- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.061
Takvilere devam etmek iyi fikir bir ot duymuştum hz.fatıma otu içiliyormuş normalde kuru bir otmuşBu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?
bence de takviyelere devam et. E vitamini d vitamini kan değerlerin hepsine baktır. Arı sütüne devam polenli de olsa iyi olabilir uzun vadede. Biesteronu ben de kullanmadım. geçen gün kan testi yaptırıken kağıtta DHEA da vardı fiyatını sordum. 15 tl özelden yaptırmak dediler. Gerek görmedeim ama gebelik olmazsa yaptırabilirim bakalım çok mu düşük. DHEA da 40 yaşından sonra azalıyormuş vücutta gençlikle ilgili bir şeymiş yanlış hatırlamıyorsam. Belki takviyesi işe yarar ne bilim.Bu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?
Bu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?
Kist olmaz herhalde, aldilar ya bütün yumurtaları Opu'da. Kist de catlamayan yumurta olunca olmuyor mu?bence de takviyelere devam et. E vitamini d vitamini kan değerlerin hepsine baktır. Arı sütüne devam polenli de olsa iyi olabilir uzun vadede. Biesteronu ben de kullanmadım. geçen gün kan testi yaptırıken kağıtta DHEA da vardı fiyatını sordum. 15 tl özelden yaptırmak dediler. Gerek görmedeim ama gebelik olmazsa yaptırabilirim bakalım çok mu düşük. DHEA da 40 yaşından sonra azalıyormuş vücutta gençlikle ilgili bir şeymiş yanlış hatırlamıyorsam. Belki takviyesi işe yarar ne bilim.
Şimdi bence ilk önce bir muayene ol bakalım kistin falan var mı? Önce onu yok etmeye bak. Bu cylo-progynova hem kisti eritiyor hem hormonları düzenliyor hem de gebeliğe engel olmuyor. ben eğer hamilelik olmazsa soğan kürü ile iyice bir içimi temizlemeye bakacağım. Sonrada Şu süt ve maydanoz kürü varmış. Buharına oturuyormuşsun. O da iltihaba çok iyi geliyormuş. İçimiz ilaçlardan ne hale geldi allah bilir. Önce bir tarlayı ayrık otlarından taşlardan temizlemek lazım bence.
Goji yi duydum. Goji bir meyve onun turşu gibi suyun içinde salamurasını yapıp suyunu içiyor alt komşum bebek içinmiş. Şöyle 7 kiloluk bidonda Adıyaman dan getirtmiş.
ben emre karatekelioğlu nu araştırdım biraz. forumlara da baktım. Sen de bir bak istersen. Valla siz şanslısınız bana göre. En azından İstanbuldasınız. Merkez de ne kadar önemli artık kafam karıştı valla. Şans işi mi bu bilmiyorum. Malatya da yaptırıp tutturanlar duydum burda. Eğer gelecekte varsa bir bebek sanırım Ahmet Mehmet bahane oluyor yada vesile, aracı. Yoksa en kral merkez bile boş kalıyor.
arkadan gelen bıdıklar da toplandıysa olmaz tabi. Ama bence yinede muayene olmanda fayda olabilir.Kist olmaz herhalde, aldilar ya bütün yumurtaları Opu'da. Kist de catlamayan yumurta olunca olmuyor mu?
arkadan gelen bıdıklar da toplandıysa olmaz tabi. Ama bence yinede muayene olmanda fayda olabilir.Kist olmaz herhalde, aldilar ya bütün yumurtaları Opu'da. Kist de catlamayan yumurta olunca olmuyor mu?
Bizler zoru seven kadınlarız boşuna geç evlenmedik önce hayatla kavgamızı tek başımıza yaptık ayakları yere sağlam basan kadınlarız o nedenle kolay kolay pes etmeyiz . Veee o bebek o göbege gelecekHaha, teşekkür ederim. O bebek o göbeğe gelecek:). Birinin bana güçlüsün demesi de çok güzel geldi be:).
Süper plan heleki barınaktan köpek alma fikrine bayıldımOooooo, benim bir sürü planım var, hehe. Bir kere önce kısa bir tatil yapacağız temmuz sonu. Sonra da Ağustos'ta asıl tatil. Tatil dönüşü ver elini barınak, köpek sahiplenecegiz. Bu arada da bir hafta kadar sonra hem rejime başlıyorum, kilo aldım bu süreçte, hem de vejetaryen oluyorum:). Yarı vejetaryen daha doğrusu, balık yerim. Kırmızı et yemeyeceğim. Tavuk zaten yemiyorum, sağlıksız. Onun dışında saçımı kısa kestirmeyi planlıyorum. Nasıl planlar:))))
Canım çok sağol merak ettiğin için ancak eve geldik. Yumurtalar toplandı. Olgunlar dendi. Eşimdende aldılar sperm. Yarın döllenip döllenmediğini söyleyecekler..illusive sen naptın?
hadi canım inşallah allah muvaffak etsin. İnşallah sağlıkla döllenirler. iki yumurta mı vardı?Canım çok sağol merak ettiğin için ancak eve geldik. Yumurtalar toplandı. Olgunlar dendi. Eşimdende aldılar sperm. Yarın döllenip döllenmediğini söyleyecekler..
Hayırlısı olsun arkadaşım .Canım çok sağol merak ettiğin için ancak eve geldik. Yumurtalar toplandı. Olgunlar dendi. Eşimdende aldılar sperm. Yarın döllenip döllenmediğini söyleyecekler..
Aslında yoga çok iyi hem bedeni hem zihni toparlıyor ama almanyada benim gitme şansım yok .ben de spora başlayacağım. Biraz vucudum endorfin salgılasın. hem yumurtalara da faydası varmış. Aslında Urfada rüyamızda görürüz de nefes teknikleri dersi de almak istiyorum
Ben yaklaşık 20 gündür bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum. Bakalım 2 ay pas geçen Cim bey bu ay ne diyecekBu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?
sen ne zaman gideceksin tarih belli mi aşağı yukarı aynı zamanlarda gidicez gibi görünüyor tabi benim pas geçmezseBen yaklaşık 20 gündür bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum. Bakalım 2 ay pas geçen Cim bey bu ay ne diyecek
Bizler zoru seven kadınlarız boşuna geç evlenmedik önce hayatla kavgamızı tek başımıza yaptık ayakları yere sağlam basan kadınlarız o nedenle kolay kolay pes etmeyiz . Veee o bebek o göbege gelecek
Muhtemelen 9-10 temmuz gibi bekliyorum , bakalımsen ne zaman gideceksin tarih belli mi aşağı yukarı aynı zamanlarda gidicez gibi görünüyor tabi benim pas geçmezse
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımCanım çok sağol merak ettiğin için ancak eve geldik. Yumurtalar toplandı. Olgunlar dendi. Eşimdende aldılar sperm. Yarın döllenip döllenmediğini söyleyecekler..
şurda ne kaldı 9-10'a sanırım aynı anda olacak canım:))))))Muhtemelen 9-10 temmuz gibi bekliyorum , bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?