Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Takvilere devam etmek iyi fikir bir ot duymuştum hz.fatıma otu içiliyormuş normalde kuru bir otmuş
Suya konulunca canlanıyormuş bir aktara sorsanız

bence de takviyelere devam et. E vitamini d vitamini kan değerlerin hepsine baktır. Arı sütüne devam polenli de olsa iyi olabilir uzun vadede. Biesteronu ben de kullanmadım. geçen gün kan testi yaptırıken kağıtta DHEA da vardı fiyatını sordum. 15 tl özelden yaptırmak dediler. Gerek görmedeim ama gebelik olmazsa yaptırabilirim bakalım çok mu düşük. DHEA da 40 yaşından sonra azalıyormuş vücutta gençlikle ilgili bir şeymiş yanlış hatırlamıyorsam. Belki takviyesi işe yarar ne bilim.
Şimdi bence ilk önce bir muayene ol bakalım kistin falan var mı? Önce onu yok etmeye bak. Bu cylo-progynova hem kisti eritiyor hem hormonları düzenliyor hem de gebeliğe engel olmuyor. ben eğer hamilelik olmazsa soğan kürü ile iyice bir içimi temizlemeye bakacağım. Sonrada Şu süt ve maydanoz kürü varmış. Buharına oturuyormuşsun. O da iltihaba çok iyi geliyormuş. İçimiz ilaçlardan ne hale geldi allah bilir. Önce bir tarlayı ayrık otlarından taşlardan temizlemek lazım bence.
Goji yi duydum. Goji bir meyve onun turşu gibi suyun içinde salamurasını yapıp suyunu içiyor alt komşum bebek içinmiş. Şöyle 7 kiloluk bidonda Adıyaman dan getirtmiş.
ben emre karatekelioğlu nu araştırdım biraz. forumlara da baktım. Sen de bir bak istersen. Valla siz şanslısınız bana göre. En azından İstanbuldasınız. Merkez de ne kadar önemli artık kafam karıştı valla. Şans işi mi bu bilmiyorum. Malatya da yaptırıp tutturanlar duydum burda. Eğer gelecekte varsa bir bebek sanırım Ahmet Mehmet bahane oluyor yada vesile, aracı. Yoksa en kral merkez bile boş kalıyor.

Son düzenleme:
poppy73 cim merkezini bilmiyorum ama deneme yapman önemli ve ciddi bir kurumda denemelisin.tüp bebekte labaratuvar ve embriyolog çok önemli diye yazanlar vardı bence de doğru . belki diyorum böyle okuyunca; benim embriyolarda bu labaratuvarın daha iyi şartları sayesinde o sayede embriyo oluştu ve saklandı. bunu bilmiyorum canım labaratuvarı iyi olduğu için mi elde ettim dedim.genel olarak tavsiyeyi asıl hamile kalabilirsem edeceğim sanırım .doktorda çok önemli ama !! erbil bey ayrılınca bunu daha iyi anladım.atmasyon değil gerektiği yerde çok güzel müdahale eder ve motive eder kendisi.şimdi o motivasyon yok kendi kendimize kaldık genelde.beğendiğin inandığın bir doktorda labaratuvarda iyiyse orası uygundur.seçeceğin yeri merakla bekliyoruz canım.hayırlısı olsun güzel sonuçlar alacağın bir yer olsun inş.

Kist olmaz herhalde, aldilar ya bütün yumurtaları Opu'da. Kist de catlamayan yumurta olunca olmuyor mu?

Haha, teşekkür ederim. O bebek o göbeğe gelecek:). Birinin bana güçlüsün demesi de çok güzel geldi be:).
Bizler zoru seven kadınlarız boşuna geç evlenmedik önce hayatla kavgamızı tek başımıza yaptık ayakları yere sağlam basan kadınlarız o nedenle kolay kolay pes etmeyiz . Veee o bebek o göbege gelecek

Süper plan heleki barınaktan köpek alma fikrine bayıldım küçük cins köpekler barınakta yaşamakta zorlanıyor bu sadece küçük bir bilgi .

Ben yaklaşık 20 gündür bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum. Bakalım 2 ay pas geçen Cim bey bu ay ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…