Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

valla benim değerler iyiydi kan vs. ben bir şey kullanmadım kullandığım folik benimde B12 sınırda çıkmıştı Cem Bey'e sordum sorun olmaz dedi benim Folio içinde vitaminlerde var.. bakalım bu ay neler olacak

valla benim değerler iyiydi kan vs. ben bir şey kullanmadım kullandığım folik benimde B12 sınırda çıkmıştı Cem Bey'e sordum sorun olmaz dedi benim Folio içinde vitaminlerde var.. bakalım bu ay neler olacak
ya bugün de bekle bence olmazsan test yapsan. Bakarsın bir sürprizin vardır. İnşallah.

kızlar tatil planı var mı yapan aranızda biraz farklı konulardan konuşalım yaa hep aynı konu bazen bayıyor(((
Oooooo, benim bir sürü planım var, hehe. Bir kere önce kısa bir tatil yapacağız temmuz sonu. Sonra da Ağustos'ta asıl tatil. Tatil dönüşü ver elini barınak, köpek sahiplenecegiz. Bu arada da bir hafta kadar sonra hem rejime başlıyorum, kilo aldım bu süreçte, hem de vejetaryen oluyorum:). Yarı vejetaryen daha doğrusu, balık yerim. Kırmızı et yemeyeceğim. Tavuk zaten yemiyorum, sağlıksız. Onun dışında saçımı kısa kestirmeyi planlıyorum. Nasıl planlar:))))

Günaydın, ben de merkezi aramadım, inat ettim, aramayacagim. Bakalım arayacaklar mı, sanmıyorum ya.. Bu iş ticari iş, kimsenin umurunda degiliz.
arama zaten. İster arasınlar ister aramasınlar. Zaten neden olmadığı ile ilgili hiç bir bilgi de veremiyorlar. Bilemeyiz şans mans deyip geçiştiriyolar. Akıllarına gelirse ararlar.

ya bugün de bekle bence olmazsan test yapsan. Bakarsın bir sürprizin vardır. İnşallah.
ay inşallah ta pek umudum yok sanmıyorum, dün Cem Bey'in instagramında bir hastası yine tedavi sırasında yumurtalar alınıyor bekleme aşamasında sanrım ve kendiliğinden hamile Cem Bey'in yazısı mucizelere inanın kardeşlerini dondurduk diye şaşırdım büyük şans.... bizi bulur mu Allah bilir

Kız dur okurken bile yoruldum. Bu ne hız ve ne radikal kararlar. maşallah:) Süper planlar valla

o süper kısa saç yakışır sana cidden:))) ne güzel tam gaz devam daha iyisin dimi bu gün maşallah hemen toparlıyor insan dimi..

ah ah bulur mu acep?

arama zaten. İster arasınlar ister aramasınlar. Zaten neden olmadığı ile ilgili hiç bir bilgi de veremiyorlar. Bilemeyiz şans mans deyip geçiştiriyolar. Akıllarına gelirse ararlar.
Kurumsal bir yerin normalde araması gerekir. Tüm hastalarını kan tahlili verdikleri günde arayıp sormalılar. İlgilenmeli, hatta çağırmalı, buyrun gelin, doktorumuzla bir görüşün, değerlendirme yapalım demeliler. Etik bunu gerektirir ama neredeeeeee. Parayı alırım isime bakarım mantığı maalesef her yerde. Ben olmazsam nasılsa bir sürü hastam var diye düşünüyor.

mutlaka haklısın bakalım ne yapacak senin dr:)

bu
Teşekkür ederim, evet, iyiyim, tabi kişiye ve o andaki ruh haline göre değişiyor sanırım.
evet öyle sanırım ben 2 gün ağladım ki beni iş yerinde pek ağlayarak gören olmadı, çok şaşırmışlardı, ilk embriyoların yok olmalarını izlerken((( maşallah sen tabiki içinde neler yaşıyorsun kim bilir ama hemen toparladın gibi süper

İşin aslı ben de kendine şaşırdım.

Beni tahlil yaptırdınız mı diye aramışlardı ilaçları kullanıp kullanmayacağım konusunda bilgilendirme yapmışlardı acıbadem kayseri tüp bebek merkeziydi

Bu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…