Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın bu sayfada ki yarının güzel anne adayları:) Umarım bu gün çok güzel geçsin, güzel haberler alalım o kadar halisizim ki anlamış değilim iki prensesin annesi günde 2 tane omepa yaramadı bana uyku yaptı eczacı tavana tırmanırsın demişti bana tam tersi.. yarın akşama kadar toparlamam lazım:))))

günde iki tane mi alıyorsun? ben 1 tane alıyorum. Bir tane de E vitamini alıyorum.

valla ben alıştığımdan herhangi bir yan etkisini görmedim, sabah akşam alıyorum 5 aydır

ya kızlar dünden beri kasığımda ve belimde çok ağrı olmaya başladı. geçen ay da böyle olmuştu. Kocaman bir kist çıkmıştı. inşallah bu defada çatlamayan yumurtalar kiste dönmemiştir.Yoksa bir ay nadasa kalmam gerekecek. Hoş, bir şey olduğu da yok ya

Hamilelik belirtisi de olabilir tabi

kızlar tatil planı var mı yapan aranızda biraz farklı konulardan konuşalım yaa hep aynı konu bazen bayıyor(((

belli mi olur inşallah hamilelik belirtisidir..

bana sadece bunu verdi hatta folik bırak dedi ben içiyorum ama bundan sabah akşam dedi öyle başladım bende 1 tane içiyordum belki bu sefer yarar dedim:))
ben E vitamininin gebelik için önemli olduğunu, hasarlı hücreleri onardığını okuyunca kullanmaya başladım. Sonra kan testi yaptırdım kanım düşük çıktı. Kan hapı kullanıyorum. Bir de D vitanininin de önemi büyükmüş, ölçtürdüm o da düşük çıktı. Bir de D vitamini iğnesi kullanmaya başladım. Ayda 1 kullanacağım. öyle kendi kendime, sadece kan hapını doktor yazdı. Diğerlerini kendim aldım.

Günaydın aşılamanın kaçıncı günü beta hcg bakılıyor ne zaman tahlil günün inşallah tutunma ağrısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…