- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.021
ohooo sen oradan gelene kadar ben burda o arta kalanları hallederim bile , tabii bebişten bana kalırsaaglattin beni...annelerin en guzeli olacaksin hemde..tez vakitte insallahhh
organik balkon sebzelerinden bebisten kalanlara talibim bu arada...
Bütün gün lak lak yapınca sanırım akşam da yazacak bişiiyy kalmıyor. Enerji toplamış oluyoruz ki yine gün içinde döktürelimgünaydın nerdesiniz?. her sabah açtığımda mesajlara yetişemezdim. Noluyor laaaan?
aglattin beni...annelerin en guzeli olacaksin hemde..tez vakitte insallahhh
organik balkon sebzelerinden bebisten kalanlara talibim bu arada...[/QUOTE
ay canım benim niyetim ağlatmak değildi kusura bakma ne olursunAmin hepimizin inşallah bu mübarek günde Allahım duy sesimizi, ah canım ne zaman istersen:))))
ah olmadım canım şaka gibi ama her tuvalete gidişimde hayal kırıklığı bakalım hayırlısı:)))ertnur bende 30. Gün adet olmuştum. Daha fazla geç kalmaz bence bu akşam olursun inş
ah canlarım benim bebişlerimiz olsunda valla hepimize yetecek kadar dikerim:))))ohooo sen oradan gelene kadar ben burda o arta kalanları hallederim bile , tabii bebişten bana kalırsa
günde iki tane mi alıyorsun? ben 1 tane alıyorum. Bir tane de E vitamini alıyorum.Günaydın bu sayfada ki yarının güzel anne adayları:) Umarım bu gün çok güzel geçsin, güzel haberler alalım o kadar halisizim ki anlamış değilimiki prensesin annesi günde 2 tane omepa yaramadı bana uyku yaptı eczacı tavana tırmanırsın demişti bana tam tersi.. yarın akşama kadar toparlamam lazım:))))
valla ben alıştığımdan herhangi bir yan etkisini görmedim, sabah akşam alıyorum 5 aydırGünaydın bu sayfada ki yarının güzel anne adayları:) Umarım bu gün çok güzel geçsin, güzel haberler alalım o kadar halisizim ki anlamış değilimiki prensesin annesi günde 2 tane omepa yaramadı bana uyku yaptı eczacı tavana tırmanırsın demişti bana tam tersi.. yarın akşama kadar toparlamam lazım:))))
bana sadece bunu verdi hatta folik bırak dedi ben içiyorum ama bundan sabah akşam dedi öyle başladım bende 1 tane içiyordum belki bu sefer yarar dedim:))günde iki tane mi alıyorsun? ben 1 tane alıyorum. Bir tane de E vitamini alıyorum.
Hamilelik belirtisi de olabilir tabiya kızlar dünden beri kasığımda ve belimde çok ağrı olmaya başladı. geçen ay da böyle olmuştu. Kocaman bir kist çıkmıştı. inşallah bu defada çatlamayan yumurtalar kiste dönmemiştir.Yoksa bir ay nadasa kalmam gerekecek. Hoş, bir şey olduğu da yok ya
belli mi olur inşallah hamilelik belirtisidir..ya kızlar dünden beri kasığımda ve belimde çok ağrı olmaya başladı. geçen ay da böyle olmuştu. Kocaman bir kist çıkmıştı. inşallah bu defada çatlamayan yumurtalar kiste dönmemiştir.Yoksa bir ay nadasa kalmam gerekecek. Hoş, bir şey olduğu da yok ya
ben E vitamininin gebelik için önemli olduğunu, hasarlı hücreleri onardığını okuyunca kullanmaya başladım. Sonra kan testi yaptırdım kanım düşük çıktı. Kan hapı kullanıyorum. Bir de D vitanininin de önemi büyükmüş, ölçtürdüm o da düşük çıktı. Bir de D vitamini iğnesi kullanmaya başladım. Ayda 1 kullanacağım. öyle kendi kendime, sadece kan hapını doktor yazdı. Diğerlerini kendim aldım.bana sadece bunu verdi hatta folik bırak dedi ben içiyorum ama bundan sabah akşam dedi öyle başladım bende 1 tane içiyordum belki bu sefer yarar dedim:))
inan hiç mi hiç umudum yok. Çok ta takmıyorum zaten. Ama o kadar emeğe, paraya acırım olmazsa.Psikolojimi saymıyorum artık hissizleştim sanırım.Hamilelik belirtisi de olabilir tabi
Günaydın aşılamanın kaçıncı günü beta hcg bakılıyor ne zaman tahlil günün inşallah tutunma ağrısıdırya kızlar dünden beri kasığımda ve belimde çok ağrı olmaya başladı. geçen ay da böyle olmuştu. Kocaman bir kist çıkmıştı. inşallah bu defada çatlamayan yumurtalar kiste dönmemiştir.Yoksa bir ay nadasa kalmam gerekecek. Hoş, bir şey olduğu da yok ya
Ben iznimi kullanamıyorum ya. tüp bebek olursa o zaman kullanmak üzere bekletiyorum ama çok bunaldım artık Urfa'dan uzaklaşmak istiyorum.kızlar tatil planı var mı yapan aranızda biraz farklı konulardan konuşalım yaa hep aynı konu bazen bayıyor(((
Ayy korkumdan kan tahlili falan yaptıramam ki. Adetimi beklicem. beklemek daha güzel, daha rahat:))Adet günüm 12 temmuz.Günaydın aşılamanın kaçıncı günü beta hcg bakılıyor ne zaman tahlil günün inşallah tutunma ağrısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?