogalmayi uremeyi buyumeyi cekirdek aileden genis ailelere gecebilmeyi nasip etsin bizlere
seviliyorsunuz hem de pek cokertnur iki prensesin annesi poppy73 Haremiz Bebegimhadi hayatguzel2015 Aylin42Konya @Kayseri-f E elifdemirelif Asmin lena hepinizi yazmak istedim...insallah yoktur unuttugum...unuttuysam da eklicem hemencecik :)
azminizede ayrica hayranim egilir onumu iliklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?