- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.041
valla benim değerler iyiydi kan vs. ben bir şey kullanmadım kullandığım folik benimde B12 sınırda çıkmıştı Cem Bey'e sordum sorun olmaz dedi benim Folio içinde vitaminlerde var.. bakalım bu ay neler olacakben E vitamininin gebelik için önemli olduğunu, hasarlı hücreleri onardığını okuyunca kullanmaya başladım. Sonra kan testi yaptırdım kanım düşük çıktı. Kan hapı kullanıyorum. Bir de D vitanininin de önemi büyükmüş, ölçtürdüm o da düşük çıktı. Bir de D vitamini iğnesi kullanmaya başladım. Ayda 1 kullanacağım. öyle kendi kendime, sadece kan hapını doktor yazdı. Diğerlerini kendim aldım.
sen niye arayacaksın bırak merak eden onlar arasınlar...Günaydın, ben de merkezi aramadım, inat ettim, aramayacagim. Bakalım arayacaklar mı, sanmıyorum ya.. Bu iş ticari iş, kimsenin umurunda degiliz.
ya bugün de bekle bence olmazsan test yapsan. Bakarsın bir sürprizin vardır. İnşallah.valla benim değerler iyiydi kan vs. ben bir şey kullanmadım kullandığım folik benimde B12 sınırda çıkmıştı Cem Bey'e sordum sorun olmaz dedi benim Folio içinde vitaminlerde var.. bakalım bu ay neler olacak
Oooooo, benim bir sürü planım var, hehe. Bir kere önce kısa bir tatil yapacağız temmuz sonu. Sonra da Ağustos'ta asıl tatil. Tatil dönüşü ver elini barınak, köpek sahiplenecegiz. Bu arada da bir hafta kadar sonra hem rejime başlıyorum, kilo aldım bu süreçte, hem de vejetaryen oluyorum:). Yarı vejetaryen daha doğrusu, balık yerim. Kırmızı et yemeyeceğim. Tavuk zaten yemiyorum, sağlıksız. Onun dışında saçımı kısa kestirmeyi planlıyorum. Nasıl planlar:))))kızlar tatil planı var mı yapan aranızda biraz farklı konulardan konuşalım yaa hep aynı konu bazen bayıyor(((
arama zaten. İster arasınlar ister aramasınlar. Zaten neden olmadığı ile ilgili hiç bir bilgi de veremiyorlar. Bilemeyiz şans mans deyip geçiştiriyolar. Akıllarına gelirse ararlar.Günaydın, ben de merkezi aramadım, inat ettim, aramayacagim. Bakalım arayacaklar mı, sanmıyorum ya.. Bu iş ticari iş, kimsenin umurunda degiliz.
ay inşallah ta pek umudum yok sanmıyorum, dün Cem Bey'in instagramında bir hastası yine tedavi sırasında yumurtalar alınıyor bekleme aşamasında sanrım ve kendiliğinden hamile Cem Bey'in yazısı mucizelere inanın kardeşlerini dondurduk diye şaşırdım büyük şans.... bizi bulur mu Allah bilirya bugün de bekle bence olmazsan test yapsan. Bakarsın bir sürprizin vardır. İnşallah.
