- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.081
ne iyi olur ama. cim bey e baskın yaparız. ne de olsa kanka sayılırız. gideriz ensesine patlatırız bi tane. hem whatsap dan buluşmamızı da göndermiştinşurda ne kaldı 9-10'a sanırım aynı anda olacak canım:))))))
senin kaç günde bir oluyor birde tarih var mı en son olduğun:)))) benim takvimimde aceba yanlış mı işaretledim der oldum hiç şaşmazdı..Muhtemelen 9-10 temmuz gibi bekliyorum , bakalım
evet sevgili dr'cuğumuz bak biz geldik ceeeeee diye bakalım olur mu olur belli mi olur.. yolladım valla o alışık benim zırt pırt mesajlara sürekli soru ya sıkılsında bir an önce benden kurtulsun diye yapıyorum aslında:))))uzatmasa barine iyi olur ama. cim bey e baskın yaparız. ne de olsa kanka sayılırız. gideriz ensesine patlatırız bi tane. hem whatsap dan buluşmamızı da göndermiştin
28 günde bir oluyordum ama sanırım opu lar sayesinde değişti günlerim. 23-25-26 olabiliyor. 18 haziran son du. 23 günden hesaplarsam 11 temmuz olacaksenin kaç günde bir oluyor birde tarih var mı en son olduğun:)))) benim takvimimde aceba yanlış mı işaretledim der oldum hiç şaşmazdı..
Bence fazla sıkmaya çalışma . Rahmini bile alır ruhun duymazevet sevgili dr'cuğumuz bak biz geldik ceeeeee diye bakalım olur mu olur belli mi olur.. yolladım valla o alışık benim zırt pırt mesajlara sürekli soru ya sıkılsında bir an önce benden kurtulsun diye yapıyorum aslında:))))uzatmasa bari
doğru diyorsun aslında anestezi altında neler oluyor neler kim bilirBence fazla sıkmaya çalışma . Rahmini bile alır ruhun duymaz
hadi canım inşallah allah muvaffak etsin. İnşallah sağlıkla döllenirler. iki yumurta mı vardı?
Hayırlısı olsun arkadaşım .
ay yaşamadım ama eminim beklemek çok zordur. Allah sonucunda güldürsün inşallah.Allah razı olsun kızlar evet 2 yumurta iğnesiz kendiliğinden büyüyen. Yarını bekliyoruz işte. Eve gelip mutfağa girdim yapmadığım kalmadı kendimi yemeğe adadım sıkıntıdan :))
Bu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?
Amin canım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.. Bugün cuma rabbim evlat özlemi ile mücadele eden tüm kahraman annelerin meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..ay yaşamadım ama eminim beklemek çok zordur. Allah sonucunda güldürsün inşallah.
Amiiin inşallahhAmin canım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.. Bugün cuma rabbim evlat özlemi ile mücadele eden tüm kahraman annelerin meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..
Haa, evet, sporu unutmuşum, o da var:). Burada olsaydın ben sana öğretirdim nefesben de spora başlayacağım. Biraz vucudum endorfin salgılasın. hem yumurtalara da faydası varmış. Aslında Urfada rüyamızda görürüz de nefes teknikleri dersi de almak istiyorum
Biz de küçük ya da orta alacağız evde besleyeceğimiz için.Süper plan heleki barınaktan köpek alma fikrine bayıldımküçük cins köpekler barınakta yaşamakta zorlanıyor bu sadece küçük bir bilgi .
Cim Bey iyiymiş, bundan sonra adı Cim BeyBen yaklaşık 20 gündür bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum. Bakalım 2 ay pas geçen Cim bey bu ay ne diyecek
hee dimi uydu da hem. bir aralar Cem Boyner vardı. Cim Boynır derlerdi, ordan geldi aklımaCim Bey iyiymiş, bundan sonra adı Cim Bey.
Merhaba, evet, okumuştum, hatırladım ama tekrar hatırlatman iyi oldu:). O kadar çok şey var ki, hangisini yapsam bilmiyorum. Biesteron Bahçeci vermişti, zaten var, o yüzden kullanabilirim sanırım. Quenzim ile folik asit de var. Arı sütü zaten var:). İncir kürü ile başlayabilirim.Ben daha oncede yazistim ama belki okumamissindir arkadaşim,son tedavimden 3 ay once şekeri ve unu cikardim haytimdan,hergun organik yumurta,mutlaka ceviz,peynir,yogurt yedim,bolca mevsim sebzesi tukettim,meyve bile cok az tukettim,saracoglundan corekotu yagi ve keten tohumu yagi almistim hergun bir tatli kasigi tuketiyordum,transfere kadar 8 kilo verdim,hacamat yaptitmistim bir yil oncesinde,transfere cok yakin bir zamanda akupunktura gittim,testere disli aslan pencesi ve cayi tukettim(ancak bu bitkiler dikatli kullanilmaliymis hormon degerlerine gore bakilarak saracoglu sitesinden inceleyebilirsin )aklima gelenler,insallah hayirli pozitif sonuclar nasip olsun yeni tedavinde,biesteron cok doktor kontrolsuz kullanmak dogrumudur bilmiyorum acikcasi ben hic kullandim,qenzimq10,omega3 kulandim d vit cok dusuktu onun icin ampul kullandim,b12 mi yukselttim,bide uzun zaman agnucaston denen hayit ekstresi kullanmistim,rabbim nasip edecek insallaaah ...
Görüş derim ben. Arkadaşım transfer öncesi Rahime çizik atılmıştı ve gebelik aşısı olmuştu rahim 14 mm'di. Oda daha önce denemişti 3 kere. En azından bundan sonraki transferde ne olabilir diye istişare yapabilirsiniz.Bu arada aradılar doktorun muayenehanesinden. Beta hcg yaptırdınız mı diye sordular. Söyledim, ilaçları bıraktınız mı diye sordu, evet dedim. Doktorla görüşmek ister misiniz diye sordu. Şu anda bilmiyorum, ben size haber veririm dedim. Görüşeyim mi?
Bence görüşmeyi denemekte denemekte denemekte denemekte fayda var. Kem küm edişini dinlersinBu arada aradılar doktorun muayenehanesinden. Beta hcg yaptırdınız mı diye sordular. Söyledim, ilaçları bıraktınız mı diye sordu, evet dedim. Doktorla görüşmek ister misiniz diye sordu. Şu anda bilmiyorum, ben size haber veririm dedim. Görüşeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?