Kız dur okurken bile yoruldum. Bu ne hız ve ne radikal kararlar. maşallah:) Süper planlar vallaOooooo, benim bir sürü planım var, hehe. Bir kere önce kısa bir tatil yapacağız temmuz sonu. Sonra da Ağustos'ta asıl tatil. Tatil dönüşü ver elini barınak, köpek sahiplenecegiz. Bu arada da bir hafta kadar sonra hem rejime başlıyorum, kilo aldım bu süreçte, hem de vejetaryen oluyorum:). Yarı vejetaryen daha doğrusu, balık yerim. Kırmızı et yemeyeceğim. Tavuk zaten yemiyorum, sağlıksız. Onun dışında saçımı kısa kestirmeyi planlıyorum. Nasıl planlar:))))
o süper kısa saç yakışır sana cidden:))) ne güzel tam gaz devam daha iyisin dimi bu gün maşallah hemen toparlıyor insan dimi..Oooooo, benim bir sürü planım var, hehe. Bir kere önce kısa bir tatil yapacağız temmuz sonu. Sonra da Ağustos'ta asıl tatil. Tatil dönüşü ver elini barınak, köpek sahiplenecegiz. Bu arada da bir hafta kadar sonra hem rejime başlıyorum, kilo aldım bu süreçte, hem de vejetaryen oluyorum:). Yarı vejetaryen daha doğrusu, balık yerim. Kırmızı et yemeyeceğim. Tavuk zaten yemiyorum, sağlıksız. Onun dışında saçımı kısa kestirmeyi planlıyorum. Nasıl planlar:))))
ah ah bulur mu acep?ay inşallah ta pek umudum yok sanmıyorum, dün Cem Bey'in instagramında bir hastası yine tedavi sırasında yumurtalar alınıyor bekleme aşamasında sanrım ve kendiliğinden hamile Cem Bey'in yazısı mucizelere inanın kardeşlerini dondurduk diye şaşırdım büyük şans.... bizi bulur mu Allah bilir
Kurumsal bir yerin normalde araması gerekir. Tüm hastalarını kan tahlili verdikleri günde arayıp sormalılar. İlgilenmeli, hatta çağırmalı, buyrun gelin, doktorumuzla bir görüşün, değerlendirme yapalım demeliler. Etik bunu gerektirir ama neredeeeeee. Parayı alırım isime bakarım mantığı maalesef her yerde. Ben olmazsam nasılsa bir sürü hastam var diye düşünüyor.arama zaten. İster arasınlar ister aramasınlar. Zaten neden olmadığı ile ilgili hiç bir bilgi de veremiyorlar. Bilemeyiz şans mans deyip geçiştiriyolar. Akıllarına gelirse ararlar.
mutlaka haklısın bakalım ne yapacak senin dr:)Kurumsal bir yerin normalde araması gerekir. Tüm hastalarını kan tahlili verdikleri günde arayıp sormalılar. İlgilenmeli, hatta çağırmalı, buyrun gelin, doktorumuzla bir görüşün, değerlendirme yapalım demeliler. Etik bunu gerektirir ama neredeeeeee. Parayı alırım isime bakarım mantığı maalesef her yerde. Ben olmazsam nasılsa bir sürü hastam var diye düşünüyor.
Kız dur okurken bile yoruldum. Bu ne hız ve ne radikal kararlar. maşallah:) Süper planlar valla
Teşekkür ederim, evet, iyiyim, tabi kişiye ve o andaki ruh haline göre değişiyor sanırım.o süper kısa saç yakışır sana cidden:))) ne güzel tam gaz devam daha iyisin dimi bu gün maşallah hemen toparlıyor insan dimi..
evet öyle sanırım ben 2 gün ağladım ki beni iş yerinde pek ağlayarak gören olmadı, çok şaşırmışlardı, ilk embriyoların yok olmalarını izlerkenTeşekkür ederim, evet, iyiyim, tabi kişiye ve o andaki ruh haline göre değişiyor sanırım.
İşin aslı ben de kendine şaşırdım.bu
evet öyle sanırım ben 2 gün ağladım ki beni iş yerinde pek ağlayarak gören olmadı, çok şaşırmışlardı, ilk embriyoların yok olmalarını izlerken((( maşallah sen tabiki içinde neler yaşıyorsun kim bilir ama hemen toparladın gibi süper
Beni tahlil yaptırdınız mı diye aramışlardı ilaçları kullanıp kullanmayacağım konusunda bilgilendirme yapmışlardı acıbadem kayseri tüp bebek merkeziydiKurumsal bir yerin normalde araması gerekir. Tüm hastalarını kan tahlili verdikleri günde arayıp sormalılar. İlgilenmeli, hatta çağırmalı, buyrun gelin, doktorumuzla bir görüşün, değerlendirme yapalım demeliler. Etik bunu gerektirir ama neredeeeeee. Parayı alırım isime bakarım mantığı maalesef her yerde. Ben olmazsam nasılsa bir sürü hastam var diye düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?